Veidt írta:Szerintem Casemiro labdakihozatalai egyebkent meg mindig gyengek, sokszor tulsagosan tartja. Ha meg elveszti, akkor egybol visszacsuszik.
Mert echte vkp,az meg nem tud labdát kihozni.....csak letolni oldalra pl.....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 21:08
Veidt írta:Szerintem Casemiro labdakihozatalai egyebkent meg mindig gyengek, sokszor tulsagosan tartja. Ha meg elveszti, akkor egybol visszacsuszik.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 27., szombat 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 27., szombat 21:06
Tudják, hogy ő kaphatja, nem veszélyes.Veidt írta:Balet meg Asensiot csak ugyesen leveszik a palyarol, nincs teruletuk, de Morata mar 2-3x is tisztan kapta.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 21:05
Az a baj,hogy rendkivűl hiányzik benzema....marha nagy az űr a támadók és a kp között,modric próbál felmozogni többet mint szokott de ez kevés.....casemiroval meg ez miatt vagyunk egyel kevesebben,mert centrálisan ott az űr,ő nagyon mélyen,morata túl magasan pozicionált. Egy 20X20as területet nem töltünk be,Realista24 írta:Amikor egy sima passz átvétele is gondot okoz, ott már nagy a baj.
Morata...bb
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 27., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. augusztus 27., szombat 21:00
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 20:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 20:54
Passz,már tavaly is toltuk állandóan....de tetszik. Bale nagyon jól mozog a rövidre.Talán azért.Ónó írta:Ki hozta be nálunk ezt a szöglet a rövidre figurát? Egyszerűen nem tudják levédekezni. 3x tettem már fel a kérsést kb, de mindenki leszart. Te felfigyeltél erre gondolomR.M.C.F írta:Figyelni kell erre a pofára akinek a fejére rá van reszelve a sajt,mert eléggé fürge.
Egyébként nem lesz gond,nagyon magasan támadnak le,el fognak fáradni....második félidőben annyi lesz nekik,de addig is többet kellene oldalra mozgatni őket,több és gyorsabb oldalmegjátszás....mert elől kevesebben vannak,igy az aktiv letámadásukra ez lenne a méreg.....
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 20:54
Kicsit furcsa, de megszokható.Veidt írta: Szerintem az új névadó szponzor (La Liga Santander) miatt van.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. augusztus 27., szombat 20:53
Ki hozta be nálunk ezt a szöglet a rövidre figurát? Egyszerűen nem tudják levédekezni. 3x tettem már fel a kérsést kb, de mindenki leszart. Te felfigyeltél erre gondolomR.M.C.F írta:Figyelni kell erre a pofára akinek a fejére rá van reszelve a sajt,mert eléggé fürge.
Egyébként nem lesz gond,nagyon magasan támadnak le,el fognak fáradni....második félidőben annyi lesz nekik,de addig is többet kellene oldalra mozgatni őket,több és gyorsabb oldalmegjátszás....mert elől kevesebben vannak,igy az aktiv letámadásukra ez lenne a méreg.....
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 20:52
Szerintem az új névadó szponzor (La Liga Santander) miatt van.MesQueUnClub írta:Amúgy sport1-nek mi ez a minimalista fekete dizájn?
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. augusztus 27., szombat 20:52
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. augusztus 27., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 27., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 27., szombat 20:48
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 20:45
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. augusztus 27., szombat 20:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. augusztus 27., szombat 20:37
Bíróval már jól megy az összjátèkJim írta:reméljük lő addig 1 gólt Morata
amíg vissza nem tér Benzem
Jelenlévő fórumozók: 48 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem