Kijönni kijött, csak nincs benne a next-gen, mint a PS4, One és a PC esetében, gyakorlatilag kapsz rá egy fifa 14-et frissített squadokkal.ronaldo99 írta:Mostanság gondolkodom hogy kellene nézzek valami konzolt. Van egy pc-m de az öreg és szar . A használt piacon nézelődtem ps4 és xbox one konzolok között, de ma megvilágosodtam hogy a fifa ki jött az előző generációkra is így arra gondoltam, hogy egy évig el leszek egy ps3-al vagy xbox 360-al.
A kérdés az lenne, hogy melyiket érdemesebb most megvenni használtan és hogy milyen verziót mert annyi van mint az állat és én utoljára ps2-nél voltam képben
Köszi
Konzolok
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Re: Konzolok
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mostanság gondolkodom hogy kellene nézzek valami konzolt. Van egy pc-m de az öreg és szar . A használt piacon nézelődtem ps4 és xbox one konzolok között, de ma megvilágosodtam hogy a fifa ki jött az előző generációkra is így arra gondoltam, hogy egy évig el leszek egy ps3-al vagy xbox 360-al.
A kérdés az lenne, hogy melyiket érdemesebb most megvenni használtan és hogy milyen verziót mert annyi van mint az állat és én utoljára ps2-nél voltam képben
Köszi
Köszi
- P. Krisz
PS4 Pro-val adtak egy hatalmas pofont a szarnak. Maga a konzol nem drága , csak a szükséges megjelenítő eszköz /tévé vagy monitor/ miatt lesz kurva drága. Ugye az az újdonság, hogy 4K és HDR technológia. Egy ilyen minőségibb tv 200-ról indul. És akkor ott tart az ember, hogy kiad min. 340000 forintot és az még csak 4K 30 fps, ami a legtöbb esetben nem natív, hanem felskálázott.
Inkább feküdtek volna rá arra, hogy natívan támogassa az 1080p 60 fps-t a konzol.
Inkább feküdtek volna rá arra, hogy natívan támogassa az 1080p 60 fps-t a konzol.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
PS4-en ugyan, de nekem a Division nagyon adta. De csak akkor ajánlom, ha van kivel co-op-ban tolnod. Dirt Rally is nagyon fasza, meg hát Fifa illetve NBA. Olcsóbb most nem nagyon ugrik be.Marci77 írta:Xbox One-ra pár játékötlet? Esetleg az olcsóbb kategóriából is,amire elsőkörben nem gondolna az ember?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Koszi,a legelso tunik a legerdekesebbnek,az Oris meg meg an gepen
Toltheto elemmel nyomjatok a kontrollerben vagy eldobhatoval? Van kulonbseg? Esetleg ki milyen tolthetot ajanlana,ha az a jobb. Meg az meddig birja? (marmint 2 elem amit allanodan ujratoltok)
Toltheto elemmel nyomjatok a kontrollerben vagy eldobhatoval? Van kulonbseg? Esetleg ki milyen tolthetot ajanlana,ha az a jobb. Meg az meddig birja? (marmint 2 elem amit allanodan ujratoltok)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
árakban nem vagyok képben annyira, de néhány ötlet a kevésbé ismert kategóriából, nekem mind bejött: inside, dungeon of endless, oxenfree, ironcast, ori and the blind forest, talán még a quantum break. egyébként multikból az overwatch vagy a rocket league is jó móka.Marci77 írta:Xbox One-ra pár játékötlet? Esetleg az olcsóbb kategóriából is,amire elsőkörben nem gondolna az ember?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Xbox One-ra pár játékötlet? Esetleg az olcsóbb kategóriából is,amire elsőkörben nem gondolna az ember?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Bár számomra nem nagyon tűnik jó üzletnek.Tádám írta:Köszi, néztem már ott is, de még nem szúrta ki a szemem eddig.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
rashidm írta:konzolvilag.hu-n nem lehet részletre venni? Én mintha láttam volna valami ilyesmit.Tádám írta:Valaki vett mostanában X-box One-t? Látott valaki valahol olyan opciót, hogy részletre adták?
Köszi, néztem már ott is, de még nem szúrta ki a szemem eddig.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
konzolvilag.hu-n nem lehet részletre venni? Én mintha láttam volna valami ilyesmit.Tádám írta:Valaki vett mostanában X-box One-t? Látott valaki valahol olyan opciót, hogy részletre adták?
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Valaki vett mostanában X-box One-t? Látott valaki valahol olyan opciót, hogy részletre adták?
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
bocsi a duplaert, de itt egy uncharted 4 videoteszt, illetve bemutato. kb ugyanez a velemenyem nekem is a jatekrol. lenyugozo.
Uncharted 4 - A Thief's End | Bemutató
Uncharted 4 - A Thief's End | Bemutató
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- hala real
utana nezek mindenkepp.Marci77 írta:Until Dawn-t ajánlom. Bár eddig csak olvastam róla,meg végigjátszást néztem,de megfogott
the last of us-t pedig kiprobaltam, eddig nem fogott meg annyira, mint amennyire le van nyugozve mindenki, de teny, nem sokat jatszottam vele. mindenesetre nem rossz, igy elsore.
- Marci77
Until Dawn-t ajánlom. Bár eddig csak olvastam róla,meg végigjátszást néztem,de megfogott
- hala real
ferni írta:The Last of Us nevezetű játékot szerezd be, még PS3ra adták ki, de megéri megvenni PS4re, maradandó élmény lesz.
Naughty Dog csinálta azt is, mint az Unchartedet.
Nálam nagyon Top1 játék azóta is, ha a Fifákat nem nézzük...
par napja mar megvettem, holnap kezdem
eloszor vegezni akartam az uncharteddel
mellesleg az assassin's creed - syndicate cimu jatek ott porosodik a polcon, nekem valahogy nem jott at. ( lehet utalni ) kb 8%-nal vagyok...
The Last of Us nevezetű játékot szerezd be, még PS3ra adták ki, de megéri megvenni PS4re, maradandó élmény lesz.hala real írta:tavaly vettem ps4-et, hosszas gondolkodas utan. na nem az xbox hozott zavarba, hanem a ps4 ara. mindig is ps parti voltam. ps1, ps2...aztan a ps3 kimaradt, nyilvan nem kell mondanom mennyire foldontuli elmeny volt a ps4, a 2-es szeria utan. a dobozban volt meg a nathan drake's collection, a bizonyos uncharted 1-3. nem hallottam rola elotte semmit. elkezdtem, nem is tetszett egyaltalan...aztan szepen lassan megszerettem, majd vegig is toltam az elso 3 reszt. par honapja pedig kijott a 4. resz...nemreg hozzajutottam, es most vegeztem vele. en csak ajanlani tudom a jatekot, es az osszes reszet.
bocs a talan ertelmetlen story-ert, igazabol az a lenyeg, hogy az uncharted egy kurva jo jatek.
nem tudom itt a forumon jatszott-e valaki vele.
Naughty Dog csinálta azt is, mint az Unchartedet.
Nálam nagyon Top1 játék azóta is, ha a Fifákat nem nézzük...
- hala real
tavaly vettem ps4-et, hosszas gondolkodas utan. na nem az xbox hozott zavarba, hanem a ps4 ara. mindig is ps parti voltam. ps1, ps2...aztan a ps3 kimaradt, nyilvan nem kell mondanom mennyire foldontuli elmeny volt a ps4, a 2-es szeria utan. a dobozban volt meg a nathan drake's collection, a bizonyos uncharted 1-3. nem hallottam rola elotte semmit. elkezdtem, nem is tetszett egyaltalan...aztan szepen lassan megszerettem, majd vegig is toltam az elso 3 reszt. par honapja pedig kijott a 4. resz...nemreg hozzajutottam, es most vegeztem vele. en csak ajanlani tudom a jatekot, es az osszes reszet.
bocs a talan ertelmetlen story-ert, igazabol az a lenyeg, hogy az uncharted egy kurva jo jatek.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
pheco írta:Tudtok mondani olyan játékokat, amiket lehet online co-op-ban tolni PS4-en? Division-féle lenne a legfaszább, de más típus is szóba jöhet.
Destiny vagy a PC-re most ingyenessé vált Evolve.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tudtok mondani olyan játékokat, amiket lehet online co-op-ban tolni PS4-en? Division-féle lenne a legfaszább, de más típus is szóba jöhet.
- P. Krisz
???Nyilacska írta:Mi az hogy új ps meg one? Tavaly jelentek meg. Mi a fenét ujjitanak még rajtuk?
2013 novemberében jelentek meg .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.