HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 16:12
Poolnak szerintem nem 3 védős felállás kéne, hanem szimplán egy normális balhátvéd.. Joe Gomez hamarosan visszatér elvileg a sérülésből, tavaly ő baromi jól kezdett, kérdés hogy fog játszani ennyi kihagyás után, de én őt nyomatnám rögtön. Túloldalt Clyne meg szerintem PL szinten egy elég jó jobbhátvéd, őt felesleges lenne kitenni, főleg hogy a kh-ek se túl acélosak, 3 együtt belőlük - meg Angliában nem túl nyerő a 3 védős rendszer szerintem.
Mondjuk Kloppot se értem igazából, nem tudom, hogy szándékosan erősített így, vagy csak ők jöttek, de nagyon gyenge nyarat produkáltak szerintem. Dahoudról, Paredesről, Tahról és hasonló játékosokról beszéltek, aztán jött Wijnaldum és Ragnar.. Nem tudom. Numberone1 jól írja a hollandnál, ott van a pályán, de hogy mit játszik azt nem tudom. Se ezt, se azt..
Én Origit kezdetném elől, mögötte a Coutinho-Firmino-Mané hármas, őket Wijnaldum váltogatná, mögöttük meg Can és Henderson lenne talán a kezdő, Grujic meg lenne az első számú beugrós, ő is elég jó volt a felkészülés alatt. De ez a mostani felállás, hogy Milner a balhátvéd, a csoda 4-es egyszerre a pályán, ezért nincs igazi támadó.. Hát nem tudom, Klopp nyilván érti mit akar ezzel, de én nem látom át, és az eredmények alapján se ez tűnik a nyerő húzásnak.