Mondjuk nézd meg, hogy kik voltak náluk a kpra meg bakhatvednak aztán rajossz, hogy miért. Nem azért, mert a kpra ne férne be.numberone1 írta:Nem csak engem kell meggyoznie, ha nem Zizout, Carlot, Gardiolat mindenkit aki balhatvedkent jatszatja...nem en sirok, h csak balhatvedkent jatszatnak. Szerintem egy kezen megtudnak te is szamolni, h hany meccsen lattad a bajoroknal a kp-n.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nem csak engem kell meggyoznie, ha nem Zizout, Carlot, Gardiolat mindenkit aki balhatvedkent jatszatja...nem en sirok, h csak balhatvedkent jatszatnak. Szerintem egy kezen megtudnak te is szamolni, h hany meccsen lattad a bajoroknal a kp-n.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Biztos komoly célja mondjuk, hogy téged meggyőzzön.
Nagyon jó lenne Casemiro helyén, érzi azt a focit, ami nekünk most onnan hiányzik.
Nagyon jó lenne Casemiro helyén, érzi azt a focit, ami nekünk most onnan hiányzik.
Nem illik.
- numberone1
Ezt kenyszer dolgot nem tudom, de amennyire figyelem a bajorokat mindig is balhatvedet jatszott es 1-1 meccsen tettek csak kp-ra Gardiolanal probalkozas keppen. Nala jobb kp-ok voltak vannak a Bayernel. Ahhoz huzamosabb ideig kellene latnom es ki kellene szoritania a kezdobol Alonsot, Vidalt v Thiagot, h meggyozzon.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mondjuk ausztrai volt a legnagyobb csalódás, nem venném alapul őket. Alaba sokkal mozgékonyabb, ügyesebb stb stb. Kényszer balhatved lett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Az egy dolog, h a labda nalunk van, de az ellenfelek megprobaljak minel gyorsabban atjatszani a kp-t ezert is kell vki aki ezt vmilyen szintem akadalyozza. Kroos es Modric klasszisaval(es formajaval) van egyensulyban a kp, ami elbirja, h Case kicsit lassu fejben. En is jobban el neznek egy Kantet v Verattit, akik tenyleg klasszissal jobbak Cesenal, de attol meg kell a kp-ra. Alababan nem vagyok biztos, h jobb lenne a kp-n. Amit az EB lattam az keves volt, a bayoroknal meg egyszer ha lattam ott...persze ha rendszeresen ott jatszana akkor tisztabb kepet mutatna, h top szinten mennyire jo a kp-n. Azert Case nagyon oda tette magat a tavalyi BL szeriaban, foleg a dontoben, ezt nem lehet tole elvenni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Mivel a labda többnyire nálunk van és nagyon kevés a támadás építéshez, ezért igenis Casemiro kevés. Sír az a poszt egy Alansoert. Kante, Alaba továbbra is előre lépés lenne. De szerintem még a Witsel, Dembele vonal is. Egyszerűen ők keozettebbek, mint a brazil. Mindegyik tkp volt aztán rajottek az edzők, hogy eggyel hátrébb több a hasznuk.Chris írta:A nehezebb meccseken, ahol meg kell törni az ellenfél támadásait, ütközni kell szerintem nem felesleges a posztja. De hazai pályán kisebb csapatok ellen elbírna a csapat egy Iscot vagy bárkit aki hozzá tud tenni az előrejátékhoz.
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A nehezebb meccseken, ahol meg kell törni az ellenfél támadásait, ütközni kell szerintem nem felesleges a posztja. De hazai pályán kisebb csapatok ellen elbírna a csapat egy Iscot vagy bárkit aki hozzá tud tenni az előrejátékhoz.
Tehát megint ott vagyunk, hogy Casemiro kevés és felesleges. Támadésépítésben csak teszi a terhet a többiekre. Ütközéseknél és labdaszerzésnél lehet, hogy szépen gyűjti a strigulákat, de ennek sok haszna nincs, mert a védekezés még mindig nem megfelelő.
Hozni kellett volna valakit a helyére. Egy labdabiztosabb játékossal jobb lehetne a támadásépítés és a védekezés is, még, ha 8 helyett 3 labdaszerzés lenne beírva az új játékosnak, akkor is
Hozni kellett volna valakit a helyére. Egy labdabiztosabb játékossal jobb lehetne a támadásépítés és a védekezés is, még, ha 8 helyett 3 labdaszerzés lenne beírva az új játékosnak, akkor is
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Én is úgy érzem, hogy Casemiro akkor nyújt megfelelőt, ha közel a legjobbját hozza. Ezt tavaly megtette pl. az Atlético ellen. Ott nélkülözhetetlen volt az ő ütközőképessége. De ha nem olyan napot fog ki, akkor benne van a hiba a játékában, nem egy világklasszis na. Kanté cseréje kéne hogy legyen...
Asensio még mindig kérdője. Mezőnyben el tud tűnni. A képességei megvannak, jó focista, de azt így nehéz megmondani, hogy kezdő-szintig eljut-e? Jelenleg pl. is Isco előtte jár és ő sem fér be a kezdőbe. Talán egy idényt még lehúzhatott volna egy keményebb csapatban.
Asensio még mindig kérdője. Mezőnyben el tud tűnni. A képességei megvannak, jó focista, de azt így nehéz megmondani, hogy kezdő-szintig eljut-e? Jelenleg pl. is Isco előtte jár és ő sem fér be a kezdőbe. Talán egy idényt még lehúzhatott volna egy keményebb csapatban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mindkettő jogos.Kerlon írta:Azért egy 20 éves játékostól nem várjuk el, hogy minden hétvégén világklasszis teljesítményt hoz. Casemiro meg csak egyszerűen kevés, neki a rombolni tudása az ereje, az meg nekünk a meccseink 90%-ban nem elég.
Igazából Casemiro akkor jó a helyén, ha vagy Modric nagyon extra, vagy Benzema játszik és ő is jó. Tavaly nagyjából így nyertünk béelt, bár a két említett delikvens nem volt a toppon azért. De ez a felállás ekkor tud működni taktikailag, mert a horvát és a francia biztosítja azt a mobilitást és elmozgásos játékot, ami kell a sikeres csapatjátékhoz.
Nem illik.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Naggyából èn is erre akartam kilyukadni.Azért egy 20 éves játékostól nem várjuk el, hogy minden hétvégén világklasszis teljesítményt hoz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Na nekem is sikerult megneznem ... Az elso felido az eleg halovany volt. Teljesen foloslegesnek ereztem Casemirot, Kroost kellett volna viszahuzni, mert casemiro amint labdat kapott letamadtak o meg azt se tudta hol van. Ellenben a masodik felidoben nagyon tetszett. Egy tank a pali.
Azert is volt ekkora kulonbseg, mert a masodik felidoben volt terulete a csapatnak. Es nagyon jol latszik, hogy ha nincs terulet a fel csapat halott. Casemironal kezdodott, mivel nem tudtunk epitkzni... A csatarokhoz mar el sem jutott a labda. Viszont a direktebb jatekban Casemiro , bale, james kitudnak teljesedni. Viszont az elso felidoben meg teljes fekek voltak...
Aki nekem negativum volt az Marcelo. Miden passzabol golpasszt akart adni es meg vedekezesben is keves volt.
Aki meg pozitivum az Morata. Nekem tetszik, higy hajt , akar. Egy az egy elleniket nyer, es remekul fedezi a labdat, megnyeri a test a test elleni parharcokat. Jol kell hasznalni az tuti, de nagyon hasznos lehet.
Azert is volt ekkora kulonbseg, mert a masodik felidoben volt terulete a csapatnak. Es nagyon jol latszik, hogy ha nincs terulet a fel csapat halott. Casemironal kezdodott, mivel nem tudtunk epitkzni... A csatarokhoz mar el sem jutott a labda. Viszont a direktebb jatekban Casemiro , bale, james kitudnak teljesedni. Viszont az elso felidoben meg teljes fekek voltak...
Aki nekem negativum volt az Marcelo. Miden passzabol golpasszt akart adni es meg vedekezesben is keves volt.
Aki meg pozitivum az Morata. Nekem tetszik, higy hajt , akar. Egy az egy elleniket nyer, es remekul fedezi a labdat, megnyeri a test a test elleni parharcokat. Jol kell hasznalni az tuti, de nagyon hasznos lehet.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
Azért egy 20 éves játékostól nem várjuk el, hogy minden hétvégén világklasszis teljesítményt hoz. Casemiro meg csak egyszerűen kevés, neki a rombolni tudása az ereje, az meg nekünk a meccseink 90%-ban nem elég.
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az eleje elèg gyenge volt,Morata gól ide vagy oda,de a legszebb Higuainos időszakok jutottak eszembe egy BL meccsen.Bale is halványabb volt,azèrt látszik mikor leállnak a gatyaszár mellè,ès nincs terület,van ott nèmi tanácstalanság.Ezzel együtt mostanában meg vagyok vele elègedve.
Asensio sem az volt mint egy hete,de ott èn a hullámzó teljesitmènyt a rutintalanságnak tudom be,espanol ide vagy oda.Real Madrid játèkoskènt is kell rutint szerezni,nagyobb a nyomás főkènt egy jó bemutatkozás után.
A kp korrekt volt,Modric/Kroos nagyon adta,Case kissè halványabban,vagy ugyan ugy csak a kontraszt volt nagyobb
Hátul különösebb gond nem volt,nèha Casilla hozta rám a szarást,jó lenne ha visszatèrne már Navas.
Asensio sem az volt mint egy hete,de ott èn a hullámzó teljesitmènyt a rutintalanságnak tudom be,espanol ide vagy oda.Real Madrid játèkoskènt is kell rutint szerezni,nagyobb a nyomás főkènt egy jó bemutatkozás után.
A kp korrekt volt,Modric/Kroos nagyon adta,Case kissè halványabban,vagy ugyan ugy csak a kontraszt volt nagyobb
Hátul különösebb gond nem volt,nèha Casilla hozta rám a szarást,jó lenne ha visszatèrne már Navas.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Szerintem az esetek többségében ő lesz az első becserélt játékos. Nem hiába lett kezdő Jamessal, Iscoval, Vazqeuzzel ellentétben 3 edző meccs után. Ezért is felesleges itt tartani Jamest, mert Asensio eggyel hátrébb is képes játszani, neki sincs meg a btb szelleme, de Jamesnek sincs. A két ember közt a különbség, hogy a spanyol dinamikus és közel sincs ennyi technikai hibája.Anthony írta:Asensio hamarosan óriási problémát fog okozni a fejeseknek, mert amint CR visszatér még csereként sem lesz helye a csapatban, viszont neki játszania kellene minél többet, CR meg itt lesz 2020-ig..nem tudom mi lesz erre a megoldás?
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Asensio hamarosan óriási problémát fog okozni a fejeseknek, mert amint CR visszatér még csereként sem lesz helye a csapatban, viszont neki játszania kellene minél többet, CR meg itt lesz 2020-ig..nem tudom mi lesz erre a megoldás?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
én csak a második félidőt láttam, és itt asensio elég hamar le lett cserélve de kb látni lehetett mindig mikor labdához ért hogy teljesen más szinten van mint mondjuk james. a 2-1 nem adja vissza a meccs összképét simán megérdemeltük a győzelemetwZoLee7 írta:NEm láttam a meccset. Érdemes megnézni, tudva az eredményt? Elolvastam RMCF írását kicsivel feljebb, kb az lehetett amit vártam. Félek elég hamar felfújtuk Asensiot, nekem az az érzésem jobb lenne még most Bale baloson, jobb oldalon Lucas, csereként pedig jöhet Asensio. Más egy fáradt ellenfél ellen. Ha azt írjátok érdemes megnézni meglesem, de amúgy bőven jó h még mindig 100%-os a csapat.
-
Amit többek között én is kiemelnék hogy a Celta nagyon jól felkészült erre a meccsre és mind védekezésben mind támadásban nagyon jól megvalósították az edzőjük elképzelését, ilyen is előfordulhat egy mérkőzésen. kevés területünk volt, Bale és Asensio elegge szürke volt emiatt, viszont ennek tudatában is nagyon keveset hoztak főleg az első játékrészben tőlük több egyéni játék kellett volna, legalább annyi amennyit Modric csinált kpként. Amit RMCF is mondott hogy a szélsővédőink szintén keveset vállaltak és ez egyértelműen a játékunk sikerességét határozza meg, enélkül kevesebb helyzetet alakítunk ki, továbbra is kevésnek érzem a labda nélküli játékot az elől levőktől, igy hogy Benzema nincs ez még kevesebb, ezért ez tényleg luxus ha még Carvajal és Marcelo sem ad hozzá a támadásokhoz.
Összegezve nem éreztem élesnek a csapatot. Modric és Kroos hozott nálam kiemelkedőt, beállva pedig Lucas és James felrázta a csapatot. Ezek a három pontok kiemelt fontosságúak a bajnoki címert.
Összegezve nem éreztem élesnek a csapatot. Modric és Kroos hozott nálam kiemelkedőt, beállva pedig Lucas és James felrázta a csapatot. Ezek a három pontok kiemelt fontosságúak a bajnoki címert.
- numberone1
Azert nem volt rossz Assensio, csak nem jottek be ugy dolgai, mint korabban, de meg igy is csinalt szep dolgokat. Viszont azt megtippelni, h Assensio helyett jon be LV es arra verdesni a mellett ... Nem kell leirni Assensiot, jo lesz az.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK