nem fog mou csapatának sosem 3gólt lőni. pontosan tudja hogy miként kell ronaldot leszedni a pályáról..sander írta:Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
Kommentáld a híreket
- Galacticos
Re: Kommentáld a híreket
szerintem is kicsit parasztság volt. mondja azt hogy a braziil ronaldo, de így hogy az igazi ronaldot, a brazilt ez így már sok.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Engem soha nem igazán érdekeltek a felkészülési mérkőzések. Lehet hogy most valakinek nagyon megy aztán a szezonban meg abszolut nem. Messze menő következtetéseket nem érdemes levonni. Az említett példád is remekül alátámasztja. A Bayernnek nem voltak azok megfelelő ellenfelek és amikor meg jött egy olyan aki egy lapon van vele (vagy legalább a közelébbe) simán lefocizta a Bayernt.realistahuni írta:Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
Ezek a felkészülési mérkőzések semmi másra nem jók mind hogy egy kis erőnlétet és tapasztalatot gyűjtsön a társaság.
Én ezzel csak arra gondoltam, hogy mióta elment, nem először szúrt oda CR-nek Mourinho, szóval én nem lepődtem meg.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most megtaláltam a teljes Mou interjút, akit érdekel.szövegkörnyezet
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/227259.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Miért kellene egy lapon emlegetni? Kurvára nem Cristiano hibája, hogy amikor ő alsótagozatos kisiskolás volt, ugyanazzal a családnévvel befutott egy brazil csodakölyök. Most dobja el ezért az apja nevét?Zsombor írta:Hát én ebben a Ronaldós nyilatkozatban sem találok semmi kivetnivalót. Nyílván oda akart bökni egyet ezzel CR-nek, de szerintem teljesen igaza van, nem érdemes egy lapon említeni a 2 játékost.
És miért kellene odaböknie? Főleg Mourinhótól furcsa ilyet olvasni, aki mindig többre tartotta az elhivatottságot a tehetségnél. Szerintem a NAGY Roni 28 fölött a maga 90+ kilójával masszívan padozott volna.
Szövegkörnyezeten sok múlhat, de elsőre ez sima kicsinyes suttyóságnak hat. Márpedig az Josétól soha nem állt messze.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hey, miért van tele az internet olyan szennyekkel, hogy Ronaldo megy a Junájtidbe vissza?
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 03695.html
(Suarez jön, Ronaldo megy...WOTT??)
http://bleacherreport.com/articles/1724 ... edly-close
(közel az egyezség)
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -mega-deal
(mmiiiiivan? )
meg a NSO-n is volt vmi, csak nemtalálom...
ez viszont tetszik:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nears.html
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 03695.html
(Suarez jön, Ronaldo megy...WOTT??)
http://bleacherreport.com/articles/1724 ... edly-close
(közel az egyezség)
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -mega-deal
(mmiiiiivan? )
meg a NSO-n is volt vmi, csak nemtalálom...
ez viszont tetszik:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nears.html
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
meghát ha vki a brazil Ronaldoról beszél sajnos ki kell egészíteni h nem Cristiano. Ennyi csak a történet.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Hát én ebben a Ronaldós nyilatkozatban sem találok semmi kivetnivalót. Nyílván oda akart bökni egyet ezzel CR-nek, de szerintem teljesen igaza van, nem érdemes egy lapon említeni a 2 játékost.
- Mike
én a másikba se találok semmi extrát...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azzal semmi, inkább ezzel.nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal.
2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.
Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
“2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.Mike írta:nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.
Ezzel a nyilatkozattal van bajunk.
- Mike
nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.Mourinho: “A tavalyi szezonban kértem a klubtól, hogy igazolják le Balet, de nem volt lehetséges. Úgy néz ki, hogy ugyanez történik idén is, és elégedett vagyok, mert ő egy fantasztikus játékos. Persze ezek a számok óriásiak, és rajta lesz a nyomás, hogy bizonyítsa, megérte. Fantasztikus játékos, és úgy gondolom, ahogy az én Real Madridom játszott, könnyen beilleszkedett volna. Nem tudom Carlo mit gondol, de ő egy tapasztalt edző, és biztos, hogy a legjobbat hozza ki belőle
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.Realista24 írta:Jó eséllyel adhatunk neki egy pofont az USA-ban, ha sikerül túllépniük, és döntőbe jutniuk, és mi is megverjük az Evertont.Jól van zsozé te megint megmondtad. Már alig várom, hogy lássam azt a tahó beképzelt pofáját, amikor a bayern elteszi az ötödiket a szuperkupán a favágó csapatának.
Akkor majd mondhatja hogy az ő Madridja így meg úgy... Eddig nem voltam ellene de kezdi kihúzni a gyufát
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó eséllyel adhatunk neki egy pofont az USA-ban, ha sikerül túllépniük, és döntőbe jutniuk, és mi is megverjük az Evertont.Jól van zsozé te megint megmondtad. Már alig várom, hogy lássam azt a tahó beképzelt pofáját, amikor a bayern elteszi az ötödiket a szuperkupán a favágó csapatának.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jól van zsozé te megint megmondtad. Már alig várom, hogy lássam azt a tahó beképzelt pofáját, amikor a bayern elteszi az ötödiket a szuperkupán a favágó csapatának.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Valahogy így, itt az elkövetkező években max. a távozó emberek pótlásáról kell majd gondoskodni; e tekintetben is véleményem szerint elsősorban a középpályán (Gündogan és a többiek azért nincsenek elfelejtve) lesznek majd komolyabb mozgások; idén pedig max. Coentrao utódját kell még megtalálni!A közeljövőben úgy sem hiszem h lesznek nagy költekezések. A védelem még jópár évig megvan, a kp-ra is megvannak az emberek hosszútávra, ha CR hosszabbít akkor előre se kell senkit venni. Az meg úgy nem lenne rossz ha két év alatt visszahozza az árát, és akkor a maradék 50 milliót már könnyen fizetjük ki.
Ezzel is nagyon egyetértek!én a helyében tuti a premier ligue-t választanám.
Portugál edzővel dolgozhat ráadásul, biztos kezdőként és ami lóvét akasztanak most Bale eladásával ha okosan igazolnak, nagyon jó lehet a Tottenham. Olvastam, hogy lehet viszik Eriksent is az Ajaxból, ha tud tovább fejlődni ő is baromi nagy játékos lesz figyeljétek meg.
Wengernek meg nagyon savanyú a szőlő /nem kicsit frusztrált az öreg :Đ /, pedig annak idején neki is meg volt az esélye beleülni a "tutiba"!Wenger: Bale bid makes mockery of FFP regulations
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. augusztus 3., szombat 10:29-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nem hiszem, hogy annyira ellenére lenne a londoni csapat.Az egy dolog, hogy nekünk kényelmes lenne bevonni az üzletbe, de a játékosnak is van beleszólása a dolgokba
Volt róla szó, hogy visszamegy esetleg a Benficába, én a helyében tuti a premier ligue-t választanám.
Portugál edzővel dolgozhat ráadásul, biztos kezdőként és ami lóvét akasztanak most Bale eladásával ha okosan igazolnak, nagyon jó lehet a Tottenham. Olvastam, hogy lehet viszik Eriksent is az Ajaxból, ha tud tovább fejlődni ő is baromi nagy játékos lesz figyeljétek meg.
- h3x0r
szombat, 09:29 “2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.
feltehetjuk a kerdest, hogy miert utaljak ennyien Mourinhot. Biztos sokan irigyek is ra, de rengetegen az ehhez hasonlo nyilatkozatai miatt. En vagyok a jo, a tokeletes, az artatlan, a special one, el unico, en mar ezt elertem, azt elertem.
feltehetjuk a kerdest, hogy miert utaljak ennyien Mourinhot. Biztos sokan irigyek is ra, de rengetegen az ehhez hasonlo nyilatkozatai miatt. En vagyok a jo, a tokeletes, az artatlan, a special one, el unico, en mar ezt elertem, azt elertem.
- Mike
na ez így már jobban tetszik. Bár levihetnénk Ronaldo vételára alá, meg egy 10-20 milliót kiválthatnánk pár sörmeccselA Marca szerint a Real Madrid és a Tottenham 100 millió euró körüli összegben fog megállapodni Balet illetően. Most pedig már arról folynak az egyeztetések, hogy ezt a spanyolok miként egyenlítsék ki. Pérez terve az, hogy öt részletben törlesszenek, és az első részlet nem lehet több 25 millió eurónál.
A közeljövőben úgy sem hiszem h lesznek nagy költekezések. A védelem még jópár évig megvan, a kp-ra is megvannak az emberek hosszútávra, ha CR hosszabbít akkor előre se kell senkit venni. Az meg úgy nem lenne rossz ha két év alatt visszahozza az árát, és akkor a maradék 50 milliót már könnyen fizetjük ki.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szegény Fabio, a Realt és a Bayernt leszámítva, szerintem is bárhol STABIL kezdő lenne, így kétlem, hogy a Spurst fogja választani. Az egy dolog, hogy nekünk kényelmes lenne bevonni az üzletbe, de a játékosnak is van beleszólása a dolgokba, ez nem Amerika.oroszisti írta:Gondolom nem akarja a lelátóról nézni a meccseket . Jött Carvajal , Arbeloa vagy ő fog padozni. Valószínűleg még itt Arbeloát előnyben részesíteni Ancelotti , mivel Arbeloa mindkét szélen tud játszani. (más kérdés , hogy szarul)szilamer írta:Egyébként mi az oka , hogy Coentrao menni akar?
Én nem engedném el ,de ha menni akar , akkor fölösleges itt tartani . De ő is hülye , ha a Totthanembe megy , mert bármelyik top klubba beférne ...