Balenek a fő baja hogy nem latin......ha UGYANEZT adná de nem brit lenne,menne a kenyereskocsi és 30 gólt 30 féleképpen lőne be mint tavaly....akkor ha latin lenne úgy lecopnák hogy a köldöke is nyálas lenne.
talán van benne igazság is. mármint nem abban amit írsz, hanem hogy nem nedvesedik egy északi focistától a világ
60 éve kanyarban nincsenek azok ott, csak a pofájuk nagy a semmire, összecsaltak egy vébét maguknak, kb 20 éve meg a külföldiek viszik előre a csapataikat. néha jön egy giggs vagy egy mcmanaman, de olyan ritka az ilyen, mint a fehér holló.
sztem bale kevés technikai képességekben, pl mint egy özil.
az elmúlt időben nem olvastam mindig a fórumot, de biztos volt aki rávilágított, hogy az ancelotti-féle madrid nem fog feküdni annyira se céronaldonak, se bale-nek, mert kevesebb lesz a hely futni. (kakát már ide se írom, totál finished az ember, ő meg világéletében kontrázott a milannal agybafőbe, más nem megy neki.)
céronaldo valszeg adaptálódni fog, de én nem értem mi a fenét látsz egy bélben, aki semmiképp sem ér 100 millát.
pláne hogy én jövőre lucast hoznám, na ő latin, na őt szopkodja egész brazília, na őbenne van kakaó.