Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Én örülnék, ha egy erősebb erofelmero is lenne a csoportban. Egy erős meg két gyengébb ellenfél ideális lenne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak a cityt es a dortmundot kell elkerülni, őket is simán verhetnénk, mert pl a citynek kell majd idő, de jobb lenne simán menni a csoportban
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha könnyebb csoportot akarunk, akkor gyakorlatilag a második kalapból kéne elkerülni az Arsenal, City, Dortmund hármast. A 3-4-ből nincs olyan ellenfél (talán a Tottenham), ami komolyabb erőfeszítést igényelne. A Rosztovot, Kijevet jó lenne elkerülni az utazás miatt, de kb. ennyi. Az, hogy a Monaco vagy Besiktas erősebb, mint a Legia egy Real szintjén szerintem majdnem mindegy.
Amúgy legnehezeb szerintem: Dortmund-Tottenham-Monaco, a legkönnyebb pedig egy Porto-Brugge-Legia lenne.
Amúgy legnehezeb szerintem: Dortmund-Tottenham-Monaco, a legkönnyebb pedig egy Porto-Brugge-Legia lenne.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real, Arsenal, PSV, Zágráb/Varsó.
én örülnék egy angolnak, valamint egy keleti, erőfocit játszó csapatnak, a PSV-t meg csak úgy, oda van olcsó repjegy.
én örülnék egy angolnak, valamint egy keleti, erőfocit játszó csapatnak, a PSV-t meg csak úgy, oda van olcsó repjegy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Na, ti milyen csoportot szeretnétek a Real Madridnak?
Én adnék egy Real Madrid, Porto, Tottenham, Dinamo Zagreb csoportot.
Én adnék egy Real Madrid, Porto, Tottenham, Dinamo Zagreb csoportot.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Kroos, Isco, James, Zidane, Lampard
Kapjuk a cityt. Azon a középpályán átrohannánk simán, és minden idők legjobb edzőjét is helyre tennénk.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Arsenal. Egy jo Zsiru gol adna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- András93
Mivel aligha fog ma kiesni a City, ezért a második kalapot 99%-ra lehet tudni.
Dortmund, Arsenal, Manchester City, Porto, Napoli és Leverkusen a lehetséges ellenfelek. Kit szeretnétek?
Én azt mondom, hogy legyen az Arsenal, nekik úgy is jó lenne visszavágni, a másik két kalapból meg jöjjön valami gyengébb.
Dortmund, Arsenal, Manchester City, Porto, Napoli és Leverkusen a lehetséges ellenfelek. Kit szeretnétek?
Én azt mondom, hogy legyen az Arsenal, nekik úgy is jó lenne visszavágni, a másik két kalapból meg jöjjön valami gyengébb.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Most néztem egy összefoglalót a Róma meccsről. Hát bakker... azok a belépők... Még így is idegesít, ha Real játékosnak lépnének így oda, leköpném a tv-t.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Villarrealt szépen kinyomta a spori a BLből...
Színtiszta kezezés semmi a franciáknál, majd mikor a spanyolt vállon rúgják hátulról az 11es.......
Valakit zavart a sok spanyol.
Színtiszta kezezés semmi a franciáknál, majd mikor a spanyolt vállon rúgják hátulról az 11es.......
Valakit zavart a sok spanyol.
Legia is bejutott
Nikolicnak korrekt szezonja volt bakker.
Ha eligazol remélem talál egy értelmes csapatot.
Nikolicnak korrekt szezonja volt bakker.
Ha eligazol remélem talál egy értelmes csapatot.
- András93
Biztos, nem láttam minden percet a két meccsből. De az első meccs első fél órájában simán jobb volt a Róma, aztán Vermaelan elintézte, most is kettős emberelőnyben nem sokat akart a Porto, előbb is eldönthették volna, mondjuk mindegy, mert így is megvan.R.M.C.F írta:Gyengébbek....
Sorsolástól függ persze, de nem várom a portugálokat a 16 közé. Mondjuk az tavaly sem sikerült.
Roma nagyon hülye volt...András93 írta:A Róma gyönyörűen kiejtette magát. Pedig egyáltalán nem gyengébbek ennél a Portónál.
Közben már 0-3.
Mêg Vermaelen pirosa első meccsen hagyján, de hogy De Rossi a másodikon kiállítatja magát és megint ilyen korán -1 ember....
A 2. Piros meg hab volt a tortán....
A lényeg, Iker a BLben....
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
András93 írta:A Róma gyönyörűen kiejtette magát. Pedig egyáltalán nem gyengébbek ennél a Portónál.
Közben már 0-3.
Gyengébbek....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- András93
A Róma gyönyörűen kiejtette magát. Pedig egyáltalán nem gyengébbek ennél a Portónál.
Közben már 0-3.
Közben már 0-3.
Ezek a Románál teljesen idióta favágó gyökerek baszki...
Uramatyám miket faultolnak bakker...
2. piros ma, de mindkettő totál jogos volt, rossz volt nézni is....
Uramatyám miket faultolnak bakker...
2. piros ma, de mindkettő totál jogos volt, rossz volt nézni is....
Megy a Roma-Porto.
Eddig Ikerék állnak továbbjutásra, érdemes nêzni.
Megint volt egy Roma piros az első félidőben, most De Rossit szórták ki.
Ikernek volt egy korrekt védése Nainggolan lövésénél, majd később lábbal is fogott egy szépet.
De jó lenne egy Real Madrid - Porto a csoportkörben...
Eddig Ikerék állnak továbbjutásra, érdemes nêzni.
Megint volt egy Roma piros az első félidőben, most De Rossit szórták ki.
Ikernek volt egy korrekt védése Nainggolan lövésénél, majd később lábbal is fogott egy szépet.
De jó lenne egy Real Madrid - Porto a csoportkörben...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nagyon jó kis interjú lett.sentry írta:Mit tanulhatunk Unai Emery-től pszichológiáról, taktikáról és a győztes mentalitásról?
Nehéz visszafognom magam, hogy ne dicsérjem halálra ezt a interjút. Leginkább RMCF-nek ajánlom, illetve mindenkinek, akit kicsit is érdekel a sport és vele szorosan kapcsolódó pszichológia. Egészen őszinte interjú.
Készítőknek és Emerynek meg
Köszi hogy belinkelted. Nem ismertem eddig az oldalt de mostmár figyelni fogom.
Elolvasgattam pár régebbi cikket is.
Azok is nagyon érdekesek.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Örülök, hogy tetszett. Annyit fűznék még hozzá, hogy szerintem nem csak a fociban, hanem az egész életben fontos a pszichológia.R.M.C.F írta:Elolvastam,jó arc,tetszik ha valakinek van esze is a focihoz,kevés ez az ember sajnos.Vannak benne dolgok amiben messzemenőkig egyetértek,van amiben nem,de az egy dolog.
Szeretem a pszihót a fociban,döntő tényező,mivel emberek alkotják a csapatot és a legfontosabb tényező a "döntések" sokasága.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Zseniális ahogy kezdődik az interjú és magát boncolgatja, és hogy látja a hibáit érettebb fejjel. Eszméletlen őszintén beszél magáról, talán ezért is lesz olyan kurvajó a cikk. Nekem kifejezetten tetszik, hogy Ő ennyire nagy hangsúlyt fektet ezekre, és ilyen komolyan is veszi. De ezt láthattuk más edzőknél is, de vagy nem volt alkalmuk ilyen témáról beszélgetni, vagy nem tudták ilyen szépen kifejezni magukat. Ha rajtam múlna az oktatásban a programozás mellett a pszichológiát (persze alap szinten, mindkettőt) gyerekkorban már tanítattnám, mert elképesztően sokat tesz az ember szellemi/lelki fejlődéséhez, amit az élet számos területén tudnának kamatoztatni.