Toky, tényleg nem kötekedésképp, de ha a Real Madridnak, a vezetőinek és az edzői stábnak ez láthatóan nem okoz gondot, sőt ellenkezőleg; mindenképp akarják az embert és képesek is elhozni (vélhetően egy előre gondosan megtervezett gazdasági kalkulációt követően, ne adj' isten akár még bizonyos sportszakmai megfontolásból is), akkor igazából miről is beszélünk és mit nem kell lesz@rni???Nem a mi pénzünk, és nem is fog csődbe menni a klub. De a mi klubunk (legalábbis aminek szurkolunk), így ha nem gond, páran nem szarjuk le.
Kommentáld a híreket
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
Az ilyeneket hanyagoljuk már. Kezdjük azzal, hogy Suerezzel kapcsolatban 50-60 milliók merülnek felkimber írta:Elismerem Bale kvalitásait, tetszik is a játéka, de én is azt érzem, hogy Perez elnökünknél leereszkedett a vörös köd, és csak azért is bármi áron idehozza. Az árából pedig 3 lyukat is betölthetnénk, Suarez, Reus és Gündogán (Kondogbia) is kijönne okosan,
Reus és Gündogan sem jöhetne 20-20 millióért. Értük is keményen fizetni kellene. Még az sem biztos, hogy eljönnének ide
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én azért Bale-t elcserélném Ribéryre, legalábbis ha még 2-3 évvel fiatalabb lenne biztosan.Gábe írta:A Ronaldo-Bale duót nem cserélném le sem a Messi-Neymar, sem a Ribery-Robben kettősre.
Nem a mi pénzünk, és nem is fog csődbe menni a klub. De a mi klubunk (legalábbis aminek szurkolunk), így ha nem gond, páran nem szarjuk le.dzsihad91 írta:Leszarom mennyiért jön Bale, nem a mi pénzünk, és csődbe se fog menni a klub...
Mitől lett Ő a 3.? Mert páran így látják? Akkor én meg azt mondom, hogy Ribéry a 3. legjobb. Semmi baj azzal, hogy így látod, de ne állítsd már tényként. Arról nem is beszélve, hogy még a "Bale fanok" is elismerik, hogy nincs Ronaldo és Messi szinten. Akkor meg nem mindegy, hogy 3. vagy 5.?dzsihad91 írta:A lényeg, hogy egy atom keretünk lesz, a világ legjobb és 3ik legjobb játékosa a 2 szélen...
Téged nem, de a csapatnak nagyot jót tenne, ha a kiszoruló "sztárocskák" a sajtóban adnának hangot nemtetszésüknek.dzsihad91 írta:Az meg ,hogy ki fog padozni pont kit érdekel? Engem nem igazán vágna földhöz ha özil kiszorulna mert isco isten király lesz, vagy csatár nélkül játszanánk mert CR-Bale termelik a gólokat.
Azért alázatnál és a tehetségénél több kell majd, hogy itt is beváljon. De ha jön, kívánom Neki, hogy a 2. legjobb játékos legyen.dzsihad91 írta:Nem kell mindig a sírás, jön Bale és befog válni egyszerűen érzem alázatos srác nem nagyképű, jó lesz ez...
Szar vicc: -Bár nem tudom, hogy Ronaldo hogyan viselné, ha csak 3. lenne.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Leszarom mennyiért jön Bale, nem a mi pénzünk, és csődbe se fog menni a klub...Örülni kéne ennek gyerekek, a piac már úgyis elszaladt , mi elkezdtük az arabok folytatták, már nemlehet visszacsinálni... A lényeg, hogy egy atom keretünk lesz, a világ legjobb és 3ik legjobb játékosa a 2 szélen...Az meg ,hogy ki fog padozni pont kit érdekel? Engem nem igazán vágna földhöz ha özil kiszorulna mert isco isten király lesz, vagy csatár nélkül játszanánk mert CR-Bale termelik a gólokat.
Nem kell mindig a sírás, jön Bale és befog válni egyszerűen érzem alázatos srác nem nagyképű, jó lesz ez...Ráadásul több esélyt adok a CR-Bale párosra hogy beválik mint a Neymar messire. Szóval keep calm Bale jön és ez nagyon jó hír.
Nem kell mindig a sírás, jön Bale és befog válni egyszerűen érzem alázatos srác nem nagyképű, jó lesz ez...Ráadásul több esélyt adok a CR-Bale párosra hogy beválik mint a Neymar messire. Szóval keep calm Bale jön és ez nagyon jó hír.
Persze, az sokkal jobb lenne. Úgy már csak Benzema, Isco, Özil, Alonso ülne a padon...
- kimber
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Zidane, Modric, Benzema
Elismerem Bale kvalitásait, tetszik is a játéka, de én is azt érzem, hogy Perez elnökünknél leereszkedett a vörös köd, és csak azért is bármi áron idehozza. Az árából pedig 3 lyukat is betölthetnénk, Suarez, Reus és Gündogán (Kondogbia) is kijönne okosan, vagy hasonló kaliberű játékosok, aztán mehetne Kaká, DiMaria és Khedira isten hírével. Kész is lenne a keret teljesen, így meg lehet azon agyalni, hogy az Illarramendi, Isco, Modric, Özil négyesből melyik kettő ne játsszon, Xabi Alonsoról már nem is beszélve... Félek, hogy csak káosz és elégedetlenség lesz a fejekben.
- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Egyébként Bale érkezésével, ami szerintem már borítékolható idénre, igencsak megnő a nyomás Ancelottin. Ilyen támadósorral, ilyen kerettel mondhatni, hogy akármi megnyerhető. A Ronaldo-Bale duót nem cserélném le sem a Messi-Neymar, sem a Ribery-Robben kettősre. És akkor nekünk még van egy Isconk, Özilünk, Modricunk, akik akármikor újat tudnak hozni a játékba. Nem beszéltünk még Benzemáról, Jeséről, Di Maríáról és Kakáról sem. Nem tud majd gyenge kezdőt kiküldeni Carlo.
kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Kaká
Hát, már másodjára jutok el arra a szintre ebben az átigazolási szezonban, hogy nem tudom elképzelni, hogy megér ennyit egy ilyen játékos. Illaramendi esetében is úgy gondolom jóval túllőttünk a célon, de amire most készülünk... és nagyon úgy néz ki, hogy valóban így lesz, képesek vagyunk rekordot dönteni Bale-ért.
Az rendben van, hogy nagyon elszaladt a piac, csak nem értem, hogy miért kell nekünk, elvileg egy önfenntartó klubnak, felvenni a kesztyűt az arab meg orosz csilliárdosok által lepakolt pénzekkel, bár bele lehet gondolni, hogy pl. a Bayern ugyanezt tette mondjuk Martinez leigazolásával, vagy a Barca Neymar-éval, vagy épp mi annak idején, Perez újraválasztásakor. Ezek alapján azt mondanám, hogy Bale valóban megér 60-70 millió eurót, csakhogy nem akarják eladni. Igen, és ebben az esetben valóban határ a csillagos ég, de valóban ennyire kell nekünk?
Mi olyat hozhat, hogy ami megér ennyi pénzt?
Valami taktikai vagy marketing megfontolás van emögött, vagy erődemonstráció?
Bale ezek után képes lenne megfelelni a várakozásoknak? Szerintem nem egy korszakos zseniről van szó, egy iszonyatosan hasznos labdarúgó, aki a játék minden elemében kimagasló, védekezik, támad, ha kell, nem is akárhogy, de szerintem nincs meg az a plusz benne, amit Zidane, Figo és Ronaldo-ék képviselnek.
Ez a Real Madrid képes nélküle is bármire, tényleg 100 milla kell, hogy egy kicsit jobbak legyünk, vagy lehessünk? Nem lehetne ezt a 100 millát okosabb helyre tenni?
Nem akarom gazdagítani a fanyalgók népes táborát, ha ideigazol, akkor én el fogom felejteni az árát, de nagyon nagy elvárásaim lesznek vele kapcsolatban, és szurkolni fogok, hogy feleljen meg nekik.
Az rendben van, hogy nagyon elszaladt a piac, csak nem értem, hogy miért kell nekünk, elvileg egy önfenntartó klubnak, felvenni a kesztyűt az arab meg orosz csilliárdosok által lepakolt pénzekkel, bár bele lehet gondolni, hogy pl. a Bayern ugyanezt tette mondjuk Martinez leigazolásával, vagy a Barca Neymar-éval, vagy épp mi annak idején, Perez újraválasztásakor. Ezek alapján azt mondanám, hogy Bale valóban megér 60-70 millió eurót, csakhogy nem akarják eladni. Igen, és ebben az esetben valóban határ a csillagos ég, de valóban ennyire kell nekünk?
Mi olyat hozhat, hogy ami megér ennyi pénzt?
Valami taktikai vagy marketing megfontolás van emögött, vagy erődemonstráció?
Bale ezek után képes lenne megfelelni a várakozásoknak? Szerintem nem egy korszakos zseniről van szó, egy iszonyatosan hasznos labdarúgó, aki a játék minden elemében kimagasló, védekezik, támad, ha kell, nem is akárhogy, de szerintem nincs meg az a plusz benne, amit Zidane, Figo és Ronaldo-ék képviselnek.
Ez a Real Madrid képes nélküle is bármire, tényleg 100 milla kell, hogy egy kicsit jobbak legyünk, vagy lehessünk? Nem lehetne ezt a 100 millát okosabb helyre tenni?
Nem akarom gazdagítani a fanyalgók népes táborát, ha ideigazol, akkor én el fogom felejteni az árát, de nagyon nagy elvárásaim lesznek vele kapcsolatban, és szurkolni fogok, hogy feleljen meg nekik.
- realbeckham
Ez a kérdés is érdekes téma, ami magát a szabadrúgásokat illeti. Valljuk meg őszintén, CR átlaga ritka rossz gól tekintetében, de még a kaput eltálaló pontrúgások tekintetében is. A respect miatt rúg ő folyamat.MyStiQ írta:Ha jön Bale, akkor arra leszek kíváncsi, hogy a szabadrúgásokat mennyire osztják szét egymás között.
A büntetőket úgy gondolom, hogy továbbra is Cé végezné el, ha a pályán van.
Ha edző lennék ( ) az edzések végén a jó pontrugókat kiválasztanám, most az (Özil, Bale, Isco, CR, Modric, Khedira) hatosból és Lopeznek szépen fejenként, 20-at-20-at lövetnék, 5 különböző helyről. Ezt heti 3x megcsinálnám, 1 hónapon keresztül, és húznám a strigulákat a noteszkámba és gyerekek, aki a legtöbb gólt rúgta, az összegzés végén, az első számú. Na jó, hagyjuk....
Igen, ami inkább bal lábas szög, azt hagyhatná ott Bale-nek. Nálam, ami 16-tól, 25-ig, azt Modric/Isco rúgná, a többi CRé.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Szerintem jól jön még egy szabadrúgás guru a csapatba. Túl sokat lő Cé és egy idő után már nagy a teher, hogy csak kéne lőnie egy gólt belőle. Tavaly is szinte félév eltelt, aztán egymásutáni meccseken lőtt kettőt. Egyébként furcsa, hogy a válogatottban Ramos és Benzema is lőtt már szabadot, nem is rosszakat, itt meg oda sem állnak. Néha Özil lövi, hozzáteszem, hogy nagyon jól. Előző szezonban szerintem max 3 szabit lőtt abból 2 gól lett.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Bale ballábas, így szabadrúgások tekintetében tökéletesen kiegészítik majd egymást. Olyan helyekről, ami egy ballábasnak kedvezőbb, valószínűleg Bale fogja rúgni, a "jobblábas pozíciókból" Cé, középről meg valószínűleg inkább Cé, esetleg néha átengedi Bale-nek.MyStiQ írta:Ha jön Bale, akkor arra leszek kíváncsi, hogy a szabadrúgásokat mennyire osztják szét egymás között.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ha nem gollovo feladatu, akkor miben pipalhatja le?R.M.C.F írta:Ronaldo sem volt nagyobb gólvágó a PLben mint bale....bár lehet többet lőtt,nem tudom,de bale nem góllövő feladatú.
Azt adom, h ilyen Bayernek(vagy mas britt)ellen azert kell kis izom a csapatba, és hasznunkra fog valni, mint tamadasban mint vedekezesben is. De szerintem nem lesz akkora kiugro teljesitmenye nalunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Ha jön Bale, akkor arra leszek kíváncsi, hogy a szabadrúgásokat mennyire osztják szét egymás között.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldo sem volt nagyobb gólvágó a PLben mint bale....bár lehet többet lőtt,nem tudom,de bale nem góllövő feladatú.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem Bale nem fog 40 golos szezonokat futni. Legalabbis golokban nem fogja meg megkozeliteni sem CR-t, nem hogy beelozni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Galacticos írta:sebességben, lendületben?R.M.C.F írta:De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
vagy mint játékost?
Kpl. nem úgy mint marketingértéket,mert azt szerintem nem fogja,de lehet olyan hatékony és kivégző eszköz,feltéve ha továbbra is azt a fejlődést mutatja mint az elmúlt években.....akkor igen.
Fax se tudja,ha cé már megy kifelé pár éven belül,ott lesz bale aki felüti a hálót majd helyette.Realista24 írta:A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Bale nagyon jó és komplett játékos, de CR-nél jobb sose lesz, mert nem elég tökös hozzá. Pont ezért lesz jó itt, mert ilyen Modric szerű szende valaki aki csak csinálja a dolgát...Realista24 írta:A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A kérdés, hogy kit? A 30 éves Céhez képest lehet jobb lesz, de vajon lesz-e olyan jó, mint a 25-26-27 éves portugál volt?egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
sebességben, lendületben?R.M.C.F írta:De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
vagy mint játékost?
-
ha jön bale akkor szerintem nyugodtan kimondhatjuk,hogy nekünk lesz a legjobb támadórészlegünk a világon.....ezek egyszerűen hihetetlen erőt képviselnek.
De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.
De lehet nem túlzás,hogy Cr nek is kapaszkodnia kell hogy tartsa majd bale-el a tempót... egy két éven belül szerintem bale beelőzhet.