Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Taktikai változás egész évben nem volt. Mit várhattunk volna... Szerintem Mourinho se tudja, hogy mi lenne már a megoldás... Ami viszont elszomorító, hogy nem csak szarul játszunk rendre, hanem még a tűz sincs benne a fiúkban. Régen nem voltak olyan meccseink, amit úgy nyertünk meg, hogy szarul játszva, de bedarálva nyertünk meg. Az Alonso-Khedira kettős meg súlytalan és ez még azt se kárpótolta a Dortmund ellen, hogy Modricot is betették melléjük. Mondjuk szerintem mind a 3-an iszonyat lassúak volt és körülményesek és talán még Khedira védekezett közülük a legkevésbé szarul.
Az meg, hogy nem voltak képesek elhallgatni a megérdemelt szidalmazást...
pavel a mi játékunkban nem volt változás, viszont a Dortmund most van a csúcson.
Az meg, hogy nem voltak képesek elhallgatni a megérdemelt szidalmazást...
pavel a mi játékunkban nem volt változás, viszont a Dortmund most van a csúcson.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Madridonie!! Hogy mondhatsz ilyet, hogy nincs változás??? Ősszel 2:1, most 4:1!! Ennyi....
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- Realcsa
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Raphael Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Csak nehogy kardjukba dőljenek páran ha augusztus 31-én este 11kor még azon kell izgulni h hozzunk már ugyan valakit.... ha nem nevezik ki Ancelottit legkésőbb a felkészülés kezdetéig,akkor pedig ez lesz. Kiszúrják a szemünket egy szerm Carvajal-al esetleg egy Pogba v. Kondogbia-val. Ne legyen igazam.Anthony írta:Itt nem lehet cicózni nyáron, takarítani kell: 2 kp, 1 csatár, 1 védő a minimum (és mindet a kezdőbe)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Abszolút egyetértek; lassan tényleg nem ártana, ha mélyen magukba néznének, mert .... (ennél sokkal többet érdemelnének a mezei drukkerek)!Felháborító!
OFF: Óriási ez az El Padre titulus!
Erről van szó; kb. 1 órája olvastam az El Confidencial cikkét, amiben megemlítik, idézik néhány játékos szavait is: miszerint próbálkoztak ők, de nem tudták, hogy mit csináljanak és mindenhol ott voltak a Dortmund játékosai! Arról már ne is beszéljünk, hogy idén 11 BL meccsen 18 gólt kapott a csapat, ebből 7 hetet az uccsó 2 meccsen! Többen (a védők) hangot is adtak ennek, hogy egyszerűen nem tudtak mit csinálni, hisz lazán lendületből vezethették rájuk a lasztit, mert középpálya az bizony nem volt! Egy másik helyen a kondit is megemlítik, valamint azt, hogy eddig 3-ból 3X-szor oktatta Klopp Mourinhot úgy, hogy semmiféle érdemi változás nem a tapasztalható; főleg a taktika terén nem! Innentől kezdve ...........Szóval a madridi szurkolók inkább a játékosokat hibáztatják, mint Mourinhot?
Amúgy teljesen jogos, igazságtalan lenne ezt az eredményt csak Mourinhora kenni, de ha a probléma egészére nézünk, az idényre, akkor azért már látni, hogy a fő felelős az edző.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Támogatom!hogy Higuaín mekkora madridista, adjatok neki warn-t
Amúgy, örülnék, ha nem lenne CR az Atma ellen. Kíváncsi vagyok mire képesek nélküle. Egy Callejón-DM-Higu hármas odaszabna
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Agyatlan barmok. Ha még egyszer valaki azzal érvel, hogy Higuaín mekkora madridista, adjatok neki warn-t
Merci Zizou!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha játszik, akkor a dortmund ellen cristianóra kell tenni a karszalagot. ramos meg mehet a büdösbe. gyökér.
atletico ellen szép és várható vereség lesz 8000 év után fognak nyerni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az egy dolog, hogy hányingert kaptak a szurkolók a teljesítmény miatt, de legalább lett volna annyi ezekben az IQ betyárokban, hogy megköszönik a biztatást, annak a 3500 szurkolónak, aki elutazott ezért a semmiért. A csapatkapitányoknak (Higu, Ramos) külön taps járSzóval a madridi szurkolók inkább a játékosokat hibáztatják, mint Mourinhot?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
ha nekiállnak visszaszólogatni, annak k.rossz vége lesz. Itt aki nincs jóban a drukkerekkel, újságírókkal annak xar élete lesz...lám, azért Mout is bedarálják szépen...
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- ericco
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok, hogy el kezdődik-e a szardobálás, ha a szurkolók még keményebben a csapat tudtára adják nemtetszésüket a szerdai produktummal kapcsolatban. Simán megeshet, hogy Ramos vezetésével az a 14 ember elkezdi Mourinho okolni az újabb hibás taktika, a kedvező eredmény tartása miatt, vagy épp a portugál esik neki pár játékosának a hozáállásuk végett. A dolog pikantériája, hogy mindkét félnek igaza lenne.A srácok megkapták a magukét, hozzáteszem abszolút jogosan (vidivel)!
Ramosnál el is gurult a gyógyszer!
Vagy nem történik semmi, és a szurkolók ismét hoppon maradnak igazi magyarázat nélkül, ahogy már oly sokszor :-)
Szóval a madridi szurkolók inkább a játékosokat hibáztatják, mint Mourinhot?Felháborító!
Amúgy teljesen jogos, igazságtalan lenne ezt az eredményt csak Mourinhora kenni, de ha a probléma egészére nézünk, az idényre, akkor azért már látni, hogy a fő felelős az edző.
Ez sem könnyítette meg Ronaldo szerződéshosszabbítsát
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
http://madridom.hu/blog/2013/04/26/2151A srácok megkapták a magukét, hozzáteszem abszolút jogosan (vidivel)!
Felháborító!
Nem várom a pillanatot, de fantasztikus, ahogy néha reagálsz. Egyszer szennylapoknak tituálod őket, egyszer meg igazmondónak.bármennyire is várod a pillanatokat hogy belém köthess tisztában vagyok vele hogy ezt nyilatkozta de nem véletlenül van ennyiszer terítéken Bale és Cavani...nem a semmiből szedték elő őket. ergó Ronci szerződésén kívül ő ne foglalkozzon igazolásokkal max ha úgy adódik új edző után nézzen.
Több lap, megbízhatóbbak, mint akiket felsoroltam, lehozták, hogy Bale és egy középpályás az elsődleges akit igazolni akarnak, de a legfontosabb, hogy CR szerződése meg legyen újítva.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
Nem szabad. Nagyon izgalmas időszak ez. Reggel megérkezni melóba, egy kávé mellett egyből felkutatni a marca, AS, defensa central, punto pelotta, goal.com, stb. oldalakat, es keresni az új infokat, mielőtt még megjelenne a madridist... madridomon Ami pedig a média ilyenkori tevékenységét illeti, számomra az egész nagyon hasonlít már egy valóságshowhoz, az emberek ugyanúgy kajálják ezeket a híreket, mintha egy celeből lenne szó, nem élsportolókról.hunmiller írta:Ilyenkor szeretném felpörgetni az időt, vagy tudni valami biztosat, hogy ki érkezik, ki megy....
Merci Zizou!
bármennyire is várod a pillanatokat hogy belém köthess tisztában vagyok vele hogy ezt nyilatkozta de nem véletlenül van ennyiszer terítéken Bale és Cavani...nem a semmiből szedték elő őket. ergó Ronci szerződésén kívül ő ne foglalkozzon igazolásokkal max ha úgy adódik új edző után nézzen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. április 26., péntek 8:53-kor.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Carlo Ancelotti está más cerca del Real Madrid, según 'L´Equipe'
Na ez gyakorlatilag akkor el is dőlt és szinte hivatalosnak tekinthető! Mindkét nagy francia lap a 'L´Equipe és Le Parisien is egybehangzóan állítja, hogy Ancelotti szerda este közölte a PSG vezetőivel, hogy az idény végén távozik és a Real Madridhoz igazol! Hivatalos megerősítés a PSG bajnoki címének bebiztosítása után várható!Ancelotti comunica al PSG que se marcha y podría estar cerca de un acuerdo con el Real Madrid
Según publica Le Parisien se hará oficial cuando gane la Liga
Nagyobb esély van azért arra, hogy a PSG-be igazol, ugyanis mi biztosan nem fizetünk érte 63 millát, míg a franciák és a City vígan kicsengetné ezt az összeget is!Cavani? Ne idegeljetek már. Egy Napiloból csak néha napján tud kiemelkedni, emellett pofátlanul drága.
Cavanit éppenséggel Ancelotti szívesen látná, pár hete agyba-főbe dicsérte a csatárt és talán az sem véletlen, hogy a PSG is vinné!erre itt parádézik Cavanival meg Bale-lel. aztán idejön Ancelotti és pl kitalálja hogy neki nem kell egyik sem.
A srácok megkapták a magukét, hozzáteszem abszolút jogosan (vidivel)!Bronca a los jugadores blancos en el aeropuerto de Münster
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. április 26., péntek 8:55-kor.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te miről beszélsz?egy dolga lenne. azonnal aláíratni Roncival egy új szerződést. mindenkki boldog lenne, erre itt parádézik Cavanival meg Bale-lel.
Egy dolog, hogy mit írnak az újságok, és vannak a tények, mint például Pérez nyilatkozata, hogy "nyugodjon meg mindenki, meg fogjuk újítani CR szerződését"
De előbb kell hitelt adni egy Sun-nak vagy Daily Mailnek, vagy a "kedves" spanyol sajtónak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
perez nem tudom mit partizánkodik az igaozlásokkal. nincs is ellenfele választásokkon. egy dolga lenne. azonnal aláíratni Roncival egy új szerződést. mindenkki boldog lenne, erre itt parádézik Cavanival meg Bale-lel. aztán idejön Ancelotti és pl kitalálja hogy neki nem kell egyik sem.
mint amikor a Juve faszán bevásárolt aztán jött Conte és kijelentette hogy ő szélsők nélkül játszik. ott lett vége Elia és Krasic karrierjánek.
mint amikor a Juve faszán bevásárolt aztán jött Conte és kijelentette hogy ő szélsők nélkül játszik. ott lett vége Elia és Krasic karrierjánek.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Ilyenkor szeretném felpörgetni az időt, vagy tudni valami biztosat, hogy ki érkezik, ki megy....
Mindenkinek más kívánsága van, ez tetszik :-)
Verratti mindenképp jó lenne, ha Vidal nem jön, szélre egyértelműen Reus megoldás lenne (inkább mint Bale, habár a walesi sem rossz alternatíva), csatárnak pedig szeretem Cavanit, de ne ide. Korábban is említettük már J.Martínezt, meg kellene próbálni (és én azért felvetem Bony-t is )
Mindenkinek más kívánsága van, ez tetszik :-)
Verratti mindenképp jó lenne, ha Vidal nem jön, szélre egyértelműen Reus megoldás lenne (inkább mint Bale, habár a walesi sem rossz alternatíva), csatárnak pedig szeretem Cavanit, de ne ide. Korábban is említettük már J.Martínezt, meg kellene próbálni (és én azért felvetem Bony-t is )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
10kor jön egy cikk, nálam az verte ki a biztosítékot.Ez idegesíti legtöbb embert,
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kapcsolat:
De nem mi nyertünk 4:1-re, hanem veszítettünk. A játék képe pont megfelelt az eredménynek, még egy ajándék gólt is kaptunk. Ez idegesíti legtöbb embert, nem az eredmény. A kilátástalan taktika, a beleszarok hozáállás az edző és pár játékos részéről.Anthony írta:Kezdem unni a sok kis fikázó köcsögöt a vereségünk után. Érdekes, ha mi nyerünk 4-1-re senki nem mocskolja halálra a Dortmundot. Na mindegy, ezzel magukat jellemzik, de azért nagyon beleröhögnék az egész világnak a pofájába, ha kedden gurítanánk egy 5-öst a Dortmundnak.
A keddi 5-ösről pedig az a véleményem, hogy szinte esélyünk sincs megfordítani a párharcot. 6 nap alatt sokmindennek kéne változnia, hogy ez így legyen. Vagy egy futballcsodának történnie, de abban bízni
Merci Zizou!