Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
nagy a suna hatalma
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja, de Lois sebét már 10 ms ismertség után kiégeti a lézerszemével, nesze neked nagy nevelés.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Btw. a szívrohamot is megtudja állapítani, ennyiből 1 századmp alatt elrepül vele egy kórházba és 90% az esély rá, hogy megmentik. De Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jonathan egész kis kora óta arra nevelte, hogy rejtse el a képességét és ott is csak szót fogadott az apjának.P. Krisz írta:A kriptoni résszel semmi, az újragondolás még tetszett is. A földi résszel voltak bajok, pontosabban Jonathan Kent,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugye a képregényben szívrohamban hal meg. Ami éles kontraszt Supermannel szemben. Itt van ez a hihetetlen lény, Isten az emberek közt, megannyi csodás képessége van, mégis vannak olyan dolgok amikkel szemben még Ő is tehetetlen. A MoSban pedig hagyja meghalni az apját. Mégis mennyi időbe telt volna megmenteni? Egy tized, egy századmásodperc? Senki nem látta volna meg. Ez nagy tüske a szememben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
A kriptoni résszel semmi, az újragondolás még tetszett is. A földi résszel voltak bajok, pontosabban Jonathan Kent,Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ugye a képregényben szívrohamban hal meg. Ami éles kontraszt Supermannel szemben. Itt van ez a hihetetlen lény, Isten az emberek közt, megannyi csodás képessége van, mégis vannak olyan dolgok amikkel szemben még Ő is tehetetlen. A MoSban pedig hagyja meghalni az apját. Mégis mennyi időbe telt volna megmenteni? Egy tized, egy századmásodperc? Senki nem látta volna meg. Ez nagy tüske a szememben.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Mi bajod az eredet sztorival?P. Krisz írta:AC ? Assassin's Creed? Talán CA mint Captain America.Man of steel korrekt. Pl AC 1, Thor1,2 boven szarabb filmek.
K
K
- P. Krisz
Tévedés.nmate írta: America Captain. STFU.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
America Captain. STFU.P. Krisz írta:AC ? Assassin's Creed? Talán CA mint Captain America.Man of steel korrekt. Pl AC 1, Thor1,2 boven szarabb filmek.
- P. Krisz
AC ? Assassin's Creed? Talán CA mint Captain America.Man of steel korrekt. Pl AC 1, Thor1,2 boven szarabb filmek.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fú a thor 2 az milyen szar. FF reboot meg új X-men színvonal. Meg zöld lámpás.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Man of steel korrekt. Pl AC 1, Thor1,2 boven szarabb filmek.h3x0r írta:Szerintem te vagy az egyetlen ember, akinek ez tenyleg tetszett. Eddig barkivel beszeltem, mindenki annyit mondott rola, hogy egyszer meg lehet nezni, de amugy nem nagy szam. Persze a Green Lanternt vagy a Ghost Ridert siman veri,Remy írta:+ Man of Steel
- h3x0r
Szerintem te vagy az egyetlen ember, akinek ez tenyleg tetszett. Eddig barkivel beszeltem, mindenki annyit mondott rola, hogy egyszer meg lehet nezni, de amugy nem nagy szam. Persze a Green Lanternt vagy a Ghost Ridert siman veri,Remy írta:+ Man of Steel
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem baj Ziro, látom azért értékeled a jót, szóval maradhatsz. Annyi, hogy nem lehet mindenki hibátlan, ugyebár...
Galaxis messze a legjobb Marvel cucc.
Galaxis messze a legjobb Marvel cucc.
Persze, hogy láttam. Jó cucc.sentry írta:
Az eredetit láttad? Ha nem, nézd meg még a g*ci remake előtt. Úgy 2-3x. Legalább.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
Jöhetsz közénk, mi nem vagyunk olyan kirekesztőek, mint a Realista féle banda.ericco írta: A bővített verzió már film lett (bár nem egy mestermű), és szerintem nem érdemel annyi savat, amennyit kap. Én mellyik oldalhoz tartozom akkor?
A begins jó film, de nem a csúcs, az acélember jó, a harmadik batman jó, de nolan túlvállalta magát, a galaxis meg egy nagy, büdös puki. Amit a sok vak bólogatva belélegez.Remy írta: + Man of Steel, nyilván a többi Dark Knight rész, illetve a Galaxis őrzői.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
+ Man of Steel, nyilván a többi Dark Knight rész, illetve a Galaxis őrzői.ziro4vr írta:Watchmen, The Dark Knight, Batman v Superman. A többit kihagyhatod. Meg Sin City.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A bővített verzió már film lett (bár nem egy mestermű), és szerintem nem érdemel annyi savat, amennyit kap. Én mellyik oldalhoz tartozom akkor?ziro4vr írta:Kik is vannak velem a témában? Kerlon meg Remy ha jól emlékszem. Ütős csapat. Biztos mindhármunknak Márta az anyukája.
Merci Zizou!
- ziro4vr
Ne hallgass erre a marvel-bérencre. Ja és mindenképp a bővítettet nézd, szóval igazából 3 óra kell.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha van fölösleges 2,5 órád a semmire, akkor hajráPipita írta:A Batman v Superman tényleg beillik ebbe a sorba? Mert akkor csak pótolnám azért.Watchmen, The Dark Knight, Batman v Superman. A többit kihagyhatod. Meg Sin City.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Kik is vannak velem a témában? Kerlon meg Remy ha jól emlékszem. Ütős csapat. Biztos mindhármunknak Márta az anyukája.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én mikor megláttam, hogy azok közé soroltad, azt hittem valami kakukktojásos játékot találtál ki De nem akartalak bántani, tegnap kaptad eleget, én nekem pedig mint tudjuk jó szívem vanziro4vr írta:Ha engem kérdezel, akkor igen. Ha mást, akkor már nem biztos.
Egyébként Pipita, már csak a filmet körülvevő harc miatt megéri megnézni, hogy tudj oldalt választani
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa