Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Re: Bajnokok Ligája
Hazard, Alexis, Bale, Griezmann. Jelenleg ezt a 4 nevet tudnám mondani akik azt a szintet képviselik és korban is megfelelőek. Perszer reálisan nézve egyikük sem mozdítható egykönnyen (vagy sehogy sem).
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kit? Balet? Vele sem menne jobban a labda, mint veluk. Nem talalsz jobb "klasszis" szelsot jelenleg naluk.mia san mia írta:Rövid távon szerintem nem megoldás, hosszútávon valóban lehet belőle egy remek kis szélső, viszont ha a Bayern komolyan gondolja az európai elitet, akkor nem tudja megvárni, hogy Coman beérjen, hiszen ez még évek kérdése. Kell valaki elé a sorba. Bundesligában simán játszhat, de egy BL playoff meccshez még zöldfülű.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
Rövid távon szerintem nem megoldás, hosszútávon valóban lehet belőle egy remek kis szélső, viszont ha a Bayern komolyan gondolja az európai elitet, akkor nem tudja megvárni, hogy Coman beérjen, hiszen ez még évek kérdése. Kell valaki elé a sorba. Bundesligában simán játszhat, de egy BL playoff meccshez még zöldfülű.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Comant azért még nem írnám le. Hatalmas tehetség, de fejlődnie kell sok területen. Csak kellenének neki a játékpercek.mia san mia írta:Jelenleg az Atletico előrébb jár. Ezt meccs előtt is lehetett sejteni. Carlo elképzelései egyelőre nem annyira köszönnek vissza, bár EB után, érdemi alapozó munka nélkül ez nem is csoda. Talán tavaszra azért majd feljavul a csapat.
Ami azért problémás: Müller helye egyrészt nem világos, másrészt a 33 éves Ribéry és a 32 éves Robben jelenti a pluszt a támadásoknál. Őket sem Costa sem Coman nem fogja tudni érdemben pótolni.
A középpálya lyukas, Xabi már rég nem üti meg tempóban a BL szintjét. Minden tiszteletem az övé, de már lassú és körülményes egy ilyen meccshez.
Thigao visszavont szerepkörben játszik, nincs aki elöl szervezzen, Vidal nem épp a legjobb irányító...
Szerintem a 4-3-3 nem a legjobb alapfelállás ezzel a kerettel, de erre majd az idő választ ad.
Egy biztos kell egy klasszis szélsőt venni nyáron, és időt kell adni Carlonak, hogy dolgozzon.
Éppen egy generációváltás közepén van a Bayern, kíváncsi vagyok mennyire sikerül ez idő alatt ottmaradni a top4-ben Európában.
Nem illik.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát most kikapott a bayern, én ettől annyira nem esek hasra. Tavasszal leszek kíváncsi ki mit fog mutatni. Érdekes lesz ha olyanok lesznek a csoport 2.-ok mint a Bayern, PSG, City vagy Dortmund.
-
Jelenleg az Atletico előrébb jár. Ezt meccs előtt is lehetett sejteni. Carlo elképzelései egyelőre nem annyira köszönnek vissza, bár EB után, érdemi alapozó munka nélkül ez nem is csoda. Talán tavaszra azért majd feljavul a csapat.
Ami azért problémás: Müller helye egyrészt nem világos, másrészt a 33 éves Ribéry és a 32 éves Robben jelenti a pluszt a támadásoknál. Őket sem Costa sem Coman nem fogja tudni érdemben pótolni.
A középpálya lyukas, Xabi már rég nem üti meg tempóban a BL szintjét. Minden tiszteletem az övé, de már lassú és körülményes egy ilyen meccshez.
Thigao visszavont szerepkörben játszik, nincs aki elöl szervezzen, Vidal nem épp a legjobb irányító...
Szerintem a 4-3-3 nem a legjobb alapfelállás ezzel a kerettel, de erre majd az idő választ ad.
Egy biztos kell egy klasszis szélsőt venni nyáron, és időt kell adni Carlonak, hogy dolgozzon.
Éppen egy generációváltás közepén van a Bayern, kíváncsi vagyok mennyire sikerül ez idő alatt ottmaradni a top4-ben Európában.
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Tanulságos volt ez a tegnapi forduló.Számomra mindenképpen.Mindenki,legalábbis nagyon sokan azt várták,hogy a Bayern majd egyből szintet lép Carlóval és Top esélyessé lép elő.Egy meccsből nem lehet messzemenő következtetést levonni,de én úgy látom hogy ez nem így van,dolgozni kell még ezen neki,nem keveset.Persze ez természetes is.Az atletico meg brutálba nyomta,nagyon egybe vannak,szerintem valami hasonlót akar Zidane nálunk is megvalósítani,hogy mindegy ki játszik működik a machine,csak hozzánk illő stílusban.Ehez idő kell..A döntőre úgy is megzuhannak majd egyébként,főleg ha velünk játszanak.Guardiolaval kapcsolatban meg azt el kell ismerni amit barcelonaban csinalt korszakalkotó volt.Igaz,hogy minden adott volt hozzá,de felismerte a lehetőséget és összerakta a gépezetet.Viszont utána münchenben áldozatul esett az egójának.Meg akarta mutatni,hogy bárhol képes rá és ismételten sikeres lesz a saját játékàval.Nagyon elbaszta,ha lett volna esze,csak hátradől,az a csapat amit átvett brutál focit nyomott és ő ezt lebutította egy lagymatag szarrá.Visszament agyonveretni a bayernt barcelonàba,azt a csapatot ami sźó szerint kivégezte előtte katalánékat.Végül is ilyen egy beépített ügynök...Viszont azt el kell ismerni,hogy a tavalyi évre igenis fejlődött játékban és mindenhogy a csapata,és ez azt mutatja,hogy képes tanulni,akár a hibáiból is,ellentétben mondjuk Mourinhoval.A cityhez véleményem szerint nagyon jó helyre ment,se múltjuk se játékuk nem volt,ott mindenképp előrelépés,nem fognak kételkedni benne a játékosok mint a bayernnél,vakon mennek utána és így lehet igazán dolgozni.A játékoskeret elsőrangú,a focihoz nem hülye,tényezők lesznek.Emberileg meg vitán felül áll,hogy egy gusztustalan beképzelt kis patkány,csak rá kell nézni,de ez minket érdekeljen a legkevésbé.Én elnézve a mezőnyt még mindig magunkat látom a legerősebbnek,nyilván formailag javulni kell,de a Barca szerintem még mindig orrnehéz kicsit, és fogható hátul.Persze mi is kaptunk gólokat mostanában,de az inkább a koncentráltság hiànyából fakad és Ramos összekapja majd magát a nagy meccsekre...
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
ne aggodj én tőled láttam előszörBBeno írta:ezt is már kitette valaki? most visszanéztem 3 oldalt de nem láttam. bocs ha volt. my bad.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
ezt is már kitette valaki? most visszanéztem 3 oldalt de nem láttam. bocs ha volt. my bad.
Bbeno amúgy te Explorert használsz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Na igen...most hogy 18ig szol csak a szerzodese ami szerintem azt jelentheti hogy lèpni akar kivancsi leszek máshol mit fog tudni építeni vagy fog-e más focit is játszani.Pisti írta:Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.
A helyében amugy maradnék...azt hittem ezt a fajta tüzet nem lehet sokaig fenn tartani..aztán tegnap is lathattuk mennyire kiteszi szivet lelket a palyara mindenki...Simeone is ugy pattogott ott mint a BL dontoben..nem semmi a fazon.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ikarus93
BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.
erre csak annyit tudok mondani ember hibázik, nem gépek ezek.
Casillasnak voltak ettől nagyobb hibái is.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Ugyanúgy meglehetne nézni Simeonet igazi nagy csapatnál. Ezt a favágó stílust se lehet megcsinálni minden csapatnál.morientes írta:Megnèznèm mihez kezdene egy atleticoval.Az alapoktól.Semmihez.Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha ez igy mukodne akkor senki nem beszelne a masikkal, mert mindenkinek volt mar legalabb egy durva hibaja. A csapaton belul jo a hangulat, abban szerintem semmi nincs ha a jatekosok megbeszelik egymas kozott a tortenteket, ahogyan valoszinuleg CR is elmondta Balenek hogy megfoghatta volna vagy barmi, ebben nincs semmi. Nem mellesleg pont Keylor az aki mindenkivel jo kapcsolatot apol es nem egy feszultseg generalo ember. Szerintem.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Megnèznèm mihez kezdene egy atleticoval.Az alapoktól.Semmihez.Pep-t is megnézném egy kisebb csapat élén hogy mire menne. Szerintem nem alkotna maradandót, sőt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Mester77
BBeno írta:csak hogy mindig legyen valami amin lehet csámcsogni
állítólag kedd óta senki sem beszél keylorral.
Én az ilyeneknek nem szoktam, de konkrétan ennek főleg nem hiszek
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Pont ez a lenyeg, keptelen az aktualis ellenfel miatt valtoztatni a taktikajan, tehat nem mindenidok egyik legjobb edzoje ahogy ezt mindenhol hallani lehet.Chris írta: Pep milyen "igazából", milyen téves kép az amit a média beadott nekünk? Én annyit látok, hogy megszállottja ennek a labdatartós focinak, képes ezrét bárkit bármikor beáldozni. Alkalmazkodni nem szeret, ezért a nagy meccseket rendre elbukta, amikor valaki megtalálta az ellenszert.