Miért kéne 10 kezdő szintű játékos? Mata, Martial, Shaw, Herrera simán megütik a Silva, Sterling, Kolarov, Fernandinho szintet és akkor még ott lenne Schweinsteiger is, aki kötve hiszem, hogy 1 év alatt annyira elfelejtett volna focizni, hogy még a padra se férjen oda. A Lingard, Fellaini, Blind hármast kellett volna elfelejteni. Nem hiszem, hogy mondjuk Witsel, aki ha jól tudom a Juventus-ba ment, nem ment volna el inkább a MU-ba, ha hívják, főleg háromszor annyi fizetésért. Ő ugye Fellaini helyett mehetett volna, Lingard posztjára ott van Depay és Martial is, Blind pedig szerintem alapból nem annyira rossz játékos, csak nem középső védőként kellene játszania. Előbb raknám oda a nagy tehetségnek tartott Fosu-Mensah-t, akit a MU drukkerek tavaly eléggé dicsértek. Smalling a padon ült például, nem értem miért. Bár lehet nem volt teljesen egészséges, ezt nem tudom.poronty írta:Az egyetlen poszt, ahol a MU jobban állt a Cityhez képest Mourinho érkezése előtt az a kapus poszt volt. Ki ne találd már, hogy Mourinho kapott annyi pénzt, hogy vegyen 10 kezdő szintű játékost a mai árak mellett. De, ha még meg is lett volna ez a pénz, azok a játékosok, akik ténylegesen kiemelhették volna a MU-t a gödörből nemet mondtak (Bale, Kanté, Varane, Stones, Lewandowski meg sokan mások).Az anyagi háttér biztosítva volt Mourinho-nak is, hogy jobb keretet hozzon össze, mint a City vagy bárki más.
De Gea-Darmian-Smalling-Bailly-Shaw-Schneiderlin-Herrera-Pogba-Mata-Ibra-Martial
Bravo-Sagna-Stones-Otamendi/Kompany-Kolarov-Fernandinho-Gündogan-De Bruyne-Silva-Sterling-Agüero
Szerintem ez a két csapat legjobb 11-e, ha mindenki egészséges. Én nem látok akkora különbséget csak Mou aligha fog így felállni akár egyszer is.
Persze ez mind csak az én véleményem.