Kerlon írta:Jó, hogy a Sporting óta mindig lejön a meccs után, hogy le lettek szidva, meg ilyen hozzáállással nem szabad meg stb. Az egy dolog, hogy valamivel jobban pörögtek, mint a Villarreal ellen, dehogy se erőből, se okosan nem megy az szerintem nem elfogadható. Nem lehet azt mondani, hogy fáradtak, vagy túl sok a sérült. Az is hülyeség, hogy nincs vkp, mert általában nem középen vernek meg minket, hanem a szélen. Most is mindkét gól a szélről bejött labdából lett. Ramost le kell ültetni, mert nevetséges, amit csinál. Neki kéne összefognia a védelmet, magabiztosságot adni, de minden megmozdulása kb. a szabálytalanságot súrolja...
Bale, Ronaldo meg szinte veszélytelenek. Előbbi ráadásul néha el is tűnik percekre. Ronaldo meg valószínűleg még nincsen toppon, illetve a szokásos még nem lőttem gólt görcsösség ott a fejében.
Az meg egyszerűen nem tetszik, hogy Zidane folyamatosan mást dob be 3. embernek a középpályára és mindig megvariálja. Tegyük le szépen valakire a voksunkat és próbáljuk meg 2-3 meccsen ugyanazt a középpályát játszatni, mert nincs egy összeszokott mozgató erő ott középen. Év elején felesleges ennyit rotálni, érjen össze az a 11-13 ember, aztán utána szépen lehet váltani 1-2 embert. Vagy 2-3 gólos vezetésnél sorcserét a 60. percben, aztán szevasz. Én Kovacicnak szavaznám meg elsőre a bizalmat.
Az, hogy az ellenfél eljut beadásig, nem feltétlen a szélen vernek meg minket kategória. Mi is beadunk egy meccsen vagy 30-szor, mégse tudjuk megverni az ellenfelet automatikusan. Utána kezdődik a kabaré általában, mint tegnap: Ramos a 16-osról galoppozik vissza az 5-ösre (mit kolbászol elől állandóan?), Nachora jut 2 ember, Kroos és Modric vonalban egymás mögött, emberelőnyben vannak a 16-oson belül, jött a szokásos Varane féle felszabadítás: csakis ellenfélhez (bár most csak egy fejen megcsúszott labda volt, de szerencsétlen rendszeresen ellenfélhez adja a labdát).
Az, hogy variálja a csapatot, lehet több tényezős is: izomsérülések elkerülése, sérülések és szerintem ami még nagyon lényeges, hogy keresi a csapatát. A nyári felkészülésünk egyenlő volt a semmivel. Azóta is folyamatosan van sérültünk. Valamit kezdeni kell az Isco-James pakkal is. Egyébként én is Kovacic mellett tenném le a voksomat, vagy kipróbálnék egy 2kkp-1tkp-3támadó felállást, vagy a tegnap is néha használt 442-t (Asensioval vagy Lucassal és Bale-el a széleken).