szep volt!Realista24 írta: Egy hsz nem oszt nem szoroz.
Azt kivanom, hogy tamadasba lenduljenek, az azt jelentene hogy Morata szarja a golokat es nagy a harc a kezdo csatar posztert!:))
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 19., hétfő 19:54
szep volt!Realista24 írta: Egy hsz nem oszt nem szoroz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 19:23
Egy hsz nem oszt nem szoroz.ziro4vr írta:Pedig Benzema még szóba sem került. Csak várd meg a Morata fanokat, hogy támadásba lendüljenek.Realista24 írta:De jo ez a ki kit utal jobban topic.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 19:17
Pedig Benzema még szóba sem került. Csak várd meg a Morata fanokat, hogy támadásba lendüljenek.Realista24 írta:De jo ez a ki kit utal jobban topic.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 19:11
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 19., hétfő 18:23
Erdekes ezt senki nem emlitte a sporting ellen James kapcsan.Veidt írta:Kerlon, te csak azt felejted el figyelembe venni hogy Isco egy kifáradt csapat ellen jött pályára.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. szeptember 19., hétfő 16:15
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 19., hétfő 13:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 19., hétfő 13:27
Milyen kérdésemre? Ha te azt nem vetted észre, hogy mennyivel jobb volt a labdajáratás és tartás Iscoval, akkor nem figyeltél eléggé. A hosszúlabdákról meg dobhatnál valami hiteleset, mert én James leghosszabb labdájára úgy emlékszem, hogy szöglet utáni szituban hazaadta. Mezőnyben egy nagy nulla volt a kolumbiai, totál kijönnek a hiányosságai egy agresszíven odalépő ellenfél ellen. Könnyen szerelik, elpattant stb stb. Tegnap is csak a gólja mentette meg a teljesítményét, mert amúgy szidná mindenki, mint a bokrot. Pedig tényleg szabadon a posztján játszhatott.besteve7 írta:Ez a kettős mérce abszolút nem lett stabilabb a következő, szerintem. Az passzpontossag meg eléggé csalóka a két ember között mivel Isco maximum 5 m távolságra passzolt főleg kenyszeritozgettek Modriccal meg Krossak a kp-n míg Hamesz azért elég sok hosszú indítanak ivelessel is próbálkozott.Kerlon írta: Isco csak annyit adott a csapatnak, hogy sokkal stabilabb volt a kp és a labdakihozatal is. Mondjuk nem tudom mit kellett volna fél óra alatt tennie, de pl. 34-szer ért labdába, 96%on passzolt, James 49-84. és egy értelmes megoldás, ami gól lett 60 perc alatt. Mellesleg hozzateszem, hogy James szabadon a posztján tolta, mert 442ben kezdtünk majd Iscoval álltunk át 433ra. A kolumbiainak most kellett volna igazán élnie a posztján, de a játékában kb. csak a gól volt pozitívum, ami igazából igaz az elmúlt egy évére is. Ha még gólokat se szerezne mindenki küldené a világ végére.
És a kérdésedre a válasz: legalább olyat kellene tennie mint amit hamesz tett szerdán
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 19., hétfő 12:23
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. szeptember 19., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 19., hétfő 11:47
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. szeptember 19., hétfő 11:11
Mindegy, de te jelezted egyből, hogy kinn van a kérdés.Realista24 írta:Kikérem magamnak, Tádám volt!!! De büszke vagyok rá emiatt.Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat..
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. szeptember 19., hétfő 11:08
Realista24 írta:Kikérem magamnak, Tádám volt!!! De büszke vagyok rá emiatt.Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 11:06
Kikérem magamnak, Tádám volt!!! De büszke vagyok rá emiatt.Realista sem véletlen rakta ki azt a kérdést még a félidő előtt a kolumbiaival kapcsolatban és akkor a gól előtt olvastam olyanokat, hogy James jól játszik, jól mozgatja a középpályánkat..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. szeptember 19., hétfő 10:59
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. szeptember 19., hétfő 10:58
HozzászólásSzerző: babaking » 2016. szeptember 19., hétfő 10:37
realistahuni írta:Én aztán Iscoért már rég nem vagyok oda, de tegnap jól szállt be szerintem is. Labdatartás céljából küldte be ZZ ebben biztos vagyok és ő teljesítette a kérést. Ez pedig jó döntés volt mert idő előtt megelőztük az Espanyol végső rohamait azzal, hogy eldugtuk a labdát és hogy sakkmattra kijátszottuk a második gólt.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem