Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Nem tudom mit fostok, Casemiroval se voltunk jobbak. Második félidőben osszekapottabb volt a társaság, Iscoval is stabilabbak lettünk. Jó, hogy jött a Karim gól, illetve hogy nyerünk kapott gól nélkül idegenben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Az első félidő mégis mi volt?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zidane rotált, a fél kezdő kiesett mégis nyertünk. Azt hiszem elég mély a keret, bár case nagyon remélem elővigyázatosságból került ki a csapatból. Nem volt jó meccs, viszont hozták a kötelezőt egy harcos ellenfél ellen. Bár tudom, lefeküdtek nekünk, és nem is hiányzott senki és Perez utalt és a bíró nekünk fújt...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Pedig szerintem ez benne lesz a csapatban. Tavaly a Wolfsburg ellen nem volt elég? Megjegyzem, hogy a City ellen is lehetett volna gubanc, amikor ráültünk az eredményre, aztán a döntőben szintén. Aztán a Sevilla ellen megint. És akkor ott volt a Celta elleni meccs, ami elmehetett volna és az Osasuna ellen is majdnem 3-at kaptak a végén. Ezek szerintem több, mint jelzés értékű dolgok. Úgy érzem egy jó kis vereségbe kéne tán belefutni. A Dortmund ellen mondjuk ilyen hozzáállással 3-4 lesz oda.A játék lehet néha szar, a visszatérőknek idő kell*. De azért egy BL meccsen legyen már motivált a társaság, meg ne 10 percet focizzon. Ezt most megúsztuk, erősítheti is a csapatot, ZZ remélem kicsit elbeszélget pár emberrel.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Így csak nagy makkal lehet nyerni,80 percig nem csináltak szart se.Ez nem egy kibrusztolt kiszenvedett győzelem volt,hanem egy kurvára szerencsès.A gálacsapatból kb Bale tudta nagyjából milyen rendezvènyen van.mai meccs: kétféleképpen nyerjen a Real Madrid: Így ahogy ma, vagy gálázva.
Ha unalmas 2-0 a ma este az nagyobb baj lenne, így viszont azért sok pozitívumot lehet találni.
Pozitivumot?Hallgatlak.
A lisszabonnak meg respect.Így kell hozzáállni egy BL meccshez.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez engem is felhúzott. Néha olyan volt Kroos meg Benzema, mint a szinkronúszók. Az elrontott támadás után egyszerre fordulnak meg, majd unottan kocogtak vissza.Veidt írta:Még nem került szóba, nagyon nem tetszett ahogy Kroos megint csak kocogott visszafele az első gólnál. Pedig pont az ő helyén játszottak meg... https://my.mixtape.moe/tuwxwv.mp4
A játék lehet néha szar, a visszatérőknek idő kell*. De azért egy BL meccsen legyen már motivált a társaság, meg ne 10 percet focizzon. Ezt most megúsztuk, erősítheti is a csapatot, ZZ remélem kicsit elbeszélget pár emberrel.
Ramos is idegesít, képességeket nézve magasan a világ legjobb védője, de akkora arccal tud játszani, hogy odacsinálok.
*Megjegyzem Ilkay oktatott azért kapásból, de hát kebabistenből kevés van.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azt is tegyük hozzá hogy ez a Sporting többet a szezonban nem fog ilyen szintű focit hozni, mert ezzel bárki ellen partiban lettek volna amit a tegnap lehoztak mind egyéni mind csapat szinten. Visszavágó mondjuk még kemény lehet mert elhitték hogy van keresnivalójuk és még tüske is maradt bennük, menni fognak mint a mérgezett egerek. Remélem erre azért mi is felkészülünk.
Nem láttam a meccset, de itt nem Kroos basz fel, hanem, akik "védekeztek". Létszámban megvoltunk, de mindenki kb. csak kocogott, szépen kényelmesen követték az ellent. Az a Ramos Modric kényszerítő meg zseniális volt.Veidt írta:Még nem került szóba, nagyon nem tetszett ahogy Kroos megint csak kocogott visszafele az első gólnál. Pedig pont az ő helyén játszottak meg... https://my.mixtape.moe/tuwxwv.mp4
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nyerünk?
Talan nem esünk ki.
Okádek egy meccs volt.
A sérüléséből visszatért játékosoknak kell 2-3 het hogy felvegyék a ritmust, ezzel nagy bajom nem volt.
Viszont amit műveltek 70 percig azok akik játékban vannak, az felháborító volt. Lefocizott minket az ellenfél, akarat nulla...remelem értenek a figyelmeztetesbol.
0 ponttal nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna.
Talan nem esünk ki.
Okádek egy meccs volt.
A sérüléséből visszatért játékosoknak kell 2-3 het hogy felvegyék a ritmust, ezzel nagy bajom nem volt.
Viszont amit műveltek 70 percig azok akik játékban vannak, az felháborító volt. Lefocizott minket az ellenfél, akarat nulla...remelem értenek a figyelmeztetesbol.
0 ponttal nagyon nehéz helyzetbe kerültünk volna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
El Unico írta:Barca szurkolok milyen csalodottak gecc, reg lattam ilyet toluk, amit lemuvelnek facebookon, nemzetisporton, kesz kabare..
Van a tisztességes....és a többség a patkány.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Így van.Viszont rohadt érdekes, hogy a tavalyi birtoklasra épülő focinkat, mikor a szélső védők jelentik a különbséget, kezdjuk feladni, és atallunk a kontrákra. Eddig ez nem tetszik.
Az idei meccsekből kiindulva ez eddig az egyetlen probléma, ami aggodalomra adhat okot.
A mai meccs: kétféleképpen nyerjen a Real Madrid: Így ahogy ma, vagy gálázva.
Ha unalmas 2-0 a ma este az nagyobb baj lenne, így viszont azért sok pozitívumot lehet találni.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Még nem került szóba, nagyon nem tetszett ahogy Kroos megint csak kocogott visszafele az első gólnál. Pedig pont az ő helyén játszottak meg... https://my.mixtape.moe/tuwxwv.mp4
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyebkent eronletileg is sokkal jobbak voltunk, 90. percben is sprintek, cselek, semmi fasultsag, a padrol erkezo emberek szinten erotol es bizonyitasi vagytol duzzadnak. Sok meccsen fordithatunk igy, de aggaszto volt hogy 70 percig nem csinaltunk semmit. Tenyleg semmit...Chris írta:Először is felüdülés az M4-et nézni a sporttv után, Buzsáky öhh akarom mondani Hegedű Henrik miatt. De tényleg, végre egy szakmai arc, Buzsáky így különösen nevetséges mellette. Nélküle is az lenne persze.
Ez a Zidane-féle Real mentalitását nézve igazi nyertes típust képvisel. Ezért Real a Real és ez az ami hiányzik egy Arsenalból, (eddig) Cityből, PSG-ből stb. Én elég pesszimista vagyok, de őszintén hittem a 85. percben is hogy meg lehet nyerni a meccset. Ezt így Mourinho vagy Ancelotti alatt sem éreztem, pedig önbizalom akkor már volt.
A visszatérő játékosok nem az igaziak. Benzema borzasztó volt, CR is kevés önmagához képest, Bale még csak-csak villant az elején, de ő is elfogyott. Kellett az a 3 csereember, hogy felrázza a csapatot. Az világos, hogy ennek a Realnak a pad igazi ütőkártya lehet. Lucas kifejezetten nagyot játszott, de James és Morata is nagyot küzdöttek, már a gól előtt megtették amit lehetett.
Zidane taktikailag nem tudom mennyire érett, ezt egy nálam a témához jobban értő kielemezhetné, de elég aggasztó volt ez a mai meccs. A BBC alig kapott segítséget, Kroos, Modric igen kevés volt ma. Casemiro pustított ahogy szokott, de számomra érthetetlen volt, hogy miért hagyta fenn Zidane végig, amikor gyakorlatilag akasztotta a támadásokat. Kontra esetén meg kb. majdnem mindegy, hogy ő vagy Kroos nézi a támadók hátát.
Remélem nem az lesz a következtetés, hogy így is lehet nyerni, hanem hogy nem kéne oroszrulettezni. Képtelenség ezt így hosszú távon sikeresen csinálni, vissza fog ütni, amit egyébként valahol meg is érdemelnénk...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Barca szurkolok milyen csalodottak gecc, reg lattam ilyet toluk, amit lemuvelnek facebookon, nemzetisporton, kesz kabare..
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Először is felüdülés az M4-et nézni a sporttv után, Buzsáky öhh akarom mondani Hegedű Henrik miatt. De tényleg, végre egy szakmai arc, Buzsáky így különösen nevetséges mellette. Nélküle is az lenne persze.
Ez a Zidane-féle Real mentalitását nézve igazi nyertes típust képvisel. Ezért Real a Real és ez az ami hiányzik egy Arsenalból, (eddig) Cityből, PSG-ből stb. Én elég pesszimista vagyok, de őszintén hittem a 85. percben is hogy meg lehet nyerni a meccset. Ezt így Mourinho vagy Ancelotti alatt sem éreztem, pedig önbizalom akkor már volt.
A visszatérő játékosok nem az igaziak. Benzema borzasztó volt, CR is kevés önmagához képest, Bale még csak-csak villant az elején, de ő is elfogyott. Kellett az a 3 csereember, hogy felrázza a csapatot. Az világos, hogy ennek a Realnak a pad igazi ütőkártya lehet. Lucas kifejezetten nagyot játszott, de James és Morata is nagyot küzdöttek, már a gól előtt megtették amit lehetett.
Zidane taktikailag nem tudom mennyire érett, ezt egy nálam a témához jobban értő kielemezhetné, de elég aggasztó volt ez a mai meccs. A BBC alig kapott segítséget, Kroos, Modric igen kevés volt ma. Casemiro pustított ahogy szokott, de számomra érthetetlen volt, hogy miért hagyta fenn Zidane végig, amikor gyakorlatilag akasztotta a támadásokat. Kontra esetén meg kb. majdnem mindegy, hogy ő vagy Kroos nézi a támadók hátát.
Remélem nem az lesz a következtetés, hogy így is lehet nyerni, hanem hogy nem kéne oroszrulettezni. Képtelenség ezt így hosszú távon sikeresen csinálni, vissza fog ütni, amit egyébként valahol meg is érdemelnénk...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szarok az angolokra alapvetően.realistahuni írta:vérciki meccs.Angliában az ilyen győzelmek miatt született a fergie time kifejezés ti meg itt sírtok, hát hihetetlen.Hát ez egy kalap ürülék volt
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
vérciki meccs.
Angliában az ilyen győzelmek miatt született a fergie time kifejezés ti meg itt sírtok, hát hihetetlen.Hát ez egy kalap ürülék volt
- ___Samy___
Ja, csak későn. Majdnem ráfázott. Viszont még mindig érzi, hogy kit kell ki helyére bedobni.terry76 írta:jól cserélt Zizu ...ennyi:)
És óriási pozitívum, hogy küzdünk az utolsó percig. Ez az utóbbi években nagyon nem volt jelen. Mindenki csak állt, a toket vakaraszva. De ettől függetlenül bűn szarok voltunk.
Viszont rohadt érdekes, hogy a tavalyi birtoklasra épülő focinkat, mikor a szélső védők jelentik a különbséget, kezdjuk feladni, és atallunk a kontrákra. Eddig ez nem tetszik.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazából aki még megszívta az Isco, semmi helyét nem látom se a kezdőben, se a padról beszállva.
Lucas/Asensio jó csere ha lendület kell, Morata érkezni tud, James meg odatenni a labdát az érkezőknek.
Kroos, Modric gyenge volt, van ez így. De Casemiro teljesen azt hozta amit tud, a szerelései fullosak, de annyira nem tud támadást építeni és focizni, hogy az necces.
Lucas/Asensio jó csere ha lendület kell, Morata érkezni tud, James meg odatenni a labdát az érkezőknek.
Kroos, Modric gyenge volt, van ez így. De Casemiro teljesen azt hozta amit tud, a szerelései fullosak, de annyira nem tud támadást építeni és focizni, hogy az necces.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ez a rengeteg zenkai boost nem a véletlen műve.Halhatatlanok vagyunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams