az a lövés a 34. sorba kötött volna ki olyan szögben ment felfelé. ez az ő hülyesége volt kár varane-ra kenni. azért mert ő elvesztette a labdát nem kell egyből tizinek jönnie. ramoson múlt hogy tizi lett belőle.Villarreal ellen sem a kezezésén múlt, ami egyébként sokkal inkább Varane sara volt, mint az övé.
Sergio Ramos
Re: Sergio Ramos - 4
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt csináltad igen hosszú időn keresztül Céveldannen írta:számomra félelmetes, hogy van aki képes még ilyenkor is dicsérni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Erős túlzás. Döntő pillanatokra egyébként is mindig összeszedi magát. Villarreal ellen sem a kezezésén múlt, ami egyébként sokkal inkább Varane sara volt, mint az övé. Ha esetleg a támadóink belőnének egyet a tíz helyzet közül, akkor semmi gond nem lenne.dannen írta:...
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem ertek egyet. Szerintem nem hibazott, ez nem mondhato tipikus hibanak, veletlenul belenezett, elofordul mindenkivel. Aki hibazott, az Varane volt (ha arra a szituaciora gondolsz).BBeno írta:ez nem hiba amiket ő csinált az utóbbi két meccsen.
az hiba ha elnézi a lestaktikát vagy lemarad az emberéről stb.
amiket ő évente úgy 10-15 alkalommal megtesz az csak szép szóval írva butaság. nagyon szép szóval.
ettől eltekintve mocskos jó védő és nagyon nagy példakép lehet vagy már az is. sokat köszönhet neki a madridizmus de attól még elképesztő miket művel egy-egy meccsen. és még mindig nem a tipikus védőhibákról beszélek hanem a tegnapiról és az espanyol elleniről többek között.
Elofordul, hogy lemarad az embererol, es golt kapunk rola, az hiba. Es evente csak 4-5 alkalommal fordul elo, ennel nagyobb hibaszazalekkal dolgozik Pepe peldaul, pedig o is top5 a posztjan. Mint mondtam, olyan elbiralas ala kell esnie Ramosnak, hogy nincs tokeletes vedo. Nalam, ha megkerdezik, hogy ki a legjobb vedo a vilagon, egyertelmuen Ramos. Alacsony hibaszazalekkal dolgozik, megbizhato, kokemeny vedo, felnek tole a tamadok, ahogyan Pepetol is. Es ez egy vedo szempontjabol nezve olyan dolog, mint egy Aranylabda CR-nek.
Ezek a hibak, mint peldaul a kezezesek, nem hibak. Ha sargat kap? Leszarom kabe, reklamaljon, o a csapatkapitany, igen is befolyasolhato a jatekvezeto. Ha olyanert kap lapot, mint peldaul verekedes, vagy lokdosodes, tulzott agresszio, ami tullepi a palyan megengedett magatartas hatarat, na az butasag.
Meg egyebkent, o a mi kis csillagunk, a legendank, 2 BL cimet nyert nekunk konkretan, nalam CR mellett a Real Madrid szimbolumai, vannak olyan tulajdonsagaik, amikben fejlodhetnek meg, de hat... Tokeletes futballista sem volt meg a tortenelem soran, es nem is lesz
- ikarus93
Imádom mikor ég a ház ott van fent hogy fejeljen egy gólt, legtöbbször össze is jön vagy mikor fellép félpályára hogy iranyítót játsszon.
Egyszer megnézném csatár pozícióba.
Egyszer megnézném csatár pozícióba.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem a játékintelligenciája egyáltalán nem rossz, csak néha túlpörgi a dolgokat és a nagy igyekezetből nem mindig jön ki jól. Viszont ez a temperamentum, elszántság rengeteget hoz a csapatnak. Azt pedig látjuk, hogy nem tűnik egy összetett embernek, de hát kit érdekel.
ez nem hiba amiket ő csinált az utóbbi két meccsen.
amiket ő évente úgy 10-15 alkalommal megtesz az csak szép szóval írva butaság. nagyon szép szóval.
ettől eltekintve mocskos jó védő és nagyon nagy példakép lehet vagy már az is. sokat köszönhet neki a madridizmus de attól még elképesztő miket művel egy-egy meccsen. és még mindig nem a tipikus védőhibákról beszélek hanem a tegnapiról és az espanyol elleniről többek között.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Persze, tényleg az ő érdemes is a 10.-11.
De az biztos, nem az eszéért szeretjük őt
De az biztos, nem az eszéért szeretjük őt
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ikarus93
Konkrétan 2 BL címet köszönhetünk neki.
Ennyi hiba belefér tőle.
Ennyi hiba belefér tőle.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem hiszem, hogy bárki is haragudna rá. Egyértelmüen top3 a posztján, és elég sokat köszönhetünk neki
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szerintem amúgy nem agyatlan, hanem ha szar a formája akkor nem érzi a dolgokat,de azt hiszi, hogy most is megy. Aztán elkesik és sárga.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En nem haragszom ra, es soha nem is fogok. Inkabb legyen forrofeju, es allitsak ki azert mert kicsit agresszivabb a kelletenel, minthogy puhapocs legyen. Tokeletes vedo nincs (o top3, sot inkabb a legjobb a posztjan), minden jatekos hibazhat. Rogton javitotta a hibajat, a masodik felidoben o is feljavult. A gyozelem nem rajta mult...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
emberünk mint a hullámvasút. Az a baj vele, hogy néha csak az arcát viszi ki a pályára, ami átragad a többiekre. Aztán meg csinál egy iszonyú baromságot...
Aztán meg neyer nekünk néhány kupát...
Sergio mi így szeretünk
Aztán meg neyer nekünk néhány kupát...
Sergio mi így szeretünk
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
simaMARCA: Már csak két játékos előzi meg őt: Hierro (155) és Alberto Lopo (163).
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Aztan ezek után lehozza az egész szezont lap nelkul..5 forduló alatt összejött neki 4 sárga
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
5 forduló alatt összejött neki 4 sárga
és 2 gól
és 2 gól
#whatisyourexcuse
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amugy elég sons of anarchy-sra vette a figurát.várom ahogy este bemotorozik a bernabeuba.
Végre jóhelyen van a karszalag,de minden tiszteletem Ikeré is csak ő egy tejbetök volt.
Végre jóhelyen van a karszalag,de minden tiszteletem Ikeré is csak ő egy tejbetök volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams