Bundesliga
Re: Bundesliga
az a wolfsburgi bajnok edző kéne nekik. most hirtelen nem ugrik be a neve, de vele lett bajnok a wolfsburg. azt sem tudom, hogy most edző-e valahol.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Gyakran megesik a bundásban. Majd edzőt váltanak, aztán nyernek zsinorban ötöt, mint anno a gladbach.
Max Meyer meg Embolo ígéretes onnan, előbbi amennyit láttam, az olimpia legjobbja volt, aztán padozik folyamatosan.
Max Meyer meg Embolo ígéretes onnan, előbbi amennyit láttam, az olimpia legjobbja volt, aztán padozik folyamatosan.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
schalke ?
5 meccs, 5 vereség, pedig kb top 5-ös keretük van a bundásban.
5 meccs, 5 vereség, pedig kb top 5-ös keretük van a bundásban.
akkor vlaamiben mégis kiemelkedik. btw szerintem tökéletes btb lesz a gyerek, fürge, szorgos, jól helyezkedik és fegyelmezett.ziro4vr írta:Nem. Kroos kiemelkedő több játékterületben, Kimmich ahogy írtam extrát nem tud, de mindenhol jó lehet. Ugyanakkor kiválóan passzolna mellé pl.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jól lát a pályán, abban kiemelkedő, jól mozog és látja meg hova passzoljon.
- ziro4vr
Nem. Kroos kiemelkedő több játékterületben, Kimmich ahogy írtam extrát nem tud, de mindenhol jó lehet. Ugyanakkor kiválóan passzolna mellé pl.
Nem illik.
- ikarus93
Kroos szint kinézhet neki ?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ziro4vr
Nem tudom hogy ki mondta Guardioláról, hogy a fiatalok védőszentje, ehhez kéepst látjuk Carlo alatt mit hoz a gyerek.
Nagy tehetség, mentalitást tekintve a régi német iskolát képviseli, viszont gyors, képzett, jól passzol. Nincs kiemelkedő képessége, de mindenben jó, és sok poszton elvan. Egy Alaba klón gyakorlatilag. Jó, ha egy topcsapat keretében vannak ilyen emberkék, a taktikai variációt bővítik. A miénkben is több ilyen van, csak ZZ még keresi a helyüket.
Nagy tehetség, mentalitást tekintve a régi német iskolát képviseli, viszont gyors, képzett, jól passzol. Nincs kiemelkedő képessége, de mindenben jó, és sok poszton elvan. Egy Alaba klón gyakorlatilag. Jó, ha egy topcsapat keretében vannak ilyen emberkék, a taktikai variációt bővítik. A miénkben is több ilyen van, csak ZZ még keresi a helyüket.
Nem illik.
- ikarus93
Kimmich gyerek nem semmi. Eléggé berobbant a BM-nél.
Zirotól kérnék egy telejósdát milyen futurekp lehet belőle. Otthon vagy a bundásba
Zirotól kérnék egy telejósdát milyen futurekp lehet belőle. Otthon vagy a bundásba
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
áhhferni írta:Nem bírták ki bacca meg...babaking írta:Palinak bejönek a cserék. Esswein 1 gól 1gólpassz eddig
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nem bírták ki bacca meg...babaking írta:Palinak bejönek a cserék. Esswein 1 gól 1gólpassz eddig
- babaking
Biztos elkérték a receptet tőletekMesQueUnClub írta:A Dortmund nem tudom milyen varazslotyit szerzett, de 3 napon belül 8 gólt pakoltak el.
Komolyra fordítva a szót, nem is baj, higgyék csak el, mi meg legalább majd komolyan vesszük őket.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A Dortmund nem tudom milyen varazslotyit szerzett, de 3 napon belül 8 gólt pakoltak el.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- babaking
Palinak bejönek a cserék. Esswein 1 gól 1gólpassz eddig
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ma Carlo és Pali megmérkőznek...kár hogy egy időben van a meccs a mi torpedózásunkkal, pedig megnézném mire megy egymás ellen a két genius
Meglepetés Hertha győzelmet várok
Off:A Dortmund tényleg idén is veszélyes ellenfél, de inkább most egy németországi kisiklás, mint tavasszal.
Meglepetés Hertha győzelmet várok
Off:A Dortmund tényleg idén is veszélyes ellenfél, de inkább most egy németországi kisiklás, mint tavasszal.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Am azt csodálom, hogy elvesztettek Gündit, meg Hummelst de egyszerűen olyan spiritusz van most ezekben a fiatalokban, hogy bundásban nagyon pörögnek. Gotze meg ujra felepeitheti magát, remelem sikerül klasszis szintre visszatérnie.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- ziro4vr
Kp-n kell őket megfogni, kell majd Casemiro meg a két ász. A wolfsburg is könnyen átjut, a védelem meg nem erős egyénileg. Viszont a szélsővédőinket majd le kell korlátozni, mert ott nagyon futnak.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tul sok teruletet ad nekik a Wolfsburg...ha Zizou és a fiuk is felfogják hogy ez nem az a csapat akik ellen 90 percig uralni kell a meccset és visszaállunk kicsit és a saját fegyverükeket használjuk ellenük vagyis a gyilkos kontrákat meglephetjük őket.BBeno írta:szét fognak futni minket. nem tudnak elfáradni ezek. mindben ott lesz a tűz és bizonyítás vágy.
Plusz azért én bízom benne hogy nem akarunk megint égni ellenük ès kijön a keretek közötti különbsèg.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
szét fognak futni minket. nem tudnak elfáradni ezek. mindben ott lesz a tűz és bizonyítás vágy.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az bent volt nem. ?
Szerk: Szerencse hogy nem en vagyok a spori
Szerk: Szerencse hogy nem en vagyok a spori
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane