Kommentáld a híreket
- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Re: Kommentáld a híreket
Egyébként mi az oka , hogy Coentrao menni akar?
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- ___Samy___
szerintem jó lenne a 25 fős keret, csak nem ezzel a súlyozással, bale érkezésével kaká és dm is felesleges lenneMás kérdés, hogy én is egy 23 fős keretet tartanék megfelelőnek.
az már más kérdés, hogy a brazil jelen pillanatban is az
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ezt hol olvastad?Géci írta:Khediráról is egyre több a hír, hogy vinné Mou a Chelseabe...
Minek kellene neki? csurig vannak középpályásokkal: Ramires, Lampard, Essien, Mikel, Van Ginkel akit most vettek, és van két fiataljuk is, plusz Luiz is tud ott játszani ha kell. Mou új kerete is mondhatni tökéletes, csurig univerzális játékosokkal. Egyedül egy bombajó csatár hiányzik neki, de majd a feltörekvő Lukaku megoldja (+ A Kölyök és Ba).
Adán megy, Jesus/Mejias kapusokból is az egyik szerintem elmegy, Denist jó lenne kölcsönadni valahova (szerintem célszerűbb külföldre, akár Németországba), Mateos is megy valahova, és szerintem még Casado is.Géci írta: Én nem gondoltam, hogy nagyon lesznek már távozók, de lehet nektek lesz igazatok...
Az első csapat meg attól függ hogy mi lesz a Bale üzletből. Ha semmi, akkor mindenki marad.
Ha jönne Bale akkor Dm abszolút felesleges vagy Jesét kéne kölcsönbe adni. de 3an nem kellenek 1 posztra.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát jó is lesz, ha alakul Vele valami. Vagy adjuk el idén, vagy hosszabbítsunk Vele, mert volt róla hír, hogy már csak két évig él a szerződése. És bár sokan nem néznek ki belőle sokat, szerintem ér 25 milliót (már írtam régebben, hogy miért). Kár lenne 10-15-ért elengedni jövőre, ha még idén kábé a dupláját kérhetnénk érte.Géci írta:Khediráról is egyre több a hír, hogy vinné Mou a Chelseabe...
A keret most (ha nem hagytam ki senkit):
Casillas, López, Jesús
Carvajal, Arbeloa, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo, xy (aki Coentrao helyett jön)
Khedira, Casemiro, Alonso, Illarramendi, Modric, Isco
di María, Özil, Jesé, Kaká, Cheryshev, Ronaldo
Benzema, Morata
+ Adán, Coentrao
Ez 25 fő + a 2 biztos távozó (Adán ugye biztos, Coentrao meg a hírek szerint szeretne). Ha jön Bale, akkor gondolom Cheryshev elmegy kölcsönbe, és ugyanúgy pont 25. Arról volt egy hír, hogy di Maríát akkor sem engedné el Ancelotti, ha jönne Bale, mert tervei vannak az argentinnal.
Más kérdés, hogy én is egy 23 fős keretet tartanék megfelelőnek.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Khediráról is egyre több a hír, hogy vinné Mou a Chelseabe... DM szerintem marad még. Coentrao, Khedira az aki lephet szerintem, plussz olvastam valahol olyat, hogy Cherysev is szivesen elmenne 1 évre kölcsönbe valahova így, hogy meg let hosszabbítva a szerződése... Én nem gondoltam, hogy nagyon lesznek már távozók, de lehet nektek lesz igazatok...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Ezek azért még mindig csak feltételezések, nem tudhatjuk pontosan, miért lett Modric hanyagolva ősszel. Simán benne van, hogy azért játszott csak ilyen keveset, mert erőnlétben rendkívül el volt maradva a többiektől. Meg hát Mou maga kérte a horvátot, nyilván fontos tervei voltak vele. Sok hülyesége volt (van) Mounak, de azt azért én nem feltételezem róla, hogy egy 3x millás játékost (akit ő maga kért) padoztasson csak azért, hogy Khedira, Xabi mindig pályán legyen. Akkor egyáltalán minek igazolta le? Szóval nekem itt nem stimmel a dolog az érvelésben, ezért gondolom úgy, hogy ennek az egésznek az előszezon hiánya volt az oka.ericco írta:Azért tavaly Mou túlságosan óvatos volt Modriccsal... micsoda meglepetés, hogy nem mert meghúzni valamit Simán bele lehetett volna dobni a horvátot a mély vízbe már ősszel, csak José nem akarta megbontani a fantasztikus KP-ját.Aztán megy a huzavona, hogy csak 20-30 perceket játszik, meg az edző próbálja vhogy beilleszteni a jelenlegi csapatba (lsd Modric tavaly)
Közben látom, hogy numberone1 is leírta ugyanezt.
Egyébként látszott is rajta az első 5-6 meccsén, hogy hajt, akar, de nem igazán találja a helyét a pályán.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Az a helyzet hogy, ha jön Bale akkor 27! játékos lesz a keretben, és csak 25-öt nevezhetünk. Szóvak ,ha nem megy 2 ember , akk nem játszanak egy meccset sem ...Géci írta:Az addig oké, hogy Josénál nem volt divat a rotálás, de miből gondolod, hogy Ancelotti nem képes rá . Amúgy nagyon is jó, ha bő a keret, mert akármikor beüthet 1-2 sérülés, meg 1-2 eltiltás (pláne az okos és értelmes spanyol bíróknak köszönhetően ugyebár.... ) és máris kaksi van levesbe... Amúgy van 1 olyan tippem, hogy már nem megy senki. Mindenki kap max 1 évet a bizonyításra Carlónál, és aki nem él vele (köztük Kaká is) az távozik jövő nyáron, vagy akár már télen... Annak meg, hogy lesz 1 Özil-ünk cserének vagy DM-ünk nehogy baj legyen már... Az addig oké, hogy az gáz volt mikor, Granerót meg Callejónt kellet becserélgetni, de, hogy már ez is baj, hogy végre van minőségi cserepad... Mik vannakoroszisti írta: kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon
A másik ,hogy lehet Mounál nem volt divat , nem is játszottak sokan pedig 23 fős keret volt . Szerintem 23 emberrel meg lehet oldani , úgy hogy van 4 - 5 emberünk akire bármikor számíthatunk , míg így senki se lesz "éles" , mert egymástól veszik el a perceket a cserék. Vagy meg az lesz , hogy lesz 4-5 hasznos cserénk a többi meg nem játszik. Nem azt mondom hogy, ne legyen Dm meg Özil a padon , csak akkor nem kell Kaká,Cheryshev meg Jesé , mert nem fognak játszani.
szerk: Szerintem Bale jönni fog és akkor Coentraonak meg Dm mehet , amerre lát. És így lennénk meg 25-en. Ezért félek én ,hogy Cheryshev lesz a balbunkó ...
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért tavaly Mou túlságosan óvatos volt Modriccsal... micsoda meglepetés, hogy nem mert meghúzni valamit Simán bele lehetett volna dobni a horvátot a mély vízbe már ősszel, csak José nem akarta megbontani a fantasztikus KP-ját.Aztán megy a huzavona, hogy csak 20-30 perceket játszik, meg az edző próbálja vhogy beilleszteni a jelenlegi csapatba (lsd Modric tavaly)
Közben látom, hogy numberone1 is leírta ugyanezt.
Merci Zizou!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert azt ne felejtsuk el, h iden mar nem Mou az edzo...aki makacsul ragaszkodott a taktikajahoz és par emberhez. Nem veletlenul nem lett Modric nem beepitve. Mas edzo mar az elejen betette volna és hagyta volna felvenni a ritmust. Ez Mou sara volt.Mythos90 írta:Aztán megy a huzavona, hogy csak 20-30 perceket játszik, meg az edző próbálja vhogy beilleszteni a jelenlegi csapatba (lsd Modric tavaly).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ebben igazad van. Azzal megint csak szívnánk, ha a bajnokság kezdetekor csatlakozna a csapathoz. Ha nem lesz megegyezés az elkövetkező napokban akkor meg kell hagyni jövőre a leigazolását
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Szerintem sportszakmai szempontból nem lenne jó ötlet Bale leigazolása (mármint idén). Ugyanaz a helyzet mint Modricnál tavaly. Megy a huzavona, ennek eredményeképpen a játékos egy darab meccset nem játszott eddig a felkészülés során, kb úgy készül magában ahogy tud. 2 hét múlva kezdődik a bajnokság, ha még az amerikai túra előtt megszereztük volna, akkor azt mondom oké, de így megint az lesz, hogy a nyár legvégén megérkezik 0 meccsel a lábában, a csapat taktikáját egyáltalán nem ismerve, nem beszélve a csapattársakról, az új közegről. Aztán megy a huzavona, hogy csak 20-30 perceket játszik, meg az edző próbálja vhogy beilleszteni a jelenlegi csapatba (lsd Modric tavaly). Ez egy kb 100 milliós igazolásnál egyáltalán nem mindegy, az egész világ rajtu7nk röhögne. Szóval szerintem maradjon csak ott jövőre is, és ha akkor s bomba formát hoz, akkor azt mondom oké. Addig ott van Di Maria, özil, isco, Jesé.
Fórumot tévesztettél, de elég csúnyán Az itteni emberek nem veszik be ezt a "rossz dolog igazolni" hülyítést, ami a MU, Barcelona, Bayern szurkolók egy részének a specialitásaEbben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Azért vastag bőr kell egy RM szurkolói honlapon ilyen kérdést feltenni, még ha költői akkor is.
Van, hidd el és legyen elég ennyi.
Van, hidd el és legyen elég ennyi.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ráadásul úgy írja ezeket a dolgokat,mintha a MU,vagy bármelyik másik csapat különb lenne.Nzedge írta:Én meg nem tudom mi szerethető a MU-ban...na bumm.Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Az addig oké, hogy Josénál nem volt divat a rotálás, de miből gondolod, hogy Ancelotti nem képes rá . Amúgy nagyon is jó, ha bő a keret, mert akármikor beüthet 1-2 sérülés, meg 1-2 eltiltás (pláne az okos és értelmes spanyol bíróknak köszönhetően ugyebár.... ) és máris kaksi van levesbe... Amúgy van 1 olyan tippem, hogy már nem megy senki. Mindenki kap max 1 évet a bizonyításra Carlónál, és aki nem él vele (köztük Kaká is) az távozik jövő nyáron, vagy akár már télen... Annak meg, hogy lesz 1 Özil-ünk cserének vagy DM-ünk nehogy baj legyen már... Az addig oké, hogy az gáz volt mikor, Granerót meg Callejónt kellet becserélgetni, de, hogy már ez is baj, hogy végre van minőségi cserepad... Mik vannakoroszisti írta: kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon
-
Ha minden igaz akkor Gareth Bale nem utazik el a Tottenham csapatával Monaco-ba a barátságos meccsre, megerősíteni még nem erősítették meg hivatalosan,
egyes hírek szerint Coentrao sem véletlenül maradt ki tegnap a keretből, mivel nem akarták, hogy megsérüljön, mert ő részese lesz/lehet Bale üzletnek.
egyes hírek szerint Coentrao sem véletlenül maradt ki tegnap a keretből, mivel nem akarták, hogy megsérüljön, mert ő részese lesz/lehet Bale üzletnek.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, CR7
Te miről beszélsz nincs olyan nagycsapat ami megengedheti magának, hogy csak saját nevelésre támaszkodjon mindig lesznek drága vagy még drágább igazolások mi köze van ennek ahhoz egy csapat szerethető vagy sem.legendary írta:Itt a gondom.és kérlek mesélj arról, hogy mezei szurkolóként (a foci tekintetében felelősség nélkül, pusztán a szórakozást, kikapcsolódást keresve és a csapat iránti rajongást csillapítva), hogyan is kellene gondolkodnom egy angol drukker fejével és ugyan miért kellene telesírnom a párnám, illetve megdorgálnom a szeretet klubomat, amikor egy jól működő, sikeres gazdasági vállalkozásként és sport egyesületként (egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével) képes a világ legjobbjait magukhoz csábítani nem pisztolyt tartva az illető játékosok fejéhez?!?
Ebben a Realban így mi a szerethető? Hogy van pénz meg nagy játékosok? Igaz ezzel lényegében eltűnik az igazi madridi szellemiség, csak egy "gépezet" lesz a csapatból, lényegében semmi szerethető se lesz a csapatban.
Egy általánosan antipatikus csapat válik így a Realból, sikerektől függetlenül, hiszen így hiába jönnek esetleg az eredmények, egyszeri98uűen semmi emberközeli, semmi szimpatikus nem lesz a csapatból. Olyan lesz, mint a City vagy a PSG. Persze, van pénz és nagy játékosok, marketingszempontból nyilván fasza minden - de én egyszerű "angol drukkerként" fel nem tudom fogni, hogy ebben így mi a kedvelhető.
Minden régi értékét elveszti ezzel a Madrid. Szerintem.Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.(egy évszázados múlttal és nem külső tőkeinjekció segítségével)
Ne szórakozzuk már ezzel, hogy teljesen magától csinálta ezt a Madrid. Semmivel se jobb, mint a City, csak más úton csinálja ugyanazt.
Én is 10 éve nézem Pl-t és semmi bajom sincs azzal, hogy valaki annyit költ amennyit megtehet nyilván arsenal, pool és részben manu szurkolóknak ez nem tetszik mert őket még nem vette meg egy arab sejk és addig inkább siránkodnak ahelyett, hogy jól gazdálkodnának...
Én személy szerint nagy ívben leszarom mi a véleménye azoknak akik utálják klubunkat vagy kinek mi szerethető én mindig is szeretni fogom Realt a történelme, Puskás, Di Stefano,Zidane, Beckham, Raúl, Casillas és a többiek miatt.
A REAL Madrid a világ legértékesebb klubja, a legnagyobb bevétellel és ez nem véletlen és pont ez engedi meg, hogy akár ilyen üzletet is véghez vigyünk még a szeretett united-odat is megelőztük!
Ha már itt tartunk a vörösök is 40millát akarnak költeni Fabregasra mer rájöttek, hogy a minőséget meg kell fizetni ezért maradtak le Thiagoról vagy korábban Lucas Mouráról is...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Kértek, csak ők a fizetésekre és a prémiumokra. Mivel ezen kiadásaik éveken keresztül magasabbak voltak, mint nálunk. Most kb. egálban lehetünk.Nyugodtan kérhetne pl a Barca is
Merci Zizou!
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a bankok sem hülyék, főleg az elmúlt években nagyon megnézik h kinek adnak pénzt. Kölcsönt csak az kaphat aki garantáltan vissza is tudja fizetni. Nézz utána többek között h milyen szerződést kötött még anno a Mediapro a Madriddal. Meg évek óta nekünk van a legnagyobb bevételünk. Miért ne használhatnánk ezt ki? CR-t kölcsönből vettük? Naés? A futball történetének legnagyobb üzlete volt. Megérte? Meg. Nyugodtan kérhetne pl a Barca is, csak valószínüleg kiröhögnék őket. Nemrég még a fizetésekkel is gondban voltak.legendary írta: Na. Ez azért egy nagyon durva és nevetséges kijelentés a hatalmas, nullkamatos banki kölcsönök, a Franco-féle erős támogatás (lehet tagadni, de felesleges) és egyéb támogatások mellett.
Francoról meg mit tudsz te? Valószínűleg csak az egyik oldal kiszínezett és elfogult verzióját.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Tőlem ilyet biztos nem láttál. De ott van pl. Özil is ... Ezek a játékosok nem fogják tűrni a padot , én ezért írtam. Mondjuk annyi biztos ,ha Bale jön ,dm megy (remélem legalább is ), és ezt az előbb nem vettem figyelembe . Mindegy , kíváncsi leszek ,hogy oldja meg Carlo , hogy mindenki játsszon Ja meg most vettem észre hogy 3 kapussal , és ha jön Bale ,akkor 27-en leszünk ... 2 távozó még tuti lesz , mert csak 25 embert nevezhetünk. (Dm,Kaká please )miért írta:Érdekes ... Kb az év minden napján elmondjátok gogy khedirát dm-et el kell adni morata nem szint arbeloa egy vicc. Xabi meg már nem lesz fiatalabb,ilyenkor meg ha baleről van szó akkor védelmükbe álltok hogy szegények nehogy padon üljenek már
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe