Így van.ericco írta:Kiskirályokat ki kell tenni a keretből
Értékeld a legutóbbi meccset
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Győzelmi széria után döntetlen széria.
Amúgy meg ez van, ha Ronaldo nincs góllövő formában. Sok az előkészítő, kevés a befejező. Bale meg egyszerre nem tud mindkettő lenni.
442-t felpakolnám, előre a két nehézfiú, mögé meg a kiszolgáló személyzet.
Isco mehet, máshol talán még lesz belőle ember, nem youtube összefoglaló.
Kovacicról én sosem tudom megmondani, hogy most pl jó volt e vagy sem.
Benzema szedd már össze magad baze, R24 írj neki valami szépet.
Amúgy meg ez van, ha Ronaldo nincs góllövő formában. Sok az előkészítő, kevés a befejező. Bale meg egyszerre nem tud mindkettő lenni.
442-t felpakolnám, előre a két nehézfiú, mögé meg a kiszolgáló személyzet.
Isco mehet, máshol talán még lesz belőle ember, nem youtube összefoglaló.
Kovacicról én sosem tudom megmondani, hogy most pl jó volt e vagy sem.
Benzema szedd már össze magad baze, R24 írj neki valami szépet.
Nem illik.
- ateeemadrid
Idén se akarunk bajnokságot nyerni úgy látom. Ha így folytatják a játékosok Zizou sem lesz hosszú életű nálunk.
Rejtély hogy lehetünk ennyire szarok, nem is emlékszem mikor játszott utoljára meggyőzően a csapat. Ötlettelen szar az egész, tavaly a motiváció meg az egyéni villanások kihúzták a csapatot a szarból, de amúgy egy nagy nulla ez az egész már jóideje.
Rejtély hogy lehetünk ennyire szarok, nem is emlékszem mikor játszott utoljára meggyőzően a csapat. Ötlettelen szar az egész, tavaly a motiváció meg az egyéni villanások kihúzták a csapatot a szarból, de amúgy egy nagy nulla ez az egész már jóideje.
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
egyébként hány lövésünk volt az elmúlt 4 meccsen 60-70? és gól? 6
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Szégyen. Irány a Gulág, miután rácsapkodták a WC deszkát a brére.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Se játék, se akarás, se lófasz. Kiskirályokat ki kell tenni a keretből, és el kell kezdeni építeni egy új csapatot. Fele keret jól van lakva. Jókor jött a transfer bann is
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra is veretlenül.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezt sajnos adom. Nagyon jó csapat a Dortmund, és kellemetlen rohanós a stílusuk, de ezt tudhattuk előre, és egy RM tudja már ledominálni őket.chronic írta:Egy kula volt az egész, lófasz. Bazeg Real Madrid szinten lehozni egy ilyen meccset.. Én szégyelltem magam otthon egyedül a tv előtt. A hátsó négyesünk támadásépítése kimerült az előrebaszomban. A tàmadók nem lèptek vissza labdáért, elkezdtek vonalban futni az ellenfèl kapuja felé. Messiék szerintem otthon röhögtek a játékunkon, tök jogosan. Malac gólokat lőttünk mi is.. Az meg, hogy egy dortmund ellen 65:35 a labdabirtoklás és 10:2 a kapura lövés a félidőben pöppet gáz.
Ha van Casemiro kicsit más is lehetett volna a meccs képe...még mindig az a legfontosabb poszt egy csapatban, és még véletlen sem igazoltunk a nyáron, hogy legyen kielégítően lefedve...dühös vagyok..
A játékosok közül aki legjobban bosszant az még mindig Bale...ez az ember 95 millióba került, és jobbszélsőként annyira képes, hogy a tökéletes kontránál bal külsővel beleszerencsétlenkedjen a labdába, ami természetesen nem jut el a társhoz. Egyszerűen felfoghatatlan..
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
En meg azzal nem ertek egyet amivel te nem ertesz egyet.Realista24 írta:
En meg veled nem értek egyet.
Nem azt mondom, hogy James kiemelkedot nyujtott, csak szerintem nem volt bungyenge.
Jut eszembe, sajnalom Iscot, hogy ennyire nem kap szerepet. Mi a franc lehet vele?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
James, amire kitalálta Zidane, arra jó volt tegnap.
Csak aztán a Dortmund váltott, ZZ meg talán most először, belealudt és elmaradtak a cserék. Vagy a taktikai váltások.
Csak aztán a Dortmund váltott, ZZ meg talán most először, belealudt és elmaradtak a cserék. Vagy a taktikai váltások.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En meg veled nem értek egyet.El Unico írta:Ugy tunik, ahany ember, annyifele volt a tegnapi meccs. En nem lattam Jamest gyengenek, foleg nem bun gyengenek... Benzema. Na o volt bun gyenge.Géci írta:Mint kroosnak, mint modricnak jó meccse volt tegnap. James viszont bőn gyenge volt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ugy tunik, ahany ember, annyifele volt a tegnapi meccs. En nem lattam Jamest gyengenek, foleg nem bun gyengenek... Benzema. Na o volt bun gyenge.Géci írta:Mint kroosnak, mint modricnak jó meccse volt tegnap. James viszont bőn gyenge volt...
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Mond valamit a Jorge Mendes név?Chris írta:Az ilyen transzfereket, ahogy a Dortmund megszerezte nem értem. Ez a Dembelé gyerek nyilvánvalóan nem 2 hónap alatt lett ilyen jó. Az, hogy a fenébe van hogy egy Martial (aki kb. hasonló tehetség, ugyanaz a bajnokság), 5-ször ennyiért igazol át, míg Dembelé aprópénzért (15). Ennyit számít hogy Monaco vagy Rennes, illetve, hogy MU vagy Dortmund. A Rennes nem tud elkérni 30-40-egy ekkora ígéretért?A Dembelé gyerek meg nagyon komoly.
Kíváncsi vagyok megül-e a seggén mire lejár a transfer bannunk. Jó lenne azért végre egy potenciális top3 támadót igazolni, mert az is rég volt már.
Varane régebbi eset, de ott meg mi is szotyiért elhoztuk (pedig a Realt is jól le lehet gombolni), két meccs után látszott, hogy mekkora potenciál van benne.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Mint kroosnak, mint modricnak jó meccse volt tegnap. James viszont bőn gyenge volt...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Az ilyen transzfereket, ahogy a Dortmund megszerezte nem értem. Ez a Dembelé gyerek nyilvánvalóan nem 2 hónap alatt lett ilyen jó. Az, hogy a fenébe van hogy egy Martial (aki kb. hasonló tehetség, ugyanaz a bajnokság), 5-ször ennyiért igazol át, míg Dembelé aprópénzért (15). Ennyit számít hogy Monaco vagy Rennes, illetve, hogy MU vagy Dortmund. A Rennes nem tud elkérni 30-40-egy ekkora ígéretért?A Dembelé gyerek meg nagyon komoly.
Kíváncsi vagyok megül-e a seggén mire lejár a transfer bannunk. Jó lenne azért végre egy potenciális top3 támadót igazolni, mert az is rég volt már.
Varane régebbi eset, de ott meg mi is szotyiért elhoztuk (pedig a Realt is jól le lehet gombolni), két meccs után látszott, hogy mekkora potenciál van benne.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Szerintem mindketten elfogadható teljesítményt hoztak, nem klasszist, elfogadhatót. Más kérdés hogy elől nem volt akivel csinálni a bugit mert a BBC a béka segge alatt van.
nopeBBeno írta:modric tette lethatatlanna. amiket tegnap luka csinalt az zsenialis. mint hal a vizben ugy ficankolt a bvb emberei kozott. nagyon nagyot jatszott.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
modric tette lethatatlanna. amiket tegnap luka csinalt az zsenialis. mint hal a vizben ugy ficankolt a bvb emberei kozott. nagyon nagyot jatszott.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Tulajdonképpen igen. Magam sem tudom miért így láttam,vagy nem láttam? De ha észrevétlen akkor tette a dolgát...azt nem mondom hogy rossz volt,csak nekem olyan észrevétlennek tűnt,de ez lehet rossz megközelítés.Kroos,ma észrevétlen volt.....de lehet hogy csak a számomra.
Tulajdonképpen akkor jó ezen a poszton egy játékos, ha észrevétlen marad, nem?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.