Elektronika
- ___Samy___
Re: Elektronika
Az érdekes, mert általában a DHL-es rendeléssel szokták garantálni a vámmentességet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lehet, hogy én voltam, velem volt ilyen.
Én kaptam egy mailt a DHLtől, hogy utaljak ide oda, megjegyzésbe írjam be az xy1234 rendelésszámot, és akkor intézik a vámoltatást.
China Postos telót még nem fogtak meg, arról nem tudok nyilatkozni.
Én kaptam egy mailt a DHLtől, hogy utaljak ide oda, megjegyzésbe írjam be az xy1234 rendelésszámot, és akkor intézik a vámoltatást.
China Postos telót még nem fogtak meg, arról nem tudok nyilatkozni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
valaki írta múltkor hogy többször rendelt kínából telót de most bukott meg először vámon.
hogy néz ki a protokoll? kapok majd egy levelet / mailt egy csekkel hogy egyenlítsem a vámköltségeket?
rendeltem nem magamnak egy xiaomit és remélem nem fogják meg, de ha mégis akkor tudni szeretném mi a teendő
hogy néz ki a protokoll? kapok majd egy levelet / mailt egy csekkel hogy egyenlítsem a vámköltségeket?
rendeltem nem magamnak egy xiaomit és remélem nem fogják meg, de ha mégis akkor tudni szeretném mi a teendő
100k körül van az LG alap tv-je ilyen méretben. FHD, USB van benne, emellett szép kép, jó hang, egyszerű kezelhetőség, megbízhatóság. BF-en lehet nézegetni, hátha lesz valahol olcsóbb.VanillaSky írta:Esetleg, aki jobban nézelődött mostanság. Szülőknek akarok karácsonyra egy második tvt. Elvárás semmi extra - idősebb korosztály, csak hagyományos tv nézés, 1-2 film usbről - így csak az FHD és a 40'-es képméret. Nézegettem már készülékeket, csak ha esetleg lenne valami akció így BF-hez közeledve, esetleg a tavalyihoz hasonló tescos vásárlási láz akkor szólhatnátok. Keret 150k.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Esetleg, aki jobban nézelődött mostanság. Szülőknek akarok karácsonyra egy második tvt. Elvárás semmi extra - idősebb korosztály, csak hagyományos tv nézés, 1-2 film usbről - így csak az FHD és a 40'-es képméret. Nézegettem már készülékeket, csak ha esetleg lenne valami akció így BF-hez közeledve, esetleg a tavalyihoz hasonló tescos vásárlási láz akkor szólhatnátok. Keret 150k.
Meg is van a kiválasztottam telefon terén.
Végül a Xiaomi Redmi Note 4 lett a befutó. Decemberben veszem is!
Végül a Xiaomi Redmi Note 4 lett a befutó. Decemberben veszem is!
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Látom Zironál már elindult a péntek este. Kocc
...Remy fiatal tehetségek mappája.
...Remy fiatal tehetségek mappája.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szóval az asszony "véletlen" törölte a poresz képes mappádat, mi? Mondjuk megértem, hogy fontos. Ha az enyém törölné a gündiset, vagy Remy-é a "fiatal tehetségek" mappát, mi sem örülnénk.
https://www.recovery-android.com/androi ... overy.html
Amúgy google, első találat, nem biztos hogy jó, de ha fontosak azok a lisa ann képek...
https://www.recovery-android.com/androi ... overy.html
Amúgy google, első találat, nem biztos hogy jó, de ha fontosak azok a lisa ann képek...
Nem illik.
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Valaki tud valamilyen programot, akár PC-s akár telóra, hogy vissza tudjam állítani a törölt fotókat?
Barátnőm sikeresen törölte a Samsung S6-on a galéria mappát. Amiket találtam nem váltak be. Valami ötlet? Nagyon fontos lenne...
Barátnőm sikeresen törölte a Samsung S6-on a galéria mappát. Amiket találtam nem váltak be. Valami ötlet? Nagyon fontos lenne...
halálomig madridista leszek
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
2 kerdesem lenne.
az egyik a tablet kerdes. marmint teljesen vakon vagyok veluk kapcsolatban, nem tudom melyiket erdemes venni, es milyen artol kezdodnek az ugymond normalisabbak. semmi komolyra nem hasznalnam szerintem, tehat jatszani nem tervezek rajta.
a masik az, hogy hol erdemes majd csekkolni a muszaki cikkeket a kozelgo black friday-en? halas lennek angol oldalakert is. (1-2-t tudok, de nem art, ha hallok ujat is)
nem egeto fontossagu a tablet, de kicsit szeretnek tisztaban lenni vele, ha esetleg belefutnek egy jo akcioba, tudjam, hogy erdemes-e megvenni.
az egyik a tablet kerdes. marmint teljesen vakon vagyok veluk kapcsolatban, nem tudom melyiket erdemes venni, es milyen artol kezdodnek az ugymond normalisabbak. semmi komolyra nem hasznalnam szerintem, tehat jatszani nem tervezek rajta.
a masik az, hogy hol erdemes majd csekkolni a muszaki cikkeket a kozelgo black friday-en? halas lennek angol oldalakert is. (1-2-t tudok, de nem art, ha hallok ujat is)
nem egeto fontossagu a tablet, de kicsit szeretnek tisztaban lenni vele, ha esetleg belefutnek egy jo akcioba, tudjam, hogy erdemes-e megvenni.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
- h3x0r
Lenovo telefonokrol velemenyek? Egy Lenovo K6-ossal szemezgetek. Szolgaltatomnal 60k-bol kijonne, na meg egesz kedvezo lenne az uj berlet.
(esetleg meg ezek johetnek szoba: Allview V2 Viper S, Lenovo Vibe S1 Lite, Samsung Galaxy J5 2016 (J510F), Philips Xenium V787. Az allview es a vibe s1 hasonlo aron van, mint a k6, a samsung es a philips 7-8k-el dragabb)
(esetleg meg ezek johetnek szoba: Allview V2 Viper S, Lenovo Vibe S1 Lite, Samsung Galaxy J5 2016 (J510F), Philips Xenium V787. Az allview es a vibe s1 hasonlo aron van, mint a k6, a samsung es a philips 7-8k-el dragabb)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nyomj esetleg egy gyári visszaállítást, ha más nem segít.csabi* írta:csövi, kis help kellene, adott anyám tablete, minden fainul működik kivéve a fb app, mikor rányom az megall a kék képernyőnél aztán annyi, le lett törölve, újrarakva de ez sem oldott meg semmit, aztán le lett töltve a fblite ami ment vagy két napig aztán ugyanez. de minden más pöpecül megy. valaki valami ötlet?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
csövi, kis help kellene, adott anyám tablete, minden fainul működik kivéve a fb app, mikor rányom az megall a kék képernyőnél aztán annyi, le lett törölve, újrarakva de ez sem oldott meg semmit, aztán le lett töltve a fblite ami ment vagy két napig aztán ugyanez. de minden más pöpecül megy. valaki valami ötlet?
- ___Samy___
Sziasztok! Egy gyors segítségre lenne szükségem. Havernal fifazni akarunk két usb-s vezetékes kontrollerrel, de az egyiket ossze vissza ismeri fel, a másikat meg egyáltalán nem. A poén az, hogy egy oraval ezelőttig tökéletesen mukodott minden. Win 7 van a gépen.
Mi a gebasz?
Mi a gebasz?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Chancee9
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Ramos, Modric, Xabi Alonso, Marcelo
Sziasztok! Akinek van ipadje az probalta mar a meccsnezest online, streamen? Milyen honlap vagy app van, amin vannak fullhd adasok? Illetve van valakinek a legujabb apple tv? Hallottam az itt/ott tv-rol, ami netes tv. Viszont a csatornavalasztek szerintem kicsit karcsu. Van meg hasonlo alkalmazas/szolgaltatas?
- P. Krisz
Meggyógyult magától, tököm az MS-be.P. Krisz írta:Más is tapasztalt olyat, hogy a Win 10 a legutóbbi frissítés óta belassult ? A sima indítás ugyanolyan gyors , de újraindítás után nagyon lassan bootol. SSD-ről fut.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Pip show
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Akkor már mehet pip-ben a meccs meg a madridom fórum. Ja várjunk, ez nekünk nem jó.
Nem illik.
Végre. Amúgy köszi a tanácsot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo az öreg a háznál.Kerlon írta:TV update:
R24 tanácsával éltem, visszavittem egy másik üzletükbe, megmondtam miért állnék el, viszont az eladót nem igazán érdekelte, simán kicserélték. Ráadásul az új karcmentes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema