Értékeld a legutóbbi meccset
- ___Samy___
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jobbak voltunk, mint a múltkor, de még ez is nagyon kevés. Az akaraton kívül semmit nem lehet kiemelni. Ötlettelen semmi, amivel most próbálkozunk. Nincs meg a csapat fazonja, olyan színtelen-szagtalan az egész. Ráadásul még mázlink sem volt.
Tavalyhoz képest eddig visszafelé haladunk.
Tavalyhoz képest eddig visszafelé haladunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ez az idei szezon eddig elég gyengus, játék csak nyomokban található, és legalább már az eredmény sem jön.
Mondjuk nem csak a cserélés egy edző dolga...Behozta Karimot, gól és a végén egy helyzet.
Behozta Iscót, a végén azt csinálhatott volna amit akar.
Lucas több jó beadást is csinált.
Jah, jól elkúrta...valóban.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
B*szodjon meg az osszes olyan Real jatekos, aki nem teszi bele szivet lelket ebbe az egeszbe!
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
hat ez most mar tobb a soknal. eddig se galazott a csapat, de legalabb behuzta a meccseket. most mar ugy latszik az se megy.
h*nyinger meccs volt
h*nyinger meccs volt
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Fejben nem vagyunk ott.. sok a rossz passz. A helyzetek még így is meg vannak, csak be kellene verni őket. 15 lövésből 2 gól nem egy jó mutató.
Jó lenne, ha végre 100%-os lenne a gálakezdő, és egy kicsit lennének nyomatva, hogy formábalendüljenek, mert így néha elég szedett-vedettnek tűnünk.
Jó lenne, ha végre 100%-os lenne a gálakezdő, és egy kicsit lennének nyomatva, hogy formábalendüljenek, mert így néha elég szedett-vedettnek tűnünk.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Behozta Karimot, gól és a végén egy helyzet.portik írta:Zidane remek motivátor és óriási személyiség, ami bizonyos meccsekhez jól jön, de taktikailag semmit nem tesz hozzá sajnos és ez nagyon kiütközik, még akkor is, ha most ez egy mákos gól. A védelmet is rendbe kellene tenni, meg kellene határozni a játékot, a taktikai elemeket stb.
Behozta Iscót, a végén azt csinálhatott volna amit akar.
Lucas több jó beadást is csinált.
Jah, jól elkúrta...valóban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
Zidane arról nem tehet hogy ilyen gyengén játszanak a fiúkportik írta:Zidane remek motivátor és óriási személyiség, ami bizonyos meccsekhez jól jön, de taktikailag semmit nem tesz hozzá sajnos és ez nagyon kiütközik, még akkor is, ha most ez egy mákos gól. A védelmet is rendbe kellene tenni, meg kellene határozni a játékot, a taktikai elemeket stb.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Zidane remek motivátor és óriási személyiség, ami bizonyos meccsekhez jól jön, de taktikailag semmit nem tesz hozzá sajnos és ez nagyon kiütközik, még akkor is, ha most ez egy mákos gól. A védelmet is rendbe kellene tenni, meg kellene határozni a játékot, a taktikai elemeket stb.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
idén is ráfekszünk a szopóvonatra. kétszer nem tud ez a csapat megtartani előnyt. nevetséges.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Regen kurtam fel magam ennyire egy meccsen.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Ciki... ismét sikerült elkúrni egy szezonkezdést... mindkét meccs simán hozható lett volna.
Remélem, mert ha megint csak az van, hogy nyilatkozgatnak, hogy így nem állhatunk megint hozzá, akkor mehet az összes, meg szántsák fel a Bernabeut is. Rég húzott fel ennyire meccs, mint tegnap. Hazai pályán egy félidőn keresztül semmit nem csinálni, azért teljesítmény. Inkább nyomnák meg az elejét, aztán üljenek le. Lófaszjóska volt az elmúlt 3-4 meccs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Igen, én is erre gondoltam.
Legalábbis ez az ésszerű, látva az eddigi meccseket, aztán ha tavasszal is ez a fos lesz, akkor csak belemagyaráztuk sajnos.
Legalábbis ez az ésszerű, látva az eddigi meccseket, aztán ha tavasszal is ez a fos lesz, akkor csak belemagyaráztuk sajnos.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja a fizikai felkészítést kihagytam. Rövid távon már érezzük a hatását, ahogy írod ez az egyéni formákra is hatással van. Az EB, kevés pihenőidő, sérülések mellett szerintem egy olyan felkészítő programot raktak össze, ami rövid távon a meccs végén fizetődik ki, amellett, hogy az egyéni formák még nagyon kezdetlegesek. A hosszú távú hatás pedig remélhetőleg tavasszal jön ki, amikor majd fizikailag a toppon lesz a gárda, és remélhetőleg a sérülések, főként izomsérülések száma csökken. A rotáció is összefügghet egyébként ezzel a felkészítési móddal, szóval ha valaki kérdezi, hogy Modric pl miért pihen szeptemberben, ezért is lehet.
Nem illik.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem egyébként ebben lehet, hogy a Pintus féle módszer is benne van.
Nem tudom mennyire változott a felkészülés, mennyiben volt más, mint az eddig megszokottak, mennyiben térhetett el, mennyivel volt esetleg keményebb, de mintha ólomból lennének a lábak még, ami nem baj, ha tényleg ez a gond, mert akkor pár meccs és jobb lesz. De egyszerűen látszik szinte mindenkin, hogy lassabbak, fásultabbak, nem tudom mitől lehet ez, ha nem ettől.
A BBC egy szeméthalmaz egyelőre. Best ever form Benzemával, sérülésből visszatérő CR-rel, és folyamatosan kisebb sérülésekkel küszködő, ám na majd most megmutatom Bale-lel. Kicsit érthetetlen ez is.
A BVB elleni meccsre nagyon kíváncsi leszek, ők most annyira topon vannak, hogy az tényleg nagy erőfelmérő lesz.
Az a szerencsénk, hogy igazából november végéig nincs papíron nehéz meccsünk sehol a BVB-n kívül, akkor megyünk az Atletihez. Jó lenne addigra összeszedni mindent fejben, lábban - főleg, hogy közte még egy válogatott szünet is lesz, ami nem igazán tesz jót soha.
Nem tudom mennyire változott a felkészülés, mennyiben volt más, mint az eddig megszokottak, mennyiben térhetett el, mennyivel volt esetleg keményebb, de mintha ólomból lennének a lábak még, ami nem baj, ha tényleg ez a gond, mert akkor pár meccs és jobb lesz. De egyszerűen látszik szinte mindenkin, hogy lassabbak, fásultabbak, nem tudom mitől lehet ez, ha nem ettől.
A BBC egy szeméthalmaz egyelőre. Best ever form Benzemával, sérülésből visszatérő CR-rel, és folyamatosan kisebb sérülésekkel küszködő, ám na majd most megmutatom Bale-lel. Kicsit érthetetlen ez is.
A BVB elleni meccsre nagyon kíváncsi leszek, ők most annyira topon vannak, hogy az tényleg nagy erőfelmérő lesz.
Az a szerencsénk, hogy igazából november végéig nincs papíron nehéz meccsünk sehol a BVB-n kívül, akkor megyünk az Atletihez. Jó lenne addigra összeszedni mindent fejben, lábban - főleg, hogy közte még egy válogatott szünet is lesz, ami nem igazán tesz jót soha.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Három összetevő:
-Egyéni formák: talán nem kell ehhez Zomborinak lenni, hogy lássuk ezek nincsenek épp a toppon. Nem is kell ősszel ott lenniük, de 1-2 villanást azért csak elvárna az ember egy sok százmilliós kerettől. A védelem nem az igazi, nekem már a kaputól kezdődnek a bajok. Casilla jó kapus, de Navas jobb, másrészt meg a costa ricai mikor god módra váltott, a társak is elhitték, hogy itt mi nem kapunk gólt, és magabiztosabb lett az egész védelem. Ramos már mindig ilyen hülye marad, képességekben a világ legjobbja, de a feje néha összezuhan. Varane aggaszt kicsit, több kéne tőle, mert aztán jön Pepe és padra szorul. Nem látom, hogy jelentősen jobb lenne, mint mikor idekerült. Persze alapból egy nagyon magas szintet képviselt, de úgy általában, Madridban sokan nem tudnak feljebb lépni. Benzema remélem észhez tér majd, mert ez lepkefing, Ronaldo 2020-as szerződésétől meg ezért tartok, egyre több ilyen meccs lesz szerintem, amikor se kedve nincs, se az állapota nem megfelelő, de nem lehet lecserélni.
-Taktika: Az sem egy hatalmas felismerés, hogy ZZ nem ebben a legerősebb. Lehet majd idővel jobban kialakítja a saját rendszerét, mondjuk Madridban ez nem könnyű. Itt aki nagyon erölteti a fociját edzőként, gyakran a hátsó ajtón kénytelen távozni. Nem feltétlen baj ez, mert inkább pedagógus és motivátor kell a sok kiválóan képzett, de primadonna mellé, ugyanakkor ha a másik két tényező hiányos, akkor egy jól működő rendszer hozhat három pontot. A kp-n láthatóan meg van lőve kicsit a francia, ha az alap hármas nincs fent együtt, hogy most látja-e, hogy Casemiro korlátai miatt kéne kitalálni valami x faktort, azt nem tudom. Jó lenne ezt hinni. Carlo x faktora gyakorlatilag bl-t ért DM személyében.
-Motiváció: Vannak itt bajok, bár még nem kerültünk oda, mint Carlo egyes időszakaiban, amikor rendre az öltözőben maradtunk, és már 5 perc után hátrányban voltunk. Most ez még 30-40 perccel később jön el. Van aki hajt, de minek (James), a többi meg úgy van vele, hogy majd elsül a lába valamelyik 100 millásnak. ZZ jónak tűnik ebben a tényezőben, de lehet ez a nagy keret, mindenkinek adok esélyt, mindenki fontos elveszi az élét a keret éhségének, és rosszul fog elsülni. Lehet azt kéne, hogy a kapust kivéve, aki a legkevesebbet futja, azt a meccs után mellbe fejeli. Én egyébként megnézném, hogy mi van, ha egy ilyen meccsen lekapja Cét a 60. percben.
-Egyéni formák: talán nem kell ehhez Zomborinak lenni, hogy lássuk ezek nincsenek épp a toppon. Nem is kell ősszel ott lenniük, de 1-2 villanást azért csak elvárna az ember egy sok százmilliós kerettől. A védelem nem az igazi, nekem már a kaputól kezdődnek a bajok. Casilla jó kapus, de Navas jobb, másrészt meg a costa ricai mikor god módra váltott, a társak is elhitték, hogy itt mi nem kapunk gólt, és magabiztosabb lett az egész védelem. Ramos már mindig ilyen hülye marad, képességekben a világ legjobbja, de a feje néha összezuhan. Varane aggaszt kicsit, több kéne tőle, mert aztán jön Pepe és padra szorul. Nem látom, hogy jelentősen jobb lenne, mint mikor idekerült. Persze alapból egy nagyon magas szintet képviselt, de úgy általában, Madridban sokan nem tudnak feljebb lépni. Benzema remélem észhez tér majd, mert ez lepkefing, Ronaldo 2020-as szerződésétől meg ezért tartok, egyre több ilyen meccs lesz szerintem, amikor se kedve nincs, se az állapota nem megfelelő, de nem lehet lecserélni.
-Taktika: Az sem egy hatalmas felismerés, hogy ZZ nem ebben a legerősebb. Lehet majd idővel jobban kialakítja a saját rendszerét, mondjuk Madridban ez nem könnyű. Itt aki nagyon erölteti a fociját edzőként, gyakran a hátsó ajtón kénytelen távozni. Nem feltétlen baj ez, mert inkább pedagógus és motivátor kell a sok kiválóan képzett, de primadonna mellé, ugyanakkor ha a másik két tényező hiányos, akkor egy jól működő rendszer hozhat három pontot. A kp-n láthatóan meg van lőve kicsit a francia, ha az alap hármas nincs fent együtt, hogy most látja-e, hogy Casemiro korlátai miatt kéne kitalálni valami x faktort, azt nem tudom. Jó lenne ezt hinni. Carlo x faktora gyakorlatilag bl-t ért DM személyében.
-Motiváció: Vannak itt bajok, bár még nem kerültünk oda, mint Carlo egyes időszakaiban, amikor rendre az öltözőben maradtunk, és már 5 perc után hátrányban voltunk. Most ez még 30-40 perccel később jön el. Van aki hajt, de minek (James), a többi meg úgy van vele, hogy majd elsül a lába valamelyik 100 millásnak. ZZ jónak tűnik ebben a tényezőben, de lehet ez a nagy keret, mindenkinek adok esélyt, mindenki fontos elveszi az élét a keret éhségének, és rosszul fog elsülni. Lehet azt kéne, hogy a kapust kivéve, aki a legkevesebbet futja, azt a meccs után mellbe fejeli. Én egyébként megnézném, hogy mi van, ha egy ilyen meccsen lekapja Cét a 60. percben.
Nem illik.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Én még mindig elsősorban mentalitásbeli problémákat látok, (esetleg idény eleji formát) nem taktikaiakat. Azzal a lötyögéssel, amivel a Sporting, Celta ellen léptünk pályára szervezett csapat ellen nem lehet eredményt elérni. Harmadszorra nem jött össze a hajrágól. Lehet egyébként jobb is, mert még tényleg elhiszik, hogy 10 perc foci is elég lehet.
Tegnap átlagos teljesítményre szinte csak Kroos és Danilo volt képes, a többiek borzasztó kevesek voltak. Ramosnak Varanenak alig volt dolga, de azért egy gólt össszehoztak. BBC meg gyakorlatilag önmaga paródiája volt. Szerintem a legrosszabb meccsük volt történetük során. ZZ-nak bátrabban kell belenyúlnia a meccsbe, CR így egyszerűen nem maradhat a pályán 90 percet. És fel kell ráznia a társaságot. Nem akarom, hogy egy Dortmund elleni 3-0 tegye meg ezt.
A felforgatott középpálya sem működött jól, de még így is összeszedettebbek voltak, mint a BBC.
Tegnap átlagos teljesítményre szinte csak Kroos és Danilo volt képes, a többiek borzasztó kevesek voltak. Ramosnak Varanenak alig volt dolga, de azért egy gólt össszehoztak. BBC meg gyakorlatilag önmaga paródiája volt. Szerintem a legrosszabb meccsük volt történetük során. ZZ-nak bátrabban kell belenyúlnia a meccsbe, CR így egyszerűen nem maradhat a pályán 90 percet. És fel kell ráznia a társaságot. Nem akarom, hogy egy Dortmund elleni 3-0 tegye meg ezt.
A felforgatott középpálya sem működött jól, de még így is összeszedettebbek voltak, mint a BBC.
James alkalmatlan a kozeppalyan. Kaputól messze van így a veszélyessége rá lecsokken, a kozeppalyas játéka meg kevés.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem azzal van bajom, hogy X-eltünk, engem az zavar, hogy világtalan beadások mentek egész végig. Ezért kár volt Jamest a kezdőbe nevezni. Az egész BBC gyenge volt, de hogy miért Bale lett lekapva és nem James én nem értem. Ezért most nagy kár, de remélem javulunk innentől, mert a visszaesés szemmel látható
Vicc bazd meg. Celta elleni meccs óta nem változott semmi. Miért nem lehet mondjuk nyomni az elejétől és 1-2 Gól után játszani ezt a lagymatag szart? Túl nyugodtak vagyunk, mintha természetes lenne, hogy bármikor nyerünk. Pedig a támadásaink nem azt tükrözik, hogy akkor rugunk gólt amikor akarunk a tegnapi kb felert egy vereséggel.
K
K