Kommentáld a híreket
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Itt nem Morata a fontos elsősorban. Nem mondtam, hogy klasszis volt eddig, csak hogy láttuk már az élvonalban játszani, tudjuk nagyjából mit tud és mit nem.
Marianonak meg még tétmeccse sem volt az első osztályban, de sokak már most tudják, hogy csak jobb lehet a spanyolnál. Lehet bejön, de lehet hogy nagyon kevés lesz.
Marianonak meg még tétmeccse sem volt az első osztályban, de sokak már most tudják, hogy csak jobb lehet a spanyolnál. Lehet bejön, de lehet hogy nagyon kevés lesz.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Vagy ha kapható lesz 18-as mezszammal Mariano mez, gondolom mar az is eléggé hivatalos nem?Realista24 írta:Ha itt lesz szeptember 1-én is.Navamiro írta:Marianonak nyílik valamikor topik?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Èn a multkor leirtam a hiányosságait,meg hogy nincs posztja,meg hogy mièrt nincs...na szal azt amit itt ki szoktunk tárgyalni.Multkor valami agyhalott azt irta hogy rohadjon meg bukjon meg Zidane amiert elküldi Jamest..ott kicsit kiakadtam.
A logikus elemzès viszontválasz az volt hogy nem csak vak vagyok,de hülye is.
Azóta elővettem a mocskos ènem,ès elküldöm mindet a....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Multkor valami agyhalott azt irta hogy rohadjon meg bukjon meg Zidane amiert elküldi Jamest..ott kicsit kiakadtam.morientes írta:Jól èrzed.Olyan ez mint a James hisztèria a fb-n,ott is Zidane egy hülye,mert nem akarja meglátni az übertalentumot...Úgy érzem hogy BL gólja ellenünk meg a sok média hype pár emberrel itt is elhitette hogy Morata igazából egy b.szott nagy sztár és csak mi nem értékeljük.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- morientes
Jól èrzed.Olyan ez mint a James hisztèria a fb-n,ott is Zidane egy hülye,mert nem akarja meglátni az übertalentumot...Úgy érzem hogy BL gólja ellenünk meg a sok média hype pár emberrel itt is elhitette hogy Morata igazából egy b.szott nagy sztár és csak mi nem értékeljük.
Először is,legyünk már tisztába azzal mit jelent az a szó hogy gyűlölet,kicsit se azt amit a kritika,amit megfogalmaznak vele szemben.Jogosan.Tudom, hogy most a spanyolt csak gyűlölni szabad, de azért lehúzott jó pár szezont az spanyol és olasz élvonalban, meg a BL-ben is villantott.
Morientes anno sokkal nagyobb spiller volt,mèg sem volt már itt helye anno.Azt kell mondjam talán jogosan.
A másik,az a hozzáállás,meghogy hisztizik,csapkod,meg hogy neki már nem kell bizonyitani mert ő már ezt megtette,nem erősít rá hogy minden áron maradjon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha itt lesz szeptember 1-én is.Navamiro írta:Marianonak nyílik valamikor topik?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Marianonak nyílik valamikor topik?
Nem értem miért mondja azt mindenki hogy Morata akkora szezonokat futott be olaszba. A duplanulla olasz bajnokságban játszott abban a csapatban ami fényévekre van az összes többitől és így sikerült a bajnokságban 2 év alatt 63 meccs/15 gólt összehoznia, miközben Higu a Napoliból gólrekordokat döntött.Chris írta: Tudom, hogy most a spanyolt csak gyűlölni szabad, de azért lehúzott jó pár szezont az spanyol és olasz élvonalban, meg a BL-ben is villantott.
Úgy érzem hogy BL gólja ellenünk meg a sok média hype pár emberrel itt is elhitette hogy Morata igazából egy b.szott nagy sztár és csak mi nem értékeljük.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ez őszintén meglep, bár az igaz, hogy januárban is mehet kölcsönben. Kicsit aggasztó, esetleg Benzema sérülése komolyabb lehet? Ha egy hetet hagyna csak ki, akkor minek két cserecsatár? Vagy egyszerűen Mariano bizonyított és ezért maradhat? Na mindegy ezt innen nem fogjuk megtudni, gondolom inkább az utóbbi lehet.Bréking: Zidane megerősítette, hogy Mariano marad a csapattal a szezonban. A 18-as számot fogja kapni!
Engem azért elgondolkodtat Mariano személye. Nem zárom ki, hogy beérett és kiváló csatár, de azért én óvatosabb lennék. A Castillát most hagyjuk, az harmadosztály. Volt 2-3 jó felkészülési (!) meccse és azonnal sokkal jobb Moratánaál. Tudom, hogy most a spanyolt csak gyűlölni szabad, de azért lehúzott jó pár szezont az spanyol és olasz élvonalban, meg a BL-ben is villantott. Lehet Mariano lesöpri és Morata eligazol már a télen, de én majd 5-10 meccs után mondanék bármit is róluk. Láttunk már itt Portillot, Drenthét akiktől már aranylabdát vártunk 1-2 meccs után... Mariano remélem tényleg befut.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ha James kezdő lesz az első bajnokin akkor már elhiszem hogy marad, de nagyon bízom benne hogy sikerül értékesíteni. Abból a pénzből már bőven meglenne Alaba, ha megtudjuk győzni a váltásról, és kb kész is lenne a csapatunk
- RealVazquez
Jamest 70 millióért el kell adni. Viszont úgy érzem, hogy több pénzt is ki lehet sajtolni a kérőkből, talán annyit is, amennyiért vettük.
most nezem hogy a lucas silva meg mindig a keretben van vele mi lesz? el sem hiszem hogy kiadtunk ertr 15ot. meg a videoi alapjan is latszott hogy semmivel sem emelkedik ki
- Süti
szerintem ez borítékolható az elkövetkező 3 évre, hacsak valami óriási változás nem lesz. amíg nem kell kínába is átrepkedni, addig szerintem ez belefér...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
jo gyorsan eldolt akkor a jovo evi program is
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
We're thrilled to announce that Real Madrid C.F. will be back to Miami for #ICC2017! Stay tuned for more info!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
Gyönyörű hírek!!!!! Erre jó ébredni! James mikor megy?
Tegnap buli volt...
Tegnap buli volt...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Asszem a BL topikban volt már...ettől függetlenül èn elolvasom mègegyszer. Nagyon jókat mond az öreg.Tádám írta:http://omlettdufromage.hu/2016/08/unai- ... entalitas/
Remélem még nem volt, nagyon érdekes interjú Emery-vel. Ért azért a szakmához a srác, kíváncsi leszek mi lesz a PSG-nél vele, ha ott sikeres lesz, egyszer még nálunk fog kikötni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
http://omlettdufromage.hu/2016/08/unai- ... entalitas/
Remélem még nem volt, nagyon érdekes interjú Emery-vel. Ért azért a szakmához a srác, kíváncsi leszek mi lesz a PSG-nél vele, ha ott sikeres lesz, egyszer még nálunk fog kikötni.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Kovacic nem eladó,és nem megy sehova ezt irja a Marca....http://www.marca.com/futbol/real-madrid ... b45e3.html
- morientes
Lenne egy sokkal jobb kèpessègű Chcharitonk,aki mèg fel tud fejlődni akár magasabb szintre is.Sokak szerint a 23 fociban már kor,szerintem nem.Vannak kèsőbb èrő tipusok.Üdvözítő,3impotens meccs Moratatól és 3penge Marianótól és meg is fordult a sorrend.Ez azért könnyebb mint a kezdőből kiszorítani valakit,aki rendszeresen hasznosabb csereként az játszik,ez a gyerek meg addig ellesz a kevés perccel is,eléggé a vérében van a góllöves ahogy látom.
LEGIO PATRIA NOSTRA