Bajnokok Ligája
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Bajnokok Ligája
Most láttam,hogy a Luz-ba lesz a döntő. az utana lévő hol lesz? ezeket a döntéseket mikor hozzák meg?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eleinte a csapatot csak portugal jatekosok alkottak, ezert a nevuk es a cimeruk, mostmar "csak" a csapat 60%-a portugal.Csabi írta:komolyan mondom, beszarok. andorrában van egy olyan csapat, aminek az a neve hogy FC Lusitans, és a címerükben a portugál címer van benne ja és tavaly megnyerték az andorrai bajnokságot.
jaj, bocsánat, azért ide, mert ott játszanak most selejtezőt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
komolyan mondom, beszarok. andorrában van egy olyan csapat, aminek az a neve hogy FC Lusitans, és a címerükben a portugál címer van benne ja és tavaly megnyerték az andorrai bajnokságot.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
csibi írta:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1603_n.png
hatalmas tisztelet a dortmundnak. erre csakis egy összetartó csapat képes egy szuper edzővel.
ez egy régi szokás ott.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1603_n.png
hatalmas tisztelet a dortmundnak. erre csakis egy összetartó csapat képes egy szuper edzővel.
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Néztem a meccset és azon gondolkodtam nálunk ez miért nem működik?Az,hogy a fontos meccseken jól játszik,a döntő pillanatokban betalál valaki.Nem voltunk rosszak idén,csak valahogy fejben,mentálisan voltak problémák.Edző,pszichológia,vagy mi?Sok helyzetet rontott el, de ettől függetlenül jól játszott. Adott egy gólpasszt, rúgott egy gólt. Mindezt egy BL döntőben... kell ennél több?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sok helyzetet rontott el, de ettől függetlenül jól játszott. Adott egy gólpasszt, rúgott egy gólt. Mindezt egy BL döntőben... kell ennél több?Marci77 írta:Talán megérdemelte,de ma gyengén játszott,függetlenül a gólgólpasszától. Ha kicsit jobb,akkor előbb eldönthette volna a Bayerncsibi írta:robben nagyon megérdemelte már a győzelmet
előbb eldönthette volna, de a foci 90 percig tart, így mindent időben csináltak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Talán megérdemelte,de ma gyengén játszott,függetlenül a gólgólpasszától. Ha kicsit jobb,akkor előbb eldönthette volna a Bayerncsibi írta:robben nagyon megérdemelte már a győzelmet
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
sajnálom a dortmundot, de azért elől az összjátékból nagyon hiányzott götze, csapatként mentek viszont a bayern pokoli erős volt. elég két erős szélső hogy focizzanak. ribery könyöklése nálam piros volt, dante a tizenegyesért második sárgával kiszállt volna. robben nagyon megérdemelte már a győzelmet, nem lesz ballack-effektus. igazságtalan a 89. percben gólt kapni, de hát ilyen a foci.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
3 éven belül 2 vesztett döntő után te is ezt mondtad volna. :-)realistahuni írta:Ez a kijárt a bayernnek szöveg meg hatalmas hülyeség szerintem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
messideco írta:Köszi, azaz h stílszerű legyek, danke schön!
:-)
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Köszi, azaz h stílszerű legyek, danke schön!
"And my heart will leave you never."
Ilyet?messideco írta:
2. Robbenről keresek egy képet a kupával a kezében, eddig nem találtam sajnos...
http://images.teamtalk.com/13/05/496x25 ... 950426.jpg
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Két kérdésem lenne:
1. Valaki talált HD-ben összefoglalót a tegnap esti döntőről? Ha igen, megkérem linkelje :-)
2. Robbenről keresek egy képet a kupával a kezében, eddig nem találtam sajnos...
1. Valaki talált HD-ben összefoglalót a tegnap esti döntőről? Ha igen, megkérem linkelje :-)
"And my heart will leave you never."
-
Aham, szóval tegyen olyat amit előtte még soha senki, akkor Te elismered mint edzőt. Nehéz éjszakái lesznek szerencsétlen Guardiolának, hogy megfeleljen a kívánalmaknak.Guardiolának fel van adva a lecke,most majd kiderül,milyen edző ő... ha megvédi a bl-t,akkor fogom elismerni.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Abszolút egyetértek. Én egy Juve drukkerrel és egy semleges "drukkerrel" néztem a meccset,és a meccs lefújása után pont ugyanezt mondtam nekik: semmi keresnivalója nem volt a Realnak a döntőben. Szom se akarta nézni a Mourinho féle bekkelést,kontrafocit,totál unalmas döntő lett volna... Ez a meccs egyszerűen tényleg totális focit hozott. Úgy ültem le a tv elé,hogy akkor hajrá,focit akarok látni,ha már a Realtól nem kaptam meg... Nem csalódtam,jó meccs volt. :-)Ki merem jelenteni, bármennyire is fájó, hogy nem volt keresnivalónk a döntőben, ahogy a barcának sem. Ilyen intenzitású, rámenős, agresszív támadófutballt, ilyen mezőnymunkát ti mikor láttatok legutóbb a Real Madridtól?
Kíváncsi vagyok a véleményekre...
Tényleg fájó ezt kimondani,de mi nem érdemeltünk döntőt... a két legjobb focit játszó csapata jutott a döntőbe,és a jobb csapat nyert.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintetek Dantet nem kellett volna kiszórni a tizinél? mert szerintem igen...
Onnantól pedig egy egész más mérkőzés kezdődött volna. Ez a kijárt a bayernnek szöveg meg hatalmas hülyeség szerintem. Egy döntő pont attól döntő, hogy nem számít, hogy mennyit nyertél/veszítettél előtte, ott dől el minden, nincs kőbe vésve, hogy a papiron erősebb csapatnak kell nyernie. Piros lap után meg sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, persze úgy is behúzhatta volna a bayern, de...
Egyébként nagy meccset játszott mindkét csapat, ide aztán tényleg találó a totális futball kifejezés, mondom ezt úgy, hogy alapból utálom a németeket. Nem nagyon izgatta őket, hogy első, 60-ik vagy 90-ik perc, egy volt a cél, a gólszerzés. Nem visszaállós szar egy gólos vezetés után...
Ki merem jelenteni, bármennyire is fájó, hogy nem volt keresnivalónk a döntőben, ahogy a barcának sem. Ilyen intenzitású, rámenős, agresszív támadófutballt, ilyen mezőnymunkát ti mikor láttatok legutóbb a Real Madridtól?
Onnantól pedig egy egész más mérkőzés kezdődött volna. Ez a kijárt a bayernnek szöveg meg hatalmas hülyeség szerintem. Egy döntő pont attól döntő, hogy nem számít, hogy mennyit nyertél/veszítettél előtte, ott dől el minden, nincs kőbe vésve, hogy a papiron erősebb csapatnak kell nyernie. Piros lap után meg sosem tudjuk meg, hogy mi lett volna, persze úgy is behúzhatta volna a bayern, de...
Egyébként nagy meccset játszott mindkét csapat, ide aztán tényleg találó a totális futball kifejezés, mondom ezt úgy, hogy alapból utálom a németeket. Nem nagyon izgatta őket, hogy első, 60-ik vagy 90-ik perc, egy volt a cél, a gólszerzés. Nem visszaállós szar egy gólos vezetés után...
Ki merem jelenteni, bármennyire is fájó, hogy nem volt keresnivalónk a döntőben, ahogy a barcának sem. Ilyen intenzitású, rámenős, agresszív támadófutballt, ilyen mezőnymunkát ti mikor láttatok legutóbb a Real Madridtól?
na azért ennek van bőven előzménye :-)Demes írta:Ehhez meg gratulálokGalacticos írta: szerk: jófejek:
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 3070_n.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=TPnywYYRvBM