realistahuni írta:Én aztán Iscoért már rég nem vagyok oda, de tegnap jól szállt be szerintem is. Labdatartás céljából küldte be ZZ ebben biztos vagyok és ő teljesítette a kérést. Ez pedig jó döntés volt mert idő előtt megelőztük az Espanyol végső rohamait azzal, hogy eldugtuk a labdát és hogy sakkmattra kijátszottuk a második gólt.
Nekem is ez tünt fel már meccs közben, hogy nem akartunk visszaállni se 1-0 se 2-0 után, hanem kényelmesen tartottuk a labdát az Espanyol térfelén. Idönként ez nagyon jól müködött, nem is tudtak úgy rohamozni, ahogy vártam volna.
Isco passzolt ebbe az elképzelésbe, és most még olyan érzésem sem volt, hogy nagyon rácsavarodik a labdára - lehet, hogy pont amiatt mert nem kellett sietnünk.
Jamesre meg nem mondom, hogy kifejezetten kiemelkedö volt, de azért hozott egy abszolút vállalható szintet szerintem. Most 2 meccs eredményében is vastagon benne volt, jó értelemben. Ha bírja a padot ö is és Isco is akkor nagy fegyvertény lehet, hogy van két játékosunk egy szerepkörre, mégis teljesen másra lehet használni a két játekost.