Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 21:07

cart írta:Kár hogy Ibra mellett ilyen 15-20 perceket fog csak kapni meccsek végén...

Tavasszal többet fog,Ibra nem fogja bírni ezt a tempót hétről hétre...tavasszal lesz rotáció biztosan vagy izomsérülések.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2016. augusztus 27., szombat 21:05

cart írta:Kár hogy Ibra mellett ilyen 15-20 perceket fog csak kapni meccsek végén...
Tippre hamarosan tolja majd jobbszélen Mata helyén. Hülye lenne Mou nem eleget használni.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 21:01

Rashford nekem sokkal szimpibb mint pl Harry Kane, de majd kiderül mi lesz belőle.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2016. augusztus 27., szombat 21:00

Kár hogy Ibra mellett ilyen 15-20 perceket fog csak kapni meccsek végén...

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. augusztus 27., szombat 20:24

Huuu de kiizzadt utolsó pillanatos győzelem lett, de Rashford egy kibaszott kiráály. :salute: :sziv: :sziv:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. augusztus 27., szombat 20:22

Fellaini egy komoly taktikai fegyver, helye van a MU keretében bőven, okosan használva nagy hasznára lehet Mounak, de ha folyamat nyomatva lesz, akkor -1 ember kb, de ez már Mou hibája lesz.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 20:05

numberone1 írta:
lestat írta:
Akkor inkább Khedirahoz hasonlítsuk. Mou azt itt is szerette. Így már értem miért tartotta meg.
Casemiro nálam.labdával ügyesebb. Főleg a keresztlabdái nagyon jók.
Na meg Case legalabb magas szinten teszi a labdaszerzest, de Fellaini? :kivagyhe: Annyira lassu a kp vele...

Fel kell tolni előrébb,fejjátéka a legszűkebb elit.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 27., szombat 19:47

lestat írta:
Akkor inkább Khedirahoz hasonlítsuk. Mou azt itt is szerette. Így már értem miért tartotta meg.
Na meg Case legalabb magas szinten teszi a labdaszerzest, de Fellaini? :kivagyhe: Annyira lassu a kp vele...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 19:46

Igen, ot Khedirahoz lehet leginkabb hasonlitani, bar szerintem nala jobb jatekos.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 19:44

Veidt írta:Fellaini egy taktikai szempontbol nagyon ertekes jatekos. O egy btb, de olyan sokat nyom a latba, hogy igy vkp nelkul fel tud allni a MU, hiszen Fellaini vedekezesben es tamadasban is kepet hozza tenni, sokat fut, sokat melozik, a palya szinte minden teruleten feltunik. Technikailag es kreativitasban valoban eleg messze van egy komoly jatekos szintjetol, de csak ezek alapjan Casemiro sem ferne be a Madridba peldaul. Az sem veletlenul hogy Van Gaal meg kozepcsatarkent (!) is kiprobalta. Az ilyen jatekosokat nagyon kedvelik az edzok is, mert hiba nelkul tudjak megvalositani az elkepzeleseiket es ertik a jatekot, ertik ami a palyan tortenik. O raadasul nagyon magas, ami hatalmas plusz vedekezesben es tamadasban is. Ugyanilyen jatekos Nainggolan es Vidal is, bar ok mindketten magasabb szinten jatsszak ezt a szerepkort. Es mindezt ugy irom, hogy ruhellem Fellainit es sokszor egy ostoba veroemberkent jatszik, de ezeket a kepessegeit nem lehet elvitatni.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 19:41

Fellaini egy taktikai szempontbol nagyon ertekes jatekos. O egy btb, de olyan sokat nyom a latba, hogy igy vkp nelkul fel tud allni a MU, hiszen Fellaini vedekezesben es tamadasban is kepet hozza tenni, sokat fut, sokat melozik, a palya szinte minden teruleten feltunik. Technikailag es kreativitasban valoban eleg messze van egy komoly jatekos szintjetol, de csak ezek alapjan Casemiro sem ferne be a Madridba peldaul. Az sem veletlenul hogy Van Gaal meg kozepcsatarkent (!) is kiprobalta. Az ilyen jatekosokat nagyon kedvelik az edzok is, mert hiba nelkul tudjak megvalositani az elkepzeleseiket es ertik a jatekot, ertik ami a palyan tortenik. O raadasul nagyon magas, ami hatalmas plusz vedekezesben es tamadasban is. Ugyanilyen jatekos Nainggolan es Vidal is, bar ok mindketten magasabb szinten jatsszak ezt a szerepkort. Es mindezt ugy irom, hogy ruhellem Fellainit es sokszor egy ostoba veroemberkent jatszik, de ezeket a kepessegeit nem lehet elvitatni.
JUANITO MARAVILLA

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 27., szombat 19:30

Veidt írta:Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
Hat ha Mou azert tartja a palyan, h majd pontrugasoknal +1 jol fejelo ember, mondjuk Herreraval szemben akkor :taps: ...mas indokot nem tudok elkepzelni. Mert doglassu, nem kreativ, nem egy passzolos ember.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 19:25

Veidt írta:Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
Nem véletlenül? Most vagy arra célzol hogy valamelyik MU tulajdonosról van "videoja" vagy arra hogy egy MUba ő jobb játèkosnak számít?
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Veidt

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 19:16

Annyit mondok, Fellaini a gyengébb meccsei ellenére nem véletlenül alapember már a harmadik MU-edzőnél.
JUANITO MARAVILLA

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 19:14

numberone1 írta:Gondban lesz a MU ha Ibra kiesik. Mindent ra ivelgetnek...a nagy taktukis Special One :lol:
És még ívelni sem tudnak. :lol:
Nagy semmi amit játszanak.
Martialt észre sem lehet venni. Pogba meg szerintem túl mélyen van.Fellainit pályára sem engedném.Egyedül Mata az aki tud hozzá tenni bármi kreativitást. Rooneynak nemtudom mi a szerepe de szerintem ő maga sem.
Jöhetnek azzal hogy még csiszolódnak de na...június óta ezt a játékot tervezgeti Mou?
Egyedül a védelem van rendben. Jó újra a pályán látni a Shaw gyereket.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 27., szombat 19:09

Gondban lesz a MU ha Ibra kiesik. Mindent ra ivelgetnek...a nagy taktukis Special One :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. augusztus 27., szombat 16:52

Ez a Firminho rettentően lusta játékos, elég jó érzéke van a labdához, de ebből a PL-ben nem lehet megélni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 16:52

Egész tetszetős kis meccset játszik az Arsenal. Mondjuk partner hozzá ez a Watford is. Sanchez elég flegma, eddig mom, nagyot megy. Özil meg a fejesgólján kívül nem sokat csinál. Xhaka is úgy néz ki, hogy be fog válni. Jó lesz ez, csak végre valahár bírják már ki azt a kumma tavaszt. :( :lol:

Hazard meg kezd ráérezni a távoli lövésekre. :mrgreen: Azért látszik, hogy tavaly sérülten játszott. Az idei szezinban már több gólja van, mint tavaly. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára M1Ö 2016. augusztus 27., szombat 16:53-kor.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 16:12

Poolnak szerintem nem 3 védős felállás kéne, hanem szimplán egy normális balhátvéd.. Joe Gomez hamarosan visszatér elvileg a sérülésből, tavaly ő baromi jól kezdett, kérdés hogy fog játszani ennyi kihagyás után, de én őt nyomatnám rögtön. Túloldalt Clyne meg szerintem PL szinten egy elég jó jobbhátvéd, őt felesleges lenne kitenni, főleg hogy a kh-ek se túl acélosak, 3 együtt belőlük - meg Angliában nem túl nyerő a 3 védős rendszer szerintem.
Mondjuk Kloppot se értem igazából, nem tudom, hogy szándékosan erősített így, vagy csak ők jöttek, de nagyon gyenge nyarat produkáltak szerintem. Dahoudról, Paredesről, Tahról és hasonló játékosokról beszéltek, aztán jött Wijnaldum és Ragnar.. Nem tudom. Numberone1 jól írja a hollandnál, ott van a pályán, de hogy mit játszik azt nem tudom. Se ezt, se azt..
Én Origit kezdetném elől, mögötte a Coutinho-Firmino-Mané hármas, őket Wijnaldum váltogatná, mögöttük meg Can és Henderson lenne talán a kezdő, Grujic meg lenne az első számú beugrós, ő is elég jó volt a felkészülés alatt. De ez a mostani felállás, hogy Milner a balhátvéd, a csoda 4-es egyszerre a pályán, ezért nincs igazi támadó.. Hát nem tudom, Klopp nyilván érti mit akar ezzel, de én nem látom át, és az eredmények alapján se ez tűnik a nyerő húzásnak.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. augusztus 27., szombat 16:07

MesQueUnClub írta:
lestat írta:Arsenálnál mi ez az ócska idegenbeli mez te jóèg? :ozil:
Ez volt olcsó, hogy a 600 alkalmazott ehessen. :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

Na mind1 de a 2.számu meznek általában köze kéne lennie a csapat cimeréhez szerintem.

Ez inkább 3.számu.De annak is csúnya. :lol:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: