én amúgy még mindig nem tudom hogy mi lenne a legjobb felállás, vagy hogy minek örülnék a legjobban.
persze hosszú a szezon, de főleg egy ilyen újjáépülő csapatnál az elején ha kell, ha nem nyomatni kell az alapkezdőt ezerrel hogy összeszokjanak. a védelem adott (carvajal-ramos-varane-marcelo) carvajal ha végre nem ilyen izgatottan játszana, és ezt legyűrné akkor biztosan támadásban többet nyújtana mint arbeloa, és arbeloa utolsó szezonjában meg a válogatottban sem tette védekezésben sem túl magasra a lécet. bár amiért annó megvettük hogy több poszton bevethető és még saját nevelés is, szóval jó lesz cserének arra még mindig jó. kapus poszton 100%-ig biztos vagyok benne hogy iker lesz a kezdő, meg is érdemel még egy esélyt szerintem.
na de a kp-n.. ez az illarramendi-casemiro duó akiket odahoztunk jók, nagyon jók, de de mégsem modric egyik sem hogy azt mondanám rá hogy igen ő muszáj hogy kezdő legyen. ugyanakkor különböző okokból sajnálnám ha valamelyikük padozna. szóval elöl (433esetén) a hat helyre nálam 4kezdőjátékos már van, modric, cr, benzema és isco. előbbi hármat nem kell kommentálni szerintem, utóbbi meg szerintem nagy kedvencem lesz, plusz ha belead mindent a védekezésbe is és 433ba a 3kp-s hely egyikén lehet nyomatni akkor alapkezdő nálam. szóval eddig:
------------------------iker----------------------
carvajal-----ramos-----varane---marcelo
-------------------------?-------------------------
--------------modric-------isco----------------
-----?------------------------------------céer----
-----------------------karim--------------------
és akkor még nincs helye özilnek, dimarianak, jesének, casemironak, illarranak, khedirának és xabinak. az u21es eb-n illarra jól megszűrte a támadásokat thiago és isco mögött, de ugye az u21 volt. szóval ha ő csere lenne sajnálnám mert ahhoz szerintem drága volt. casemiro nálam 0ról indult, abból a betis elleni meccsből nem akarok kiindulni úgyhogy nálam casemiro eddig: 1. 5millió. 2. nagyon jó felkészülési időszak. ár/értékben EDDIG(!) úgy tűnik nagyon nagy üzletet csináltunk, ha így folytatja a felkészülési időszakot ahogy eddig akkor ő bőven megérdemli azt hogy a szezont kezdőként kezdje és kapjon egy esélyt. de ha mindketten pályán vannak és isco játszik a jobbszélen akkor meg özil és dimaria padozik egyszerre? ja igen meg jesé?! özil megérdemel még egy esélyt még egy szezont -mint karim- nálam mindkettőjüknél ez lesz a vízválasztó benzema szerintem élni fog vele és nagy szezonja lesz. özilnek pedig eddig én még a helyét sem nagyon látom a pályán. ő nálam tipikusan az aki 4231-ben a csatár mögötti tkp, mert szélen nem olyan jó 433ban, csatár poszthoz nem elég gólerős, a kp közepéhez meg nem védekezik eleget. dimariat eladnám, de csereként azzal az energiával amivel ő játszik még sokat nyerhetünk, mer futóbolond, beáll a fáradt védelmek ellen és szó szerint képes lenne szétfutni őket. khedirát meg el kéne adni. akárhogy is nézem, valaki olyan fog padozni aki ilyen-olyan okból nem kéne neki, de nincs hely. legalább nagy lesz a versenyhelyzet a posztokért. végülis jelen állás szerint egy ilyet favorizálnék:
----------------------iker----------------------
carvajal------ramos--varane--marcelo
-------------------casemiro----------------
-----------modric---------isco--------------
-----özil----------------------------cé-------
--------------------karim--------------------
és ha illarra felépül, casemiro helyén játszatnám egy ideig...
xabi pedig már nem faktor.