Naggyából èn is erre akartam kilyukadni.Azért egy 20 éves játékostól nem várjuk el, hogy minden hétvégén világklasszis teljesítményt hoz.
Értékeld a legutóbbi meccset
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na nekem is sikerult megneznem ... Az elso felido az eleg halovany volt. Teljesen foloslegesnek ereztem Casemirot, Kroost kellett volna viszahuzni, mert casemiro amint labdat kapott letamadtak o meg azt se tudta hol van. Ellenben a masodik felidoben nagyon tetszett. Egy tank a pali.
Azert is volt ekkora kulonbseg, mert a masodik felidoben volt terulete a csapatnak. Es nagyon jol latszik, hogy ha nincs terulet a fel csapat halott. Casemironal kezdodott, mivel nem tudtunk epitkzni... A csatarokhoz mar el sem jutott a labda. Viszont a direktebb jatekban Casemiro , bale, james kitudnak teljesedni. Viszont az elso felidoben meg teljes fekek voltak...
Aki nekem negativum volt az Marcelo. Miden passzabol golpasszt akart adni es meg vedekezesben is keves volt.
Aki meg pozitivum az Morata. Nekem tetszik, higy hajt , akar. Egy az egy elleniket nyer, es remekul fedezi a labdat, megnyeri a test a test elleni parharcokat. Jol kell hasznalni az tuti, de nagyon hasznos lehet.
Azert is volt ekkora kulonbseg, mert a masodik felidoben volt terulete a csapatnak. Es nagyon jol latszik, hogy ha nincs terulet a fel csapat halott. Casemironal kezdodott, mivel nem tudtunk epitkzni... A csatarokhoz mar el sem jutott a labda. Viszont a direktebb jatekban Casemiro , bale, james kitudnak teljesedni. Viszont az elso felidoben meg teljes fekek voltak...
Aki nekem negativum volt az Marcelo. Miden passzabol golpasszt akart adni es meg vedekezesben is keves volt.
Aki meg pozitivum az Morata. Nekem tetszik, higy hajt , akar. Egy az egy elleniket nyer, es remekul fedezi a labdat, megnyeri a test a test elleni parharcokat. Jol kell hasznalni az tuti, de nagyon hasznos lehet.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Azért egy 20 éves játékostól nem várjuk el, hogy minden hétvégén világklasszis teljesítményt hoz. Casemiro meg csak egyszerűen kevés, neki a rombolni tudása az ereje, az meg nekünk a meccseink 90%-ban nem elég.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az eleje elèg gyenge volt,Morata gól ide vagy oda,de a legszebb Higuainos időszakok jutottak eszembe egy BL meccsen.Bale is halványabb volt,azèrt látszik mikor leállnak a gatyaszár mellè,ès nincs terület,van ott nèmi tanácstalanság.Ezzel együtt mostanában meg vagyok vele elègedve.
Asensio sem az volt mint egy hete,de ott èn a hullámzó teljesitmènyt a rutintalanságnak tudom be,espanol ide vagy oda.Real Madrid játèkoskènt is kell rutint szerezni,nagyobb a nyomás főkènt egy jó bemutatkozás után.
A kp korrekt volt,Modric/Kroos nagyon adta,Case kissè halványabban,vagy ugyan ugy csak a kontraszt volt nagyobb
Hátul különösebb gond nem volt,nèha Casilla hozta rám a szarást,jó lenne ha visszatèrne már Navas.
Asensio sem az volt mint egy hete,de ott èn a hullámzó teljesitmènyt a rutintalanságnak tudom be,espanol ide vagy oda.Real Madrid játèkoskènt is kell rutint szerezni,nagyobb a nyomás főkènt egy jó bemutatkozás után.
A kp korrekt volt,Modric/Kroos nagyon adta,Case kissè halványabban,vagy ugyan ugy csak a kontraszt volt nagyobb
Hátul különösebb gond nem volt,nèha Casilla hozta rám a szarást,jó lenne ha visszatèrne már Navas.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Szerintem az esetek többségében ő lesz az első becserélt játékos. Nem hiába lett kezdő Jamessal, Iscoval, Vazqeuzzel ellentétben 3 edző meccs után. Ezért is felesleges itt tartani Jamest, mert Asensio eggyel hátrébb is képes játszani, neki sincs meg a btb szelleme, de Jamesnek sincs. A két ember közt a különbség, hogy a spanyol dinamikus és közel sincs ennyi technikai hibája.Anthony írta:Asensio hamarosan óriási problémát fog okozni a fejeseknek, mert amint CR visszatér még csereként sem lesz helye a csapatban, viszont neki játszania kellene minél többet, CR meg itt lesz 2020-ig..nem tudom mi lesz erre a megoldás?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Asensio hamarosan óriási problémát fog okozni a fejeseknek, mert amint CR visszatér még csereként sem lesz helye a csapatban, viszont neki játszania kellene minél többet, CR meg itt lesz 2020-ig..nem tudom mi lesz erre a megoldás?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én csak a második félidőt láttam, és itt asensio elég hamar le lett cserélve de kb látni lehetett mindig mikor labdához ért hogy teljesen más szinten van mint mondjuk james. a 2-1 nem adja vissza a meccs összképét simán megérdemeltük a győzelemetwZoLee7 írta:NEm láttam a meccset. Érdemes megnézni, tudva az eredményt? Elolvastam RMCF írását kicsivel feljebb, kb az lehetett amit vártam. Félek elég hamar felfújtuk Asensiot, nekem az az érzésem jobb lenne még most Bale baloson, jobb oldalon Lucas, csereként pedig jöhet Asensio. Más egy fáradt ellenfél ellen. Ha azt írjátok érdemes megnézni meglesem, de amúgy bőven jó h még mindig 100%-os a csapat.
-
Amit többek között én is kiemelnék hogy a Celta nagyon jól felkészült erre a meccsre és mind védekezésben mind támadásban nagyon jól megvalósították az edzőjük elképzelését, ilyen is előfordulhat egy mérkőzésen. kevés területünk volt, Bale és Asensio elegge szürke volt emiatt, viszont ennek tudatában is nagyon keveset hoztak főleg az első játékrészben tőlük több egyéni játék kellett volna, legalább annyi amennyit Modric csinált kpként. Amit RMCF is mondott hogy a szélsővédőink szintén keveset vállaltak és ez egyértelműen a játékunk sikerességét határozza meg, enélkül kevesebb helyzetet alakítunk ki, továbbra is kevésnek érzem a labda nélküli játékot az elől levőktől, igy hogy Benzema nincs ez még kevesebb, ezért ez tényleg luxus ha még Carvajal és Marcelo sem ad hozzá a támadásokhoz.
Összegezve nem éreztem élesnek a csapatot. Modric és Kroos hozott nálam kiemelkedőt, beállva pedig Lucas és James felrázta a csapatot. Ezek a három pontok kiemelt fontosságúak a bajnoki címert.
Összegezve nem éreztem élesnek a csapatot. Modric és Kroos hozott nálam kiemelkedőt, beállva pedig Lucas és James felrázta a csapatot. Ezek a három pontok kiemelt fontosságúak a bajnoki címert.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert nem volt rossz Assensio, csak nem jottek be ugy dolgai, mint korabban, de meg igy is csinalt szep dolgokat. Viszont azt megtippelni, h Assensio helyett jon be LV es arra verdesni a mellett ... Nem kell leirni Assensiot, jo lesz az.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Szerintem érdemes visszanézni. Én sosem éreztem azt hogy egy lélektelen csapatot látnánk, és számomra ez a legfontosabb. Vagy ha a meccset nem is, de egy Modric highlighsot mindenképp nézz.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
NEm láttam a meccset. Érdemes megnézni, tudva az eredményt? Elolvastam RMCF írását kicsivel feljebb, kb az lehetett amit vártam. Félek elég hamar felfújtuk Asensiot, nekem az az érzésem jobb lenne még most Bale baloson, jobb oldalon Lucas, csereként pedig jöhet Asensio. Más egy fáradt ellenfél ellen. Ha azt írjátok érdemes megnézni meglesem, de amúgy bőven jó h még mindig 100%-os a csapat.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Bosszantó volt a meccs, mert el lehetett volna ezt dönteni hamarabb is, volt ugye 2 kapufa. Néha kicsit könnyelműnek, nem elég koncentráltnak éreztem a csapatot. A másik oldalról, meg az ősszel gálázó csapatokkal tudjuk mi szokott történni. Ha megy persze nem kell visszafogni semmit, de nincs tragédia az ilyen meccsekkel amíg jön az eredmény.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Az ilyen meccseket ha nagy százalékban be tudjuk húzni akkor pályázhatunk a bajnoki címre.
Zidane meg tovább bővíti a hajrában megnyert meccsek számát.
Zidane meg tovább bővíti a hajrában megnyert meccsek számát.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nos,
Jó meccs volt,de ezek azok a meccsek amin hiányzik ronaldo és a velős klasszisa,mert réges régen eldöntötte volna.
Casilla ma többször is bizonytalan volt,főleg a kimozdulásoknál levegőben,ezt nem vártam mert alapvetően képzett kapus.
A két szélső védőnk egyszerűen nem mozgott fel ma,alig voltak egy vs egyek,elfutások,betörések,ez nem jellemző rájuk,taktika sem lehetett , igy az ellenfél zárt jól,akik egyébként egy ritka bátor és fegyelmezett és jól működő magasan pozicionált letámadással jöttek elő. A labdát nem is tudtuk a mi megszokott formációnkban kihozni,erre reagálni kellett volna több hosszú beindítással,de bale nem igazán volt ma a helyén,a 15. perctől a 65. percig nem is tudtam megítélni a feladatkörét.
Ronaldot említettem,de valójában a probléma benzema hiánya,a csapat sír érte....case mélyen pozicionált,morata meg magasan,visszamozog de nem megfelelő ütemben és nem megfelelő a hatékonysága sem,sok az egyéni játéka,több mint amit kellene ,sokat birkózik,sok energiát veszít,mindig mozgása a maga helyezkedése alapján alakul ki,a kombináció nála másodlagos....első az egyéni kialakitás,ezt a csapat nem tudja sem tolerálni,sem nem megszokott. Ennek ellenére morata játéka pozitiv magához és az elvárthoz képest,de sajnos vagy nem sajnos nem megfelelő a számunkra. Taktikai fegyvernek talán lehetne használni....ha hallgat az emberre akkor persze....
benzema összeköti a két részt,midig lehetőséget ad és a lehetőség nagy %ban pontosan és gyorsan megoldást talál.
Asensio ma gyenge volt,inaktiv,keveset vállalt a cseréje jogos volt,előtte jeleztem is 4-5 perccel mielőtt zizu lehozta hogy le kell rántani lucasra.
na ő az én emberem....imádom....imádom....ez a fószer nem semmi,az ütemei a ritmusa élmény...
Kroos és modric remek volt,case ma gyenge volt,körülményes és a labdakihozatalok nullák,adja le....oké...ennyi.
Az ellenfélnél az akinek sajtot reszeltek a fejére eléggé gyors volt,az efféléket ki kell zárni a felfutásokból.Majdnem galibát okozott.
Jobbak voltunk , nem is volt kérdés ki a jobb,ez gólokban nem mutatozott meg,de végig tudtam hinni bennük. Ez a lényeg.
Jó meccs volt,de ezek azok a meccsek amin hiányzik ronaldo és a velős klasszisa,mert réges régen eldöntötte volna.
Casilla ma többször is bizonytalan volt,főleg a kimozdulásoknál levegőben,ezt nem vártam mert alapvetően képzett kapus.
A két szélső védőnk egyszerűen nem mozgott fel ma,alig voltak egy vs egyek,elfutások,betörések,ez nem jellemző rájuk,taktika sem lehetett , igy az ellenfél zárt jól,akik egyébként egy ritka bátor és fegyelmezett és jól működő magasan pozicionált letámadással jöttek elő. A labdát nem is tudtuk a mi megszokott formációnkban kihozni,erre reagálni kellett volna több hosszú beindítással,de bale nem igazán volt ma a helyén,a 15. perctől a 65. percig nem is tudtam megítélni a feladatkörét.
Ronaldot említettem,de valójában a probléma benzema hiánya,a csapat sír érte....case mélyen pozicionált,morata meg magasan,visszamozog de nem megfelelő ütemben és nem megfelelő a hatékonysága sem,sok az egyéni játéka,több mint amit kellene ,sokat birkózik,sok energiát veszít,mindig mozgása a maga helyezkedése alapján alakul ki,a kombináció nála másodlagos....első az egyéni kialakitás,ezt a csapat nem tudja sem tolerálni,sem nem megszokott. Ennek ellenére morata játéka pozitiv magához és az elvárthoz képest,de sajnos vagy nem sajnos nem megfelelő a számunkra. Taktikai fegyvernek talán lehetne használni....ha hallgat az emberre akkor persze....
benzema összeköti a két részt,midig lehetőséget ad és a lehetőség nagy %ban pontosan és gyorsan megoldást talál.
Asensio ma gyenge volt,inaktiv,keveset vállalt a cseréje jogos volt,előtte jeleztem is 4-5 perccel mielőtt zizu lehozta hogy le kell rántani lucasra.
na ő az én emberem....imádom....imádom....ez a fószer nem semmi,az ütemei a ritmusa élmény...
Kroos és modric remek volt,case ma gyenge volt,körülményes és a labdakihozatalok nullák,adja le....oké...ennyi.
Az ellenfélnél az akinek sajtot reszeltek a fejére eléggé gyors volt,az efféléket ki kell zárni a felfutásokból.Majdnem galibát okozott.
Jobbak voltunk , nem is volt kérdés ki a jobb,ez gólokban nem mutatozott meg,de végig tudtam hinni bennük. Ez a lényeg.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Ez a Celta elég brutál kis csapat maradt még Nolito kiválásával is, kíváncsi vagyok a hármas frontot hogyan fogják bírni.. Ha nem fáradnak el, akkor az EL-ben is komoly menetelés várható tőlük. Mi tompák voltunk, és még szerencsénk sem volt, de összességében megérdemelten nyertünk. Év eleji forma, ráadásul kulcsjátékosok hiányoznak, lesz ez még jobb is.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
na akkor az elso 2 fordulot letudtuk hibatlanul, de most mar ronaldot es benzemat akarok.
morata pedig menjen a helyere, a padra.
morata pedig menjen a helyere, a padra.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak a 2. félidőt láttam teljes egészében, de ott megjelent az abszolút csúcs Carvajal. Hiába az elsőben jött a gólpassza, a 2-ban jött ki, hogy előrébb tart a többieknél. Ha még most is játszanának, akkor ez az állat még mindig fel le futkorázna. Csak az a baj, hogy az is eszembe jutott, hogy nehogy túl hamar kerüljön csúcsformába és vagy megsérüljön, vagy le eresszen tavaszra. De mondjuk nem úgy ismerjük, mert már vannak erőnléti edzések is.Gascoigne írta:Carvajal-nak én is örülök nagyon, a gyerek szép csöndesen az egyik legjobb jobbhátvéddé nőtte ki magát a piacon.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Élmény téged olvasni rmcf.
Carvajal-nak én is örülök nagyon, a gyerek szép csöndesen az egyik legjobb jobbhátvéddé nőtte ki magát a piacon.
Carvajal-nak én is örülök nagyon, a gyerek szép csöndesen az egyik legjobb jobbhátvéddé nőtte ki magát a piacon.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
5 kezdőnk hiányzott így nem voltam valami magabiztos a meccs előtt,meg is leptek,mert a fél csapat távollétében kifejezetten jó meccset játszottak,egy olyan ellenféllel szemben,akik 1, otthon nem adják olcsón a bőrüket senkinek sem......2, nincsen válogatottjuk,így hetek óta 100% létszámmal tudtak készülni a mérkőzésre,ami nagy előny.
Nálunk a védelemben ramos első félidei több hibáját tudom kiemelni,úgy tűnt nem volt koncentrált,nem vette fel még a meccset, igy több alapvető hibát vétett,de ezek nem védekezési,inkább felfelé játékban-összjátékban jöttek ki.
carvajal és marcelo iszonyat nagy játékosok....baxxxus.....nagyon jók.
A kp-án modric is hiányzott,bár kovacic egy elég jó meccset hozott le,szurkolok neki,nagyon tehetséges srác,de alig kapott lehetőséget tavaly,igy nehéz fejlődnie. Talán kicsit túl kapkod ha lövő zónában van,illetve erénye hogy jól feltudja hozni a labdát és nem rugdalja el vaktában.
Casemiro nagyon jól játszott,sok szerelése kitűnt,bár lehet hogy ezek azért tűnnek ki annyira,mert a szerelései mindig látványosak,fizikai ráhatás,kemény és határozott odalépések,csúszások amikkel önmagát sem kíméli sokszor. Kroos és modric is sok lasztit szerez,de jó helyezkedéssel és jó ütemmel.....de nem látványosan.
Elől volt érdekes a felállás....felfordult a megszokott taktika.
Ez morata miatt volt így, higuain távozása óta nem álltunk fel poziciós centerrel,illetve ilyen feladatokkal...bár itt minden bizonnyal taktikai utasítás volt moratának hogy nagyon sokat változtassa a helyét(ennyit nem szoktak ott),mert ezzel benzemát próbálhatta zizu modellezni. Na ez nem lett megoldás,mivel benzema visszamozgásai,ütemválasztásai nehezen utánozhatóak,benzema olyan ütemben tud leválni a védőkről ahogy morata nem,és morata igy többször a védőnek háttal birkózott,forgott,ölbe ült ezzel lassítva a játékunkat és a folytonosságot.. stb...míg benzema két ütemmel korábban levált a védőkről egy lehetséges felpassz előtt és üresen mutatva magát lemozogva szabadon veszi át és teszi le sajáthoz. Morata a rossz helyezkedései miatt több közelharcot vív meg,ez emészti az erejét,ezt taktikával,kifejezetten erre irányuló edzés feladatokkal lehetne javítani,többször kellene egyből játszania,ezt ki kell verni a fejéből,átveszi,majd több érintést tesz...ez meg azért nagy luxus.... Ezen felül dícséretes hogy sokat futott,de ezen futások túl nagy része felesleges volt,ezt is javítani lehet taktikai fogásokkal,mert így nem akkor "robban" és nem azzal az elánnal ahogy és amikor kell......volt hogy a leghátsó ellenfél védőjénél volt a labda és ketten sprinteltek rá..óriási luxus,mert a védelem letolódja és már fel is passzolnak,majd kizárják kettőjüket a letámadásból,gyors ellentámadással létszámelőnnyel bírnak.
Sokat brusztolt,megvoltak az egyéni játékai mint egy klasszikus centernek,tehát vállalkozott és kockáztatott is,ez jó....egy az egyekhez odaállt ,több egyéni párharc próbálkozás,kimozgások oldalra és kényszerítés elmozgásra védőket,próbálkozni védőt megverve mögéjük kerülni,kicsit túl egyénies volt a lövőzónában,ott fel kell tudni nézni,mert lehet jobb kombináció esetleg.... Alapvetően nem hozott le rossz meccset,de átgondoltabban és higgadtabban kell működnie,több összjátékot kell keresnie és több kombinációban részt venni hogy tartós sikere legyen. Ez görcs így.
Bale nem is értette a mozgásokat,benzema sokat mozog le és vissza,szinte mindig adja a passz lehetőséget,morata mutatja magát de nem tud jól lemozogni és így ott a labdavesztés kockázata a helyezkedésében mert a védő könnyen olvassa le a mozgását.
Bale nem volt rossz,de többet várok tőle,több és gyorsabb kombinációt,illetve területi befutást és lövést is......a haja nem labdarúgópályára való,ezt azért illene neki tudnia. Akciófilmekben,koreai nindzsa filmekben elmegy,de ez foci,ott meg ez zavaró tényező. Egy labdarúgó nézzen ki labdarúgónak ezt vallom.
Asensio....ez higgadság volt,aki ennyire nyugodtan lejátszik egy ilyen ziccert az figyelemreméltó. A technikája kiemelkedő,a fizikai ereje is,és ezt jól is használja ki egy párharcnál. Viszont,erejét nem tudja beosztani,így a cseréje indokolt volt,elfáradt(be is mondtam hogy őt cserélik le előtte két perccel kb). Voltak időszakok amikor eltűnt,ez félő...mert lásd özil volt ennek a bajnoka....de .....csillogó tehetség,ő az akit MINDEN meccsen betennék,ez az amiről írtam is korábban,évente annyi de annyi meccs van amikor eldől korán,ott ezeket KELL nyomni.....ez a legfontosabb.
Isco,James nem illik a rendszerünkbe,ezt írtuk már, ez nem jelenti azt hogy ők rossz játékosok....sőt...nagyon jók,de nem illenek a mi 3 vonalas felállásukba.
Várhidiről pozitív,hogy észrevette amikor átálltunk 2 ékes felállásra egy-egy támadásnál...és ezt ki is monitorozta. Bravo......ezt nem vártam egy magyar edzőtől(bár alig hallani okosságot csak sületlenséget és közhelyek puffogatását). Vagy valaki súgott neki ......bár az elején a beszólása pofont érdemel,hogy a real szedje össze magát és hozzon le jó meccset....pfffff...hát a kacatos ku**a anyját .....egyelőre a real madrid európa legjobbja,még ha itt is pl egy réteg összehúzott v@gb@lnyílással ül le és nem tud hinni a csapatában.
Hala madrid....amióta foci a foci a legjobb csapat.
Nálunk a védelemben ramos első félidei több hibáját tudom kiemelni,úgy tűnt nem volt koncentrált,nem vette fel még a meccset, igy több alapvető hibát vétett,de ezek nem védekezési,inkább felfelé játékban-összjátékban jöttek ki.
carvajal és marcelo iszonyat nagy játékosok....baxxxus.....nagyon jók.
A kp-án modric is hiányzott,bár kovacic egy elég jó meccset hozott le,szurkolok neki,nagyon tehetséges srác,de alig kapott lehetőséget tavaly,igy nehéz fejlődnie. Talán kicsit túl kapkod ha lövő zónában van,illetve erénye hogy jól feltudja hozni a labdát és nem rugdalja el vaktában.
Casemiro nagyon jól játszott,sok szerelése kitűnt,bár lehet hogy ezek azért tűnnek ki annyira,mert a szerelései mindig látványosak,fizikai ráhatás,kemény és határozott odalépések,csúszások amikkel önmagát sem kíméli sokszor. Kroos és modric is sok lasztit szerez,de jó helyezkedéssel és jó ütemmel.....de nem látványosan.
Elől volt érdekes a felállás....felfordult a megszokott taktika.
Ez morata miatt volt így, higuain távozása óta nem álltunk fel poziciós centerrel,illetve ilyen feladatokkal...bár itt minden bizonnyal taktikai utasítás volt moratának hogy nagyon sokat változtassa a helyét(ennyit nem szoktak ott),mert ezzel benzemát próbálhatta zizu modellezni. Na ez nem lett megoldás,mivel benzema visszamozgásai,ütemválasztásai nehezen utánozhatóak,benzema olyan ütemben tud leválni a védőkről ahogy morata nem,és morata igy többször a védőnek háttal birkózott,forgott,ölbe ült ezzel lassítva a játékunkat és a folytonosságot.. stb...míg benzema két ütemmel korábban levált a védőkről egy lehetséges felpassz előtt és üresen mutatva magát lemozogva szabadon veszi át és teszi le sajáthoz. Morata a rossz helyezkedései miatt több közelharcot vív meg,ez emészti az erejét,ezt taktikával,kifejezetten erre irányuló edzés feladatokkal lehetne javítani,többször kellene egyből játszania,ezt ki kell verni a fejéből,átveszi,majd több érintést tesz...ez meg azért nagy luxus.... Ezen felül dícséretes hogy sokat futott,de ezen futások túl nagy része felesleges volt,ezt is javítani lehet taktikai fogásokkal,mert így nem akkor "robban" és nem azzal az elánnal ahogy és amikor kell......volt hogy a leghátsó ellenfél védőjénél volt a labda és ketten sprinteltek rá..óriási luxus,mert a védelem letolódja és már fel is passzolnak,majd kizárják kettőjüket a letámadásból,gyors ellentámadással létszámelőnnyel bírnak.
Sokat brusztolt,megvoltak az egyéni játékai mint egy klasszikus centernek,tehát vállalkozott és kockáztatott is,ez jó....egy az egyekhez odaállt ,több egyéni párharc próbálkozás,kimozgások oldalra és kényszerítés elmozgásra védőket,próbálkozni védőt megverve mögéjük kerülni,kicsit túl egyénies volt a lövőzónában,ott fel kell tudni nézni,mert lehet jobb kombináció esetleg.... Alapvetően nem hozott le rossz meccset,de átgondoltabban és higgadtabban kell működnie,több összjátékot kell keresnie és több kombinációban részt venni hogy tartós sikere legyen. Ez görcs így.
Bale nem is értette a mozgásokat,benzema sokat mozog le és vissza,szinte mindig adja a passz lehetőséget,morata mutatja magát de nem tud jól lemozogni és így ott a labdavesztés kockázata a helyezkedésében mert a védő könnyen olvassa le a mozgását.
Bale nem volt rossz,de többet várok tőle,több és gyorsabb kombinációt,illetve területi befutást és lövést is......a haja nem labdarúgópályára való,ezt azért illene neki tudnia. Akciófilmekben,koreai nindzsa filmekben elmegy,de ez foci,ott meg ez zavaró tényező. Egy labdarúgó nézzen ki labdarúgónak ezt vallom.
Asensio....ez higgadság volt,aki ennyire nyugodtan lejátszik egy ilyen ziccert az figyelemreméltó. A technikája kiemelkedő,a fizikai ereje is,és ezt jól is használja ki egy párharcnál. Viszont,erejét nem tudja beosztani,így a cseréje indokolt volt,elfáradt(be is mondtam hogy őt cserélik le előtte két perccel kb). Voltak időszakok amikor eltűnt,ez félő...mert lásd özil volt ennek a bajnoka....de .....csillogó tehetség,ő az akit MINDEN meccsen betennék,ez az amiről írtam is korábban,évente annyi de annyi meccs van amikor eldől korán,ott ezeket KELL nyomni.....ez a legfontosabb.
Isco,James nem illik a rendszerünkbe,ezt írtuk már, ez nem jelenti azt hogy ők rossz játékosok....sőt...nagyon jók,de nem illenek a mi 3 vonalas felállásukba.
Várhidiről pozitív,hogy észrevette amikor átálltunk 2 ékes felállásra egy-egy támadásnál...és ezt ki is monitorozta. Bravo......ezt nem vártam egy magyar edzőtől(bár alig hallani okosságot csak sületlenséget és közhelyek puffogatását). Vagy valaki súgott neki ......bár az elején a beszólása pofont érdemel,hogy a real szedje össze magát és hozzon le jó meccset....pfffff...hát a kacatos ku**a anyját .....egyelőre a real madrid európa legjobbja,még ha itt is pl egy réteg összehúzott v@gb@lnyílással ül le és nem tud hinni a csapatában.
Hala madrid....amióta foci a foci a legjobb csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
nagyon örülök a sok spanyol fiatal játékának,ha jól láttam volt a meccs egy részében mikor 6 spanyol játékosunk volt egyszerre a pályán,rég volt már ilyenre példa szerintem...(bajnoki meccsre gondoltam)