Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:10

Kerlon írta:Nem tudom mondjuk, hogy mi szükség Bainesre. Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen... Aztán meg futhatnak az Arsenal-Spurs 2-ös elől a dobogóért... Bár sok angol portálon azt olvastam, hogy MU-t csak a 4. helyre várják a legtöbben...
Én a Shitty-re nem vennék mérget...a Navas-Negredo duóval nem lesznek sokkal beljebb...Pelle is lutri.
Tippre MU-Chelsea versenyfutás lesz aranyért, City bronz, a 4.helyért meg majd megverekszik az Arsenal-Spurs-Pool hármas.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 11:59

viszont lassan szorul a hurok a MU.-nál /lévén sorban lemaradtak a középpályásokról (Strootman, Thiago, Cesc) és még egyetlen egy komoly igazolásuk sincs/ így úgy néz ki az öreg végül csak kénytelen lesz visszanyúlni többek közt pl. Fellainihez és Baineshez is!
Strootmannal és Thiagóval csak a média boronált össze minket, utóbbi ki is jelentette, hogy kapcsolatba se lépett vele a MU. Cesc-kel megy a huzavona, de őt is kétlem.

Én nem parázok, van még egy hónap, nem kell kapkodni, Moyes hozza meg a legjobb döntést, inkább, minthogy hozzon egy elhamarkodott igazolást.

Egyetlen komoly igazolás sincs... valóban, de a MU nem ilyen politikai alapon működik, hogy pattogunk, ha nem jön világsztár. :coffee: A szezon és az eredmények alapján kell majd véleményeket leszűrni, nem az érkező "klasszisok" alapján.

Nekem személy szerint Fellaini nem kéne, nem tartom elég labdaügyesnek, Baines pedig max akkor kéne, ha Evra távozna.
Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen...
Azért ez még mindig az a keret, amelyik rommá verte tavaly a többieket. :roll: Erősödnek a többiek, ez kétségtelen, de mindig is hülyeségnek tartottam ilyenkor jóslásokba bocsátkozni.

Tavaly ilyenkor mindenki fixre vette, hogy a Chelsea tarol, aztán...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 4., vasárnap 11:54

Nem tudom mondjuk, hogy mi szükség Bainesre. Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen... Aztán meg futhatnak az Arsenal-Spurs 2-ös elől a dobogóért... Bár sok angol portálon azt olvastam, hogy MU-t csak a 4. helyre várják a legtöbben...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 4., vasárnap 11:41

Amúgy Rodgers állítólag azt mondta, hogy ha Bale ér 100 millát, akkor Suárez is...már pedig ha nincs kivásárlási ára (tudtommal nincs), akkor a Pool annyit kér, amennyit nem szégyell... :coffee:
Áhá; így még inkább érthető Wenger tegnap előtti kirohanása, frusztráltsága a Real Madrid 100 millás Bale ajánlata miatt! :lol: :lol: :lol: Rodgersék is lazán és okosba nyomják; először jött a szöveg, hogy ha Cavani 63 milla, akkor természetesen Suárez is, most pedig még erre is rátromfoltak ezzel a Bale árcédulás kijelentéssel --> nagy a baj Arsene! :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Azt hittem, hogy Moyes magával visz azért 1-2 Everton játékost. Vagy lehet ők is kötöttek valami megnemtámadási szerződést ahogy a Real sem hoz PSG játékost?
A MU. pár napja hivatalos levél formájában kért elnézést az Evertontól amiért fű alatt "elrabizták" Moyest (még bőven a szezonzáró előtt), valószínűleg eddig nem lehetett felhőtlen a viszony a 2 klub között az elmúlt hónapok Moyes-os sztorija miatt; viszont lassan szorul a hurok a MU.-nál /lévén sorban lemaradtak a középpályásokról (Strootman, Thiago, Cesc) és még egyetlen egy komoly igazolásuk sincs/ így úgy néz ki az öreg végül csak kénytelen lesz visszanyúlni többek közt pl. Fellainihez és Baineshez is!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 4., vasárnap 11:17

Elhagyni az Arsenalt, vagy odamenni?

Ahogy előttem említettétek kicsit furcsa, hogy sem az Arsenal, sem pedig a Manchester United nem igazolt még senkit sem (mindkettőhöz jött egy fiatal ingyen ill 1-2 millióért). Szóba volt hozva Strootman, de ő inkább Olaszországba ment, illetve volt még egy-két játékos, de azok vagy nem mentek sehova, vagy szintén máshova igazoltak. Azt hittem, hogy Moyes magával visz azért 1-2 Everton játékost. Vagy lehet ők is kötöttek valami megnemtámadási szerződést ahogy a Real sem hoz PSG játékost?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 10:01

sucre írta:
Amúgy Suárez szempontjából van bármi értelme az Arsenalhoz igazolni? A Liverpool legalább egy bárányfelhő kupát néha be tud húzni...Wengeréknek még ez sem sikerül évek óta...
Szeretne a Bl-ben évente 6 meccset játszani, ennyi. :)
BL meccset tudna más csapatokban is játszani, olyanokban, melyek nyerni is szoktak olykor ezt-azt...
Bár igazából az egész eszmefuttatás lényegtelen, mivel az Arsenalról van szó. Wenger majd beadja a szurkolóknak, hogy tulajdonképpen a Sanogo bőven jobb focista lesz, stb,stb...megy majd a hülyítés szokás szerint.
Amúgy Rodgers állítólag azt mondta, hogy ha Bale ér 100 millát, akkor Suárez is...már pedig ha nincs kivásárlási ára (tudtommal nincs), akkor a Pool annyit kér, amennyit nem szégyell... :coffee:

sucre
Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 3., szombat 23:23

Amúgy Suárez szempontjából van bármi értelme az Arsenalhoz igazolni? A Liverpool legalább egy bárányfelhő kupát néha be tud húzni...Wengeréknek még ez sem sikerül évek óta...
Szeretne a Bl-ben évente 6 meccset játszani, ennyi. :)

torjack

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 3., szombat 22:57

sucre írta:
Mondjuk Suarezről nagyon sokat cikkeznek, de valaki (sucre) lát esélyt, hogy odaigazoljon?
Valamennyi esély van rá, de nem sok. Mi nem akarjuk odaadni az egyik riválisunknak semmi pénzért, Suarezt meg meg lehet győzni, ami már jól alakul. :)

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 3., szombat 22:44

Mondjuk Suarezről nagyon sokat cikkeznek, de valaki (sucre) lát esélyt, hogy odaigazoljon?
Valamennyi esély van rá, de nem sok. Mi nem akarjuk odaadni az egyik riválisunknak semmi pénzért, Suarezt meg meg lehet győzni, ami már jól alakul. :)

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 19:33

Anis írta:transfermarkt-on van egy cikk, benne egy számomra újabb érthetetlen húzás a Tottenham részéről: Dempsey is távozhat még a nyáron, hazamehet Amerikába.
Már el is ment, a mai meccsükön be is mutatják Seattlebe

Anis írta:Én Giroudnak még megadnám ezt az évet! Az idei felkészülései meccseken jól játszott, lőtte a gólokat!Azért csak francia gólkirály lett
Gervinho is jól tolta franciába,örültem hogy Wenger papa leigazolta,aztán láthattuk a produkciót. Attól meg nem esek haynatt,hogy Giroud lőtt pár gól japán meg vietnámi csapatoknak. Tavaléy gyenge volt. Maradhat,de max padon,mert kezdő csatárnak kevés. Bendtnert kéne eltakarítai,de senkinek se kell :lol: :vivo:
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 3., szombat 19:26

transfermarkt-on van egy cikk, benne egy számomra újabb érthetetlen húzás a Tottenham részéről: Dempsey is távozhat még a nyáron, hazamehet Amerikába.

Amúgy Suarez miért menne egyik kupamentes csapatból a másikba? :hmmm:

Diego Lugano, az uruguayi válogatott CSéKája a West Bromba igazolt a PSG-től.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 3., szombat 19:13

Én Giroudnak még megadnám ezt az évet! Az idei felkészülései meccseken jól játszott, lőtte a gólokat!Azért csak francia gólkirály lett és Zidane is dicsérte rendesen!(Madridba is ajánlotta)
Ettől függetlenül kell csatár, szerintem Suarez lesz!Ha idén sem igazolnak semmit akkor tényleg le :cens: nak!

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 19:05

2-2 :D Boss a csirkék réme
De a játékkal akkor se vagyok elégedett. Csak Zelalem játszana többet

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 18:50

Jajj ne. Giroud gól. Most megint jönni fog a szöveg,hogy nem kell csatár.. (Bár szép gólvolt :) )

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 3., szombat 18:48

Pipitának szokni kell még ezt az olasz virtust, de szerintem neki való csapat :). Az Arsenal meg valami szégyen brigád... Hol vannak már azok a régi Henry, Viera időszakok...

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 3., szombat 18:24

Sajnos ez már tényleg nevetséges azt kell mondjam. Vagy inkább bosszantó. KELL 3-4 ember legalább. Értelmes csatár nélkül nehéz lesz.Mert ugyanazzal a játékkal mint tavaly,nehezen hiszem,hogy 4. hely meglesz.

Callejón lement,Higu meg beállt.

Amúgy hogy valami pozitívum is legyen ma:
AZ Arsenal ma 14 éve igazolta le Thierry Henry-t
Kis összefoglaló videó

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 3., szombat 18:17

Jól van Arsenal... Jól van Wenger. Ügyesek vagytok. Most már az Emirates kupát is nehéz megnyerni? Aug. 3-a van és 0 igazolás (oké Sanogo, de gondolom nem vele akarnak akármit is megnyerni)

Érdekes lesz. Mondjuk Suarezről nagyon sokat cikkeznek, de valaki (sucre) lát esélyt, hogy odaigazoljon?

Persze megint ment a szöveg, hogy van pénz...

nagyon szimpatikusak számomra, de vicc, ami ott megy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 3., szombat 1:19

azért tudnék neki örülni, szimpatikus.
nektek skrtel egyedül lehozza úgyis a takarítást. :lol:

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 2., péntek 13:39

A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla:
Nem mintha, ez jelentene bármit is Torres után. :hmmm:

Neki ugye a kapitányi karszalagjába volt varrva ez a szöveg, aztán...

Szóval ettől még simán léphet, ha több lehetőséget lát címekre, mint a Poolban (lássuk be, tényleg jóval nagyobbak ott az esélyei), habár szerintem is maradni fog.

sucre

HozzászólásSzerző: sucre » 2013. augusztus 2., péntek 11:31

milyen felállásban tolja a pool ?
csak mert kicsit sok a támadó, szélső, nem ?
diego costát hova ?
4-2-3-1 vagy 4-3-3.
Costa nagyon fog feküdni ide, hiszen a 3 támadó (Suarez, Sturridge, Costa) mindenhol tud játszani elől, ezért nagyon sok lesz a mozgás és a helycsere, amire BR veri a padon. :mrgreen:
aggerről amúgy mi a véleményed ? csak mert cikkeznek vele kapcsolatban, hogy jöhet a barcába, és te jobban vágod.
nekem annyi van meg, hogy kőkemény, fegyelmezett, és előre fele sem buta, voltak szép góljai.
Szerintem neis álmodj Agger-ről, mégha a Barca hívja is, nem fog elmenni. A következő napokban lesz a csk-helyettes Carra után, továbbá ez mindent elmond róla: http://l3.yimg.com/bt/api/res/1.2/FjFji ... 71860.jpeg

De amúgy nagyon jókis védő ő, a Pool is az előző szezonban hasonlót játszott mint a Barca, gond nem volt vele.

Vissza: