Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. szeptember 15., csütörtök 17:32

Kerlon írta:nagyon jó a látásod
A technika hasonló volt, csak legalább most vitt bele egy kis érzést is. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 15., csütörtök 12:16

CS0ki írta:Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.
nagyon jó a látásod
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:31

CS0ki írta:Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.

Dede, csavarta én is csak vicceltem :)

Azért is kérdeztem, h lehet most már gondolkozni is fog a szabik előtt? :ozil:
Mindenesetre nagyon szép ( és fontos ) találat volt! B-)
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:26

Lehet, hogy nem jól láttam, de ezt nem máshogy lőtte, mint szokta? Nem izomból belerúgott, hanem szépen elcsavarta a sorfal fölött/mellett.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. szeptember 15., csütörtök 11:06

Az első szabija még veszélytelen volt, bár már az sem olyan kula lövedék volt, mint amiket mostanában eresztgetett szabadrúgásokból, de a második az csodálatos volt! :salute:

Azt nem tudom figyeltétek-e, h a gól után kimutatott Zidane-ra és rákacsintott?!
Remelem ez annak a jele, amit olvastam vhol, h most a sérülése alatt ( vagyis amikor már edzésben volt) ZZ külön gyakorolta vele a szabikat. Ha igaz, és megint tudja majd veszélyesen lőni, akkor az ismét nagy fegyverünk lehet. :hmmm:

De várjuk ki még a végét, lehet csak lecsúszott ez is.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 14., szerda 23:23

Mar csak ketto gol a hatranya Messivel es Agueroval szemben. :lol:
:goat:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 14., szerda 22:32

why always me!? :salute: :mrgreen:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 12., hétfő 19:57

:lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 7., szerda 8:16

ferni írta:Elképesztő, hogy ez az ember bármit csinál megtalálják, most is kitett egy képet és megint.

Ez az ember maga a futball, elképesztő honnan hova jutott, miket élt át és mikor a maximumot hozta ki magából és sok éven át az se volt elég.... Nem feladta, hanem csinálta tovább ês addig hajtotta, amíg nem sikerült... Pedig ebbe majdnem mindenki belereccsent volna, mert ezek olyan pofonok, amiket nagyon nehéz elviselni....
12 évig cipelte magával azt az EB Döntőt a görögök ellen és csak meg lett neki, mert sose adta fel és hitt benne.
Uniteddal besöpört mindent, rá 1 évre elbukta a BL Döntőt, eljött egy akkor darabokban lévő Realba, hogy megmuthassa, hogy ő erre is képes és itt is meg tudja csinálni a legnagyobb klubnál is szinte a semmiből és hosszú éveken át itt is főleg kudarcok érték, de itt se adta fel, hitt benne, hogy a munkába fektetett energia megtérül és látjuk, hogy lepottyant 2 újabb BL, pedig nagyon sokszor totál kilàtástalan volt a helyzet.
Lehet szidni, de ez az ember egy példakép, lehet bármennyi hibája is, szavak nincsenek rá.
Lehet itt Messizni, meg mondani, hogy jobb focista, el is fogadom, de hogy ezt az embert én sokkal többre becsülöm és tartom az fix. Olyan emberi értékeket mutat meg, ami nagyon ritka és amik mellett eltörpülnek a baromságai.
Nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, szerencsére ő telibeszarja és teljesítményt pakol le az asztalra, aztán meg magyarázkodhatnak az okosak, hogy semmit nem csinált.... :lol:

Szerk: Túl sok CR Motivational videót dobott be a youtube... :mrgreen:
Es pont azok az emberek kopkodnek ra a legjobban, akiknek a leginkabb peldat kellene venniuk rola. Irigyseg a kobon, nulla elismeres es tisztelet.
:goat:

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. szeptember 7., szerda 1:28

ferni írta:Elképesztő, hogy ez az ember bármit csinál megtalálják, most is kitett egy képet és megint.

Ez az ember maga a futball, elképesztő honnan hova jutott, miket élt át és mikor a maximumot hozta ki magából és sok éven át az se volt elég.... Nem feladta, hanem csinálta tovább ês addig hajtotta, amíg nem sikerült... Pedig ebbe majdnem mindenki belereccsent volna, mert ezek olyan pofonok, amiket nagyon nehéz elviselni....
12 évig cipelte magával azt az EB Döntőt a görögök ellen és csak meg lett neki, mert sose adta fel és hitt benne.
Uniteddal besöpört mindent, rá 1 évre elbukta a BL Döntőt, eljött egy akkor darabokban lévő Realba, hogy megmuthassa, hogy ő erre is képes és itt is meg tudja csinálni a legnagyobb klubnál is szinte a semmiből és hosszú éveken át itt is főleg kudarcok érték, de itt se adta fel, hitt benne, hogy a munkába fektetett energia megtérül és látjuk, hogy lepottyant 2 újabb BL, pedig nagyon sokszor totál kilàtástalan volt a helyzet.
Lehet szidni, de ez az ember egy példakép, lehet bármennyi hibája is, szavak nincsenek rá.
Lehet itt Messizni, meg mondani, hogy jobb focista, el is fogadom, de hogy ezt az embert én sokkal többre becsülöm és tartom az fix. Olyan emberi értékeket mutat meg, ami nagyon ritka és amik mellett eltörpülnek a baromságai.
Nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele, szerencsére ő telibeszarja és teljesítményt pakol le az asztalra, aztán meg magyarázkodhatnak az okosak, hogy semmit nem csinált.... :lol:

Így van, elmentettem a hozzászólásodat, respect! :salute:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 6., kedd 17:17

Mondjuk egy ilyen felturt mezzel...mint egy csaj. :lol:
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 6., kedd 15:58

ferni írta:Nem egy helyen fel lett hozva, de mindegy....
Mondjuk ha leírnád az alapját a kirohanásodnak, akkor egyértelműbb lenne. :ike:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. szeptember 6., kedd 15:58

Nem olvasok olyan oldalakat ahol egy futballista instagramra feltöltött fotojabol felhajtás lesz és kikezdik miatta. De ahogy látom elérték a céljukat mert van rá közönség.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. szeptember 6., kedd 15:54

Nem egy helyen fel lett hozva, de mindegy....

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. szeptember 6., kedd 15:53

Ja köszi, a kepet sejtettem.
Arra meg szerintem senki sem kivancsi, hogy odaát mit gondolnak. Amennyiben igen akkor forumozzon csak ott. Nem is értem ez miért téma itt.

defender3
Kedvenc játékosaid: Puyol
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: defender3 » 2016. szeptember 6., kedd 15:33

Zsombor írta:Ki találta meg egy kép miatt? Le vagyok maradva.

Ez lesz az

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 6., kedd 15:31

Odaát írták, szerintem arra gondol.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2016. szeptember 6., kedd 15:29

Ki találta meg egy kép miatt? Le vagyok maradva.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2016. szeptember 6., kedd 15:16

Elképesztő, hogy ez az ember bármit csinál megtalálják, most is kitett egy képet és megint.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 5., hétfő 8:50

Nagyon meccsre akarsz jönni velem :sziv: :sziv:
Amúgy elég sokáig bírta a cikk, belekötés nélkül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: