ezek ellen a kiscsapatok ellen rendre egykapuzott a pool mégsem tudott nyerni, viszont a védelem az pocsék volt akkor is és most is.Veidt írta:Mondjuk Klopp eddigi liverpooli munkássága nekem egy kicsit csalódás, főként a buta pontvesztések kisebb csapatok ellen.
Premier League
Re: Premier League
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mondjuk Klopp eddigi liverpooli munkássága nekem egy kicsit csalódás, főként a buta pontvesztések kisebb csapatok ellen.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Amúgy itt mindenki leszólja Kloppot meg a Poolt, de jelenleg letudták a Chelsea, Leicester, Arsenal, Spurs 4-est 10 ponttal és ebből 3 idegenben volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
PLusz még azt is érdemes megemlíteni, hogy egy Seria B-t lehet nehezebb megnyerni mint egy Bundásligát...Veidt írta:.....
Conté végigment a létrán, és nem a semmiért tart ott, ahol. Nem a 3. csapatánál van, ahol mindig világverő keret volt. Én az egyik legjobb taktikusnak tartom. Ez az év szerintem arra megy rá hogy a magot összerakja, aztán remélem nyáron kiszórja a sleppet és akkor még erősebb lehet a Chelsea.
Félreértés ne essék, nem vagyok és nem is leszek Chelsea szurkoló, de Conte jó edző. Csak nincs úgy sztárolva mint pl Pep, Mou, vagy Klopp.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Veidt írta: leginkább még a 4-2-4 jellemző rá, amit kb ő forradalmasított.
Jó, kussolok.
Nem illik.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Azzal a Juvéval nyert bajnokságot ami előtte két szezonban is ugyanazt az utat járta végig mint a Real Madrid nem is olyan régen: középszerű játékosok, évenkénti edzőváltogatások. 2006 után a calciopoli miatt szétesett a Juventus, és évekig csak kereste önmagát. Ranieri szépen csinálta ott a dolgokat, de végül az Agnelli-Marotta-Conte trió tette őket fel újra Európa térképére, ebben természetesen Conténak volt a legnagyobb része edzőként.poronty írta: Conte mitől lenne jó edző? Juvéval nyert bajnokságot meg olasz kupát, ahogy kb bárki, aki odakerülne edzőként. Válogatottban sem csinált semmi kiemeledőt. Ezen kívül minden csapatával nézhetetlen játékot produkál. Ráadásul leginkább a 3-5-2-t játszatta a csapataival, amit a Chelsea-nél nem fog tudni megcsinálni, és szerintem ebbe bele is fog bukni. Gyakorlatilag olyan, mint Simeone csak 2-3 szinttel gyengébb.
Nekem ő egyébként személyes kedvencem, mert kedvelem a keményen dolgozó, "vérüket a pályán hagyó" játékosokat, Conte pedig nemcsak játékosként, hanem edzőként is pontosan ezt a filozófiát képviseli. Nagyon szigorú, nála nincs lazsálás, és mindenkinek nagyon pontosan be kell tartania az utasításait. Éppen ezért számomra a taktikájával funkcionáló csapatok egyáltalán nem tartoznak a nézhetetlen kategóriába, de inkább visszatérek a szakmai oldalához. A Barit fél év alatt kiesőcsapatból Serie B bajnokká varázsolta, a Sienával szintén Serie B-t nyert. Ezek persze nem világraszóló eredmények, csak kicsit falsnak tartom megítélni Conte edzői mivoltát anélkül hogy szóba kerülnének ezek a munkásságok. Persze nem mindenhol volt sikeres, az Atalantánál például botrányos eredményeket ért el. Ahogy már szóba hoztam, a Juventusnál 2 év alatt olyan sztáredzők fordultak meg, mint Ferrera, Zaccheroni és Delneri, a keretben jópár középszerű játékos volt. Nem véletlen, hogy Conte érkezése előtt kétszer is a hetedik (!) helyen zártak. Ő rakta össze az azóta a válogatottban is kiválóan működő Chilleni-Barzagli-Bonucci védőhármast, tökéletesen beépítette a csapatába Vidalt és a kiégettnek tartott Pirlót. 49 meccses veretlenségi széria, 1935 óta megdöntetlen rekord, 102 pontos bajnoki győzelem. Persze igen, ez csak egy nem túl veretes olasz bajnokság, de ilyen eredmények nem születnek maguktól. És utána nevezték ki az olasz válogatott élére. A két legjobb középpályását nélkülözve ért el meglepően jó eredményeket idén az Európa-bajnokságon, többek között a földbe döngölve del Bosquét is, akit lehet (jogosan) kritizálni, de azért elért már edzőként 1-2 dolgot. A továbbjutás sem rajta múlt, hiszen tizenegyes párbajban vesztettek, ott is a játékosai balfaszsága miatt.
A 3-5-2 mellett egyébként jópár felállást alkalmazott már karrierje során, leginkább még a 4-2-4 jellemző rá, amit kb ő forradalmasított. De ahogy már fentebb utaltam rá, ő nem csak az olasz edzőkre jellemző taktikai tudás miatt tart ott ahol, hanem mert még Simeonénél is nagyobb motivátor és jobban összefogja a csapatait. Az ő keze alatt például biztos nem fog szétesni a Chelsea, ahogy tavaly Mourinho alatt.
Az meg hogy a Cselszivel miket fog elérni, szerintem legalább annyira múlik majd a játékosai minőségén, mint önmagán. Ivanovic meg Oscar félékkel nem fog PL-t nyerni, de ilyet kár is elvárni vele szemben jelenleg.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Akkor gondolom Scolari top edző. elég sok mindent lerakott az asztalra. És még aktív.
Akkor ki a top edző? Olyan sok nem lehet az aktívak közül, mert Pep és Mou nyerték halomra magukat az utóbbi 10 évben.
Akkor ki a top edző? Olyan sok nem lehet az aktívak közül, mert Pep és Mou nyerték halomra magukat az utóbbi 10 évben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értem, ehhez nagyon szombat este van. Majd mások leírják, amit én is leírnék. Vagy nem.cart írta:Attól hogy még egyik se tett le annyit az asztalra hogy a top edzőkkel egy lapon lehessen említeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Attól hogy még egyik se tett le annyit az asztalra hogy a top edzőkkel egy lapon lehessen említeni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyszerűsítsük a kérdést cart,
Klopp és/vagy Conte, mitől középszerű?
Klopp és/vagy Conte, mitől középszerű?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kloppról volt szó.
Azt senki nem vitatja, hogy ez a két csapat tele van középszerekkel. De ettől függetlenül mind a kettőben lehet értelmes játékosokat is találni.
Azt senki nem vitatja, hogy ez a két csapat tele van középszerekkel. De ettől függetlenül mind a kettőben lehet értelmes játékosokat is találni.
Nem kell a szupersztározás, amikor senki nem értette az általad felsorolt játékosokat.cart írta:Elég megnézni hogy milyen meccset nyomtak ezek a szupersztárok pl tegnap is...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- András93
Ja, Juvéval bárki nyerne. Persze, most már, miután Conte letette az alapokat.poronty írta:Juvéval nyert bajnokságot meg olasz kupát, ahogy kb bárki, aki odakerülne edzőként. Válogatottban sem csinált semmi kiemeledőt.
A válogatottból meg ténylegesen középszerű játékosokkal hozta ki a maximumot az EB-n, spanyolokat könnyedén verték, németek csak 11-esekkel őket. Ha nem ilyen bitang ágra kerülnek, messzebb is juthattak volna.
Mitől lenne top csapat a PL tavalyi 8. és 10. helyezettje? Nem értem.
más, ha kiemelsz néhány játékost meg leszólsz 2 top csapatot, top edzőkkel
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De mér akkor szerintetek Lallana, Milner, Lucas Leiva, Oscar, Matic, Ivanovic meg a társaik minek számítanak? Ez nem lenézés, ezek a tények. Elég megnézni hogy milyen meccset nyomtak ezek a szupersztárok pl tegnap is...
gyakorlatilag a Chelseanel 4141-et játszat, örülök, hogy figyelemmel követed. És a múltkori 2-2ük igazán pofás meccs volt, de a bíró szétfújta az ellen javára.poronty írta:Conte mitől lenne jó edző? Juvéval nyert bajnokságot meg olasz kupát, ahogy kb bárki, aki odakerülne edzőként. Válogatottban sem csinált semmi kiemeledőt. Ezen kívül minden csapatával nézhetetlen játékot produkál. Ráadásul leginkább a 3-5-2-t játszatta a csapataival, amit a Chelsea-nél nem fog tudni megcsinálni, és szerintem ebbe bele is fog bukni. Gyakorlatilag olyan, mint Simeone csak 2-3 szinttel gyengébb.Kloppra is túlzás, de Contéra azt mondani hogy középszerű edző...
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Conte mitől lenne jó edző? Juvéval nyert bajnokságot meg olasz kupát, ahogy kb bárki, aki odakerülne edzőként. Válogatottban sem csinált semmi kiemeledőt. Ezen kívül minden csapatával nézhetetlen játékot produkál. Ráadásul leginkább a 3-5-2-t játszatta a csapataival, amit a Chelsea-nél nem fog tudni megcsinálni, és szerintem ebbe bele is fog bukni. Gyakorlatilag olyan, mint Simeone csak 2-3 szinttel gyengébb.Kloppra is túlzás, de Contéra azt mondani hogy középszerű edző...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
attól félek, hogy ezekután felszopó rangom lesz:Realista24 írta:Köszi a válaszokat, megnézem magamnak.
http://www.eredmenyek.com/csapat/manche ... /Wtn9Stg0/
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi a válaszokat, megnézem magamnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
De tényleg. Mindenki középszer. Semmi tisztelet, csak a nagy arc. És akkor a MU, Bayern meg Barca drukkerek nézik le a többi csapatot. Legyen itt szó játékosról, edzőről, bármiről. Ahha...Kerlon írta:manapság már minden középszerű
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots