Kommentáld a híreket
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem ertheto hogy a jobb csatárt akartak otthagyni, komoly verserny volt az első helyért akkor a harmadosztályban.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Itt jön az ki, hogy most lehetne 70 milliónk és Mariano a keretben, ha nem a Mayoral próbáljuk ki a dominikai helyett a tavasszal.Ronaldo09 írta:Üdvözítő,3impotens meccs Moratatól és 3penge Marianótól és meg is fordult a sorrend.Ez azért könnyebb mint a kezdőből kiszorítani valakit,aki rendszeresen hasznosabb csereként az játszik,ez a gyerek meg addig ellesz a kevés perccel is,eléggé a vérében van a góllöves ahogy látom.Realista24 írta:A hírek szerint nőtt Mariano támogatottsága a klubon belül és van rá esély, hogy maradni fog.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Üdvözítő,3impotens meccs Moratatól és 3penge Marianótól és meg is fordult a sorrend.Ez azért könnyebb mint a kezdőből kiszorítani valakit,aki rendszeresen hasznosabb csereként az játszik,ez a gyerek meg addig ellesz a kevés perccel is,eléggé a vérében van a góllöves ahogy látom.Realista24 írta:A hírek szerint nőtt Mariano támogatottsága a klubon belül és van rá esély, hogy maradni fog.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A hírek szerint nőtt Mariano támogatottsága a klubon belül és van rá esély, hogy maradni fog.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hát de most már menjen. Értékes perceket fog elvenni Kovacic-tól és Asensio-tól ha marad..
- Veidt
Szerintem tuti hogy marad. Egyebkent en mar nem is meregetem ossze ot Iscoval, folyamatosan alul-felulmuljak egymast. Isco mezonyben egyertelmuen jobb, de Jamesben sokkal inkabb benne van a meccseket eldonto kepesseg, akar kulcspasszok, akar golok formajaban. Szivesen megneznem hogy mit tud 4-3-1-2-ben a csapat ha a BBC egyik tagja kiesik, bar ez sosem fog megvalosulni.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- h3x0r
Persze, hogy jo kedvu, mikor az ugynoke elmondta neki, hogy Perez nem fogja csak ugy ni elengedni a del-amerikai piacot.pheco írta:Nem úgy látom az edzés képeken, hogy menne James. Teljesen jókedvű, sőt még talán vidámabb, mint az eddig 2 évben. Cé is kirakott vele képet fb-re. Szerintem maradni fog, aztán majd jövőre megy, ha nem lesz jobb szezonja a tavalyinál. De eddig jobbnak tűnik, legalábbis amit láttunk tőle a Sevilla ellen meg a keddi meccsen.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem úgy látom az edzés képeken, hogy menne James. Teljesen jókedvű, sőt még talán vidámabb, mint az eddig 2 évben. Cé is kirakott vele képet fb-re. Szerintem maradni fog, aztán majd jövőre megy, ha nem lesz jobb szezonja a tavalyinál. De eddig jobbnak tűnik, legalábbis amit láttunk tőle a Sevilla ellen meg a keddi meccsen.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Kizárt, hogy Morata távozzon, miután bemutatták. Szerintem Mariano 4-et is rúghatna most már akkor is mennie kell. Egyébként ez a csapat és az ő érdeke is.[Csúnya dolog,hogy nem bánom Morata sérülését?Ha most Mariano alkotna valami nagyot(már ha Morata kihagyja a hétvégét),könnyen helyet is cserélhetnek a rangsorban.És ez nincs kizárva amennyire érzi a gyerek a kaput.Verne vagy 2t,hogy küldenék el...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Én úgy gondolom, hogy ez a James ügy olyan lehet, mint Özil esete. Nem akarják minden áron eladni, de egy jó ajánlat esetén távozhat a hó végén. Én még mindig a felé hajlok, hogy megy végül.
ui. közben visszaolvastam, látom más is erre jutott korábban.
ui. közben visszaolvastam, látom más is erre jutott korábban.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem mondanám hogy sportszerű,akár hogy is...Csúnya dolog,hogy nem bánom Morata sérülését?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Erről írtam a topicjában, hogy ez elvileg hétfői eset, és mivel játszott a Bernabéu kupán, hétvégén is rendben lesz. Meglátjuk.RadioEstadio: Morata az edzőteremben szerezte a sérülést, miután egy súly ráesett a lábfejére.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Csúnya dolog,hogy nem bánom Morata sérülését?Ha most Mariano alkotna valami nagyot(már ha Morata kihagyja a hétvégét),könnyen helyet is cserélhetnek a rangsorban.És ez nincs kizárva amennyire érzi a gyerek a kaput.Verne vagy 2t,hogy küldenék el...
Persze logikus az is,hogy Marianonak kellenenek a percek,mivel benne nagyobb a fejlődési potenciál,ezért jobb kölcsönadni egy évre.De abból amit a felkészülésiken láttam,szerintem ez a gyerek már készen áll az első csapatra,életveszélyes kapura,és ha Benzema megsérül,nagyon nem mindegy ki jàtszik mondjuk egy Bl elődöntőben,rengeteg minden múlhat rajta.Én ezt a Morata dolgot egyébként is kicsit erőltetettnek érzem,muszájból kapja meg az esélyt a saját nevelés volta és nem a tudása alapján.
Persze valószínű minden marad a régiben,de azért vannak még csodák, például,hogy Morata ráejti a súlyt a lábára,Máriám....
Persze logikus az is,hogy Marianonak kellenenek a percek,mivel benne nagyobb a fejlődési potenciál,ezért jobb kölcsönadni egy évre.De abból amit a felkészülésiken láttam,szerintem ez a gyerek már készen áll az első csapatra,életveszélyes kapura,és ha Benzema megsérül,nagyon nem mindegy ki jàtszik mondjuk egy Bl elődöntőben,rengeteg minden múlhat rajta.Én ezt a Morata dolgot egyébként is kicsit erőltetettnek érzem,muszájból kapja meg az esélyt a saját nevelés volta és nem a tudása alapján.
Persze valószínű minden marad a régiben,de azért vannak még csodák, például,hogy Morata ráejti a súlyt a lábára,Máriám....
a jo oreg ricky drenthe mekkora formalitas. most neztme meg a videoblogjat
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Igen, csak ott kicsit más volt a leányka fekvése, most szezon elejétől Zizou van a padon, ott féltávnál Pérez nyaka körül szorult a hurok, nem szólhatott bele. De majd idén kiderül.wZoLee7 írta: Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem tudom figyelted-e hogy ZZ alatt mennyit is játszott az emberünk, nem sokat.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
Szerintem is 31-én fog eligazolni.
Egyébként mintha Özil meg Di María esetében is ez lett volna. Mindenki cáfolta, hogy távoznak, aztán a nyár legvégén elhúztak.
Egyébként mintha Özil meg Di María esetében is ez lett volna. Mindenki cáfolta, hogy távoznak, aztán a nyár legvégén elhúztak.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
+1Veidt írta:Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
Szerintem ezért sem fog itt maradni.
31.én figyeljétek meg valaki elviszi.....
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Veidt
Tavaly elég bátran padra rakta Zidane.MesQueUnClub írta: Ugye te is tudod, hogy ez nem így fog működni? Játszani fog ugyan úgy mint előtte.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Dehogynem. James nem rossz játékos....lesz akinek kelleni fog. A pénz pedig meggyőző tud lenni.MesQueUnClub írta:Mivel, hogy Sport azért helyén kezelem, de ha tényleg igaz, akkor a büdös életbe nem szabadultok meg tőle.Sport: Zidane eladta volna James-t, de Pérez nyomására letett erről a szándékáról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.