Kommentáld a híreket
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: Kommentáld a híreket
Szerintem Bale nem fog 40 golos szezonokat futni. Legalabbis golokban nem fogja meg megkozeliteni sem CR-t, nem hogy beelozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:sebességben, lendületben?R.M.C.F írta:De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
vagy mint játékost?
Kpl. nem úgy mint marketingértéket,mert azt szerintem nem fogja,de lehet olyan hatékony és kivégző eszköz,feltéve ha továbbra is azt a fejlődést mutatja mint az elmúlt években.....akkor igen.
Fax se tudja,ha cé már megy kifelé pár éven belül,ott lesz bale aki felüti a hálót majd helyette.Realista24 írta:A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bale nagyon jó és komplett játékos, de CR-nél jobb sose lesz, mert nem elég tökös hozzá. Pont ezért lesz jó itt, mert ilyen Modric szerű szende valaki aki csak csinálja a dolgát...Realista24 írta:A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
sebességben, lendületben?R.M.C.F írta:De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
vagy mint játékost?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ha jön bale akkor szerintem nyugodtan kimondhatjuk,hogy nekünk lesz a legjobb támadórészlegünk a világon.....ezek egyszerűen hihetetlen erőt képviselnek.
De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Csupán egyetlen egy brit szennylapnak, a "Daily Star"-nak az agyszüleménye (a fenti portálok is egytől-egyig erre a kacsára hivatkoznak), sehol máshol nem tudnak ilyenről!Hey, miért van tele az internet olyan szennyekkel, hogy Ronaldo megy a Junájtidbe vissza?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
nem halálosan komolyan gondoltam hogy aztán most rúgni fog nekik 3 gólt. (csak azért írom mert úgy látszik hogy félre értettük egymást)Galacticos írta:szerintem is kicsit parasztság volt. mondja azt hogy a braziil ronaldo, de így hogy az igazi ronaldot, a brazilt ez így már sok.nem fog mou csapatának sosem 3gólt lőni. pontosan tudja hogy miként kell ronaldot leszedni a pályáról..sander írta:Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
Az meg hogy Mou mit tud és mit nem... hát... lehet hogy sok mindent tud de annyi hiányossága is van. Nálam az szokta kiverni a biztosítékot amikor Khedira jóformán támadásnál Özil posztján volt...
- Galacticos
szerintem is kicsit parasztság volt. mondja azt hogy a braziil ronaldo, de így hogy az igazi ronaldot, a brazilt ez így már sok.
nem fog mou csapatának sosem 3gólt lőni. pontosan tudja hogy miként kell ronaldot leszedni a pályáról..sander írta:Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Engem soha nem igazán érdekeltek a felkészülési mérkőzések. Lehet hogy most valakinek nagyon megy aztán a szezonban meg abszolut nem. Messze menő következtetéseket nem érdemes levonni. Az említett példád is remekül alátámasztja. A Bayernnek nem voltak azok megfelelő ellenfelek és amikor meg jött egy olyan aki egy lapon van vele (vagy legalább a közelébbe) simán lefocizta a Bayernt.realistahuni írta:Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
Ezek a felkészülési mérkőzések semmi másra nem jók mind hogy egy kis erőnlétet és tapasztalatot gyűjtsön a társaság.
Én ezzel csak arra gondoltam, hogy mióta elment, nem először szúrt oda CR-nek Mourinho, szóval én nem lepődtem meg.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most megtaláltam a teljes Mou interjút, akit érdekel.szövegkörnyezet
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/227259.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Miért kellene egy lapon emlegetni? Kurvára nem Cristiano hibája, hogy amikor ő alsótagozatos kisiskolás volt, ugyanazzal a családnévvel befutott egy brazil csodakölyök. Most dobja el ezért az apja nevét?Zsombor írta:Hát én ebben a Ronaldós nyilatkozatban sem találok semmi kivetnivalót. Nyílván oda akart bökni egyet ezzel CR-nek, de szerintem teljesen igaza van, nem érdemes egy lapon említeni a 2 játékost.
És miért kellene odaböknie? Főleg Mourinhótól furcsa ilyet olvasni, aki mindig többre tartotta az elhivatottságot a tehetségnél. Szerintem a NAGY Roni 28 fölött a maga 90+ kilójával masszívan padozott volna.
Szövegkörnyezeten sok múlhat, de elsőre ez sima kicsinyes suttyóságnak hat. Márpedig az Josétól soha nem állt messze.
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
Hey, miért van tele az internet olyan szennyekkel, hogy Ronaldo megy a Junájtidbe vissza?
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 03695.html
(Suarez jön, Ronaldo megy...WOTT??)
http://bleacherreport.com/articles/1724 ... edly-close
(közel az egyezség)
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -mega-deal
(mmiiiiivan? )
meg a NSO-n is volt vmi, csak nemtalálom...
ez viszont tetszik:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nears.html
http://eurosport.yahoo.com/news/premier ... 03695.html
(Suarez jön, Ronaldo megy...WOTT??)
http://bleacherreport.com/articles/1724 ... edly-close
(közel az egyezség)
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... -mega-deal
(mmiiiiivan? )
meg a NSO-n is volt vmi, csak nemtalálom...
ez viszont tetszik:
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... nears.html
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
meghát ha vki a brazil Ronaldoról beszél sajnos ki kell egészíteni h nem Cristiano. Ennyi csak a történet.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Hát én ebben a Ronaldós nyilatkozatban sem találok semmi kivetnivalót. Nyílván oda akart bökni egyet ezzel CR-nek, de szerintem teljesen igaza van, nem érdemes egy lapon említeni a 2 játékost.
- Mike
én a másikba se találok semmi extrát...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azzal semmi, inkább ezzel.nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal.
2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.
Mi még azért nem vagyunk annyira felpörögve, hogy megalázzuk a cselszit. Maximum egygólos győzelemre jók vagyunk. Viszont a bayern idén is a dortmund kivételével mindenkit lemosott a pályáról.Akkor nézném meg amikor CR vág nekik 3 gólt és simán lefocizzuk őket.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
“2000-ben voltam először edző, de előtte nagy kluboknál dolgoztam asszisztensként. 30 éves koromban edzettem Ronaldót, nem Cristianót, az igazit, a brazil Ronaldót” – nyilatkozta Mourinho.Mike írta:nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.
Ezzel a nyilatkozattal van bajunk.
- Mike
nemtudom mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal. Bale és Carlo irányába is tisztelettel beszél, az meg nagyon is igaz h az ő Madridjába jobban illett volna.Mourinho: “A tavalyi szezonban kértem a klubtól, hogy igazolják le Balet, de nem volt lehetséges. Úgy néz ki, hogy ugyanez történik idén is, és elégedett vagyok, mert ő egy fantasztikus játékos. Persze ezek a számok óriásiak, és rajta lesz a nyomás, hogy bizonyítsa, megérte. Fantasztikus játékos, és úgy gondolom, ahogy az én Real Madridom játszott, könnyen beilleszkedett volna. Nem tudom Carlo mit gondol, de ő egy tapasztalt edző, és biztos, hogy a legjobbat hozza ki belőle