FIFA
Re: FIFA
740m videókari nem gyenge hozzá? nem tudom a követelményt de azért ez mégis csak egy belépőkategóiás laptop kártya.
- Monkey
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Cristiano Ronaldo, Marcelo, Asensio
Nvidiaról leszedtem már egy automata frissitőt. Ha elindítom egyszerre megkeresi a legújabb szoftvert és telepíti. Szóval elvileg ezzel nem kéne mahinálnom már!MesQueUnClub írta:Töröld le a frissítést ami fent van, es az nvidia honlapjáról töltsd le a legfrissebbet a vidi kártyádhoz, az lehet segitMonkey írta: Valaki tudna segíteni hogy NVIDIA GeForce GT 740M-hoz hol tudok chipet frisíteni? Bár legújabb driver fent van hozzá már.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Töröld le a frissítést ami fent van, es az nvidia honlapjáról töltsd le a legfrissebbet a vidi kártyádhoz, az lehet segitMonkey írta: Valaki tudna segíteni hogy NVIDIA GeForce GT 740M-hoz hol tudok chipet frisíteni? Bár legújabb driver fent van hozzá már.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Monkey
11 van fent,újabbat nem talál. Most valaki azt mondta videókártya chip lesz valószínüleg a baj.MesQueUnClub írta:Direct X-ed is frissitetted?Monkey írta:
Ha Valakinek van további ötlete szívesen veszem!
Köszi!
Valaki tudna segíteni hogy NVIDIA GeForce GT 740M-hoz hol tudok chipet frisíteni? Bár legújabb driver fent van hozzá már.
- MesQueUnClub
Direct X-ed is frissitetted?Monkey írta:
Köszi!
- Monkey
Ott már mindent kipróbáltam de semmi nem vezetett eredményre, ahogyan az sem ha Originen töltöttem le és telepítettem!Marci77 írta:Mielőtt elindítod,a Game Settingsben mik vannak beállítva? Csak mert nekem volt anno,hogy a 15 talán azért nem indult el mert ott nem klappolt valami,és át kellett állítanomMonkey írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megvettem a Fifa 17-et, telepítés után fekete képernyő majd kilép.
Nekem nem sokat mondanak ezek az adatok de elvileg megvan a gépem hozzá:
Intel(R) Core(TM) i7-4500U CPU @ 1.80GHz 2.40 GHz
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Videókártya driverből már leszaedtem a 2016.09.21.-én kiadott verziót, ez volt a legújabb.
Valami tipp hogy miért nem indul el mégsem?
Örök hálám!
Komolyan mondom már röhögnöm kell hogy egyszerűen minden driver a legfrisebb a gépem is minden követelménynek megfelel mégsem megy!
Köszi!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mielőtt elindítod,a Game Settingsben mik vannak beállítva? Csak mert nekem volt anno,hogy a 15 talán azért nem indult el mert ott nem klappolt valami,és át kellett állítanomMonkey írta:Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Megvettem a Fifa 17-et, telepítés után fekete képernyő majd kilép.
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Videókártya driverből már leszaedtem a 2016.09.21.-én kiadott verziót, ez volt a legújabb.
Örök hálám!
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Monkey
Igen,sajnos én is keresgéltem már fórumokon is de semmi megoldást nem találtam rá. Most próbálom letöltve felrakni. Illetve még olvastam valami fix-álós megoldásról is. Erről tud valaki többet?Victor írta:Akkor ez is kilőve. Próbáld meg újra telepíteni, más nem jut hirtelen eszembe. Megnéztem neked Googleben, de mások sem tudtak ennél többet mondani sajnos
Korábbi verziónál volt, hogy ha a dokumentumokban lévő fifa/temp/replay0.bin fájlt írásvédetté tettem megoldotta a problémát. Most ugyanezt ha megteszem és elindítom leveszi az írásvédettséget és ugyanúgy kilép.
Köszi az eddigi hsz.-at is!
- MesQueUnClub
Ha DVD-n veszed meg, ugyan úgy van Origin kód, amit ha beírsz, megkapod a game-t a játékaid közé, szóval letudod tölteni.
- Monkey
Mit értünk ez alatt?Victor írta:Origint aktiváltad?Megvettem DVD-n, így telepítettem.
Telepítéskor kérte a telepítői kódot és el is kezdte a telepítést. Origint meg már évek óta használom.
Kell most még valamit újra aktiválni?
- Monkey
Megvettem DVD-n, így telepítettem.Victor írta:Szia!Segítséget szeretnék kérni. Megvettem a Fifa 17-et, telepítés után fekete képernyő majd kilép.
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Örök hálám!
Igen, elvileg elég erős a géped a játék futásához, úgyhogy más lehet a háttérben. Az első tippem a videókártya driver frissítése lett volna, de akkor ez kilőve.
Mikor előjön a fekete képernyő, utána bezárul, vagy marad és kis ablakra vált, vagy mi történik? Hangot hallasz?
Esetleg az lehet, hogy a felbontásod nem kompatibilis a játék felbontásával, és ezért összeütközik a kettő, de ennek nem látom nagy valószínűségét.
Gondolom Originből töltötted le, úgyhogy én a helyedben letölteném még1x (tudom, lassú, de szerintem ez megoldhatja az ügyet).
Bezárul a kis ablak és nem kapok hibaüzenetet sem, egyszerűen nem csinál semmit. Hangot nem hallok.
Demoval is az volt a probléma hogy full kijelzőn kidobott valamilyen Directx problémávan (ebből a 11-es van fent) Windows képernyőn elindult de nagyon lagolt végig, játékig el sem jutottam vele.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Szia!Segítséget szeretnék kérni. Megvettem a Fifa 17-et, telepítés után fekete képernyő majd kilép.
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Örök hálám!
Igen, elvileg elég erős a géped a játék futásához, úgyhogy más lehet a háttérben. Az első tippem a videókártya driver frissítése lett volna, de akkor ez kilőve.
Mikor előjön a fekete képernyő, utána bezárul, vagy marad és kis ablakra vált, vagy mi történik? Hangot hallasz?
Esetleg az lehet, hogy a felbontásod nem kompatibilis a játék felbontásával, és ezért összeütközik a kettő, de ennek nem látom nagy valószínűségét.
Gondolom Originből töltötted le, úgyhogy én a helyedben letölteném még1x (tudom, lassú, de szerintem ez megoldhatja az ügyet).
- Monkey
Sziasztok!
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Örök hálám!
8,00 GB Ram
Win 8.1 64 bit.
NVIDIA GeForce GT 740M
Örök hálám!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na megvettem végül, köszi a válaszokat.12k volt pc-re kódot még nem kaptam azt írja,hogy megjelenés előtti napon (tehat hnap) kapom meg.
Éjfélkor remélem már nyomhatom
Éjfélkor remélem már nyomhatom
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
egyikkel sincs semmi gond én mindig a legolcsóbbat veszem és még egyszer sem volt probléma http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa ... re-prices/
Én erről az oldalról is vettem már meg másik hasonlóról is, semmi gond nem volt. Ahol van Paypalos fizetés azzal nem lehet nagy gond.
- P. Krisz
Az ilyen oldalakban mindig benne van a kockázat, nem véletlenül tudják olcsóbban adni. Aztán ha valami gebasz van akkor a játék és a pénzed is megy a kukába.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
https://www.trustpilot.com/review/www.cdkeys.comdzsi91 írta:cdkeys.com-ról vásárolt már valaki? FIFA 17et szeretném megvenni és nem tudom,hogy mennyire megbízható.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema