Értékeld a legutóbbi meccset
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Szerintem Kázmér volt a legjobb. Kár, hogy nem lehetett megszavazni, így nem nyomtam senkire. Egyébként rengeteg jó teljesítmény volt.
Morata pozitív csalódás, nem vártam/várok sokat tőle, de az biztos, hogy csibész egy kölyök lett Torinóban. A csapat egyik legjobbja volt, viszont a helyzeteket elpuskázta, és tavaly pont ez volt a csapat egyik gyengéje. Félek, hogy nem lesz egy igazi gólvágó, pedig az kéne nagyon. A mezőnymunkája viszont mindenképpen elismerést érdemel.
Asensionak nagyon drukkolok, jó lehet majd.
Egy negatívum van csak, bár nem sokat láttuk most, de szerintem Isco ugyanolyan hülye maradt, mint tavaly volt. megkapja, cipeli, belvezeti 3 emberbe, elveszik tőle, utána meg kétségbeesetten próbálja visszaszerezni, ami általában már nem sikerül. Forgatókönyv. Akar, akar, de nem megy. Mindenkinek az lett volna a leg építőbb jellegű, ha ezt a szezont máshol próbálja meg, mert ez nem fog menni megint.
James haverja szerintem most jó lett volna, lehetett játszani a focit, olyankor nincs is baj, ő a hajtós meccseken szokott mattot kapni. Most az volt a tragédiája, hogy a kezdőt jobb játékosok alkották, így nem férhetett be, csak a padról. Érte sem hullatnék azért könnyeket. Szerintrem ezt a két játékost ki kellett volna csarélni valaki másra.
Morata pozitív csalódás, nem vártam/várok sokat tőle, de az biztos, hogy csibész egy kölyök lett Torinóban. A csapat egyik legjobbja volt, viszont a helyzeteket elpuskázta, és tavaly pont ez volt a csapat egyik gyengéje. Félek, hogy nem lesz egy igazi gólvágó, pedig az kéne nagyon. A mezőnymunkája viszont mindenképpen elismerést érdemel.
Asensionak nagyon drukkolok, jó lehet majd.
Egy negatívum van csak, bár nem sokat láttuk most, de szerintem Isco ugyanolyan hülye maradt, mint tavaly volt. megkapja, cipeli, belvezeti 3 emberbe, elveszik tőle, utána meg kétségbeesetten próbálja visszaszerezni, ami általában már nem sikerül. Forgatókönyv. Akar, akar, de nem megy. Mindenkinek az lett volna a leg építőbb jellegű, ha ezt a szezont máshol próbálja meg, mert ez nem fog menni megint.
James haverja szerintem most jó lett volna, lehetett játszani a focit, olyankor nincs is baj, ő a hajtós meccseken szokott mattot kapni. Most az volt a tragédiája, hogy a kezdőt jobb játékosok alkották, így nem férhetett be, csak a padról. Érte sem hullatnék azért könnyeket. Szerintrem ezt a két játékost ki kellett volna csarélni valaki másra.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ha befújjak neki a tizit,ő rúgja,(mondjuk Bale rugta volna),de ha ő,simán kihagyta volna annyira görcsölt.Jobban mint Ronaldo szokott.wZoLee7 írta:Azért ha két helyzetében is amikor bolondot csinált a védőkből, gólt szerez, most minimum egy Ibra magasságokban lebegne, de hogy páran itt is elszállnának az tuti...mondjuk akkor 70 helyett 90-ért mehetne
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ha két helyzetében is amikor bolondot csinált a védőkből, gólt szerez, most minimum egy Ibra magasságokban lebegne, de hogy páran itt is elszállnának az tuti...mondjuk akkor 70 helyett 90-ért mehetne
- morientes
Erre csak azt mondom be kell rúgni a ziccertSierra írta:Azért önmagához képest egész jó volt. Egy gólt megérdemelt volna szerintem.Süti írta:És Morata 3. helyen áll. Nem tudtam, hogy ennyi troll van a fórumon.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Azért önmagához képest egész jó volt. Egy gólt megérdemelt volna szerintem.Süti írta:És Morata 3. helyen áll. Nem tudtam, hogy ennyi troll van a fórumon.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azt mondjuk jó látni, hogy nélküle is megy a játék, nincs függés tőle. De lesznek ennél kiélezettebb meccsek, amikor kelleni fog a villanás. Vélhetően CR-ben ez benne lesz még egy ideig.nem akarom feleslegesen ezt a porkupacot rugni de CR nélkül mintha jobban menne? vagy mit tudott volna hozzáadni szegény tegnap? Max Morata helyett de ő sem volt szörnyű...
- Süti
És Morata 3. helyen áll. Nem tudtam, hogy ennyi troll van a fórumon.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Se Varane se Casemiro..bezzeg Morata! Nagy provokátor ez a Realista....___Samy___ írta:Varane ott sincs a listán?
Nem illik.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Remélem jön hamar és így leszpheco írta:Asensio a gólján kívül nem csinált túl sokat. Szóval nem igazán lettünk volna játékban szarabbak Cével. Azért tegnap az a korai gól nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Amúgy sem ilyen meccsen éreznénk meg Cé hiányát, hanem amikor nagyon kellene a gól, de nem jönne.miVida írta:nem akarom feleslegesen ezt a porkupacot rugni de CR nélkül mintha jobban menne? vagy mit tudott volna hozzáadni szegény tegnap? Max Morata helyett de ő sem volt szörnyű...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- ___Samy___
Varane ott sincs a listán?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Asensio a gólján kívül nem csinált túl sokat. Szóval nem igazán lettünk volna játékban szarabbak Cével. Azért tegnap az a korai gól nagyon megkönnyítette a dolgunkat. Amúgy sem ilyen meccsen éreznénk meg Cé hiányát, hanem amikor nagyon kellene a gól, de nem jönne.miVida írta:nem akarom feleslegesen ezt a porkupacot rugni de CR nélkül mintha jobban menne? vagy mit tudott volna hozzáadni szegény tegnap? Max Morata helyett de ő sem volt szörnyű...
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
nem akarom feleslegesen ezt a porkupacot rugni de CR nélkül mintha jobban menne? vagy mit tudott volna hozzáadni szegény tegnap? Max Morata helyett de ő sem volt szörnyű...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
- morientes
Sose gondoltam volna hogy leirok ilyet de GB egyèrtelműen.
Amugy tetszett az egèsz csapat,Asensio nagy tálantum,zseni lehet,Casemiro megdöglött a pályán ahogy kell,Kroos tanár,Kova kicsit szètszórt mèg,de ha lesznek percek beáll az,Ala kèt szèlsőbekk perfect,Ramos kissè mèg hülye de majd visszatèr fejben is lassan,Morata kapart de a helyzeteket be kell rugni,amikor meg passuolni kell nincs mese,passzolni kell.
Nem egy hitwhagyott szètesett,hanem egy massziv csapatot győztünk le idegenbe simán,nagy respect mindenkinek.
Amugy tetszett az egèsz csapat,Asensio nagy tálantum,zseni lehet,Casemiro megdöglött a pályán ahogy kell,Kroos tanár,Kova kicsit szètszórt mèg,de ha lesznek percek beáll az,Ala kèt szèlsőbekk perfect,Ramos kissè mèg hülye de majd visszatèr fejben is lassan,Morata kapart de a helyzeteket be kell rugni,amikor meg passuolni kell nincs mese,passzolni kell.
Nem egy hitwhagyott szètesett,hanem egy massziv csapatot győztünk le idegenbe simán,nagy respect mindenkinek.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
szerencsére a román meg cseh digi még adja....ott nem szól bele a poli....Realista24 írta:Nincs spojler tvm
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Casemiro is jó volt, yep.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
ElfelejtettemBuitre írta:Komolyan nem fért be Casemiro? Már írtam, de akkor ide is, nálam ő volt az.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Komolyan nem fért be Casemiro? Már írtam, de akkor ide is, nálam ő volt az.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nincs spojler tvm
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne kötözködj, menjél Benitez meg Mourinho angol bajnokikat nézni és rájössz.Realista24 írta:Igyál kevesebbetziro4vr írta: Zidane alatt van karaktere és RM-hoz méltó karaktere van a csapatnak.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Whoscored szerint Casemiro végül 9 tackle-vel zárta