Kijárni kijárna de;tudjuk hogy itt az számít,ki mikortól van a csapatnàl.Ikerrel én várnék azért,mert még nem biztos hogy ő lesz az elsőszámú(bár nagy a valószinűsége),Ramos viszont nem kérdés.De eljön majd még az az idő,mikor Cé lesz a kapitány.Egyébként szalag ide vagy oda,tul.képpen már most is az...
Cristiano Ronaldo
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Cristiano Ronaldo - 7
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- morientes
Nincs ez még elveszve.Most van a legjobb korban,mint fizikálisan,mint mentálisan,érett játékos lett,mindenfajta hisztis attitüdök nélkül.(most ne számítsuk ide az atma elleni kupadöntőt,mert abban a megmozdulásban benne volt az elbukott szezon minden keserűsége.persze ettől még lehet hogy meglesz raúl rekordja, de csapatszinten mikor annó idejött én több címre számítottam és ő is.
De egyébként teljesen beérett fejben,ha azt veszem még a nagy Zidane-nak is többször eldurrant az agya,mint neki.
Ha összérik ez a mostani garnitura,ha nem is most,de jövőre,és meghozza a gyümölcsét Ance mester munkája,az ő vezérletével akkor az a csapat elérhet mindent.És akkor Ronaldo lesz tényleg a király...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Komolyan mondom öröm lesz olvasni facebookon a sok focihoz nem értő Unitedes drukker sírását, miután hivatalos lesz a hosszabbítása. Ezek még mindig elhiszik, hogy vissza fog menni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
LINK. 2001 korul volt 24 eveshala real írta:Valaki meg tudná mondani, hogy annyi idősen, amennyi idős volt Ronaldo mikor idekerült, Raúlnak milyen meccs/gól statisztikája volt? Szóval a 24 éves Raúl-ra lennék kíváncsi.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Valaki meg tudná mondani, hogy annyi idősen, amennyi idős volt Ronaldo mikor idekerült, Raúlnak milyen meccs/gól statisztikája volt? Szóval a 24 éves Raúl-ra lennék kíváncsi.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem bizony! Mindig csak egy hajszál híja volt, de nem. Nem jöttek a kupák, díjak, viszont még mindig itt van a legnagyobb esélye címeket nyerni. (egyéni/csapat) hacsak nem igazol a Bayern/Barca kettősbeGalacticos írta:csapatsikereket tekintve madridban nem volt túl eredményes.
Nálunk van a tűz közelében, ez egyértelmű, szerintem neki magának is az.
Nekem valamiért jó érzéseim vannak az idei kerettel. Ugye ilyenkor, bízik a halandó ember. Lehet, mert elfogult vagyok a csapatom iránt és, ugye új edző, tehetséges fiatalok, új felfogás, Zidane, minden klappol. Nekem ez járhatóbb út, mint a négy évvel ezelőtti (bár az is hasznos volt, sőőt), meg van is kontraszt köztük, ugye ott nevek, meg új(ra) Perez éra és ide a nagykutyákkal, a pénz nem számít, szemben a mostani, posztokra igazolunk + Bale filozófiával.ha megint nem olyan eredménye lesz ennek az újjáépítésnek mint amilyet várunk -mint négy éve
Mindegy, Perez azt mondta, hogy Ronci innen megy nyugdíjba. Amit az öreg mond, az úgy van. Lehet nyugodtan aludni.
- Galacticos
kicsit gondolkodtam hogy itt marad és 34évesen visszavonul. az még ugye hat év.
ha megint nem olyan eredménye lesz ennek az újjáépítésnek mint amilyet várunk -mint négy éve- akkor azért csapatsikereket tekintve madridban nem volt túl eredményes.
eddig ugye 4év alatt: 1 bajnoki cím, 1 spanyol kupa, 1 spanyol szuperkupa.
és az a legszomorúbb, hogy egyáltalán nem rajta múlott hanem a sok mod akik körül vették.
persze ettől még lehet hogy meglesz raúl rekordja, de csapatszinten mikor annó idejött én több címre számítottam és ő is.
[EM]
ha megint nem olyan eredménye lesz ennek az újjáépítésnek mint amilyet várunk -mint négy éve- akkor azért csapatsikereket tekintve madridban nem volt túl eredményes.
eddig ugye 4év alatt: 1 bajnoki cím, 1 spanyol kupa, 1 spanyol szuperkupa.
és az a legszomorúbb, hogy egyáltalán nem rajta múlott hanem a sok mod akik körül vették.
persze ettől még lehet hogy meglesz raúl rekordja, de csapatszinten mikor annó idejött én több címre számítottam és ő is.
[EM]
- realbeckham
Én is már tűkön ülök a szerz.hosszabbítás miatt. Nem azért, mert aggódom, hogy esetleg távozik. Nem, kétségeim nincsenek afelől, hogy még évekig láthatom. Nem, pusztán már rohadtul idegesítenek az ilyen Calderón féle nyilatkozatok (mondjuk tőle nem meglepő), meg MU offenzíva, és biztos forrásos hírek stb... Már nem is nevetségesek, hanem az idegesítő kategóriába tartoznak nálam.
Pontit kéne már lassan tenni a mondatok végére és tapaszt ragasztani a károgókra.
Pontit kéne már lassan tenni a mondatok végére és tapaszt ragasztani a károgókra.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
vagy kaká kitért a hitéből....
remélem a hosszabbítását bejelentik a szezon előtt és aláír a pályafutása végéig. egy ilyen nagy játékosnak innen kell visszavonulnia, akármennyire is szerette manchestert. ide kell láncolni, megadni neki azt a szerződést, ami 33-34 éves koráig itt tartja
remélem a hosszabbítását bejelentik a szezon előtt és aláír a pályafutása végéig. egy ilyen nagy játékosnak innen kell visszavonulnia, akármennyire is szerette manchestert. ide kell láncolni, megadni neki azt a szerződést, ami 33-34 éves koráig itt tartja
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Hát ebben tévedsz.......amíg ronaldo a real játékosa,folyamatosan más klubokba fog elvileg igazolni,majd rájöttök egyszer,nem számít mi az igazság,mi a logika,vagy összefüggés......a sajtó azt írja amit olvasni akarnak..és mit akarnak? Ronaldo eligazol,pepe megrúgott egy terhes nőt,dmaria lopott az öltözőből,ez nem tud beilleszkedni az meg nem érzi jól magát............Ezt adom.És végre elcsitulnak a hangok a "nem hosszabít adjuk el" slágerben...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Hogy játszott a Galaxy ellen? Az összefoglalóban a kapufája, egy csele, meg a gólpassza volt benne. Félidőben lecserélték?
- L.Miki
A legnagyobb lesz, lehet majd. Sosem hittem volna hogy egyszer is fogom öt annyira kedvelni mint az utóbbi időkben. Nagyott nőtt a szememben, és örülök hogy nálunk van. Nem hiszem hogy csak a több pénz fejében elhagyna minket. Annál sokkal profibb.Remy írta:Vérprofi! Minden bizonnyal a Real Madrid legeredményesebb futballistája lesz pár év múlva. És meg is érdemli!Cristiano visszautasította a PSG-t.......
- morientes
Ezt adom.És végre elcsitulnak a hangok a "nem hosszabít adjuk el" slágerben...Remy írta:Vérprofi! Minden bizonnyal a Real Madrid legeredményesebb futballistája lesz pár év múlva. És meg is érdemli!Cristiano visszautasította a PSG-t.......
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Vérprofi! Minden bizonnyal a Real Madrid legeredményesebb futballistája lesz pár év múlva. És meg is érdemli!Cristiano visszautasította a PSG-t.......
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Charlie:
"Nagyon fájdalmas volt. Mondtam is a barátaimnak, a világ legdrágább játékosa eltörte a karomat. Láttam, hogy jön a labda felén, a mellettem ülő apám elugrott, én meg az arcomat akartam védeni a lövéstől."
Videó a szabiról és a mezátadásról
http://www.youtube.com/watch?v=pxpVTaKJB_o
"Nagyon fájdalmas volt. Mondtam is a barátaimnak, a világ legdrágább játékosa eltörte a karomat. Láttam, hogy jön a labda felén, a mellettem ülő apám elugrott, én meg az arcomat akartam védeni a lövéstől."
Videó a szabiról és a mezátadásról
http://www.youtube.com/watch?v=pxpVTaKJB_o
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Szegény srác. Kell nekik a kapu mögé jegyet venni... Korrekt felajánlás volt. Biztosan jobb kedvvel gyógyulgat.
És mi a második komment nso-n...: "micsoda nagyképű ronaldó"
És mi a második komment nso-n...: "micsoda nagyképű ronaldó"
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
- h3x0r
Itt van rola a video is: http://www.youtube.com/watch?v=V_zO3ViMScsszilamer írta:Nem kötekedésként, de én úgy olvastam, hogy a labdát a Bournemouth csapattól kapta. Vagyis ők dedikálták.De most is hatalmas respect!!
A Realtol egy mezt kapott, amit minden jatekos alairt, a Bournemouth-tol pedig egy dedikalt labdat.
De az a szabi nem gól volt, mert akkor hogy torte el a srac kezet? Vagy volt másik is ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehetséges, a mez az biztos.Nem kötekedésként, de én úgy olvastam, hogy a labdát a Bournemouth csapattól kapta. Vagyis ők dedikálták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema