Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Nekem mindegy ki a kapusunk csak ne kapjunk gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Vicc, hatalmas vicc.A legjobb kapus a számunkra, és teljes mértékben élvezi a bizalmunkat. Vannak játékosok, akik nyomást gyakorolnak rá a teljesítményükkel és Diego Lópeznek is meg kell köszönnünk az előző szezonbeli munkáját.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ramos nyíltan vállalja ezzel a nyilatkozatával, hogy számára egyértelmű, hogy Casillasnak kell a kezdő kapusnak lennie. Bár ez amúgy is egyértelmű, mert jó barátok, de ilyet nem kéne nyilatkozni. Kérdés Carlo, hogy gondolja. Remélem őt nem kezdik ki egy-két döntés után, ami esetleg nem tetszik egyes játékosoknak.
Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobbR.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
21 éves korára Modric mellet a BLbe jutó Tottenham legjobbja volt és akkor már balszélsőt játszottMike írta:21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
Amúgy ez a Lucas gyerek a lehető legtökéletesebb példa a felsztárolásra
Akárhogy is nézem őt, semmivel nem látom technikásabbnak, mint Balet. Ezt nem leszólásképpen mondom. Az a helyzet, hogy a játékstílusuk is nagyon hasonló. Ugyanúgy rálehet mondani ezt a futóbolond jelzőt, mint Balera.
Amúgy azt is bírom, hogy Balet páran szidják, hogy milyen drága és helyette követelik Lucast. Nála miért nem merül fel, hogy drága lenne? Mert az lenne. Egy PSG ami úszik a pénzben nem fogja odaadni a 40 milliórt vett tehetségét 50-60 millióért. Persze ezt el kell felejteni, hiszen egy brazil csodagyerekről van szó, aki ha mondjuk angol lenne egy falábú futóbolondnak lenne kikiáltva
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
6 M euróért . Ez volt a kivásárlási ára .Toky írta:füst írta:Iscot is úgy vették meg a Valenciától, ha jól tudom nem is kevés pénzért.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Azért ne általánosítsunk. Voltunk páran, akik már akkor is mondtuk, hogy Vidalért valószínűleg 50-nél kell kezdeni a licitet, és Higuaínra is voltunk páran, akik 35-öt mondtunk. (Albiol meg nálam 8, Callejón 5 millió volt tavasz végén/nyár elején.)h3x0r írta:Higut is mindenki 25ert mar adta volna el a Juvenak, ... Callejon es Albiol se ert senkinel 10-12 milliot. Illarramendi kerult 32 millioba (nem, nem 39 es nem is 40 ahogy sokan irjak, hanem 32), kozbe meg a legtobben ugy gondoltuk, hogy Gundogant meg akar Vidalt is el lehet hozni talan par millioval dragabbert.
Gerr90 írta:Ráadásul Neymarnak csak 1 év volt hátra a szerződéséből, míg Bale esetében még 3 van hátra.
Neymarnak a Santossal (és pár másik céggel/bankkal) járt volna le a szerződése, ők kapták a ~17 milliót. Az apjával (apja cégével) nem, övéké lett a 40(+/- 10?) millió.Anis írta:Neymar szerződéséből 1 év volt hátra (asszem ahol Özilnek is anno), míg Balenek 2016-ig szól.
A Málaga picit más eset mint a többi spanyol csapat. Ott jött egy (ál?)sejk, előadta, hogy lesz pénz, igazoltak drágán jó játékosokat, komoly bérekért. Aztán a sejk ráunt, és elzárta a pénzcsapot. Iscot is úgy vették meg a Valenciától, ha jól tudom nem is kevés pénzért.füst írta:Most pedig amint volt pár tehetsége a Malagának, első dolgunk volt hogy elszívtuk.
- Galacticos
akkor ezek alapján, nyár elején amikor megkérdeztem hogy balet a kért árán(kb 100millió) vagy iscot a kért árán (30millió) hoznád-e, miért balet mondtad? amit te akarsz látni, meg amit remélek hogy ancelotti akar látni, azok alapján isco nagyon jó választás volt, és a stílusba jobban illik mint gareth bale.hehe írta:de nekem bizonyítania kell, hogy kis területen rárontó 2-3 védő ellen hogy kezeli, hova teszi, hogy veszi át, mennyire szarja össze magát, mekkora arányban választja az optimális megoldást
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Lerágott csont már, de szerintem ha nem jön Bale ezzel a 25 fős kerettel vágunk neki az idénynek: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrao. Középpályások: Illara, Xabi Alonso, Khedira, Casemiro, Özil, Modric, Isco, Di Maria, Kaká, Cherysev. Csatárok: Morata, Benzema, Ronaldo, Jesé.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Neymar szerződéséből 1 év volt hátra (asszem ahol Özilnek is anno), míg Balenek 2016-ig szól.Hawer írta:Ha Neymar volt 57 millió, akkor nálam Bale-ért 70 a plafon.
sok olyan nagycsapat van ahol vannak olyan játékosok, akik nem feltétlen minőségiek, és nem kiemelkedő tudásúak. Tello, Cuenca sem egy zseni, de a csapat bőven elbírja őket. És bárhova néz az ember, kb minden csapatban van ilyen. ha van 10 minőségi játékosod, simán betolhatsz oda egy kisebb tudással rendelkezőt is. Aztán lehet jövőre rád cáfol. :Đmadridronie írta:Nekem aztán mind1, csupán annyit jegyeztem meg, hogy az eddigiek alapján Jesé is bőven előtte van a sorban, így gyakorlatilag semmi keresnivalója nincs itt ennek az embernek, mivel baromi kevés és 0 ehhez a szinthez!
CR többször is volt csatár az elején, illetve ha jól emlékszem olvastam h most nyáron is játszott ott egyes meccseken (nem tudom, USA meccseket nem láttam, többiből meg csak fél órákat). Egyszerűen nem fekszik neki az a poszt, kiölik mindazt ami által a csapat hasznára van.torjack írta:Az a baj, hogy Morata cserecsatárnak is nagyon kevés. Hozzá képest még Higu is labdazseni. Ha Benzema nem lesz, majd felmehet előre Jesé, vagy ha muszáj CR is.
ezt talán Csabi tudja a legjobban, de nem hiszem, hogy lenne bármilyen konkurenciája a válogatottban. Miguel Lopes tud ott játszani (nyártól Lyon), aztán kb ennyi jut eszembe, plusz rákeresve se jutottam többre.Realista24 írta:Lehet, hogy nincs ellenfele a válogatottban
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- h3x0r
Ez igaz, akkoriba viszont meg nem szabadultak el ennyire az arak. Annyit tudtunk csak, hogy Gotze kerult 37 millioba, ami azert eleg szep kis osszeg. Higut is mindenki 25ert mar adta volna el a Juvenak, kozbe meg 37 lett a vegso ar. Cavani se 45-ert valtott mint ahogy sokan szamoltak (Higu + 20 milla), hanem 63-ert. Callejon es Albiol se ert senkinel 10-12 milliot. Illarramendi kerult 32 millioba (nem, nem 39 es nem is 40 ahogy sokan irjak, hanem 32), kozbe meg a legtobben ugy gondoltuk, hogy Gundogant meg akar Vidalt is el lehet hozni talan par millioval dragabbert. Rengeteg dolog valtozott aprilis ota, a jatekosok arai kaptak egy 1.5-os szorzot koszonhetoen annak, hogy a PSG-Monaco-City harmas olyan jatekosokert is kiad hatalmas osszegeket akik messze nem ernek meg annyit. (Mint amikor a Napoli elnoke elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy barki is kiad 63 millio Cavaniert, mikor egyaltalan nem er annyit) Aprilisi viszonylatban Bale ara is 45-50 millio kozott mozgott. Azota megvaltoztak a dolgok. Mondjuk ez a 120 millio tulzo, nalam JELENLEGI viszonylatban 85 millio (euro) a max.Realfan1 írta:A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet, hogy nincs ellenfele a válogatottban, de lehet nem akar minimális játékperccel nekimenni egy világbajnokságnak.Szerintem Coentraot a válogatottból nem nagyon lehet kiszorítani,vagyis nem tudnék mondani olyan embert aki riválisa lehet,úgyhogy a VB miatt nem kell neki izgulni!Kevés játéklehetőséggel is ott lesz.Örülnék ha maradna,legalább a Kupában és pár bajnoki meccsen játszhatna!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, KTE
Szerintem Coentraot a válogatottból nem nagyon lehet kiszorítani,vagyis nem tudnék mondani olyan embert aki riválisa lehet,úgyhogy a VB miatt nem kell neki izgulni!Kevés játéklehetőséggel is ott lesz.Örülnék ha maradna,legalább a Kupában és pár bajnoki meccsen játszhatna!Realista24 írta: A vezetőség arra törekszik, hogy ne két kezdő szintű játékos legyen a balhátvéd posztra. Valamint jövőre vb van, Coentrao sem hiszem, hogy kockáztatni akar. Nagyjából az a helyzet, mint Khediránál, hogy szükségük van a játékpercekre, és ez jövőre nem lesz garantálva.
----------------Courtois/Lunin
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
Carvajal/Vazquez---Militao/Nacho---Alaba/Rüdiger---Mendy/Miguel
------Casemiro/ Tchouaméni
Valverde/Modric-----Kroos/Camavinga
Rodrigo/Asensio----Vinicius/Hazard
------Benzema/RdT
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem nem 13 millió a különbség két játékos közt. (Nem azt mondom, hogy a reális árukon kel(n)tek el.)Hawer írta:Ha Neymar volt 57 millió, akkor nálam Bale-ért 70 a plafon.Realfan1 írta:A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni..
Az meg hogy felakarjuk venni a versengést az újgazdag csapatokkal, semmi értelme nincsen.
Hagyni kell a p.csába bohóckodni az Euroligába és talán jövőre eljutnak a BL-be...
Ha ide akar jönni meg verje az asztalt... senkinek nem kell egy nulla motivációs játékos.
Már a 90M-os híreknél is a röhögés környékezett.
Bale többet bizonyított, jobb bajnokságból jött, jelenleg -szerintem- biztosan jobb játékos a brazilnál. Ráadásul Neymarnak csak 1 év volt hátra a szerződéséből, míg Bale esetében még 3 van hátra. Kvázi Neymart el kellett adniuk, és így is hatalmasat szakítottak, ezzel szemben Bale barátunk eladása nem ilyen sürgető a Spurs számára.
- Hawer
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, Jesé
Ha Neymar volt 57 millió, akkor nálam Bale-ért 70 a plafon.Realfan1 írta:A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni..
Az meg hogy felakarjuk venni a versengést az újgazdag csapatokkal, semmi értelme nincsen.
Hagyni kell a p.csába bohóckodni az Euroligába és talán jövőre eljutnak a BL-be...
Ha ide akar jönni meg verje az asztalt... senkinek nem kell egy nulla motivációs játékos.
Már a 90M-os híreknél is a röhögés környékezett.
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
A topik első 5-10 oldalába beleolvastam.. Április 15.e körüli időszak.. Ott még a fórum többsége 50Milliót se adott volna Bale-ért.. meg még abban reménykedett mindenki , hogy 40ért elhozzuk.. erre most még 90M-ért se tudnánk elhozni..
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nos, szerintem közvetve azért van így, mert a Real-Barca páros mozgástere sokkal nagyobb a piacon. Pénzügyileg a bajnokság fölé nőttünk, és a televíziós bevételek a két nagy markát üti elsősörban, a többi csapat pedig osztozik a morzsán. Emiatt a liga erőelosztása felborult a két nagy javára...Azon gondolkoztam a minap, hogy lehet az, hogy CR és Messi így termelik a gólokat és mondjuk Ronaldo és társai 10-15 éve nem lőttek ennyit?
Régen nem volt így, régen a spanyol csapatoknak nem kellett eladni a legjobb játékosukat a fennmaradás érdekében. Most pedig amint volt pár tehetsége a Malagának, első dolgunk volt hogy elszívtuk. De nem csak ők jártak így, végig lehet nézni a spanyol csapatokon, mindegyiket módszeresen szétrabolják. Amíg nálunk habzsi-dőzsi van, ők nem tudnak olyan fizetést adni a játékosoknak amivel marasztalni tudnák. De ha képesek is lennének rá, nem tehetik meg, mert az eladásból származó pénzre nagyobb szükség van.
Szóval a közvetlen ok az, hogy a spanyol csapatok -minket és a Barcát leszámítva- nem tudnak kiépíteni egy nyugodt sportszakmai modellt, mert évek óta kötélen táncolnak, hogy csőd lesz-e vagy sem. A manna pedig leesik a Barcának és Realnak, illetve gólvágóiknak, mert úgy mehetnek át az aktuális ellenfélen mint forró kés a vajon.
Gündogan és Kross nem tudna Khedira helyén játszani. Nekik Schweinsteigert vagy a 3 TKP közül kellene kiszorítaniuk valakit, hogy játszhassanakKerlon írta:Mondjuk Fabio lehet akkor is bekerülne, ha nem játszana, mert olyan gyér a portugál állomány. Khedira kerettag lesz, de kezdő már tuti nem. Kroos, Gündogan már tuti kiszorítja... De talán még Benderék is.
Khedirának a 2 Bender a riválisa. Sven jobb nála, Larsot nem nagyon láttam játszani
De Khedira kiszorításáról felesleges beszélni, mert neki Löwnél biztos helye van
Az a helyzet, hogy Löwből simán kinézem, a jövő évi VBn is olyan hülye lesz, mint az EBn, hogy a Khedira,Schweinsteiger-Podolski,Özil,Müller KPval áll ki
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Akkor sem volt nyiltabb mint most...a kis és kozep csapatok megtornek az elso v madodik bekapott gol(ok) utan. Regen meg a kozepcsapatokban is voltak karakterek. A vedok is kemenyebbek, fizikalisan erosebbek voltak mint most, a kozeppalyasok szinten. Mai kotosztaly tobbsege puhany akarat gyenge...tisztelet a kivetelnek.pheco írta:Azon gondolkoztam a minap, hogy lehet az, hogy CR és Messi így termelik a gólokat és mondjuk Ronaldo és társai 10-15 éve nem lőttek ennyit? Manapság már a kiscsapatok nem támadnak ki, tömörülnek a kapu előtt, a BL-ben sincsenek sokszor olyan nyílt csaták, mint régebben és mégis dupla/tripla annyi gólt vágnak, mint a régi ászok. Miért van ez szerintetek?
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Moratát innentől már nem lehet eladni / bevonni, mivel egy szem Benzema van előre. Higu elment, így KELL a cserecsatár előre. Saját nevelés, spanyol és elücsörög a padon. Csatárt venni már nem fog a klub.
Az a baj, hogy Morata cserecsatárnak is nagyon kevés. Hozzá képest még Higu is labdazseni. Ha Benzema nem lesz, majd felmehet előre Jesé, vagy ha muszáj CR is.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Azon gondolkoztam a minap, hogy lehet az, hogy CR és Messi így termelik a gólokat és mondjuk Ronaldo és társai 10-15 éve nem lőttek ennyit? Manapság már a kiscsapatok nem támadnak ki, tömörülnek a kapu előtt, a BL-ben sincsenek sokszor olyan nyílt csaták, mint régebben és mégis dupla/tripla annyi gólt vágnak, mint a régi ászok. Miért van ez szerintetek?