Real Madrid vs. Barcelona
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Real Madrid vs. Barcelona
a másodikban sokkal jobban állt fel a Bilbao, az elsőben tiszta átjáróház volt a védelmük
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
utolso 20 percet neztem csak, de a barca elegge be volt szorulva...
suarezzel pedig nem tudtak golt rugatni az utolso percben, barmennyire is probaltak
suarezzel pedig nem tudtak golt rugatni az utolso percben, barmennyire is probaltak
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Úgy írja mintha mindig ezt játszanák.Buitre írta:Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években...gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog
Ha meg beválik, akkor minek játszanának mást. Enrique ezért jobb Guardiolanál, tud mást játszatni a csapatával. Amikor blt nyertek, akkor még kontráztak is, pedig az aztán tényleg messze állt tőlük, mert olyankor is inkább elkezdtek oldalra gurigázni. Ő tanul a hibáiból nem mint a csoda edző Pep. Ha idén már MSN-ből csak az egyiket rotálja, akkor tényleg bizonyítja, hogy nem olyan fogalmatlan, mint Guardiola...
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nem azt írtam, hogy szabálytalan volt, sőt ott van zárójelben h nem volt azZedin írta:El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral )
arra próbáltam rávilágítani h a barca játékosok ált. habzó szájjal ordítoznak a bíróval minden második szitunál, ergo nem egyedi esetről van szó, mindössze erre próbáltam rávilágítani
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években...gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog
Hagyjuk már, továbbra is ők a legjobbak a rövidpasszos kombinatív játékban, bármennyire is szar leírni. Persze attól még van ellenszere, ezt is láttuk már korábban. Valverde csapata meg beleszalad a késbe, bár persze a nyílt sisakos játék becsülendő. Csak ezek ellen kockázatos. Azért hajrá b.aszkok
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral )
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog
-
- Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
- Kedvenc csapatod: Margitfalva SK
Attól függetlenül még mindig ugyanolyan szemét a játékvezetés, nulla változás. Ha legalább nem látta, ne adna sárgát tovább lejáratva magát egy félpályánál elkövetett szabálytalanságnál.
Jöhetnének már új generációk a játékvezetésbe. Meg ez a Laoz, Mallenco vonulat eltűnhetne.
Mint amikor egyszer ellenünk random volt a partjelző, és lest elengedte, a nem lest meg befújta vagy 6x egy meccsen.
Jöhetnének már új generációk a játékvezetésbe. Meg ez a Laoz, Mallenco vonulat eltűnhetne.
Mint amikor egyszer ellenünk random volt a partjelző, és lest elengedte, a nem lest meg befújta vagy 6x egy meccsen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a kommentátor azt mondja a barca meccsén:
a játékosok reakcióján is látszott, hogy nem volt szabálytalanság (Busi tényleg nem ért hozzá egyébként) mert alap esetben a játékosok nem reklamálnak ennyire ááá a barca játékosok soha
a játékosok reakcióján is látszott, hogy nem volt szabálytalanság (Busi tényleg nem ért hozzá egyébként) mert alap esetben a játékosok nem reklamálnak ennyire ááá a barca játékosok soha
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
És belerúgja a kapusba.
Higuaínok, Higuaínok mindenhol.
Higuaínok, Higuaínok mindenhol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem is biztos Perez bosszuja, amiert nem minket valasztott.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Veidt írta:A brazil sajto biztosan allitja, hogy Neymar 125.000 euronak megfelelo buntetest fog fizetni mert 2007 es 2008 kozott kvazi adocsalast hajtott vegre. Mondjuk akkor 15 eves volt, erdekes szulei lehetnek..
A cikk nem írja,de valószínű Perez rángatta bele....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A brazil sajto biztosan allitja, hogy Neymar 125.000 euronak megfelelo buntetest fog fizetni mert 2007 es 2008 kozott kvazi adocsalast hajtott vegre. Mondjuk akkor 15 eves volt, erdekes szulei lehetnek..
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nyugi Morata sokkal jobb nálaGéci írta:Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...
nem kell ide, szenvedjen vele a Barca..
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...
Eléggé visszesett ahhoz képest ahogy berobbant pár éve.....
Jól rémlik.kuszkusz írta:Nekem úgy rémlik ...
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Nekem úgy rémlik arda már az atléticóban is inkább a szélen játszott, mi erőltettük őt középen, ami feltűnően nem feküdt neki és csak szenvedett a sűrűjében.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt amúgy viccen kívül mondom, eb-n is hangoztattam tavaly is folyton, hogy szerintem SR jobbhátvédként tud a legjobban játszani. Középpályán se rossz, de oda nem elég az a szint amit hoz, viszont jobbhátvédként szerintem kezdő is lehet nálunk éveken keresztül. Úgyhogy én pl Bellerínt se hoztam volna nyáron, SR-nél nagyobb zsákbamacska lenne 50-60 millióért szerintem. Most is Robi került be a válogatott keretbe jobbhátvédnek amúgy helyette, nem véletlen..M1Ö írta:Értem amit írtok, hogy SR jó egyelőre jobb bekk ként, meg már Arda is megtanult szélsőt játszani. De ettől még nem ott a legjobbak.
Arda meg sose volt jó nálunk a középpályán, most se tenném oda vissza. Nem mozog eleget, nem helyezkedik jól, nagyon gyenge ott. Ha nem javult volna fel szélsőként, az eladását követelném még mindig, így viszont hál istennek úgytűnik megold egy hiányposztot. Az Atmában is inkább előrébb játszott, úgyhogy nála egyáltalán nem mondható el, hogy kényszerből játszik itt, és másik poszton lenne a legjobb. Ő konkrétan vagy itt játszik jól, vagy teljesítmény alapján utolsó számú középpályás lesz. Mint nálatok James, csak a török hál istennek szélen hasznosnak tűnik..
Reaktiválódott a dolog, jó eséllyel Munir megy a Valenciához kölcsönbe, Paco meg hozzánk.Géci írta:Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el...
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha posztonként hasonlitanank ossze a ket csapat jatekosait akkor a legtobb poszton mi lennenk a jobbak. Nos ez nem jelent semmit. Meg kell verni oket es kesz
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Olyanokat láttok bele a véleményembe ami nincs is. Persze, hogy nem nevek alapján adják a trófeákat. Akkor már 15xös BL győztesek lennénk a galaktikusok miatt.Matyi írta:Egyébként meg nem mindegy, hogy ki kerete jobb nevek alapján? Nem ez dönt. Ennyi erővel posztonként lehetne pontozni, aztán a végén kijönne, hogy melyik keret a jobb, és mennyivel.
De nálatok ez a Sergi Roberto-s, Arda-s sztori olyan, mint nálunk James meg Nacho. Jók-jók idegen poszton, de mégsem az igazi. Nem csak nevekre gondoltam, hogy a mi keretünk erősebb. De nekem kiegyensúlyozottabnak is tűnik. Ez még nem jelenti azt -nem is írtam-, hogy na akkor idén hozunk egy triplázást, ti meg nem nyertek semmit. Mert jól írták paleszék, hogy főleg az edzőkön múlik majd. De mondom, szerintem mi jobban tudunk majd rotálni meg pótolni a gála 11et, mint ti. Aztán majd meglátjuk mi lesz a végén, de dobjuk ezt a témát.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero