Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Ónó
Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. szeptember 19., hétfő 21:28

R.M.C.F írta:
én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel
Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.
Magyarul, ha tegyük fel oda vissza nyerünk a két meccsen ellenük, az azért lenne, mert nem egészséges és nem teljes az ellenfél csapata? :) ilyet sem olvastam még madridomon madrid szurkolótól, max nso-n...
Szerintem sem látod jól a helyzetet, minimum 5/5 lenne, de a védelmek és a kp miatt(most már) felénk kell billenjen a mérleg nyelve.!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 19., hétfő 20:26

én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel
Szerintem ha mindkét csapat hozza magát,akkor a real a jobb.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 19., hétfő 13:46

én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel.
Èn meg úgy vagyok vele,hogy a vèdelmünk nekünk a jobb,(pláne hogy elment az a tapló Alves),kp-n szintèn,ott mondjuk Busi jobb azon a poszton mint Case,Iniesta már nem olyan jó mint Modric,ès a harmadik aki játszik,nem jobb mint Kroos.Akár ki az.
Elől meg kb egyforma a kèt sor,Neymar talán ide jobban passzolna,de hatèkonyságban feljött már Bale RM szintre.Benzema komplexabb mint Suarez,így azután ki is egyelitik egymást,mert az uru talán gólerősebb,viszont a kèt szèlsőnkhöz Benzema a fajinabb,tudjuk mièrt.A kèt übermentch meg kb egyforma hatèkonysággal bír.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 19., hétfő 10:08

Igen, viszont náluk fele annyi sérülés van mint nálunk, amikor van akkor a 3 hétből 1,5 lesz, nálunk meg a 3 hétből 2 hónap. J
Ez nem feltétlenül baj, mert vagy nem lesznek rotálva, vagy ha rotálva lesznek, akkor meg döcög a gépezet jó eséllyel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 19., hétfő 9:28

Ismerek más klubot, ahol általában nem az a kérdés, hogy kik rúgnak még gólt, hanem az, hogy a szokásosak milyen sorrendben.
Igen, viszont náluk fele annyi sérülés van mint nálunk, amikor van akkor a 3 hétből 1,5 lesz, nálunk meg a 3 hétből 2 hónap. Jelenleg még az a helyzet én azt mondom, hogy ha mindkét csapat egészséges illetve a legjobbját teszi le az asztalra akkor az esetek nagytöbbségében a barca a domináns és a nyerő csapat, 1-2 gólos különbséggel. Persze ez a két feltétel nagyon ritkán tud egyszerre teljesülni, jó példa erre a tavaszi klasszikus, ahol kihasználtuk, hogy egy-egy pillanatban nem volt elég éles a barca és megfelelő mentalitással álltunk ki.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. szeptember 19., hétfő 8:52

A tegnapi meccs után jó látni, hogy a csapatunk nem csak 3 emberről szól. Ismerek más klubot, ahol általában nem az a kérdés, hogy kik rúgnak még gólt, hanem az, hogy a szokásosak milyen sorrendben. Ha meg nincsnek valamiért, akkor elfogy a tudomány. Ilyenkor kell a csapat meg az edző. Ebből most jelesre vizsgáztunk, igaz, egy gyengébb, bár 60 percig kifejezetten motivált ellenféllel szemben.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 16., péntek 19:19

én annyira le szarom, hogy ki mit gondol a témában, úgy is KAK
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 16., péntek 18:30

Egyszer lenyilatkozta, hogy neki Iniesta a példaképe.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2016. szeptember 16., péntek 18:22

most már van ott portugál meg kell kérdezni andré gomest.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2016. szeptember 16., péntek 17:31

Nem törvényszerű, hogy Realosoknál CR míg a Barcásoknál Messi a legjobb. A mi részünkről nem is egy ember van, aki szerint Messi, itt a fórumon is. Legutóbb a csapatból di Mariára emlékszem, aki lenyilatkozta (még a Realosként), hogy Messi is the best illetve még R9-től is rémlik valami hasonló. Katalán oldalról nem ugrik be ilyesmi CR-ről.

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 16., péntek 11:13

Flash írta:Erről olvastatok?

A spanyol Mundo Deportivo értesülése szerint megszűnik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football című szaklap közös díja, a FIFA-Aranylabda.
A spanyol sportlap csütörtökön közölte, hogy információja szerint a hónapokig tartó egyeztetések végén a FIFA kezdeményezte a „szakítást”, Gianni Infantino elnök ugyanis ismét önállóan, az Év játékosa elnevezésű díjjal szeretné jutalmazni az előző esztendő legjobb futballistáját.
Nem is baj ha visszaállítják a régi Aranylabda rendszert, akkor talán a Modric es Iniesta fele zsenik is elnyerik ujra.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Flash
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Benzema,Luka,Varane

HozzászólásSzerző: Flash » 2016. szeptember 16., péntek 10:54

Erről olvastatok?

A spanyol Mundo Deportivo értesülése szerint megszűnik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) és a France Football című szaklap közös díja, a FIFA-Aranylabda.
A spanyol sportlap csütörtökön közölte, hogy információja szerint a hónapokig tartó egyeztetések végén a FIFA kezdeményezte a „szakítást”, Gianni Infantino elnök ugyanis ismét önállóan, az Év játékosa elnevezésű díjjal szeretné jutalmazni az előző esztendő legjobb futballistáját.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. szeptember 16., péntek 10:39

De ez a szubjektív véleménye :D

Szerintem teljesen felesleges egy ilyen nyilatkozatba belekötni. Barcás, nem azt fogja mondani, hogy CR a legeslegjobb, és remélem ő nyer. Elismeri Ronaldot, és hazabeszél, hogy szent legyen otthon a béke. Nálunk is mindenki lenyilatkozza ha kérdezik, hogy CR a legjobb, és kész.

Inkább azokkal a nyilatkozatokkal van a baj, hogy "Ronaldo csak hisztizik, Messi a legjobb", meg hogy "Ronaldonak egy baja van, hogy Messi jobb". Ezek beszólogatások. Neymar viszont elismeri Ronaldot, de neki Messi a top.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. szeptember 16., péntek 10:37

If the Balon d’Or was always won by the best, it would always be won by Messi.
ez neked szubjektív válasz?

gyerekek, ez így komolytalan, akkor én most felállok és kimegyek innen.. :lol: :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 10:32

Sastre írta:Így van, adott rá egy szubjektív választ. Számára Messi a legjobb, de nem mindig a (szerinte) legjobb nyeri. És itt is kiemelte, hogy Ronaldo nyerte a címeket. Nem tudom mire mondta a nyári kijelentését. Lehet megkérdezték tőle, hogy Ronaldo megérdemelné e az aranylabdát? :roll:
Tényleg nem látod, hogy azt mondja, hogy idén nem a legjobb fogja nyerni?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. szeptember 16., péntek 10:29

Így van, adott rá egy szubjektív választ. Számára Messi a legjobb, de nem mindig a (szerinte) legjobb nyeri. És itt is kiemelte, hogy Ronaldo nyerte a címeket. Nem tudom mire mondta a nyári kijelentését. Lehet megkérdezték tőle, hogy Ronaldo megérdemelné e az aranylabdát? :roll:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 10:23

Sastre írta:Ezt a Neymar nyilatkozatot én egyébként annyira nem érzem gáznak. Elismeri, hogy Ronaldo kivételes képességű játékos, jó szezonja volt, és megérdemelné az aranylabdát. Viszont szerinte Messi a legjobb, ennyi. Két különböző kérdésre adott választ valószínűleg...
Do you expect to be in contention for the Balon d’Or? Who’s the favourite?

“I hope to be in the top three. The favourite is difficult to say. For me, Messi is the best. Cristiano won titles and sometimes this holds weight. Sometimes it’s not won by the best player. If the Balon d’Or was always won by the best, it would always be won by Messi.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sastre

HozzászólásSzerző: Sastre » 2016. szeptember 16., péntek 10:20

Ezt a Neymar nyilatkozatot én egyébként annyira nem érzem gáznak. Elismeri, hogy Ronaldo kivételes képességű játékos, jó szezonja volt, és megérdemelné az aranylabdát. Viszont szerinte Messi a legjobb, ennyi. Két különböző kérdésre adott választ valószínűleg...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 9:43

A Realosok azt mondják, hogy számukra Cé a legjobb, Xavi azt mondja, hogy aki szereti a focit, annak Messi :mrgreen: :mrgreen:
Én kecire gyűlölöm akkor ezt a sportot :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. szeptember 16., péntek 9:25

:lol: :lol: igen, erre gondoltam én is, egyértelmű, szinte látom a szitut..

innen a következő lépés már csak a fizikai felszopás egy új szerződésért, természetesen messit kellene.

de mondom, nekem messivel nincs bajom. a kiskutyáival van, akik minden nap elmondják az alább leírtakat. szánalmas ez a sírás, felnőtt emberek basszameg. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Vissza: