Szerintem is itt körül lehet az igazság.Emberileg oldotta meg,mindenki kap még egy esélyt, úgy hogy szezon közben vette át a csapatot nem akart dönteni senkinek a sorsáról.Jamest lehet nem bànta volna elmegy a hozzáállása miatt,de azt meg Perezék nem akarták.Egyébként itt se tudjuk eldönteni,hogy James vagy Isco,hetenként változik a többség véleménye,nem olyan egyszerű ez.Jelenleg megint James felé billen a mérleg és ha így fogja folytatni,nagyon érdekes probléma lesz,mert helye tovàbbra sincs az alapfelállásban.Lucas az elfogadta a helyét(nagyon birom a kiscsávót emberileg),de ha Benzema nem lendül formába hamarosan(miért ne lendülne),Morata meg szállítja a gólokat,érdekes lesz mennyire fogja kinyitni a száját a mostani stílusát ismerve,egyébként semennyire nem kellene neki,kussoljon,meglátjuk...ziro4vr írta:ZZ elégedett volt a kerettel, olyan edzőnek tűnik, aki nagy létszámmal szeret dolgozni, nem úgy mint mondjuk Mourinho. Mariano meggyőzte az előszezonban, Jamest vagy Iscot sem akarta elengedni...A norvég gyereket meg Marianot kölcsön kellett volna adni, a két említett közül meg az egyiket eladni. Pintus érkezésével talán csökkenni fog a sérülések száma, és bár kell a sok ember a nagy mérkőzésszám miatt, de a Realnak olyam komplett kerete van, hogy majd mindenki képes több posztos is játszani. Ebben az esetben egy 19-20 körüli létszám, minőségi és komplex játékosokkal, meg pár ígéretes castillásssal a megfelelő szerintem. Ehhez képest nagyon tele van a keretünk, 23-24 olyan emberrel, akiket valamennyit játszatni kéne, melegen tartani.
Lehet ennek a szezonnak a végére ZZ bizalma mindenkiben megtérül, lehet majd rájön, hogy nem lehet mindenki kezét fogni. Az igaz, hogy a játékosnak ez rosszabb lehet, de van hatása a csapatra is.
James Rodríguez - 16
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Re: James Rodríguez - 10
Mondjuk én Isco párti vagyok, de egy fix mindkettővel kapcsolatban: van egy rossz megmozdulások, aztán világi haszontalan játékosnak vannak beállítva. Pedig pont ki lehetne használni azt, hogy támadásban több bennük a váratlan, mint Kroosban vagy Modricban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
De akkor te kit hagynál ki a meccskeretből? Asensiot? Kovacicot? A szemnek nyilván tetsző a játéka, de most hogy azért tartsuk, hogy a rotálós, kiscsapatok elleni meccseken pörögjön hármat a félpályánál, meg letoljon egy szép szólót, aminek a végén belevezeti az 5. emberbe.. Ennél többre hivatott, és többet is akar szerintem. Nem szeptember közepén fognak elégedetlenkedni a keveset játszók, hanem majd pár hónap múlva.
Nem illik.
Nekem? Persze, hogy belefér. Én sokkal jobban élvezem a meccseket, ha Isco-hoz hasonló játékosok nyomják. És szerintem nem igaz, hogy annyira le lenne épülve, mint ahogy elő van adva. Bőven tud ő a látványon kívül is hozzátenni a meccsekhez még ebben a kevésbé csúcsformás időszakában is. A képességek nem tünnek el csak úgy, nem sérült le vagy hízott el vagy ilyesmi, az edzésmunkájára sincs panasz. Megfelelően kell használni a megfelelő utasításokkal ellátva.Belefér nekünk, hogy arra áldozunk egy helyet a padon, hogy Isco varázsolgasson?
James egyébként ugyanez. nekem egyikkel sincs bajom, a kolumbiait az ára miatt kellett volna elpasszolni. De nincs bajom azzal, hogy itt van amúgy, ha ez megfelel mindenkinek. (ha nem így lenne, elment volna valószínűleg)
- ziro4vr
ZZ elégedett volt a kerettel, olyan edzőnek tűnik, aki nagy létszámmal szeret dolgozni, nem úgy mint mondjuk Mourinho. Mariano meggyőzte az előszezonban, Jamest vagy Iscot sem akarta elengedni...A norvég gyereket meg Marianot kölcsön kellett volna adni, a két említett közül meg az egyiket eladni. Pintus érkezésével talán csökkenni fog a sérülések száma, és bár kell a sok ember a nagy mérkőzésszám miatt, de a Realnak olyam komplett kerete van, hogy majd mindenki képes több posztos is játszani. Ebben az esetben egy 19-20 körüli létszám, minőségi és komplex játékosokkal, meg pár ígéretes castillásssal a megfelelő szerintem. Ehhez képest nagyon tele van a keretünk, 23-24 olyan emberrel, akiket valamennyit játszatni kéne, melegen tartani.
Lehet ennek a szezonnak a végére ZZ bizalma mindenkiben megtérül, lehet majd rájön, hogy nem lehet mindenki kezét fogni. Az igaz, hogy a játékosnak ez rosszabb lehet, de van hatása a csapatra is.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt én is adom. Komolyan leépült a gyerek, pedig első pár hónapjában még öröm volt nézni hogy folyamatos veszélyt jelentett. Most meg húzogat, labdakihozatalai, labda nélküli mozgásai ütemtelenek, a tekeréseiből sem láttunk egy ideje semmit. Egyszerűen nincs erőssége. Legalábbis nálunk.Oké, hosszú a szezon, lehet rotálgatni és kell is, de szerintem Isco nagyon a végén van most a keretnek.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Akkor fog beleférni, ha lesz egy csomó sérült, de ezt előre nem tudhatjuk. Isco padozása szerintem nem a Realnak problémás, hanem neki. Ugyanez a helyzet Jamesszel is. Amúgy egy emberrel szerintem is többen vannak a középpályán.Belefér nekünk, hogy arra áldozunk egy helyet a padon, hogy Isco varázsolgasson?
OFF:
Aki meg teljesen látszámfelettinek tűnik az Mariano, nem is értem minek van ő itt. Morata pótolhatja Benzemát, aki egyébként nem is sérülékeny (mármint a spanyol). De ha mindkét csatár sérült akkor is lehet ügyeskedni, a legtöbb meccsen nem is lenne belőle baj.
- ziro4vr
Belefér nekünk, hogy arra áldozunk egy helyet a padon, hogy Isco varázsolgasson?CS0ki írta:Ha jól állunk, hozzuk iscot, hátha varázsolgat, de ha kell a gól a végén, akkor James-t hoznám be szinte mindig...
Casilla-Danilo-Pepe-Lucas-Morata
Szerintem ez kérdés nélkül 5 fix hely a padon, a maradék kettőre van Kovacic, Isco, James és Asensio. Kova kell, ha védekezőbb csere kell a kp-ra, szóval igazából 1 helyért kűzd 3 ember. Asensiot most kéne felépíteni, hogy ne legyen belőle egy Isco 2, Jamesben meg jobban ott van a gól, ahogy te is írod.
Oké, hosszú a szezon, lehet rotálgatni és kell is, de szerintem Isco nagyon a végén van most a keretnek.
Nem illik.
Jó lett volna jó pénzért eladni é venni olyat, aki jobban passzol a csapathoz, viszont mivel ez nem jött össze, szerintem nem baj, hogy itt van, sőt...fog ő még pontokat hozni nekünk. Egyszerűen azért, ami korábban is volt vele kapcsolatban a véleményem: egyszerűen vonza a gólt, gólhelyzetet. Játszhat akármilyen szarul, akkor is lesz 1-1 olyan passza vagy lövése, amiből gól lehet. Alapból nem bírom az olyan játékosokat, akik 1-2 villanásból élnek, és ők a sztárok ettől, többre értékelem a folyamatos, 90 percig tartó munkát és jó játékot. De a győzelmekhez kétség kívül kellenek sokszor az olyan emberek, akikben ott a gól, a gólhelyzet, és James kifejezetten ilyen játékos. Isco sokkal kevésbé, ő valahol a kettő között van, viszont sokkal jobb nézni a játékát. Ha jól állunk, hozzuk iscot, hátha varázsolgat, de ha kell a gól a végén, akkor James-t hoznám be szinte mindig...
- Süti
Amíg tart a transzfer ban, addig nem fogjuk eladni, és igazából nem is bánom. Viszont a kezdőhöz, pláne a gálakezdőhöz sok köze szerintem nem lesz.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Az a helyzet, hogy baromi hosszu lesz a szezon, teli leszunk ilyen merkozesekkel, lesznek eltiltasok, tehat mindenkire szukseg lesz, a hetvegi meccsen maris lehetne egyet rotalni, kapasbol Morata mehet a kezdobe, aztan Bale sem tunt egeszsegesnek, szerintem megserult, helyere mehet Asensio, vagy Vazquez, nem artana Modricot padra tenni, kicsi piheno neki is jot tenne, mehetne Isco a helyere.
Nyilvan nem lesz James minden meccsen kezdo, tehat ha erre vagyik, akkor az baj, de fog kapni lehetoseget, biztos vagyok benne. Kell nekunk.
Nyilvan nem lesz James minden meccsen kezdo, tehat ha erre vagyik, akkor az baj, de fog kapni lehetoseget, biztos vagyok benne. Kell nekunk.
James az a játékos akivel kurva jól fog járni valaki. Madridban egyszerűen nincs rá szükség, de addig kell eladni amíg nem megy le vészesen az ára. Nem gondolom, hogy sokáig tűrni fogja ha a padon csücsül.
- ziro4vr
Kezdőként biztosan nincs helye a jelenlegi rendszerben. Nálam a főcsere Lucas, tegnap is nálam ő volt a legjobb, annak ellenére, hogy a gól a másik kettő hozta össze. Elöl Morata lesz az első csere, leírtam mikor visszavettük, hogy pontosan ilyen fontos gólokat várok tőle, elsősorban tavasszal. Csak eddig azt láthattuk, ahogy kezdőként balfaszkodik, gólt meg nem szerez.
De lényeg a lényeg, Lucas, Morata adott, én Asensiot is nyomatnám mindenféleképpen. James és Isco közül az egyik nagyon meg fogja szívni, több tényező miatt is azt mondom most, hogy Isconak lesz ez egy pókhálós szezon. Ha a többiek jól muzsikálnak, akár télen is elengedhetjük.
De lényeg a lényeg, Lucas, Morata adott, én Asensiot is nyomatnám mindenféleképpen. James és Isco közül az egyik nagyon meg fogja szívni, több tényező miatt is azt mondom most, hogy Isconak lesz ez egy pókhálós szezon. Ha a többiek jól muzsikálnak, akár télen is elengedhetjük.
Nem illik.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Igaz, hogy gyenge, meg lassú és totyog a labdával, de az biztos, hogy ilyen bal lába a világon nem sok embernek van. Ha nem szorítja az ellen folyamatosan, és van két másodperce, hogy megnézhesse, akkar gyakorlatilag oda rúgja a labdát, ahová akarja, centiméter pontosan. A gólpassz előtt is voltak hatalmas meglátásai, és véleményem szerint a keret legjobb szabadrúgás lövője úgy általában. Jól jöhet még, de ZZ jól látja, hogy ez a latinamerikás macho hozzáállás nem vezet sehová, amit tavaly is előadott. Remélem, összekapja magát, mert egy jó James kell, és egy ideig nem is vehetünk helyette senkit.
Most jó volt a többi cserével együtt, de szerintem ha kezdőként szerepelt volna, az ellenfél intenzív, erőszakos játékosai elvették volna kedvét a játéktól, és megint szidhatnánk, miután a 60. környákén lejön. A fáradt ellenfelet kivégezte, neki ez való de ez nagyon, amikor lehet focizni.
Most jó volt a többi cserével együtt, de szerintem ha kezdőként szerepelt volna, az ellenfél intenzív, erőszakos játékosai elvették volna kedvét a játéktól, és megint szidhatnánk, miután a 60. környákén lejön. A fáradt ellenfelet kivégezte, neki ez való de ez nagyon, amikor lehet focizni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Szerintem meg talpra fog állni.Jól szállt be a meccsbe ,kűzdött stb.Kell .!(sztm) hosszú mèg a szezon ,pláne ha eltiltanák minket a fellebezés után is.
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
kicsit sajnalom ot, illetve ezt a helyzetet. de ugyanezt irhatnam isco topicjaba is.
bale-nel is volt ido, amikor nagyon ugy tunt, hogy bebuktuk, illetve bebukta, aztan megis talpra allt. azt hiszem james ebbol mar nem fog, illetve ha fog is, nem madridban.
bale-nel is volt ido, amikor nagyon ugy tunt, hogy bebuktuk, illetve bebukta, aztan megis talpra allt. azt hiszem james ebbol mar nem fog, illetve ha fog is, nem madridban.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
A legnagyobb különbség az, hogy akkor 4-4-2-t játszott a csapat, ahol passzolt a középpályára szélére valamennyire, hiszen ott egy 4-3-3-as szélsőhöz képest kevesebbet kell védekezni. Mostani rendszerben nincs helye komoly csapat ellen, pláne ha mindenki egészséges. Fizikailag is romlott szerintem az akkori állapotához képest, hozzáállása meg egyértelműen nem (volt?) hibátlan.hala real írta:komolyan kerdezem. mi a gond vele? marmint amikor idejott, akkor megkapta a lehetoseget, tobbnyire ment neki a jatek, most pedig ugy van kezelve, mint egy senki. mi ez a hatalmas valtozas?
nem doltem volna a kardomba, ha elmegy nyaron, de azert egeszen kedvelem ot.
hetvegen kezdobe raknam, amugy is rotalni kell a jatekosokat.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem semmi baj nincs vele. Sokakat gondolom az zavar, hogy 80 milla volt, meg hogy relatíve lassú. Nem lenne tragédia vele kezdeni, de igazából nincs helye a kezdőben, ha mindenki egészséges. Az viszont egyértelmű, hogy főleg a rúgótechnikája miatt baromi fontos lehet csereként. Szerintem a szabadot ő is bevágta volna .hala real írta:komolyan kerdezem. mi a gond vele? marmint amikor idejott, akkor megkapta a lehetoseget, tobbnyire ment neki a jatek, most pedig ugy van kezelve, mint egy senki. mi ez a hatalmas valtozas?
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
komolyan kerdezem. mi a gond vele? marmint amikor idejott, akkor megkapta a lehetoseget, tobbnyire ment neki a jatek, most pedig ugy van kezelve, mint egy senki. mi ez a hatalmas valtozas?
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Marhajóvagy csöpi!