HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. szeptember 16., péntek 13:25
Igazából én mérsékelten vagyok megelégedve a csapattal...Persze, még idény eleje van, de Zidane alatt inkább stabilak lettünk, mint jók. Nagyon nehéz megverni minket, a gyűjtött pontok és hasonlók rendben vannak, de összességében a mutatott játék, a a mérközések dominanciája hagy némi kívánnivalót maga után.
Én már nagyon szívesen nézném, hogy egy közepesen komoly csapatot beledöngölünk a földbe, hogy azt sem tudják hol vannak. Vannak jobb mecceink, pár kicsit meg is szúrunk, de mégsem éerzem azt, hogy úgy igazán szétkapnánk a csapatokat, az első pillanattól halvány esélyt sem adva az ellenfélnek. Lehet, hogy a játékosok egyéni képességét becsülöm túl, de azt gondolnám, hogy ebből a keretből erősebbnek tűnő csapatot ki lehetne hozni. Tavalyi félév oké, beugró edző, csak a eredmény, ami jött is. De az idei szezonban én már többet várnék játékban. Elég nekem a bajnoki cím is, de az legyen egyértelmű. A BL-ben kiesünk egy bayern ellen, benne van. De mondjuk egy tavalyi city-hez hasonló csapatot, idén ne 1-0-val ejtsük már ki. Meg ne azzal a játékkal.
Lehet, hogy a madridi közeg egyszerűen nem alkamas arra, hogy az egyéni képességek fölé nőjjünk a csapatmunka segítségével. Benne van, hogy ez egyszerűen nem lehetséges ilyen környezetben. Így nehéz megitélni ZZ-t, de azért remélem fejlődni fogunk még látványosan, és pár komolyabb meccsen tényleg odatesszük magunkat, és legyaluljuk mondjuk az atleticot.