Strootmannal és Thiagóval csak a média boronált össze minket, utóbbi ki is jelentette, hogy kapcsolatba se lépett vele a MU. Cesc-kel megy a huzavona, de őt is kétlem.viszont lassan szorul a hurok a MU.-nál /lévén sorban lemaradtak a középpályásokról (Strootman, Thiago, Cesc) és még egyetlen egy komoly igazolásuk sincs/ így úgy néz ki az öreg végül csak kénytelen lesz visszanyúlni többek közt pl. Fellainihez és Baineshez is!
Én nem parázok, van még egy hónap, nem kell kapkodni, Moyes hozza meg a legjobb döntést, inkább, minthogy hozzon egy elhamarkodott igazolást.
Egyetlen komoly igazolás sincs... valóban, de a MU nem ilyen politikai alapon működik, hogy pattogunk, ha nem jön világsztár. A szezon és az eredmények alapján kell majd véleményeket leszűrni, nem az érkező "klasszisok" alapján.
Nekem személy szerint Fellaini nem kéne, nem tartom elég labdaügyesnek, Baines pedig max akkor kéne, ha Evra távozna.
Azért ez még mindig az a keret, amelyik rommá verte tavaly a többieket. Erősödnek a többiek, ez kétségtelen, de mindig is hülyeségnek tartottam ilyenkor jóslásokba bocsátkozni.Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen...
Tavaly ilyenkor mindenki fixre vette, hogy a Chelsea tarol, aztán...