Premier League
Re: Premier League
Xhaka ott van helyette, Wilshere-re nem lehet építeni.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne b**d mááár.... Mármint, hogy tényleg kölcsön adta Wenger. Annak az embernek tényleg elment az esze. Értem, hogy telítve vannak és sokat is sérült, de az egyik, ha nem a legjobb kkp-ja Ramsey mellett, erre pont neki kellett mennie. Azt sem lehet mondani, hogy 10en éves és még nem érett a kezdőre. Na mindegy, ahogy mondani szokták Wenger knows.BBeno írta:wilshere meg elutasitotta a romat a bmouth kedveert.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
marcos alonso is a fio oldalan mar hivatalos. luiz orvosin van. wilshere meg elutasitotta a romat a bmouth kedveert.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
BREAKING: Chelsea have agreed a fee in the region of £32million with PSG for David Luiz subject to a medical.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
keresd vissza es elhiszem. babat az eletben nem lattam jatszani elotte. marcos alonsot viszont igen.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Baba Rahmanra is ezt írtad.BBeno írta:marcos alonso akit nyáron mondogattam marcelo cserének úgynézki a chelseabe megy. 27 millióról írnak. szerintem beválik.
Nem illik.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem igazan ismerem,Juve elleni meccset lattam csak,de olyan szempontbol jo lett volna,hogy Real neveles Majd meglatjuk hogy nyomja. Jatszani biztos fog,hogy Azpilicueta jobboson tolhassa.BBeno írta:marcos alonso akit nyáron mondogattam marcelo cserének úgynézki a chelseabe megy. 27 millióról írnak. szerintem beválik.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
marcos alonso akit nyáron mondogattam marcelo cserének úgynézki a chelseabe megy. 27 millióról írnak. szerintem beválik.
Chelsea vinné vissza David Luizt 30 millió fontért. Mintha egymást akarnák alulmúlni a pl klubok hülyeség terén
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Nincs olyan, h lusta Zizounal es Pintusnal. Fejben szerintem nem gyenge, a barca elleni meccsukon is o volt az egyeduli aki nem volt beszarva. Egy gond van vele a serulekenysege.KAG írta:Képességekre meglenne a srác, de fejben gyenge rendkívül, lusta is és ráadásul sérülékeny.
Szerintem fölösleges igazolás lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Képességekre meglenne a srác, de fejben gyenge rendkívül, lusta is és ráadásul sérülékeny.
ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Eleg serulekeny, de megprobalnam 1 evre Casemiro melle.Kerlon írta:Wenger kiszórná kölcsönbe Wilshere-t. Mondjuk nem meglepő, Xhaka, Cazorla, Ramsey, Coqueillin, El Neny, Wilshere... 2 posztra.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Attól hogy angol válogatott kapus meg nem feltétlen jó is, am meg azért Bravó jobb mint Hart, lábbal meg főleg.wZoLee7 írta:Nem hiszem el...sajnalom szerencsetlen Hartot. Ezer eve mindent megtett a cityert amit a kepessegei engedtek. Valogatott elsoszamu kapusa, es egy ilyen csapatban kot ki. Guardiola egy idiota. Ha megbukik akkor az angolok a fejuket verhetik majd a falba, k ahogy a nemetek Kroos miatt.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem hiszem el...sajnalom szerencsetlen Hartot. Ezer eve mindent megtett a cityert amit a kepessegei engedtek. Valogatott elsoszamu kapusa, es egy ilyen csapatban kot ki. Guardiola egy idiota. Ha megbukik akkor az angolok a fejuket verhetik majd a falba, k ahogy a nemetek Kroos miatt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
ferni írta:Tudom, hogy Hart nem egy top5 kapus, de el nem hiszem, hogy egy Torinonál jobb csapatot nem találtak neki...
Telített kb az összes nagycsapat kapuja. de még a középcsapatoké is
Lehet angliába nem nagyon akart igazolni máshova, kínába,usa-ba meg nem akart menni pénztkeresni.
Viszont abban igazad van, hogy szint alatti a klub számára.
ZIDANE
Tudom, hogy Hart nem egy top5 kapus, de el nem hiszem, hogy egy Torinonál jobb csapatot nem találtak neki...
Wenger kiszórná kölcsönbe Wilshere-t. Mondjuk nem meglepő, Xhaka, Cazorla, Ramsey, Coqueillin, El Neny, Wilshere... 2 posztra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sporting Lisbon and Portugal midfielder Adrien Silva has "confirmed" he will join Leicester City.
The midfielder, who was part of the Portuguese squad which won Euro 2016, claims he will leave Sporting for the Premier League in a reported £21m move in the current transfer window.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, mar biztosan erkeznek. Igazabol teljesen jo igazolasok, csak nem egy olyan csapat szamara akik elviekben az angol bajnoksagert harcolnak. Bar ott mar barmi megtortenhet..
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
valszeg meg ma bejelentik a ket erkezot wengerek. 61 millio euro a ket emberke.