Kommentáld a híreket
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Kommentáld a híreket
Csodálod, hogy álmodoznak? Kitermelnek egy jó játékost, akit megkeres egy nagy spanyol egylet, s ők máris mennének...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na a tegnapi Calderón féle nyilatkozaton felbuzdulva a "nagyon hiteles és mindig naprakész" Daily Star (hozzáteszem a katalán Sport egyedüliként azonnal címlapon közli ) a mai napra egy gyönyörű mesét kerekített a szerződéshosszabbítás előtt álló Cristiano és a Bale ügy kapcsán --> eszerint Bale érkezése és az érte fizetendő világrekord összeg előrevetíti Cristiano távozási szándékát és azt, hogy a játékos nem kívánja meghosszabbítani a jelenleg is futó szerződését a csapattal, miközben a MU. természetesen tárt karokkal várja vissza és már túl is vannak egy 12 napos tárgyalási sorozaton a Madriddal (a Cesc érdeklődés is csak ezt a bulit hívatott leplezni :Đ ), aminek értelmében a portugál klasszis 96 milláért cserébe visszatérhet a vörös ördögökhöz, amennyiben nem fogadja el a klub új ajánlatát! Álmodik a nyomor kedves brit bulvár!!!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Most, hogy megnéztem tegnapi meccs összefoglalóját és látom Modric és Isco teljesítményét főleg utóbbi elképesztő passzait, Özilnek nem lesz könnyű idénye főleg ha még Bale is érkezik akkor sokat kell javulnia ha kezdőben akarja találni magát!
Természetesen ennyi meccsen Özil, Isco, Modric triót bőven lehet cserélgetni még Kakának is jut talán néhány perc de semmi nem utal arra, hogy ő lesz még valaha is jó formában...
Nem lesz könnyű dolga Carlonak megtalálni a megfelelő kezdőt de egyben luxusproblémája is van mert annyi minőségi klasszis játékosunk van
Természetesen ennyi meccsen Özil, Isco, Modric triót bőven lehet cserélgetni még Kakának is jut talán néhány perc de semmi nem utal arra, hogy ő lesz még valaha is jó formában...
Nem lesz könnyű dolga Carlonak megtalálni a megfelelő kezdőt de egyben luxusproblémája is van mert annyi minőségi klasszis játékosunk van
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
40 + Dm Coentrao lenne a korrekt
még ezzel is túlfizetnénk őket....
azért ha 80+ ezek a játékosok brutális ár lenne...
még ezzel is túlfizetnénk őket....
azért ha 80+ ezek a játékosok brutális ár lenne...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Most olvasom a nagy nemzeti sportot... Hát lehet mindjárt köpök rá 1 embereset... Jezdődik a Bale sztory ahol feszegetik, hogy CR megy Bale jön... Vannak vélemények amik kb annyira vegyesek mint ami itt van. Van aki azt írja, hogy megéri, de marketing értéke miatt nem biztos. Van aki szerint a Chelseanek megérné, mert oda beillik, de a spanyol fociba nem.
.
Aztán ketté vettem az ùjságot és van 1 cikk, hogy elvileg valaki fülltanuja volt 1 öltözői beszélgetésnek amiben CR ócsárolja Balet és Özilt... Na itt elszakadt a cérna, mert ùgy tüntetik fel őket mintha buzik lennének... Ekkora 1 semmi szennyet, hogy tudnak kiadni!!!
.
Aztán ketté vettem az ùjságot és van 1 cikk, hogy elvileg valaki fülltanuja volt 1 öltözői beszélgetésnek amiben CR ócsárolja Balet és Özilt... Na itt elszakadt a cérna, mert ùgy tüntetik fel őket mintha buzik lennének... Ekkora 1 semmi szennyet, hogy tudnak kiadni!!!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az lenne a legjobb neki is, meg nekünk is. Csak túl sokat cikkeznek/tek (mostanában mintha nem olvastam volna), hogy a portugál távozik, távozni akar, ez keresi, meg az, vagy bevonnák egy üzletbe, etc.madridronie írta:Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Állítólag (AS) most, hogy a klub meghosszabbította a szerződését szívesen eligazolna 1 év kölcsönbe, hogy biztos helye legyen a jövő évi orosz vb. keretben, amit maga Capello papa is bőszen támogatna!Ők heten kiegészülve Nacho, mint 4. hátvéd, és egyben Jolly joker is, mivel a két szélső poszton is bevethető, és Cheryshev duóval, több mint tökéletes. Ugyanakkor pont az utóbbi miatt érzem azt, hogy lesz még távozó, Coentrao személyében. Szerintem a padozás sem tetszik neki, és ezen kívül nem hiába hozták fel az oroszt a nagyokhoz, hogy aztán 3. számú balhátvédként semmit se játsszon. Igaz bevethető az egész baloldalon kb, elől, középen, és most már úgy néz ki hátul is, és hozzáteszem nem is rossz egyébként. Nem sok sót enne meg hátul, ha Coentrao maradna, előle meg már így is sokan vagyunk. Ezért érzem én úgy, hogy a portugál távozni fog, és Denis lesz Marcelo mögött.
RealMadrid
RealMadrid
433-ban illetve 3 középpályásnál az elöl lévőknek szinte csak letámadni kell. Nem nagyon kell védekezniük, mert tolódik a 3-as a pálya szélességében. Ezért jó védekezésben is, mert ha felmegy a szélső, akkor lehet zárni a helyére. Meg stb. Szóval CR max letámad, ahogy Benzema és Özil is... persze visszaléphetnek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
sonic írta:Amugy erdekes hogy Ancelotti pont a minap nyilatkozta hogy Ronaldonak nem kell visszajarnia vedekezni. Csodalkoztam is hogy ezt igy kijelenti nyiltan... Majd meglatjuk.
Szerintem azért lesznek olyan meccsek, ahol CR-nek is vissza kell járnia. BM, BVB, Barca, Juve, stb.ellen azért nem árt ha CR is besegít.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Amugy erdekes hogy Ancelotti pont a minap nyilatkozta hogy Ronaldonak nem kell visszajarnia vedekezni. Csodalkoztam is hogy ezt igy kijelenti nyiltan... Majd meglatjuk.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Szerintem az üzleti részt bízzuk Perezre nem lenne itt ha nem tudná mit csinál (múltkor azt olvastam, hogy Neymar már visszahozta az árát mezeladásokból -sajnos linket nem találom) ha csak arra gondolok, hogy sok ismerősöm aki nem nézi Pl-t nem is ismerte Balet most viszont már mindenki tudni fog róla és ha teljesít is milliószámra fognak fogyni a 11-es mezek és ez csak egy része az üzletnek...
Arról nem is beszélve, hogy ő tud védekezni is ha sikeresek akarunk lenni el kell felejteni, hogy ronaldo meg benz álldogáljanak csak elől majd többiek megoldják ilyen nincs a modern fociban a védekezés a csatároknál és széleken kezdődik ennek Ancelotti biztos tudatában van és remélem sikerül is megvalósítani!!!
Remélem jövő héten sikerül lezárni Bale ügyet és akkor szeptemberig lesz elég idő beépíteni és egy elképesztően ütőképes csapatunk lesz végre erős paddal is!
Arról nem is beszélve, hogy ő tud védekezni is ha sikeresek akarunk lenni el kell felejteni, hogy ronaldo meg benz álldogáljanak csak elől majd többiek megoldják ilyen nincs a modern fociban a védekezés a csatároknál és széleken kezdődik ennek Ancelotti biztos tudatában van és remélem sikerül is megvalósítani!!!
Remélem jövő héten sikerül lezárni Bale ügyet és akkor szeptemberig lesz elég idő beépíteni és egy elképesztően ütőképes csapatunk lesz végre erős paddal is!
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Amugy tegnap pont akartam irni a taktikai topicba, le is irtam, aztan inkabb toroltem ... pontosan azt irtam le, hogy lehet sokan huylesegnek fogjak tartani, de nagy az esélye annak is, hogy ha jon Bale, akkor lehet hogy Benzema fogja magát a padon találni, es felállunk csatár nélkuli rendszerben ....
A 3 KKP az ugye adott .... Elol meg 3 tamadobb szellemu jatekos .... es Bale ha annyira univerzalis, hogy a szelen jatszott, majd vegul mar az egy szem csatar mogott TKP volt, akkor valahogy ugy is lehetne, hogy csatar nelkul, valami ilyesmit:
---------------Casillas/Lopez---------------
Carvajal---Varane----Ramos------Marcelo
-------------Khedira/Casemiro-------------
------Illarra-----------------------Modric----
Ozil/Isco-----------Bale----------C.Ronaldo
Tudom, hogy a taktikai topikban lenne a helye, de hat itt volt rola szo, ezert ide irtam. Nemtudom, mennyire fekudne Balenek az a hely, de valami hozzaerto szakerto leirhatná, hogy ez a rendszer mukodne e vagy sem
A 3 KKP az ugye adott .... Elol meg 3 tamadobb szellemu jatekos .... es Bale ha annyira univerzalis, hogy a szelen jatszott, majd vegul mar az egy szem csatar mogott TKP volt, akkor valahogy ugy is lehetne, hogy csatar nelkul, valami ilyesmit:
---------------Casillas/Lopez---------------
Carvajal---Varane----Ramos------Marcelo
-------------Khedira/Casemiro-------------
------Illarra-----------------------Modric----
Ozil/Isco-----------Bale----------C.Ronaldo
Tudom, hogy a taktikai topikban lenne a helye, de hat itt volt rola szo, ezert ide irtam. Nemtudom, mennyire fekudne Balenek az a hely, de valami hozzaerto szakerto leirhatná, hogy ez a rendszer mukodne e vagy sem
- h3x0r
Eloszor teljesitsen, lassuk rajta hogy kuzd a palyan es egy ido utan lesz reflektorfeny meg taps vihar is.Kerlon írta:Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
érje el hogy legyen neki.Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ...
kit érdekel benzema ha menne a csapatnak,ne hogy már körbe kelljen sz*pkodni azért hogy jó kedve legyen...
ne h már a csapat legyen benzemáért.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
70-80+DM és Coentrao. Valami ilyesmi lesz a vége...hát nem olcsó mulatság az biztos. Bár a walesi egy személyben pótolja mindkettőt. Ha belegondolok amúgy, hogy baloson lesz egy Marcelo-CR duó, a jobboson meg Carvajal és Bale...hát ütni fog, mint az ipari áram.mohaola írta:Ami az árát illeti közel sem biztos hogy ennyiért fog jönni amit a lapok kitalálnak, valamivel el kell adni az újságot, és mivel ha nem Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel, biztos viszik mint a cukrot,
szerintem 70-80 millió körüli összeg lesz az amiért el fogjuk hozni.
Ha minden igaz akkor Coentrao kimaradt a keretből izomsérülés miatt, lehetséges nem akarják kockáztatni a sérülést mivel Bale üzlet részese lesz a portugál?
- madridronie
Én továbbra is azt mondom; 100X-szor inkább ilyen kellemes problémáink legyenek, meg a hasonló kaliberekről mennyen a megtehetjük és megéri/nem éri meg vita; mint mikor állandó jelleggel csak a "noname" arcokkal hoztak össze minket (illetve ne adj' isten még fizettünk is értük), mert ugye minden nagyágyú kiröhögött bennünket és beintett a Calderón érában vagy mikor akár csak említés szintjén is felmerülhettek ilyen Lucas Bigliak a José korszakban!Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel
RealMadrid
RealMadrid
-
Ami az árát illeti közel sem biztos hogy ennyiért fog jönni amit a lapok kitalálnak, valamivel el kell adni az újságot, és mivel ha nem Bale átigazolásával illetve rekord összegről szóló cikkel, biztos viszik mint a cukrot,
Ha minden igaz akkor Coentrao kimaradt a keretből izomsérülés miatt, lehetséges nem akarják kockáztatni a sérülést mivel Bale üzlet részese lesz a portugál?
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
alapból kedvelem a franciát, de volt négy éve arra,h reflektorfényben legyen. 1db Higuain volt vele egy poszton és nem tudta egyértelműen kiszoritani őt(persze ez a szar rotálás hibája is). Ez a Real Madrid, türelemből itt van a legkevesebb. Azért ne igazoljuk le Bale-t,hogy a francia érezze a törődést? Az élet kemény.Kerlon írta:Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...
- madridronie
De ez kinek bibi (csak azoknak, akik nem értenek egyet ezzel az üzlettel és transzferrel itt meg más fórumokon ilyen-olyan okból)??? Mert hogy a jelek szerint a Real Madridnak, az elnöknek és az edzői stábnak (vagyis akiké a felelősség és az elszámolási kötelezettség a sociók irányába) ez egyáltalán nem jelent problémát (hozzáteszem valószínűleg nem véletlenül), sőt; innentől kezdve ....És akkor kanyarodjunk vissza ahhoz hogy nem az árát sokallják a népek.Pedig pont hogy az általad leírtak alapján lalapján is az jön le,hogy tulajdonképp még is ez a legnagyobb bibi.Az ára.
RealMadrid
RealMadrid
Szerintem Benzema szívének és önbizalmának nem tenne jót, ha állandóan C-t meg B-t tapsolhatná ... Így is rengetegszer kedvtelen az ember... Főleg, ha nem jön neki össze valami. Kellene neki is egy kis reflektorfény meg taps vihar a Santiagoban...Remy írta:Amúgy engem nem érdekel, ha a CR-Bale páros szerez mondjuk 80 gólt, és Benzema csak 20-at (minden sorozatot egybevéve), HA akkor szerzi, amikor szükség van rá. Az volt sokáig a baja a csapatnak, ha CR nem szerzett gólt, akkor erőlködés lett a vége, és reménykedni kellett, hogy valaki belője a kapuba a labdát.Kerlon írta:Az biztos, hogyha jön Bale, akkor valakinek lőttek elöl. Benzema is veszélyben lesz, mert a két szél minimum elfog vinni a szezonban 80 gól körül.... Igaz ő is produkált már ilyet, de akkor általában Higuaínnal nem egyszerre voltak a pályán. Vagy kijön az, hogy itt Ronaldo a nagy király és Bale teljesítménye marad el jóval a várttól.
Azt akarom látni, hogy a játékosok kisegítik egymást. Ha nem megy CR-nek, akkor menjen a többieknek stb stb. Lényeg, hogy ne CR-től függjünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K