Premier League

Foci a Real Madridon túl...

Ki lesz a bajnok?

A szavazás 2024. szeptember 1., vasárnap 13:05-kor befejeződött.

Arsenal
29
30%
Chelsea
3
3%
Liverpool
8
8%
Manchester City
51
53%
Manchester United
3
3%
Tottenham
3
3%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 97

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 6., kedd 14:47

alexoxladjackoxi írta: Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.
Kicsit évet tévesztettél. Még a 11-12-es szezonban is ott volt,amivel kiérdemelte a karszalagot. Csak az ideibe (12-13) volt pocsék.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 5., hétfő 23:17

Nah a pletykákkal ellentétben, miszerint Remy maradhat a QPR-ban a a másodosztályban is tévesnek bizonyultak. Csatlakozott 10+ honfitársához és elment a szarkákhoz (kölcsönbe).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 20:28

Marci77 írta:
'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.

oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.
alexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.
Nem mondta senki hogy nincs :mrgreen: ha formában van simán Top5.
Merte is jó védő, de Koscielny ott van a legszűkebb elitben. Vermaelen a 09-10-es szzonban nagyon penge volt, de utána jött a hosszú kihagyása sérülés miatt és én azóta nem láttam a régi Vermát.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. augusztus 5., hétfő 20:21

Hivatalos, végleges.
SOLDADO a Spurs játékosa. :)

Jackson Martíneznek vagy Bentekének jobban örültem volna, de a valenciai is jó fogás.

Azért nem ártana még egy csati.
Marci77 írta:Nem mondta senki hogy nincs :mrgreen: ha formában van simán Top5.
Ezt nem értem.
1. Vertonghen
2. Walker
3. Kaboul
4. Dawson
5. Caulker

:mrgreen:

Kevesebb Enter is megteszi. R24

Marci77
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 5., hétfő 16:34

'shutterisland írta:viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.
Egy Huntelaar,Soldado,Lisandro,Negredo mind jobb csatár mint ő. 2x láttam jól játszani kb tavaly.

oroszisti írta:Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem.
Speciel őt alulértékeltnek érzem. Bár tény hogy nem a legelitebb de azért ott van a szeren.
alexoxladjackoxi írta:Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.
Nem mondta senki hogy nincs :mrgreen: ha formában van simán Top5.

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2013. augusztus 5., hétfő 14:42

Legendary , igazából , te is leírtad amit én gondolok a Mu-ról, hogy ezek a sikerek legfőképp Ferguson érdeme voltak . Én minden évben csodálkoztam , hogy minden évben egyre gyengébb a keret mégis mindig ott vannak az elitben . És szerintem most lesz ennek vége, mer Moyes nem Ferguson és nem is lesz . Lehet nem lesz igazam ,de ha most nem igazol a Mu , nem erősíti meg rendesen a keretet , akkor lehet a 4. hely se fog könnyen menni . Nem véletlen akar Moyes középpályást , mert egyedül Carrick van , aki minőséget képvisel , de ő sincs az elit közelében sem. Ha nem lesz középpályás , akkor meg törheti a fejét Moyes .

Szerk: Az esély latolgatáshoz még annyit , hogy nálam a Chelsea Mouval egyértelmű , utána City. És ha az Arsenalnak sikerülne Suarezt leigazolnia ,akkor lehet oda érnek a 3. helyre. A Totthanemnek , pedig akkor adnék esélyt , ha maradna Bale ,de ezt kétlem.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2013. augusztus 5., hétfő 14:05

Marci77 írta:
'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.
ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg? :lol:
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.
Koscielny ott van a PL legjobb 5 védője között.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 4., vasárnap 23:48

nem állok le vitázni veled, mert te, mint arsenal drukker, nyilván többször láttad, teljesebb a képed róla.
egyébként tudom, nem csak a statisztika számít, de 3208 perc alatt az arsenalban rúgott 17 gólt és kiosztott 12 gólpasszt, ami nem rossz.

azt elfogadom, hogy nem feltétlen neki kell az arsenal középcsatárának lennie, főleg azok után, hogy milyen támadóik voltak az elmúlt 10 évben.
viszont egy valencia-lyon-schalke tengelybe, amit írtál, szerintem bőven jó.

az én szememben igazi másodvonalas középcsatár, mint negredo, pazzini vagy mondjuk llorente.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:27

'shutterisland írta:zért ez erős túlzás szerintem.
nem az. Szerintem egy Valencia-Lyon-Schalke tengelybe is gyenge.
ziro4vr írta: amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg? :lol:
Sérült jelenleg. Miután tavaly megkapta a karszalagot,nagyon visszaesett,mélyen tudása alatt játszott,és kiszorította Merte. És visszakerülnie se lesz könnyű,mert a Merte-Kos páros elég jó együtt,tavasszal 1 gólt kapott az Arsenal sima támadásból, mikor ők játszottak. Ha Verma fel tudja hozni magát,és visszatér a 11-12-es szintre,akkor simán Top10 védő. Ráadásul Koscielnyvel(igen,az előző szezon őszén gyengén játszott,de tavasszal,meg az azelőtti szezonban tanár volt) durva belsővédőpárost alkothatnának. Mert bár Merte nem rossz védő csak lassú,de Verma a támadásoknál se elveszett,távolról is jól lő ha kell. Én remélem hogy összeszedi magát,mert kár lenne érte.. Csak előbb épüljön fel. Mert még egy 0 tavalyi Verma is jobb mint ez a Miquel.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. augusztus 4., vasárnap 21:05

'shutterisland írta: azért ez erős túlzás szerintem.
néha kicsit gomez beütése van, de azért nem termel ő rosszul.
ugyanott rakták össze őket, csak a franciából kimaradt a legváratlanabb testrészekkel való góllövés

amúgy Vermaelennel mi van? pár éve még nagy tanár volt, aztán a colos német kezdte kiszorítani? sérülés? túl öreg? :lol:
Nem illik.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 20:56

furcsa, én tőled olyat olvastam hogy már szinte tény hogy az utd játékosa, és már csak apróságokban kell megegyeznie thiagonak a uniteddel.
Igen, de írtam, hogy engem is csúnyán becsapott a média. :hmmm:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:39

ellentétben egy közepesnek nevezhető Giroudval,aki egy francia közép/El-helyes csapatba való.
azért ez erős túlzás szerintem.
néha kicsit gomez beütése van, de azért nem termel ő rosszul.

Marci77

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. augusztus 4., vasárnap 19:23

Arsenal-Galatasaray 1-2

Galata nyerte az Emirates-kupát.
Drogba a csapat réme,és megmutatta,hogy miylen egy klasszis csatár,ellentétben egy közepesnek nevezhető Giroudval,aki egy francia közép/El-helyes csapatba való.
A csapatba Ramsey és Sagna játszott jónak mondhatóan. GIbbs baloson gyenge volt,és ezt MIquelnek sikerült felülmúlnia. Ő nagyon kevés az Arsenalhoz,de egy PL kieső csapatnak se lenne erősítés.(20 éves,de játszott sajnos elég meccset ahhoz hogy "meggyőzzön"...)
Amrabat jól tolta a Galatába. Muslera nagyon benézte Walcott beadását.

EZ kevés lesz a 4. helyre is. :(

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 4., vasárnap 17:16

torjack írta:Amúgy Suárez szempontjából van bármi értelme az Arsenalhoz igazolni?
bl.
sucre írta:6 meccset játszani
az jó, mert az arsenallal az elmúlt évek a lapján a nyolc meccs simán meglesz.
és ez pont nyolccal több meccs mint amennyit a pool színeiben játszana a bl-ben.
legendary írta: utóbbi ki is jelentette, hogy kapcsolatba se lépett vele a MU.
furcsa, én tőled olyat olvastam hogy már szinte tény hogy az utd játékosa, és már csak apróságokban kell megegyeznie thiagonak a uniteddel. :kivagyhe:

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:58

Bár darabra talán megvan a keretük, viszont minőségre szerintem a MU kerete egyre gyengébb. Középpályán: Fletcher sérült hosszú hónapok óta, Carrick alapkezdő, Giggs bár jó, de nem bír minden meccset, Powell tehetség, de szerintem nem szint, Jones tud még itt játszani (Asszem a Real ellen is játszott középpályán) és még van egy Anderson. Ide mindenképpen kéne erősítés. Védelembe jobbosra a brazil gyerek, plusz oda jött egy fiatal srác, középre az egyre korosodó Rio, Vidic, Smalling, Evans, és Jones. Ez még úgy ahogy okés. Balosra meg Evra és Büttner. Előre meg túlkínálat van darabra, de szerintem többen elmennek majd: Rooney, Welbeck, RVP, Chicharito marad. Chilei srác kölcsön és Bebé, Macheda selejt.
Viszont Evráról csak olyan pletykák voltak, hogy esetleg visszamenni Monacoba, és csak akkor vennék meg Bainest, mert más esetben nem kell nekik.

Eddig tucatjával jöttek a pletykák, hogy Rooney is megy valahova (Chelsea, Arsenal), de szerintem illetve remélem, hogy maradni fog a vörös ördögöknél.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:57

mint ahogy azt sem kell bemesélni, hogy a MU. fanok kevésbé éhesek a világsztárokra, mint más klubok drukkerei, arról már nem is beszélve, hogy középpályán Scholes megkopása óta kevés a csapat és Fergie is több éven át keresett, kutatott megfelelő ember után minőségi pótlás gyanánt aztán valahogy mégis mindig elmaradt ez a biznisz, tényleges erősítés a végén!
Többé-kevésbé igazat adok neked.

A Unitednél mindig többre értékelik, értékeljük, ha mi neveljük ki a sztárokat, az ifiből érkező játékosok lesznek meghatározóak a klubnál, vagy egy addig alig ismert/nem befutott fiatalt "futtathatnak fel". Az utóbbi időben kétségtelen, hogy inkább az utóbbi volt jellemző, az elsőt én is hiányolom.

Scholes megkopása - jogos. De vegyük ide Keanót is, az ő pótlása se volt megoldva igazából hosszabb, stabilabb távon. Ez Fergie dolga, hogy nem talált olyan játékost, aki megfelelt volna az elképzeléseinek, ugyanakkor az is tény, hogy kisebb nevű játékosokból is általában ütőképes csapatot hozott össze. Én is szívesen látnám, ha megint teljesen stabil lenne a középpálya (jelenleg Carrick az, aki a klasszis szintet képviseli jelenleg ott), de legjobban annak örülnék, ha egy kevésbé sztárolt valaki robbantana (mostanában Taidert írják a Bolognából), vagy a tarcsiból jönne fel valaki hasonló eredménnyel (Powell például vagy Petrucci).

Azért akárhogy szidják a Unitedet, az elvitathatatlan, hogy mindig a csúcs közelében voltak a PL-ben (emberemlékezet óta nem volt rosszabb a harmadik helynél), a BL-ben is két csoportkiesést leszámítva teljesen vállalható és veszélyes teljesítményt nyújtottak az elmúlt 15 évben. Szóval az "erősítés" hiányában is erős maradt a keret, ez pedig a rendkívüli mentális erőnek és csapategységnek köszönhető, ami Fergie alatt mindig jellemezte a csapatot.

Összefoglalva: nyilván örülnék az erősítésnek a középpálya közepére, de szívem szerint egy kisebb nevű, de látványosan beváló megoldást látnék szívesen. Az eredmények meg majd megmutatják a csapat erejét.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:35

torjack írta:
Kerlon írta:Nem tudom mondjuk, hogy mi szükség Bainesre. Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen... Aztán meg futhatnak az Arsenal-Spurs 2-ös elől a dobogóért... Bár sok angol portálon azt olvastam, hogy MU-t csak a 4. helyre várják a legtöbben...
Én a Shitty-re nem vennék mérget...a Navas-Negredo duóval nem lesznek sokkal beljebb...Pelle is lutri.
Tippre MU-Chelsea versenyfutás lesz aranyért, City bronz, a 4.helyért meg majd megverekszik az Arsenal-Spurs-Pool hármas.
Csere embereknek illetve taktikai repertoár bővítéséhez tökéletesek. Ráadásul az Agüero, Jovetic, Dzeko, Negredo csatár 4es-t szerintem mindenhol elfogadnák... Rohadt erős az a City keret... A MU meg már évek óta lyukas középpályával játszik... Eddig SAF zsenialitása volt a kulcs, de most már ő sincs... Ráadásul a szélsőik tavaly, mint befuccsoltak. de talán még Rooney is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:31

Egyetlen komoly igazolás sincs... valóban, de a MU nem ilyen politikai alapon működik, hogy pattogunk, ha nem jön világsztár. :coffee:
Már vártam mikor ugrasz! :lol: Mondjuk a komolyabb igazolás nálam nem feltétlenül jelent mindjárt világsztárt is, de semmi gond; mint ahogy azt sem kell bemesélni, hogy a MU. fanok kevésbé éhesek a világsztárokra, mint más klubok drukkerei, arról már nem is beszélve, hogy középpályán Scholes megkopása óta kevés a csapat és Fergie is több éven át keresett, kutatott megfelelő ember után minőségi pótlás gyanánt aztán valahogy mégis mindig elmaradt ez a biznisz, tényleges erősítés a végén!
A szezon és az eredmények alapján kell majd véleményeket leszűrni, nem az érkező "klasszisok" alapján.
Ez meg minden más csapatnál is ugyanúgy igaz!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 4., vasárnap 12:10

Kerlon írta:Nem tudom mondjuk, hogy mi szükség Bainesre. Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen... Aztán meg futhatnak az Arsenal-Spurs 2-ös elől a dobogóért... Bár sok angol portálon azt olvastam, hogy MU-t csak a 4. helyre várják a legtöbben...
Én a Shitty-re nem vennék mérget...a Navas-Negredo duóval nem lesznek sokkal beljebb...Pelle is lutri.
Tippre MU-Chelsea versenyfutás lesz aranyért, City bronz, a 4.helyért meg majd megverekszik az Arsenal-Spurs-Pool hármas.

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. augusztus 4., vasárnap 11:59

viszont lassan szorul a hurok a MU.-nál /lévén sorban lemaradtak a középpályásokról (Strootman, Thiago, Cesc) és még egyetlen egy komoly igazolásuk sincs/ így úgy néz ki az öreg végül csak kénytelen lesz visszanyúlni többek közt pl. Fellainihez és Baineshez is!
Strootmannal és Thiagóval csak a média boronált össze minket, utóbbi ki is jelentette, hogy kapcsolatba se lépett vele a MU. Cesc-kel megy a huzavona, de őt is kétlem.

Én nem parázok, van még egy hónap, nem kell kapkodni, Moyes hozza meg a legjobb döntést, inkább, minthogy hozzon egy elhamarkodott igazolást.

Egyetlen komoly igazolás sincs... valóban, de a MU nem ilyen politikai alapon működik, hogy pattogunk, ha nem jön világsztár. :coffee: A szezon és az eredmények alapján kell majd véleményeket leszűrni, nem az érkező "klasszisok" alapján.

Nekem személy szerint Fellaini nem kéne, nem tartom elég labdaügyesnek, Baines pedig max akkor kéne, ha Evra távozna.
Szerintem mondjuk amúgy is bukta lesz a szezonjuk és odapörköl nekik majd a City-Chelsea 2-s rendesen...
Azért ez még mindig az a keret, amelyik rommá verte tavaly a többieket. :roll: Erősödnek a többiek, ez kétségtelen, de mindig is hülyeségnek tartottam ilyenkor jóslásokba bocsátkozni.

Tavaly ilyenkor mindenki fixre vette, hogy a Chelsea tarol, aztán...

Vissza: