Hát, már másodjára jutok el arra a szintre ebben az átigazolási szezonban, hogy nem tudom elképzelni, hogy megér ennyit egy ilyen játékos. Illaramendi esetében is úgy gondolom jóval túllőttünk a célon, de amire most készülünk... és nagyon úgy néz ki, hogy valóban így lesz, képesek vagyunk rekordot dönteni Bale-ért.
Az rendben van, hogy nagyon elszaladt a piac, csak nem értem, hogy miért kell nekünk, elvileg egy önfenntartó klubnak, felvenni a kesztyűt az arab meg orosz csilliárdosok által lepakolt pénzekkel, bár bele lehet gondolni, hogy pl. a Bayern ugyanezt tette mondjuk Martinez leigazolásával, vagy a Barca Neymar-éval, vagy épp mi annak idején, Perez újraválasztásakor. Ezek alapján azt mondanám, hogy Bale valóban megér 60-70 millió eurót, csakhogy nem akarják eladni. Igen, és ebben az esetben valóban határ a csillagos ég, de valóban ennyire kell nekünk?
Mi olyat hozhat, hogy ami megér ennyi pénzt?
Valami taktikai vagy marketing megfontolás van emögött, vagy erődemonstráció?
Bale ezek után képes lenne megfelelni a várakozásoknak? Szerintem nem egy korszakos zseniről van szó, egy iszonyatosan hasznos labdarúgó, aki a játék minden elemében kimagasló, védekezik, támad, ha kell, nem is akárhogy, de szerintem nincs meg az a plusz benne, amit Zidane, Figo és Ronaldo-ék képviselnek.
Ez a Real Madrid képes nélküle is bármire, tényleg 100 milla kell, hogy egy kicsit jobbak legyünk, vagy lehessünk? Nem lehetne ezt a 100 millát okosabb helyre tenni?
Nem akarom gazdagítani a fanyalgók népes táborát, ha ideigazol, akkor én el fogom felejteni az árát, de nagyon nagy elvárásaim lesznek vele kapcsolatban, és szurkolni fogok, hogy feleljen meg nekik.