Kommentáld a híreket
- Realfan1
- Kedvenc játékosaid: CR, Modric, Diego Milito , Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Kommentáld a híreket
Ezt már leírtam korábban párszor, hogy nálam egyértelműen kezdő kapus Lopez lenne.. Nyugodtabb vagyok amikor ő véd.. Ancelotti helyében nem a "nép akaratának" hódolnék be, hanem a mutatott teljesítmény alapján döntenék.. Amiben jelenleg Lopez a nyerő.. Bár 100% hogy Casillas lesz a kezdőkapusunk , és fogunk is rendesen szívni a pontrugásoknál miatta.. De cáfoljon rám!
A három fiatal közül szerintem Courtios lesz a jobb kapus. Jelenleg így érzem. Eszméletlen milyen jó kapus ilyen fiatalon is. Valahol, valamiért a fiatal Casillast látom benne. Hatalmas kapus lehet. Nálam pl jobb kapus mint Neuer pl. Őt úgy érzem túlságosan is jónak tartanak sokan (főleg a média szerint/miatt) Persze nem rossz kapus, sőt! Csak azért, nah.....'shutterisland írta:
a fiatalok (de gea, ter stegen, courtios,stb) pedig még le kell tegyenek ezt-azt az asztalra ahhoz, hogy a szűk elitbe sorolhassuk őket.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csúcsformájában (amit nem nagyon láthatunk tőle mostanában) és képességei alapján nálam még mindig az elit tagja.Szerintem pedig fokozatosan kikerült az elitből.
azért vélem így, mert valdes, reina, cech, stb kaliberű kapusok (akik így is a világ legismertebb, legdrágább kapusai között vannak) semmivel sem jobbak, sőt.
a fiatalok (de gea, ter stegen, courtios,stb) pedig még le kell tegyenek ezt-azt az asztalra ahhoz, hogy a szűk elitbe sorolhassuk őket.
a kapusoknál szerintem 1-2 jó szezon még kevés ehhez, őket hosszabb távon érdemes értékelni, hiszen általában a pályafutásuk is pár évvel hosszabbra nyúlik, mint a mezőnyjátékosok esetében.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Casillas, RC, Rooney
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United
Azért túlzás lenne még Ikert temetni, ahhoz még túl fiatal kapus. Szerintem sok minden szerepet játszott a gyengébb teljesítményében.
1. EB utáni jóllakottság.
2. Mouval való ellentéte.
3. Sérülés.
4. Csapattársakkal való ellentét (?).
A társaságnak szerintem ideje lenne túllépnie a tavalyi szezonon, mert CR és Arbeola (ő semmivel nem volt rosszabb mint máskor ) kivételével mindenki a béka segge alatt volt forma szempontjából. Majd október környékén, ha valóban rászolgál, akkor én is Diegot fogom követelni a kezdőbe, addig számomra ő az első számú kapus.
Arról nem is beszélve, hogy 6-8 évig világklasszis teljesítményt nyújtott, törvényszerű volt, hogy becsúszik egy gyengébb év (megtörtént ez Zidane-nal, Ronaldo-val is). De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem lesz soha olyan jó.
1. EB utáni jóllakottság.
2. Mouval való ellentéte.
3. Sérülés.
4. Csapattársakkal való ellentét (?).
A társaságnak szerintem ideje lenne túllépnie a tavalyi szezonon, mert CR és Arbeola (ő semmivel nem volt rosszabb mint máskor ) kivételével mindenki a béka segge alatt volt forma szempontjából. Majd október környékén, ha valóban rászolgál, akkor én is Diegot fogom követelni a kezdőbe, addig számomra ő az első számú kapus.
Arról nem is beszélve, hogy 6-8 évig világklasszis teljesítményt nyújtott, törvényszerű volt, hogy becsúszik egy gyengébb év (megtörtént ez Zidane-nal, Ronaldo-val is). De ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem lesz soha olyan jó.
Na, róla inkább ne is beszéljünk. Nyilván nem rossz kis kapus, de már akkor gyomoridegem volt, amikor áthozta az ellenfél a félpályán a labdát.
jó lesz AdánMyStiQ írta:Az baj, ha én Lopez esetében sem vagyok nyugodt?
Gyakorlatilag majdnem minden meccsen kaptunk egy gólt, amikor ő védett. Nyilván voltak védhetetlen lövések/fejesek, de azért párban elég rendesen benne volt ő is, arról nem is beszélve, hogy borzasztó lassan dől el.
Kemény dolog ez, hogy a korábbi évekkel ellentétben már félek a kapusainktól.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Az baj, ha én Lopez esetében sem vagyok nyugodt?
Gyakorlatilag majdnem minden meccsen kaptunk egy gólt, amikor ő védett. Nyilván voltak védhetetlen lövések/fejesek, de azért párban elég rendesen benne volt ő is, arról nem is beszélve, hogy borzasztó lassan dől el.
- Galacticos
én úgy vagyok vele hogy megérdemel még egy esélyt. mert a helyéért nem tegnap, meg nem tegnapelőtt kellett utoljára megküzdenie. lehet hogy ez kihoz belőle újra egy csúcsformát, bár én inkább azt nézem ki belőle hogy ez inkább rossz hatással lesz/lenne a teljesítményére. na mindegy, úgyis betonkezdő lesz szóval..
és erről nem feltétlen ancelotti tehet, neki csak muszáj behódolnia a nép akaratának.
és erről nem feltétlen ancelotti tehet, neki csak muszáj behódolnia a nép akaratának.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Szerintem pedig fokozatosan kikerült az elitből. Mi nem vettük észre, mert itt volt végig a szemünk előtt, de ha jobban belegondolsz, egyre több a gyenge oldala, és amelyek eleve gyengék voltak, még szembetűnőbbek.
Fontos tagja a csapatnak, keretnek, mentális szerepe óriási, de a sportban nem az érzelmeknek kell döntenie. Az OK, hogy lehet nem konkrétan miatta leszünk hátrányban, ha egyáltalán úgy lesz, de hogy minden egyes ívelésnél, szögletnél gyomoridegem van, mikor ő véd, Lopeznél pedig nincs, az elmond valamit. kirúgásai is gyengék és a reflexei (ez a legerősebb oldala) mintha egy picit megkoptak volna. Majd meglátjuk hogyan lesz, de igazságtalannak fogom érezni, ha Iker lesz a kezdő, mikor Lopez ott van a felkészülés leges legelejétől.
Fontos tagja a csapatnak, keretnek, mentális szerepe óriási, de a sportban nem az érzelmeknek kell döntenie. Az OK, hogy lehet nem konkrétan miatta leszünk hátrányban, ha egyáltalán úgy lesz, de hogy minden egyes ívelésnél, szögletnél gyomoridegem van, mikor ő véd, Lopeznél pedig nincs, az elmond valamit. kirúgásai is gyengék és a reflexei (ez a legerősebb oldala) mintha egy picit megkoptak volna. Majd meglátjuk hogyan lesz, de igazságtalannak fogom érezni, ha Iker lesz a kezdő, mikor Lopez ott van a felkészülés leges legelejétől.
Merci Zizou!
- Galacticos
azért ez már bőven a ló túloldala.ericco írta:Majd ha 5 forduló után 5 pontos hátrányunk lesz a Barca mögött azért is, mert Casillas sorban fogja kapni a gólokat ívelésekből, Diego Lopez ismét szerephez jut majd.
casillas továbbra is top kapus, elit kapus. (direkt nem a legjobb szót használtam)
az oké hogy diego lopez fantasztikusan védett ebben a fél évben, de casillas sem lett ez alatt egy királygabi. mint mondtam ő még mindig bőven az elit tagja..
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Majd ha 5 forduló után 5 pontos hátrányunk lesz a Barca mögött azért is, mert Casillas sorban fogja kapni a gólokat ívelésekből, Diego Lopez ismét szerephez jut majd.Realista24 írta:Vicc, hatalmas vicc.A legjobb kapus a számunkra, és teljes mértékben élvezi a bizalmunkat. Vannak játékosok, akik nyomást gyakorolnak rá a teljesítményükkel és Diego Lópeznek is meg kell köszönnünk az előző szezonbeli munkáját.”
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
rotálva lesz a hármas, ha játékperceket nézzük ramos, varane, pepe lesz a sorrend, nagy meccseken előbbi kettő kezd.Úszómester írta:ti hogy látjátok, varane ugyanúgy kezdő lesz? szerintem van esélye hogy pepé-t fogja játszatni
Nem illik.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
ti hogy látjátok, varane ugyanúgy kezdő lesz? szerintem van esélye hogy pepé-t fogja játszatni
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Na végre valaki...már kezdem az UFOkra gyanakodni ,hogy elraboltak anno........de jól emlékszem,ebben 100% biztos vagyok.R.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobb
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Guti.HaZ.
- Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
- Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
- Kapcsolat:
Így van. Játsszon az, aki kiérdemli. Ha ez Iker, akkor Iker, ha Lopez, akkor Lopez.Kerlon írta:Nekem mindegy ki a kapusunk csak ne kapjunk gólt.
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Bert Ambrose (1896–1971)
https://www.facebook.com/fogadoblog/
Nekem mindegy ki a kapusunk csak ne kapjunk gólt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vicc, hatalmas vicc.A legjobb kapus a számunkra, és teljes mértékben élvezi a bizalmunkat. Vannak játékosok, akik nyomást gyakorolnak rá a teljesítményükkel és Diego Lópeznek is meg kell köszönnünk az előző szezonbeli munkáját.”
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ramos nyíltan vállalja ezzel a nyilatkozatával, hogy számára egyértelmű, hogy Casillasnak kell a kezdő kapusnak lennie. Bár ez amúgy is egyértelmű, mert jó barátok, de ilyet nem kéne nyilatkozni. Kérdés Carlo, hogy gondolja. Remélem őt nem kezdik ki egy-két döntés után, ami esetleg nem tetszik egyes játékosoknak.
Tavaly nyáron pont a Modric téma miatt kezdtem el olvasni a fórumot. Egyszer véletlenül benéztem ide és láttam, hogy a legtöbbje ellene van. Emlékszek még olyan is volt , aki kirakta avatarnak Modricot Barca mezzel és úgy "kampányolt" ellene. Meglepődtem ezen, mert a Tottenhamból már évek tudtam, hogy posztján az egyik legjobbR.M.C.F írta:Lehet te voltál az egyik abból a párból?
Azt azért nem hiszem el,hogy nincs itt olyan alak,aki ne emlékezne mit küszködtem itt modriccal a fórum nagy részével? ezt azért nehezen hiszem.
Heteken át ment a hajtépésem......
21 éves korára Modric mellet a BLbe jutó Tottenham legjobbja volt és akkor már balszélsőt játszottMike írta:21 éves, mit kellett volna elérnie? Bale 21 évesen még csak egy futóbolond balbunkó volt.
Amúgy ez a Lucas gyerek a lehető legtökéletesebb példa a felsztárolásra
Akárhogy is nézem őt, semmivel nem látom technikásabbnak, mint Balet. Ezt nem leszólásképpen mondom. Az a helyzet, hogy a játékstílusuk is nagyon hasonló. Ugyanúgy rálehet mondani ezt a futóbolond jelzőt, mint Balera.
Amúgy azt is bírom, hogy Balet páran szidják, hogy milyen drága és helyette követelik Lucast. Nála miért nem merül fel, hogy drága lenne? Mert az lenne. Egy PSG ami úszik a pénzben nem fogja odaadni a 40 milliórt vett tehetségét 50-60 millióért. Persze ezt el kell felejteni, hiszen egy brazil csodagyerekről van szó, aki ha mondjuk angol lenne egy falábú futóbolondnak lenne kikiáltva
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
6 M euróért . Ez volt a kivásárlási ára .Toky írta:füst írta:Iscot is úgy vették meg a Valenciától, ha jól tudom nem is kevés pénzért.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------