Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 28., vasárnap 22:13

a másodikban sokkal jobban állt fel a Bilbao, az elsőben tiszta átjáróház volt a védelmük

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2016. augusztus 28., vasárnap 22:08

utolso 20 percet neztem csak, de a barca elegge be volt szorulva...
suarezzel pedig nem tudtak golt rugatni az utolso percben, barmennyire is probaltak :lol:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

BorjaMayoral
Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
Kedvenc csapatod: Margitfalva SK

HozzászólásSzerző: BorjaMayoral » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:24

Buitre írta:
gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog
Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években... :ike:
Úgy írja mintha mindig ezt játszanák. :D
Ha meg beválik, akkor minek játszanának mást. Enrique ezért jobb Guardiolanál, tud mást játszatni a csapatával. Amikor blt nyertek, akkor még kontráztak is, pedig az aztán tényleg messze állt tőlük, mert olyankor is inkább elkezdtek oldalra gurigázni. Ő tanul a hibáiból nem mint a csoda edző Pep. Ha idén már MSN-ből csak az egyiket rotálja, akkor tényleg bizonyítja, hogy nem olyan fogalmatlan, mint Guardiola...

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:17

Zedin írta:El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral :salute: )
nem azt írtam, hogy szabálytalan volt, sőt ott van zárójelben h nem volt az
arra próbáltam rávilágítani h a barca játékosok ált. habzó szájjal ordítoznak a bíróval minden második szitunál, ergo nem egyedi esetről van szó, mindössze erre próbáltam rávilágítani :-*
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:14

gólvonal írta:A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog
Ez abból is látszik, hogy mennyire sikertelenek az utóbbi években... :ike:

Hagyjuk már, továbbra is ők a legjobbak a rövidpasszos kombinatív játékban, bármennyire is szar leírni. Persze attól még van ellenszere, ezt is láttuk már korábban. Valverde csapata meg beleszalad a késbe, bár persze a nyílt sisakos játék becsülendő. Csak ezek ellen kockázatos. Azért hajrá b.aszkok :D

Zedin
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Zedin » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:11

El Sie7e: Látom sikerült kiragadni a lényeget a szituációból. (Megjegyzem, fordított esetben habzó szájjal menne a bírózás.... ez az igazi szurkolói mentalitás) Nem mondom hogy meglepődtem. Azért hozzátenném, hogy TISZTELET A KIVÉTELNEK. (lásd pl az előttem szóló BorjaMayoral :salute: )

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:09

A Barca nagy kreativitása kimerül abban, hogy balról Messi beejti a jobb oldalra a labdat, és onnan vagy beadas vagy befejezes... Ez ilyen Bilbaok ellen mukodik de egy jobb csapat ellen nem fog

BorjaMayoral
Kedvenc játékosaid: Borja, Jesé
Kedvenc csapatod: Margitfalva SK

HozzászólásSzerző: BorjaMayoral » 2016. augusztus 28., vasárnap 21:04

Attól függetlenül még mindig ugyanolyan szemét a játékvezetés, nulla változás. Ha legalább nem látta, ne adna sárgát tovább lejáratva magát egy félpályánál elkövetett szabálytalanságnál.
Jöhetnének már új generációk a játékvezetésbe. Meg ez a Laoz, Mallenco vonulat eltűnhetne.
Mint amikor egyszer ellenünk random volt a partjelző, és lest elengedte, a nem lest meg befújta vagy 6x egy meccsen.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. augusztus 28., vasárnap 20:58

a kommentátor azt mondja a barca meccsén:
a játékosok reakcióján is látszott, hogy nem volt szabálytalanság (Busi tényleg nem ért hozzá egyébként) mert alap esetben a játékosok nem reklamálnak ennyire :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ááá a barca játékosok soha :lol:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. augusztus 28., vasárnap 20:28

És belerúgja a kapusba. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Higuaínok, Higuaínok mindenhol.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. augusztus 28., vasárnap 20:13

Szerintem is biztos Perez bosszuja, amiert nem minket valasztott. :hmmm:

:mrgreen:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 28., vasárnap 19:35

Veidt írta:A brazil sajto biztosan allitja, hogy Neymar 125.000 euronak megfelelo buntetest fog fizetni mert 2007 es 2008 kozott kvazi adocsalast hajtott vegre. Mondjuk akkor 15 eves volt, erdekes szulei lehetnek..

A cikk nem írja,de valószínű Perez rángatta bele....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. augusztus 28., vasárnap 18:59

A brazil sajto biztosan allitja, hogy Neymar 125.000 euronak megfelelo buntetest fog fizetni mert 2007 es 2008 kozott kvazi adocsalast hajtott vegre. Mondjuk akkor 15 eves volt, erdekes szulei lehetnek..
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2016. augusztus 27., szombat 20:10

Géci írta:Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el... :hmmm:
nyugi Morata sokkal jobb nála :D
nem kell ide, szenvedjen vele a Barca..

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. augusztus 27., szombat 20:04

Eléggé visszesett ahhoz képest ahogy berobbant pár éve.....
kuszkusz írta:Nekem úgy rémlik ...
Jól rémlik.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. augusztus 27., szombat 17:51

Nekem úgy rémlik arda már az atléticóban is inkább a szélen játszott, mi erőltettük őt középen, ami feltűnően nem feküdt neki és csak szenvedett a sűrűjében.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. augusztus 27., szombat 15:58

M1Ö írta:Értem amit írtok, hogy SR jó egyelőre jobb bekk ként, meg már Arda is megtanult szélsőt játszani. De ettől még nem ott a legjobbak.
Ezt amúgy viccen kívül mondom, eb-n is hangoztattam tavaly is folyton, hogy szerintem SR jobbhátvédként tud a legjobban játszani. Középpályán se rossz, de oda nem elég az a szint amit hoz, viszont jobbhátvédként szerintem kezdő is lehet nálunk éveken keresztül. Úgyhogy én pl Bellerínt se hoztam volna nyáron, SR-nél nagyobb zsákbamacska lenne 50-60 millióért szerintem. Most is Robi került be a válogatott keretbe jobbhátvédnek amúgy helyette, nem véletlen.. :shifty:

Arda meg sose volt jó nálunk a középpályán, most se tenném oda vissza. Nem mozog eleget, nem helyezkedik jól, nagyon gyenge ott. Ha nem javult volna fel szélsőként, az eladását követelném még mindig, így viszont hál istennek úgytűnik megold egy hiányposztot. Az Atmában is inkább előrébb játszott, úgyhogy nála egyáltalán nem mondható el, hogy kényszerből játszik itt, és másik poszton lenne a legjobb. Ő konkrétan vagy itt játszik jól, vagy teljesítmény alapján utolsó számú középpályás lesz. Mint nálatok James, csak a török hál istennek szélen hasznosnak tűnik..
Reaktiválódott a dolog, jó eséllyel Munir megy a Valenciához kölcsönbe, Paco meg hozzánk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 27., szombat 15:52

Ez a Paco hír nekem ùj. Én ùgy tudtam, hogy nem engedik el... :hmmm:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 27., szombat 15:48

Ha posztonként hasonlitanank ossze a ket csapat jatekosait akkor a legtobb poszton mi lennenk a jobbak. Nos ez nem jelent semmit. Meg kell verni oket es kesz

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 27., szombat 15:47

Matyi írta:Egyébként meg nem mindegy, hogy ki kerete jobb nevek alapján? Nem ez dönt. Ennyi erővel posztonként lehetne pontozni, aztán a végén kijönne, hogy melyik keret a jobb, és mennyivel.
Olyanokat láttok bele a véleményembe ami nincs is. :) Persze, hogy nem nevek alapján adják a trófeákat. Akkor már 15xös BL győztesek lennénk a galaktikusok miatt. :mrgreen:

De nálatok ez a Sergi Roberto-s, Arda-s sztori olyan, mint nálunk James meg Nacho. Jók-jók idegen poszton, de mégsem az igazi. Nem csak nevekre gondoltam, hogy a mi keretünk erősebb. De nekem kiegyensúlyozottabnak is tűnik. Ez még nem jelenti azt -nem is írtam-, hogy na akkor idén hozunk egy triplázást, ti meg nem nyertek semmit. Mert jól írták paleszék, hogy főleg az edzőkön múlik majd. De mondom, szerintem mi jobban tudunk majd rotálni meg pótolni a gála 11et, mint ti. Aztán majd meglátjuk mi lesz a végén, de dobjuk ezt a témát. :mrgreen:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Vissza: