Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Elfogadom a véleményed, csak nem értek egyet. De nem akarok ebbe újból belemenni, már leírtam a gondolataimat a témában.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen. James, Casemiro és Danilo.Bencze írta:Kik az EU-n kivuli jatekosok? Mariano Spanyolorszagban szuletett, Navas mar megkapta a spanyol utlevelet, Casemironak is illett volna mar hiszen tobb, mint 2 eve Madridban van, James is a harmadik szezonjat kezdte es Marcelo gondolom mar ezer eve rendelkezik a szukseges papirokkal. Ezek szerint James es Case sem kapta meg a spanyol utlevet eddig? Danilo nyilvan a harmadik EU-n kivuli.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Amúgy a culanéger alkalmas lenne leghátsó embernek, de pazarlás lenne ott játszani, illetve szerintem az egoja el se bírná a vízhordóbb szerepet. Kroost, Modricot meg szerintem még nem szorítaná ki.
Casemiro védőmunkája az ember feletti, a játéka nem.
Casemiro védőmunkája az ember feletti, a játéka nem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kik az EU-n kivuli jatekosok? Mariano Spanyolorszagban szuletett, Navas mar megkapta a spanyol utlevelet, Casemironak is illett volna mar hiszen tobb, mint 2 eve Madridban van, James is a harmadik szezonjat kezdte es Marcelo gondolom mar ezer eve rendelkezik a szukseges papirokkal. Ezek szerint James es Case sem kapta meg a spanyol utlevet eddig? Danilo nyilvan a harmadik EU-n kivuli.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Egyébként meg James a posztján sem akkora ász, mint Pogba, ezért sem áll az összehasonlítás. Őt azért nem lett volna olyan nehéz betuszkolni a kezdőbe.
Ki tudja lehet egyszer még nálunk köt ki. Ha világlegjobbja lesz és Perez marad az elnök, nehezen tudom elképzelni, hogy ne lépjen. na meg Pogba is jönne szerintem, nem hiszem, hogy 10 évet lehúzna a MU-ban.
Ki tudja lehet egyszer még nálunk köt ki. Ha világlegjobbja lesz és Perez marad az elnök, nehezen tudom elképzelni, hogy ne lépjen. na meg Pogba is jönne szerintem, nem hiszem, hogy 10 évet lehúzna a MU-ban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
James is koptatja a padot elég régóta mégis egyben maradt a csapat és bl-t nyertünk.dannen írta:
miért sírna a keret érte? egy vkp-ért sír a keret max, valakiért aki versenyre készteti/tehermentesíti casemirot. ez nem pogba. amúgy is hova férne a kezdőbe? nekem senki ne mondja, hogy szerkezet váltással a brazil helyére, mert kitépem a hajam meg van a rendszer amivel BL-t nyertünk, arattunk a bajnokságban mióta zidane itt van és akkor megint változtassuk meg, mert pogba jön és játszatni kell, mert a média ki kezd mindenkit zidaneostul perezestül ha nem így lesz. az meg csak egy téveszme, hogy "majd rotálunk, lesz mindenkinek elég játékperce", persze, egy ekkora igazolás ekkora fizuval szívesen koptatná a padot a meccsek felén és belátná, hogy ezt kívánja a csapat érdek, persze...na ez bomlasztaná a csapatot és nem morata.
Na meg ha top szintet hozott volna, minek padozna? Főleg a meccsek felén...
Nincs azzal gond, ha szerinted nem kellett Pogba, csak ne írj baromságokat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Olvasd el rmcf írásait, vagy én is írtam a témában sokat asszem a taktikai topikba.
De mondjuk te anno csukott szemmel megmondtad, hogy Verratti jobb mint Kroos, lehet felesleges érveket tartalmazó írásokat ajánlani.
De mondjuk te anno csukott szemmel megmondtad, hogy Verratti jobb mint Kroos, lehet felesleges érveket tartalmazó írásokat ajánlani.
Nem illik.
- Chris
Most már csak az ügynöke elérhetőségét szeretném megtudni, hogy 14 misit kihozott belőle, amikor már a 3 perces youtube videók alapján tudta mindenki, hogy mire számíthatunk tőle .
Ütköző-VKP nélküli játék Modric-Kroos-Pogba. Bővebb felvilágosítás: r.m.c.f .miért sírna a keret érte? egy vkp-ért sír a keret max, valakiért aki versenyre készteti/tehermentesíti casemirot. ez nem pogba. amúgy is hova férne a kezdőbe? nekem senki ne mondja, hogy szerkezet váltással a brazil helyére, mert kitépem a hajam meg van a rendszer amivel BL-t nyertünk, arattunk a bajnokságban mióta zidane itt van és akkor megint változtassuk meg, mert pogba jön és játszatni kell, mert a média ki kezd mindenkit zidaneostul perezestül ha nem így lesz. az meg csak egy téveszme, hogy "majd rotálunk, lesz mindenkinek elég játékperce", persze, egy ekkora igazolás ekkora fizuval szívesen koptatná a padot a meccsek felén és belátná, hogy ezt kívánja a csapat érdek, persze...na ez bomlasztaná a csapatot és nem morata.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Igen, jol írja ziro, csak 3 nem EU-s játékost lehet nevezni. Marseillei kalandja nem sikert tul jol, osszebalhezott az edzovel aki cserebe jegelte ot a szezon harmadara. Elotte jatszott a szezon elejen eleg sokat (altalaban a Diarra-Silva kp volt az alap) de borzalmas teljesitmenyt nyujtott. Mondjuk az egesz csapatban volt 3-4 ertelmes ember. A szezon legrosszabb csapataba is bekerult, ha nem tevedek.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
Szerintem a keretre vonatkozik, nem tudjuk regisztrálni a ligába, ha már megvan a 3 nem eu-s.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Korábban asszem volt erről szó: kb időhúzó csere volt mindig.Chris írta:lucas silvás cikk:
Ez nem csak a kezdőre vonatkozik, a keretben sem lehet háromnál több nem EU-s? Visszatérve Silvára: megvan a hiányzó láncszem, ő lesz Casemiro helyettese . Ez így lett kitalálva, minden tudatos volt .Madrid keretében már foglalt a három EU-n kívüli játékos helye
Valaki látta tavaly a Marseille-be? Teljesen használhatatlan volt, vagy van egy halvány esély, hogy ha minden szakad akkor Casmeiro helyett beszálljon? Egy ifistánál tán jobb lenne.
- Chris
lucas silvás cikk:
Valaki látta tavaly a Marseille-be? Teljesen használhatatlan volt, vagy van egy halvány esély, hogy ha minden szakad akkor Casmeiro helyett beszálljon? Egy ifistánál tán jobb lenne.
Ez nem csak a kezdőre vonatkozik, a keretben sem lehet háromnál több nem EU-s? Visszatérve Silvára: megvan a hiányzó láncszem, ő lesz Casemiro helyettese . Ez így lett kitalálva, minden tudatos volt .Madrid keretében már foglalt a három EU-n kívüli játékos helye
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nagyon is jó volt ez. Én is 4esre nyomtam. Mindenki leírt mindent, mást nem is nagyon lehet hozzá tenni. Egy James-Pogba/Verratti/Alaba cserével 5*-ös nyár lett volna.
Viszont nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem James bíztató volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de ha padról beszállva ezt, vagy egy kicsivel még többet tud hozni, akkor nagyon is jó lesz ő padra. Legalábbis egyelőre jobb, mint a tavasszal. Aztán majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lendület.
Nem irigylem Zidane-t, a keretkihirdetések előtt lesznek álmatlan éjszakái...
Viszont nem tudom, hogy ki, hogy van vele, de nekem James bíztató volt. Nem azt mondom, hogy tökéletes, de ha padról beszállva ezt, vagy egy kicsivel még többet tud hozni, akkor nagyon is jó lesz ő padra. Legalábbis egyelőre jobb, mint a tavasszal. Aztán majd meglátjuk, hogy meddig tart ki a lendület.
Nem irigylem Zidane-t, a keretkihirdetések előtt lesznek álmatlan éjszakái...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
Nem lett volna helye Pogbának? Épp csak nem sírt fel a kp, hogy gyere barátom, te kellesz ide.dannen írta:én 4esre értékelem ezt a nyarat;
ja és örülök, hogy nem jött pogba, bár csipázom a játékát, de jelenleg nem lett volna itt helye, olyan izzadtság szagú igazolás lett volna, mint james anno.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Hat ez a James -> Arsenal nem jott ossze...az avadrol jut eszembeCsabi írta:megsérült.Ónó írta:Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
megsérült.Ónó írta:Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A spanyol ebbéli előny számomra kicsit nem várt lett......a másik,hogy varane-t jól megetette ez a vakcsibe pelle.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ikarus93
3ast adtam nem volt a legjobb átigazolási szezon de nem is volt rossz.
Egyértelmü mindenhol esélyesek vagyunk a végső sikerre úgyhogy nincs okunk az aggodalomra. Itt a srácokon múlik minden hogy mit érnek el az idei szezonba.
Zombori voltam
Egyértelmü mindenhol esélyesek vagyunk a végső sikerre úgyhogy nincs okunk az aggodalomra. Itt a srácokon múlik minden hogy mit érnek el az idei szezonba.
Zombori voltam
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Morata csere... mi történt tudja valaki? 27. Perc
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
4est nyomtam,mert végre valahára nem arról szólt a nyár,hogy az elmúlt év munkáját 3-4 bombának hitt igazolással hazavágjuk. Majd következő nyáron újra...és újra.....
Nekem egy ilyen maga a kánaán.
Azért 4es,mert hoztam volna egy egy centrális kkp-et hogy ne casemiro maradjon csak oda....de mivel nem tudom zizu elképzelését igy lehet hogy oda nincsen szükség másra. Legalábbis kizárólagos védekezőre nincsen.
Majd meglátjuk. A csapat remek. Aggodalomra semmi ok. Sőt.....
Nekem egy ilyen maga a kánaán.
Azért 4es,mert hoztam volna egy egy centrális kkp-et hogy ne casemiro maradjon csak oda....de mivel nem tudom zizu elképzelését igy lehet hogy oda nincsen szükség másra. Legalábbis kizárólagos védekezőre nincsen.
Majd meglátjuk. A csapat remek. Aggodalomra semmi ok. Sőt.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.