Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
jaja kis golok estek a mai napon. nem ketseg.
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egyetértek, ez még nem a csúcs Real.R.M.C.F írta:Ha formában van a Real.....akkor sima ez...jó a Bvb de verhető.MesQueUnClub írta:Ez a Dortmund idén bitang jó csapat, ennyi fiatallal ilyen eredményesen játszani, nem semmi!
Jó a Dortmund, korábban is szép focit játszottak, de bitang jónak nem mondanám. A '13-as BVB-től pl. biztosan gyengébbek, de idén is lehet mondani legalább 5 jobb csapatot náluk.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Minden csapat verhető, én csak megállapítottam, hogy ebben a hígf*s mezőnyben, meglepően jó focit tolnak ilyen fiatal játékosokkal.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ha formában van a Real.....akkor sima ez...jó a Bvb de verhető.MesQueUnClub írta:Ez a Dortmund idén bitang jó csapat, ennyi fiatallal ilyen eredményesen játszani, nem semmi!
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ez a Dortmund idén bitang jó csapat, ennyi fiatallal ilyen eredményesen játszani, nem semmi!
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg Navas fog kezdeni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Egyértelműen az a gyenge pontjuk. Csak éppen az a kérdés eljutunk e a kapujukig... az előző meccseken (mármint az idei meccseken) ez nem ment olyan könnyen. A pontrúgásokban is lehet lehetőség.Dortmundi szurkolótársaim szerint hátul elég gyatrák és félnek hogy szetszedjuk őket. Legyen igazuk!
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Dortmundi szurkolótársaim szerint hátul elég gyatrák és félnek hogy szetszedjuk őket. Legyen igazuk!
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor lehet onnan vette át azt a hírt egy magyar sportoldal, miszerint az egyiknek MENNIE KELL!!!!Realista24 írta:Már megtették. A katalán Sport úgy hozta le a címlapot, hogy Cé és Zidane, közöttük egy nagy papírszakadás
Szóval mutatni kell a fukkot estére!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane okos, ha te is, nem lesz gond.Kerlon írta:Nem, de még frusztráltabb lesz és még nagyobb feszültség körülötte. És rászállnak majd Zizoura, mint te rám.
Már megtették. A katalán Sport úgy hozta le a címlapot, hogy Cé és Zidane, közöttük egy nagy papírszakadásAz sem jó, de a média miatt muszáj lesz. Úgy meglovagolnák ezt a sztorit, hogy csak na... "CR a Las Palmas ellen lejön, durcázik, elküldi az anyjába Zidane-t... Nem kezd egy bajnokok ligája rangadón... széthúzások vannak a csapatban, CR Zidane ellen fordul, el akar igazolni"
Főleg ha nem kezd és még ki is kapunk, akkor lesz itt buli...
Nagyon fontos lenne nyerni estére, mert tényleg ki fogják csinálni a csapatot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az sem jó, de a média miatt muszáj lesz. Úgy meglovagolnák ezt a sztorit, hogy csak na... "CR a Las Palmas ellen lejön, durcázik, elküldi az anyjába Zidane-t... Nem kezd egy bajnokok ligája rangadón... széthúzások vannak a csapatban, CR Zidane ellen fordul, el akar igazolni"Realista24 írta:Amúgy meg, ha nem ülteti le, akkor az jó?
Főleg ha nem kezd és még ki is kapunk, akkor lesz itt buli...
Nagyon fontos lenne nyerni estére, mert tényleg ki fogják csinálni a csapatot.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Nem, de még frusztráltabb lesz és még nagyobb feszültség körülötte. És rászállnak majd Zizoura, mint te rám.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tekerjél magadon kettőt vissza kérlek, mert megint a rosszabbik stílusodat hozod.Kerlon írta:Persze, tegyük le C-t a padra, mert frusztrált. Biztos megnyugszik majd tőle.
Amúgy meg, ha nem ülteti le, akkor az jó? Érzi, hogy ő a kiskirály és bármit megtehet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze, tegyük le C-t a padra, mert frusztrált. Biztos megnyugszik majd tőle.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Inkább ma legyen egy jó nagy verés, mint tavasszal.
Főleg ha tanulnak is belőle.
Én nyögvenyelős X-t várok.
Cé flusztráltsága nem jó jel...én kihagynám a kezdőből.
Lucas jobban rászolgált hogy kezdjen. Meg aztán ő még vissza is jár védekezni.
De úgy se lesz semmi ebből. Ronaldo kezd. S ha nem talál egy gólt az első 30 percben, akkor szét fog teljesen csúszni.
Főleg ha tanulnak is belőle.
Én nyögvenyelős X-t várok.
Cé flusztráltsága nem jó jel...én kihagynám a kezdőből.
Lucas jobban rászolgált hogy kezdjen. Meg aztán ő még vissza is jár védekezni.
De úgy se lesz semmi ebből. Ronaldo kezd. S ha nem talál egy gólt az első 30 percben, akkor szét fog teljesen csúszni.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Mindjárt jön a "igen Peti, még".ericco írta:Most már látok esélyt a győzelemrepetiamadridista írta:úgy érzem agyonvernek minket holnap..
szerintem 3al jobbak lesznek.
K
K