Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. szeptember 28., szerda 19:26

Géci írta:Mint kroosnak, mint modricnak jó meccse volt tegnap. James viszont bőn gyenge volt... :kivagyhe:
Ugy tunik, ahany ember, annyifele volt a tegnapi meccs. En nem lattam Jamest gyengenek, foleg nem bun gyengenek... Benzema. Na o volt bun gyenge.
:goat:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. szeptember 28., szerda 17:27

Chris írta:
A Dembelé gyerek meg nagyon komoly.

Kíváncsi vagyok megül-e a seggén mire lejár a transfer bannunk. Jó lenne azért végre egy potenciális top3 támadót igazolni, mert az is rég volt már.
Az ilyen transzfereket, ahogy a Dortmund megszerezte nem értem. Ez a Dembelé gyerek nyilvánvalóan nem 2 hónap alatt lett ilyen jó. Az, hogy a fenébe van hogy egy Martial (aki kb. hasonló tehetség, ugyanaz a bajnokság), 5-ször ennyiért igazol át, míg Dembelé aprópénzért (15). Ennyit számít hogy Monaco vagy Rennes, illetve, hogy MU vagy Dortmund. A Rennes nem tud elkérni 30-40-egy ekkora ígéretért?
Varane régebbi eset, de ott meg mi is szotyiért elhoztuk (pedig a Realt is jól le lehet gombolni), két meccs után látszott, hogy mekkora potenciál van benne.
Mond valamit a Jorge Mendes név? :lol: :lol: :lol: :lol:
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. szeptember 28., szerda 16:54

Mint kroosnak, mint modricnak jó meccse volt tegnap. James viszont bőn gyenge volt... :kivagyhe:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 28., szerda 16:51

A Dembelé gyerek meg nagyon komoly.

Kíváncsi vagyok megül-e a seggén mire lejár a transfer bannunk. Jó lenne azért végre egy potenciális top3 támadót igazolni, mert az is rég volt már.
Az ilyen transzfereket, ahogy a Dortmund megszerezte nem értem. Ez a Dembelé gyerek nyilvánvalóan nem 2 hónap alatt lett ilyen jó. Az, hogy a fenébe van hogy egy Martial (aki kb. hasonló tehetség, ugyanaz a bajnokság), 5-ször ennyiért igazol át, míg Dembelé aprópénzért (15). Ennyit számít hogy Monaco vagy Rennes, illetve, hogy MU vagy Dortmund. A Rennes nem tud elkérni 30-40-egy ekkora ígéretért?
Varane régebbi eset, de ott meg mi is szotyiért elhoztuk (pedig a Realt is jól le lehet gombolni), két meccs után látszott, hogy mekkora potenciál van benne.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 28., szerda 16:43

Szerintem mindketten elfogadható teljesítményt hoztak, nem klasszist, elfogadhatót. Más kérdés hogy elől nem volt akivel csinálni a bugit mert a BBC a béka segge alatt van.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 28., szerda 16:17

BBeno írta:modric tette lethatatlanna. amiket tegnap luka csinalt az zsenialis. mint hal a vizben ugy ficankolt a bvb emberei kozott. nagyon nagyot jatszott.
nope
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. szeptember 28., szerda 15:05

modric tette lethatatlanna. amiket tegnap luka csinalt az zsenialis. mint hal a vizben ugy ficankolt a bvb emberei kozott. nagyon nagyot jatszott.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. szeptember 28., szerda 15:01

Kroos,ma észrevétlen volt.....de lehet hogy csak a számomra. :D

Tulajdonképpen akkor jó ezen a poszton egy játékos, ha észrevétlen marad, nem?
Tulajdonképpen igen. :D Magam sem tudom miért így láttam,vagy nem láttam? :lol: De ha észrevétlen akkor tette a dolgát...azt nem mondom hogy rossz volt,csak nekem olyan észrevétlennek tűnt,de ez lehet rossz megközelítés.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. szeptember 28., szerda 13:34

Szerintem sem a Kova-James csere hozta fel oket, ha nem a jobboldalunk. Bale egyre kevesebbet segitett vissza es ezt kihasznaltak. Rogton Kova utan LV-t kellett volna hozni, h segitse Carvajalt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. szeptember 28., szerda 13:17

Egy kula volt az egész, lófasz. Bazeg Real Madrid szinten lehozni egy ilyen meccset.. Én szégyelltem magam otthon egyedül a tv előtt. A hátsó négyesünk támadásépítése kimerült az előrebaszomban. A tàmadók nem lèptek vissza labdáért, elkezdtek vonalban futni az ellenfèl kapuja felé. Messiék szerintem otthon röhögtek a játékunkon, tök jogosan. Malac gólokat lőttünk mi is.. Az meg, hogy egy dortmund ellen 65:35 a labdabirtoklás és 10:2 a kapura lövés a félidőben pöppet gáz.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 28., szerda 13:00

Süti írta:
Kerlon írta: Én nem emlékszem arra, hogy valami veszélyes támadásban benne lett volna. Ha volt két értelmes kiugratasa akkor szerintem sokat mondok. Első 4es bután csak elorefele mozgott.

Na ne...
Bale is rendszeresen visszajárt, és James is. Heatmap eltűnt Stat Zone oldalról (ha valaki tud alternatívát, szívesen fogadom. :mrgreen: ) de ők ketten tuti hogy megfordultak elég sokszor hátul/ a kp-n is. :roll:
Nem arról van szó, hogy nem zártak vissza, hanem hogy megvolt a labda és izomból futott mindegyik a kapu felé, senki nem állt le kérni stb.. Rengeteg idióta tamadasunk volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 28., szerda 12:54

Kerlon írta: Én nem emlékszem arra, hogy valami veszélyes támadásban benne lett volna. Ha volt két értelmes kiugratasa akkor szerintem sokat mondok. Első 4es bután csak elorefele mozgott.

Na ne...
Bale is rendszeresen visszajárt, és James is. Heatmap eltűnt Stat Zone oldalról (ha valaki tud alternatívát, szívesen fogadom. :mrgreen: ) de ők ketten tuti hogy megfordultak elég sokszor hátul/ a kp-n is. :roll:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2016. szeptember 28., szerda 12:44

Ha volt két értelmes kiugratasa akkor szerintem sokat mondok.
Az egyik tökèletes volt,szerencsère Aubameyang elszerencsètlenkedte :mrgreen: :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. szeptember 28., szerda 12:41

Na az irány már jó volt tegnap.
Végre egy összeszedett csapatot láttam.
Persze Ramos nagyon gyenge volt megint,Carvajal is miket csinált... :roll:

Dühös vagyok,mert ezt tegnap meglehetett volna nyerni.
James nekem is tetszett bár voltak szituációk ahol nagyon kiütközött a lassúsága.
Benzemával sem vagyok elégédett nagyon gyenge volt,de remélem hogy ő is összeszedi magát mire igazán beindul majd a nagyüzem.Remélem hogy csak nem tudott kijönni a sérüléséből még igazán.

Ezt kell folytatni tovább és összekapni a brigádot.
Varane volt a legjobb nem kérdés. :salute:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 28., szerda 12:34

Süti írta:James pont hogy nem a zavarórepülése, és a védekezése miatt volt nagy húzás, hanem a híd szerepkör miatt, amit a támadásindulásoknál vállalt a védelem és a támadósor között... :)

Ennyire régen pörgött az értékeld a meccset topik, jó kis meccs volt a tegnapi, mindenkiből előhozza a Pinyőt. :mrgreen:
Én nem emlékszem arra, hogy valami veszélyes támadásban benne lett volna. Ha volt két értelmes kiugratasa akkor szerintem sokat mondok. Első 4es bután csak elorefele mozgott.
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. szeptember 28., szerda 12:32

palesz77 írta:Vagy 2 even belul jon hozzank Neymar helyere. :shifty: En erre tippelnek, szerintem 1-2 nyar, es a brazil PSG mezben fog pozolni - sajnos, remelem rosszak a megerzeseim.

Nektek ott lesz Dybala, nekünk is jusson már valami.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. szeptember 28., szerda 12:27

James pont hogy nem a zavarórepülése, és a védekezése miatt volt nagy húzás, hanem a híd szerepkör miatt, amit a támadásindulásoknál vállalt a védelem és a támadósor között... :)

Ennyire régen pörgött az értékeld a meccset topik, jó kis meccs volt a tegnapi, mindenkiből előhozza a Pinyőt. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. szeptember 28., szerda 12:13

donor írta:
Kerlon írta: Amik nem tetszettek : James kezdetése. Akart, de ez kevés, Weiglre rá állította Zizou, amit megoldott vegulis, de támadáshoz nem tudott értelmes alternatíva lenni.
Érdekelne, hogy hogy oldottad volna meg James nélkül a védekezést?

Nekem kicsit úgy tűnik, mint ha ezt nem ZZ találta volna ki. Mármint azt, hogy a Dortmundot meg lehet fogni úgy, hogy Weiglre ráállít egy embert, így megakadályozza a támadásépítést és a biztos vissza passz lehetőségét (mint annó Benzema-Pirlo esete). Nagyon jól látszott, hogy a James-Kova csere után (mert Kova a saját helyére, bkp-ba szállt be nem James tkp pozíciójába), mennyire feljavult a BVB, mert Weigl levegőhöz jutott. Bár meccs közben többször próbálgatta, hogy James-t visszaküldi kkp-ba (lehetett látni, hogy James rengetegszer néz ki ZZ-re), de mindig rájött, hogy Karim nem elég, ha Weigl-t fogatni akarja. Nem kerek ez nekem. Nem értem a cserét (mármint azt, hogy ZZ föladta a végére Weigl fogását), ahogyan nem értem azt sem, hogy Karimot miért nem kapta le 60 perc után.
Miért szerinted más nem tudta volna hozni a szepekort? Ha azt mondták Kovanak állj visszább, tartsuk meg, akkor nem csinalhatta azt, mint a kolumbiai, hogy Weigl nyakán volt. Ez Zizou hibája lehet, elszamolta magát. De James magas védekezésen kívül sok dolgot nem adott nekünk, zavaró embernek meg más is jó lett volna. Jó volt Zidane alap elképzelése, működött, de a cseréket elmerte. Morata, Kovacic szerintem már fél órával a vége előtt jöhetett volna. Modricot engedtem volna Weiglre. De egy Bale Vazquez csere is beleferhetett volna. Nem remekeltek az elől lévők.
K

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. szeptember 28., szerda 11:52

Vagy 2 even belul jon hozzank Neymar helyere. :shifty: En erre tippelnek, szerintem 1-2 nyar, es a brazil PSG mezben fog pozolni - sajnos, remelem rosszak a megerzeseim.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 28., szerda 11:19

Ha van esze, akkor ott marad még 1-2 évet, aztán jön Madridba, persze ha megfelelően fejlődik. Ha nincs, el fog menni egy angol csapatba. Mondjuka a MU-ba.
Nem illik.

Vissza: