Nem, nincs, mert én nem erről beszéltem amiről te. Hanem arról, hogy amikor játszik Stu/Origi és Mané, akkor egyénileg változatosabb a támadónégyes, mint amikor nem. Ha ott van egy kilences, akkor van aki ösztönből támadja a kaput, mindig a gólt keresi, úgy helyezkedik ösztönből, ahogy egyik másik támadó sem, stb. Ha ott van Mané, akkor van egy olyan szélső, aki megfut mindenkit, nagyon jó 1v1-ben, és olyan sebességet ad a támadógépezetnek, ami nélküle nincs meg. És ezek jól jönnek, amikor a kezdőben van 2 brazil, akik stílusra nagyon hasonlítanak egymásra és nagyon hasonló dolgokat nyújtanak támadásban a csapatnak. Rajtuk kívül meg még Lallana és Wijnaldum az, akinek érkeznie kéne, és belépni a támadásokba. Akik egynek jók, de egyszerre ketten én még nem láttam őket jól játszani - most a legutóbbit nem láttam, lehet most először mindketten remekeltek -, és alapból elég sótlan a játékuk. Vannak remek meccseik, amikor akár el is döntik a találkozót - bár eddig csak Lallanától lehetett ilyet látni a Poolban -, meg van elég sok olyan is, amikor rengeteg hibával játszanak, és nem adnak igazából semmi pluszt a támadásoknak - sőt, helyzet is keletkezik a hibájukból.sucre írta: ... Es ez palesznek is szol. Nincs valtozatossag? A hull defendere nyilatkozta eppen tegnap, hogy sokkal nehezebb a pool ellen jatszani. Mindig vannak bemozgok, valaki mindig szabad a rettentoen fluid tamado 4ss miatt, es jol uraljuk a half space-t. ...
Te is írtad, hogy a működő gépezetnek hála ki lehet cserélni az embereket, és ugyanúgy mennek a támadások. Nézd meg a Chelsea elleni helyzeteiteket pl. Nem egy nagyobb "helyzet" abból adódott, hogy Stu megcsinálta magának, akár távolról, akár egy csel után, még ha nem is ő lőtte rá, de az ő megmozdulásai után lett valami. Leicester szintén. Ha ő nincs, ezek nem lettek volna, nem lett volna ennyi helyzet, mert a Wijnaldum-Lallana kettős nem csinálja meg ezeket, és Coutinho és Firmino is máshogy oldja meg. Cou pl sokszor megunja és eszetlenül ráveri csak, bárhol van - bár hál istennek idén már javult ebben. Én erről beszélek, mondhatod, hogy mennyire jó a támadógépezet, de szerintem te se gondolod komolyan, hogy ez nem működhetne jobban.. És most lehet, hogy az alapjáték jól működött, de leginkább azért, mert a Cou-Firmino kettősnek ment a játék, viszont sokszor van, hogy egyiküknek nem megy, akkor meg méginkább egyéni villanásokra épül a támadójáték, ami akkor jobb, ha változatosabb az első 4-es, de ezt leírtam már elég hosszan szerintem.